Last news in Fakti

1 Ноември, 2018 17:30 2 127 4

Замразиха имоти на опозицията в Македония

  • македония-
  • имоти-
  • опозиция

Замразени са ключови имоти на ВМРО - ДПМНЕ

По искане на специалната прокуратура, съдия от македонския наказателен съд взе решение за замразяване на част от имотите на опозиционната партия ВМРО – ДПМНЕ, съобщи Македония Time.

Сред замразените имоти е и дворецът, който лидерът на партията Християн Мицковски искаше да продава или дава под наем.

Замразени са 69 имота, включително и сградата, в която се намира централата на партията. Това блокира тяхното отчуждаване или отдаването им под наем.

Действията са предприети в рамките на делото „Талир“. Има съмнения, че по време на разследването имотите могат да бъдат отчуждени.

Разследването се отнася до съмнения за незаконно финансиране на ВМРО – ДПМНЕ в периода 2009 г – 2015 г. Част от разследването е и изграждането на централата на партията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    1 1 Отговор
    Хубаво е всичко, което става в тази "страна". Гърците и взеха ИМЕТО, а за нас остана "НАШАТА ЗЕМЯ". Така ще настане мир и единение на Балканите!
  • 2 НАЧИ КЪТ ТА ФИНАНСИРАТ ОТ ТРЪМПЛАНДИЯ

    4 1 Отговор
    СИЧКО Е О.К. А АКО ТА ФИНАСИРАТ УШАНКИТЕ - ТОВА Е НЕЗАКОННО. НО В СЛУЧАЯ Е ЯСНО ЧЕ В МАКЕДОНСКАТА ПРОКУРАТУРА ИМА КАУБОИ НА ЗАПЛАТА ОТ ТРЪМПА.
  • 3 Ей тва е

    2 2 Отговор
    Кога ще замрязът имотите на нашите политици? Македонците са далеч по-напред и по-честни от нашите политици.
  • 4 Мария

    2 1 Отговор
    Маи тая няма да я биде.Албанците отново тръгнаха с рогата напред.До къде ще стигнат нещата?Косоварите са в позиция на изчакване Не е на Добро.
Новини по държави: