Last news in Fakti

27 Октомври, 2018 08:30 2 302 9

Тръмп: Нямам нищо общо с тези бомби (СНИМКИ)

  • сащ-
  • бомби-
  • доналд тръмп-
  • сизар сейък

Президентът отказа да поеме вина за действията на Сизар Сейък, който изпрати самоделни взривни устройства на демократи

Тръмп: Нямам нищо общо с тези бомби (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът Доналд Тръмп заяви, че му е известно, че заподозреният в изпращането на самоделни взривни устройства Сизар Сейък е негов привърженик, но отрече да носи вина за действията му, предаде АР.

"Няма вина. Нищо няма. Ако погледнете станалото със Стив Скалийз, това беше привърженик на друга партия", каза той пред журналисти в Белия дом, имайки предвид стрелбата от 14 юни 2017 г., когато привърженик на Демократическата партия откри огън по членове на Конгреса в град Александрия, щата Вирджиния. Тогава няколко души бяха ранени, включително заместник-председателят на групата на републиканците в Камарата на представителите Стивън Скалийз.

Тръмп добави, че не смята да се обажда на бившия президент Барак Обама или на някой от другите хора, до които бяха изпратени самоделни взривни устройства.

Тръмп: Нямам нищо общо с тези бомби (СНИМКИ)

Бих го направил "ако те го искаха. Мисля обаче, че ще минем и без това", каза Тръмп. Той похвали ФБР, правосъдното министерство, прокуратурата и полицията за тяхната "невероятна работа, умения и решителност" в разследването, довело до арестуването на Сизар Сейък.

По-късно, на предизборен митинг в щата Северна Каролина, Тръмп обвини медиите, че използват ситуацията със Сейък, за да отбележат политически точки срещу него.

Тръмп: Нямам нищо общо с тези бомби (СНИМКИ)

"През последните часове видяхме усилията на медиите да използват зловещите действията на един човек, за да отбележат политически точки срещу мен и Републиканската партия", каза Тръмп. Присъстващите скандираха: "CNN пет пари не струва!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    1 11 Отговор
    То е ясно че са руснаците-целият свят го разбра това.В САЩ всичките граждани са демократични пазители-а тоя бомбаджията е преоблечен руски шпионин който изпълнява дирекно заповедите на Путин. Ама и тук ги хванаха ушанките им гадни.

    Коментиран от #7

  • 2 Бостанджиев

    6 1 Отговор
    Руските хакери са виновни! Те са ги изпратили по Интернет...
  • 3 До 1

    1 8 Отговор
    То на снимката се вижда че е руснак.
  • 4 Предупреждение

    2 1 Отговор
    Това е само театър, предупреждение преди изборите )
  • 5 ДААААА

    7 1 Отговор
    Присъстващите скандираха: "CNN пет пари не струва!"
    На хората започна да им светва лампичката!
  • 6 кучето шаро

    2 0 Отговор
    Ти си била !
  • 7 маникЮрист

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Според подобни, на Путин му е свършил новичока и е минал на този евтин вариант. Не си в ред с главата а си… ...колега
  • 8 Готин ама не съвсем

    2 0 Отговор
    Със сигурност виновен е Тръмп! Защо ли??
    Както за всичко друго е виновен Путин и всички го обвиняват, него директно, то в този случай, по аналогичен сценарий, е виновен Тръмп!
    Нека плюенето започне сега!
  • 9 IQ ZERO💡

    4 0 Отговор
    Само виж как са подбрани присъстващите.По засмени са от манифестация в С.Корея.Това там започва да надминава даже нацистката и комунистическата пропаганда взети заедно.Свободна Америка вече е само лозунг за наивници.