Last news in Fakti

2 Ноември, 2018 11:30 4 161 6

Бунт в Google

  • google-
  • тормоз-
  • бунт

Служители недоволни от тормоза в компанията

В офисите на Google по целия свят се проведе кампания за прекъсване на работния процес в защита на жените в компанията, съобщи Би Би Си.

Служителите искат промени в начина, по който се разглеждат обвиненията за тормоз на работното място. Те искат прекратяване на практиките за задължителен помирителен арбитраж, което ще позволи на жертвите да заведат дела.

Главният изпълнителен директор на компанията Сундар Пичаи заяви, че подкрепя правото на служителите да предприемат подобни действия.

'Усещам гнева и разочарованието, което мнозина от вас изпитват и съм ангажиран да постигна напредък по този въпрос“, заяви Пичаи.

Недоволството изригна, след като се разбра, че директор в компанията я е напуснал с неустойка от $ 90 млн., въпреки че беше разкрит в оказване на сексуален тормоз. Десетки други служители вече бяха уволнени от компанията по подобни провинения само през последните месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    5 1 Отговор
    Каква смрад.
  • 2 КазаНова

    2 6 Отговор
    Едно време правеха свирки на Т. Живков за апартамент или кола.

    Коментиран от #3

  • 3 гостьо

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "КазаНова":

    И сега е същото
  • 4 Е са те...

    2 0 Отговор
    Аз па чакам някой да ми отговори на съобщението от Гугъл а те на протест милите
  • 5 Unkown

    1 1 Отговор
    Гугъл май започва малко по малко да се срива като гледам. То не бяха глоби, нови политики върху андроид, пък сега и това.
  • 6 Гого

    2 0 Отговор
    Ако поработят поне месец в Българска фирма ще видят какво е тормоз и друга песен ще запеят.