Last news in Fakti

5 Ноември, 2018 16:29 1 412 1

Ким Чен-ун се среща с Путин през този месец

  • северна корея-
  • ким чен-ун-
  • владимир путин

Лидерът на Северна Корея ще посети Русия

Ким Чен-ун се среща с Путин през този месец - 1
Снимка: БТА/AP

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун вероятно ще посети Русия по-късно през този месец. Това посланикът на страната в Русия, цитиран от РИА Новости.

Според дипломата в момента властите в Северна Корея обмислят най-подходящата дата за провеждането на посещението. Той поясни , че срещата на Ким Чен-ун с руския президент Владимир Путин се очаква през ноември.

В същото време представители на Южна Корея обявиха, че се очаква стартирането на преговори за визита на Путин в страната през следващата година.

От руското външно министерство обявиха, че Путин е приел поканата на Сеул за посещение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    2 6 Отговор
    Ким - мостът между Тръмп и Путин! Тримата глупаци, тероризиращи света. Еврейте си отгледаха три добермана, за да могат да обират безнаказано!
Новини по държави: