Last news in Fakti

3 Ноември, 2018 20:40 3 822 4

Готвят бунт в Албания

  • албания-
  • протести-
  • еди рама

Опозицията подготвя масови протести срещу премиера Еди Рама

Албанският премиер Еди Рама може да бъде свален от власт преди изборите в страната през 2019 г. Това заяви албанският президент Сали Бериша пред местна телевизия, съобщи B 92.

Според Бериша в момента Демократическата партия и опозицията се готвят за протести. Според него демократите няма да бойкотират изборите, но ще свалят от власт Рама. Той заяви, че неговата власт може да бъде свалена само чрез народен бунт.

„Опозицията не поставя под въпрос участието в изборите. Ние обаче настояваме тези избори да бъдат организирани без Еди Рама като премиер на страната. Целта на протестите ще бъде свалянето от власт на премиера. Ние искаме избори без него на власт“, заяви лидерът заместник- председателят на Социалистическото движение за интеграция Петрит Васили.

Лидерът на Демократическата партия Люлзим Баша също потвърди готовност за протести. Все още не е ясно кога ще се състоят планираните демонстрации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 333

    8 0 Отговор
    Рама, националист, шовинист (и приятел на Ердоган) е баронът на наркотиците.

    Коментиран от #2

  • 2 Иванов

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "333":

    Хайде, хайде и ние си имаме бели генерали!
  • 3 Зайко Байко многознайко

    8 1 Отговор
    Великият Балкански политик, изключителният ръководител, зоркото око е Бойко, но Цв.Цв.Ушавия Шлифер е недоклепаният сив кардинал, с форма на главЪта тип каунЬ. Епитомия на умопомрачително безхаберие и полицейщина. Айдуци от класа събрани и ръководени от Мутрак и Шестак. Мили Господи, с какво толкова сме прегрешили, че ни наказваш с такива д.е.б.и.л.и. които да ни управляват ? ;-(
  • 4 444

    0 0 Отговор
    Фейк информация, и то от сърбска медиа Б 92. Сали Бериша не е ностоящ пресидент и цялата информация е измама и фейк
Новини по държави: