5 Ноември, 2018 18:36 7 864 70

Русия не е молила да се раждате

  • русия-
  • служителка-
  • подрастващи

Служителка със скандално изказване

Русия не е молила вашите майки и бащи да ви раждат. Това заяви чиновничката, която отговаря за детската и младежка политика в централната руска Свердловска област Олга Глацких, съобщи ТАСС.

Служителката се срещна с подрастващите в Кировград. Тя направи много провокативно изказване към своите събеседници.

„Някои ваши връстници смятат, че държавата трябва да се грижи за тях. Всъщност вие дължите много на държавата, която полага сериозни грижи. Реално вие не сте необходими на Русия. Не трябва да търсите помощ за своята реализация от държавата. Нашите заплати и без това са ниски“, заяви Гацких.

По-късно тя заяви, че думите й са били извадени от контекста. Тя е искала да заяви, че родителите имат основна роля във възпитанието на своите деца, а държавата има само спомагателна роля.

Глацких е олимпийска шампионка по художествена гимнастика от Олимпиадата в Атина. Тя зае поста си от 2016 г. Преди това Глацких получи орден „Дружба“ от руския президент Владимир Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОГО

    59 41 Отговор
    Къде сте русофилистици да защитите жената и скъпата ви раша.

    Коментиран от #7, #13

  • 2 Йосиф В Сталин

    61 17 Отговор
    Типично по руски " есть человек - есть проблем ,человека нету и проблема нету "
  • 3 Тръмп

    43 22 Отговор
    Държавата Русия,това е Путин и КГБ!:):):)Не очаквайте Путин да се погрижи за всеки един,а само за толкова колкото му е заплатата!!!!:):):)

    Коментиран от #14

  • 4 Бесен Язовец

    44 14 Отговор
    Тази Олга, 100 % е прятелка на Алина Кабаева и е станала депутатка само с нейна помощ, та затова е курназлийка и се държи така нагло !
    В Русия е пълно с такива депутати - спортисти, които се отнасят лоялно към царя и той си ги кътка, това не се харесва много от народа, но народа кой го пита.

    Коментиран от #16

  • 5 соросоидни кърлежи

    37 23 Отговор
    Голяма новина няма що, казала била, а у нас не казват а гонят българи,вече милиони избягаха от Булгаристан. Много деца има само лош материал,така е по спокойно на нпо гризачи и тяхното предателско правителство. Ще мисля аз каква била казала някаква бивша спортистка, много трудно съчетание ум и спорт, е има и изключения.
  • 6 пак ли

    18 12 Отговор
    веднага се делим русофили и кретени, що не гледате да направите някой друго дете, поне малко да сме повече, чакате цигани да станат повече и после ще ги обслужвате, то и сега ги храним,ама по-нататък няма да смогнем и ще ни трепят,прошка няма да има.
  • 7 Истината

    18 13 Отговор

    До коментар #1 от "ГОГО":

    “Публикувано във факти.бг: родителите имат основна роля във възпитанието на своите деца, а държавата има само спомагателна роля.“ Много точно казано. Браво на рускинята.

    Коментиран от #15

  • 8 onq s konq

    26 10 Отговор
    Еса вече ТАМОШНИТЕ МАЙКИ Я УВОЛНИХА ТАЯ!Нищо чудно обаче да поискат помощ от НАШИТЕ "МАЙКИ",защото в Русия за разлика от БГ протестите са ЗАБРАНЕНИ и Милицията им бие без всякакво притеснение.
  • 9 Лол

    17 2 Отговор
    Интелект в спортист е по-малко вероятен от сладолед на северния полюс !
  • 10 Borislav Popov

    13 24 Отговор
    Айде американските гъзолсци и безродници да почнат плюенето сега.....аз смятам че тази трябва да бъде уволнена и пак си оставам русофил...не е права наистина да говори така ако това не е поредната фейк новина с антируска насоченост

    Коментиран от #17, #22

  • 11 Антисоциалист

    16 10 Отговор
    Господа, такава е пУТИНСКАТА управа. Президентът пУТИН заяви, че русите ще отидат в рая щом някой нападне Русия, а тази г-жа им заявява, че са излишни и намаляват заплатата й. Малко вероятно е и двамата да са искали да кажат друго, а не намисленото. То е било извън достъпния им "контекст", т.е. от свързания с текста им друг текст. Подозирам, че това е текст писан от Достоевски, Менделеев, Шолохов, Игор Шафаревич или от други несъществени за фигурната управа и политгимнастика.

    Коментиран от #21

  • 12 Бах-нацист

    13 6 Отговор
    Защо? Тя е най права.Говори на здрави и прави деца,които не знаят какво е труд,които мислят че моб.тел.ще се грижи за тях.Няма как да стане.След време/скоро/ще направят.лагери за това ново поколение да видят кон боб яде ли.И тя говори на здрави читави деца.Те ,Руснаците по добре мислят по въпроса.Ами ние осраните, как да се грижим за НЕДОНОСТЧЕТАТА на шибаната ни държава.А....Питам и отговор не искам.
  • 13 Borislav Popov

    12 10 Отговор

    До коментар #1 от "ГОГО":

    Бе я го е казала я не ! И какво значение имат думите на някаква чиновничка от девета глуха ? На бай дони бисерите са ни по интересни. Все пак там се касае за държавен глава ! Туитър се превърна в краварския вестник "Стършел"!
  • 14 Borislav Popov

    12 6 Отговор

    До коментар #3 от "Тръмп":

    В обора да не се грижат за всеки един ? Днес да има стрелба пак в някое училище ?
  • 15 Бах

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    Много Сте прав.Никоя държава няма нужда от уроди.Колкото и да боли.
  • 16 Borislav Popov

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    А за бай дони нещо да кажеш ? Как например най нагло избута грубо премиера на Черна Гора Душко Маркович, за да мине на предна линия заради една снимка !!!

    Коментиран от #24

  • 17 Българин

    6 8 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Ако беше малко по-начетен и разбираше руски език щеше да знаеш, че новината те е фейк . Как ще се чувстваш ако аз като българин ти каже, че България не е искала да се раждат русофилите?

    Коментиран от #18

  • 18 Borislav Popov

    9 6 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Ако беше малко по-начетен щеше да знаеш,че филите и фобите не се раждат такива!!!

    Коментиран от #27

  • 19 Западните Балкани

    4 2 Отговор
    Откакто Борисов и Волен ходят в Русия и тя прихвана калинки.
  • 20 Хитър Петър

    13 6 Отговор
    Милите рускопоклонници как бързо скочиха на работа! Единия щял да прави лагери за децата, другия обяснява как спортистите са тъпи (вие с наднорменото тегло сте умни) третия по навик започва да плюе по България. А Борислав се сети за Тръмп, той е виновен че мацката се е изцепила. А тази вероятно е любовница на някой от обкръжението на Путин и си е повярвал че е от Политбюро.

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Borislav Popov

    3 8 Отговор

    До коментар #20 от "Хитър Петър":

    Ти да не си им светил ? Или си държал на Путин манерките ?

    Коментиран от #26

  • 24 Borislav Popov

    1 6 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Сравнението което правиш е тъпо и неуместно ! Какво общо има, между Трамп и Олга Глацких и между Душко Маркович и младежите на Русия, с които тази фльорца-депутатка така нагло се гаври ?? Уууууу, че си захлупен !
  • 25 Borislav Popov

    9 6 Отговор

    До коментар #22 от "русофилска подлога":

    Ти не си кравар ,а само соросоид ! Краварски файтон имаш ли ? Краварски език знаеш ли - или само мууу...? Децата ти учат ли в обора ? Имаш ли краварски компютър ? Почиваш ли ежегодно в Маями ? Ти и семейството ти само краварски модни дизайнери ли ползвате ? Можеш ли да ми изброиш имената на пек краварски художника . Имаш ли вещи и дрехи на които да пише че са произведени в обора ? Ако нямаш нищо от гореизброеното - ти не си кравар ,а обикновен пе..л !
  • 26 Хитър Петър

    6 4 Отговор

    До коментар #23 от "Borislav Popov":

    Не съм, разбира се, това е твоята работа, я кажи твоя колега Бах-нацист и ти да не сте една личност. И ти ли мислиш че руските деца са уроди, а българските са недоносчета, ще правите ли трудови лагери за тях? Осъзнаваш ли колко сте смешни?

    Коментиран от #29, #37

  • 27 Българин

    5 5 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    Бубенце всички знаем, че за начетен от при теб и дума не може да става. Но то е задължително да си русофил. А русофоби сто пъти съм казвал, че няма, но същества, чийто номер на обувките е по-голям от този на интелекта им явно трудно го разбират.

