28 Октомври, 2018 21:00 3 613 3

Късметлии удариха $750 милиона

  • лотария-
  • пауърбол

Два билета уцелиха джакпота в лотарията "Пауърбол" 

Късметлии удариха $750 милиона - 1
Снимка: БТА/АР

Два билета, продадени в щатите Айова и Ню Йорк, са уцелили джакпота в размер на 750 милиона долара на лотарията "Пауърбол", предадe АP.

Това е четвъртият по големи джакпот в цялата история на лотарийните игри в САЩ. Печелившите числа, изтеглени в събота, бяха 8,12,13,19,27 и допълнителното число, изтеглено от друга сфера - 4.
От лотарията съобщиха, че в Града на небостъргачите щастливият билет е бил продаден в Западен Харлем.

Голямата печалба в "Пауърбол" падна само четири дни, след като бе уцелен друг зашеметяващ джакпот - този на лотарията "Мега милиони" на стойност 1,537 милиарда долара. Щастливият билет беше продаден в Южна Каролина.

"Пауърбол" се разиграва в 44 щата, плюс столицата Вашингтон, на американските Вирджински острови и в Пуерто Рико. Шансовете да се уцели джакпота е едно на 292,2 милиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Динко

    5 0 Отговор
    Юначаги!
  • 2 АзВечеСъмТе

    3 2 Отговор
    Най-продавани нещо на света -тото. Направено да обира хората. Защо не направят система 750млн. Да ги раздадат на 7500 играчи? Верно, няма да са на куп, но ще се усеща от много хора...

    Коментиран от #3

  • 3 Зайко Байко многознайко

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "АзВечеСъмТе":

    Хората се раждат различни а комунетата винаги искат да ни уравняват, да ни поставят под общ знаменател, да ни карат да мислим по един и същи начин. Честито на печелившите, въпреки, че ще им ги вземат почти половината в данъци!