    Коментиран от #28, #31

  • 28 Borislav Popov

    5 7 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Ами явно твоят коефициент на интелигентност е от детската номерация ! И по точно на тия до 7 годинки !!!!

    Коментиран от #30

  • 29 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "Хитър Петър":

    Айде недей да скромничиш ! Нали ти слухтиш кой на коя е любовник ? Нещо воайор ли си падаш ?!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Borislav Popov

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    Публикувано във факти.бг: А русофоби сто пъти съм казвал, че няма,"
    Че кого обвинявам във русофобия?Просто споделям с начетени хора за двете противоположности,че не са по рождение!!!
    Явно си прав за номера на обувките...

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българин

    3 6 Отговор

    До коментар #31 от "Borislav Popov":

    Подразбира се бе Бубенце, за теб света се дели на русофили и русофоби. А сигурно много те е заболяло да номера на обувките, защото много често го споветаваш, но какво да се прави, все пак не може да носиш номер 58, например. Но малкия номер на обувките е задэбължително условие са си русофил и се предава по наследство. Т. е. раждате се такива. Или както казваше Кутев предава се по полов път.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Borislav Popov

    2 4 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    Видно е,че твоя живот е целият по подразбиране....и нумерологията ти е страст.Нещо явно запали моторетката щото почна да "фъфлиш" :)))
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бах

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Хитър Петър":

    Необвинявай човека.Той е изключително прав. Имам два ника Бах и Бах-нацист.Първият е за нормално разсъждаващи , а вторият за олигофрени.Ти не си от вторият вид , но никога не е късно да се класисираш.От друга страна никоя държава и общество , особено сега няма нужда от куци , болни , сакати и луди.Всеки вътрешешно иска да ги няма.Щото и тези майки квичат в София само за парите от държавата,които не са малко.Иначе повечето биха ги дали на държавата.По тази причина Германците през 30 год.правят изследвания и забраняват на ненормални,педерерасти и хора с генетични болестни проблеми да се размножават.Тези някогашни „ античовешки” изследвания днес се препоръчват на хората преди да създадат дете.
  • 38 Българин

    5 5 Отговор

    До коментар #36 от "Borislav Popov":

    Не Бубенце, не уцели. Нито фъфля нито не разбирам. Просто се убеждавам за сетен път, че русофилите не сте съставна част от българския народ а нещо като вирус, който го разболява и не му дава да се развива нормално. Вредни сте за България.

    Коментиран от #41

  • 39 И. П. Павлов

    7 5 Отговор
    И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."
    Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.

    Коментиран от #42, #59

  • 40 Психиатър

    7 5 Отговор
    Русофилите са хора, които практически не познават обекта на своето обожание. Ако имаха реална представа за действителното, изчистено от емоции и митология състояние на Владимир Путин, руското общество и за руската история, те никога не биха изпадали в такова умопомрачително идолопоклонничество.

    Коментиран от #43

  • 41 Borislav Popov

    5 4 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    Шушано ма - стига мрънка ами храни котката и си лягай.
  • 42 Borislav Popov

    5 5 Отговор

    До коментар #39 от "И. П. Павлов":

    Ейбрахам Линкълн - няма американска нация. Има една сбирщина от кол и въже дето се чудя какво да ги правя.
  • 43 Borislav Popov

    3 4 Отговор

    До коментар #40 от "Психиатър":

    Русофобите сте същите.Не ви допускат до обора колкото и да лижете задници ! Какво стана с падането на визите които ви обеща ББ ??!!!

    Коментиран от #44

  • 44 Психиатър

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "Borislav Popov":

    Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

    Коментиран от #45, #47

  • 45 Borislav Popov

    5 3 Отговор

    До коментар #44 от "Психиатър":

    :))))) Извинявай,объркал си ника.Пише се "психопат""))))
  • 46 Тръмп

    4 4 Отговор
    Борислав е Вова на руски!!!:):):)Здрасти,Вова!Как у тебя?У вас ест водка или хочеш ”Одеколон”,по френско му?:):):)
  • 47 Borislav Popov

    4 3 Отговор

    До коментар #44 от "Психиатър":

    А да лижеш краварскио бик под опашката - каква диагноза е ?!!

    Коментиран от #48

  • 48 Психиатър

    5 6 Отговор

    До коментар #47 от "Borislav Popov":

    Русофила е индивид , който доброволно е пожертвал своя интелект в името на сляпата и безусловна вяра в една лъжлива, изкуствена басня. И той е готов, подобно на религиозните фанатици, да я защитава с цената на безумни престъпления, включително и срещу родината си. Ето затова русофилията не само е болест – тя е и извънредно опасна, защото  обслужва чужди сили, които откровено вредят на българските интереси.
  • 49 Тръмп

    3 4 Отговор
    Вова няма да има рядкото щастие,да се роди путинофил,но е срам за българската си майка,нея срами продавайки се на чужденци!:):):)Пожелавам му брак с рускиня,да го огризга до кокъл!!!:):):)
  • 50 Пушкин

    7 5 Отговор
    Пушкин за руския народ :


    "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл”.

    Коментиран от #60

  • 51 Бах

    5 2 Отговор
    Тази злоба и ненавист към РУСИЯ на някои пишещи тук , ще им изяде главите рано или късно.Временната се въртят и за разлика от преди,сега нещата се случват по бързо.Да няма после , ама не бях аз той беше.

    Коментиран от #52, #53

  • 52 Само питам

    3 5 Отговор

    До коментар #51 от "Бах":

    Borislav Popov, снощи пак плашеше с лагери и народен съд. Отново ли премина на вълна възмездие? И не си ли задаваш въпроса, че същото, с което заплашваш да се случи и с руските слуги и поклонници?

    Коментиран от #55

  • 53 Историк

    6 5 Отговор

    До коментар #51 от "Бах":

    Между Европа и Русия има цивилизационна разлика и тя се състои в това, че Русия е азиатска страна. Тя е заселена не както не казват със славяни а с угро-финско-татарско население. И на нейната обширна територия никога не е имало демокрация и човека винаги е бил тъпкан от властта. Руснаците никога не са били свободни и през цялата си история са задушавали свободата на другите народи. на тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Бах

    5 4 Отговор

    До коментар #52 от "Само питам":

    Кой е казал за НАРОДЕН СЪД. Няма да има такова нещо , това са излишни разходи.Ще има повсеместен лов на всички видове животни.
  • 56 Тръмп

    7 5 Отговор
    Моля се и съм благодарен,че не се родих в Русия,земя за робство и тирания!!!:):):)
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 читател

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "И. П. Павлов":

    Лъжец!
  • 60 читател

    4 3 Отговор

    До коментар #50 от "Пушкин":

    А пък един велик българин някога е казал за българския народ: “... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша." Ама съм сигурен, че не е имал предвид целия бълг. народ а само тогавашния аналог на днешната безродна соросоидна маса, към която се числиш и ти.

    Коментиран от #65

  • 61 Браво

    2 1 Отговор
    Ами защо не я поканим да изнесе лекциите си в гетата на българските градове? ИМисля си и дано е така, че и България не моли да се раждат цигани.Много е права жената относно многобройния чет на малцинствата.
  • 62 Грую

    1 1 Отговор
    Преди изказването имало ли е сеанс с водка?
  • 63 Само питам

    3 3 Отговор
    #52 Публикувано във факти.бг: Кой е казал за НАРОДЕН СЪД. Няма да има такова нещо , това са излишни разходи.Ще има повсеместен лов на всички видове животни.
    Ако напиша, че ще има повсеместен лов на русофили ще ме изтриете и баните, а този коментар си стои повече от 12 часа. Означава ли това, че сайта толерира проруската пропаганда и русофилски заплахи?

    Коментиран от #68

  • 64 Propagandna statiya

    0 1 Отговор
    Да-а ... За Рус или лошо, или още по-лошо...
    Ами и нашият зам. каза неща за майките, но не го пишат във соросоидясалите УСсайтове. И в неговият случай, и в този от статията, нещата вероятно са подобни - истерия.
  • 65 Хитър Петър

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "читател":

    ,,, Един велик българин" на бас че дори не знаеш кой е! Какво му е великото на Славейков, русофили ята ли?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Хер Отто Флик

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Само питам":

    Точно това означава пич!
  • 69 Хер Отто Флик

    0 0 Отговор
    Ето, когато постнах мнения големите руски писатели за собствения им народ, веднага ги изтриха! Но ние си знаем, какво представлява в голяма степен руския народ- орда от азиатски дрипели, перманентно пияни лъжци, убийци и мародери!
  • 70 некойси

    0 0 Отговор
    И на нея ОСТАВКА! :)
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания