7 Ноември, 2018 18:42 3 154 5

Луда полицайка вдигна по тревога Франция

  • дюнкерк-
  • франция-
  • полиция-
  • тревога

Службите задържаха жена след заплаха за бомба в болница в град Дюнкерк

Луда полицайка вдигна по тревога Франция - 1
Снимка: Shutterstock

Френската полиция задържа жена в болница в град Дюнкерк, след като тя отправи заплаха за бомба, предаде Reuters.

Местната полиция съобщи, че жената е отправила заплахата, след като влязла в спешното отделение.

Служители на болницата сигнализирали в полицията, която отцепила района на болницата и разположила екип за обезвреждане на взривни устройства.

В изявлението на полицията се посочва, че жената е задържана от силите на реда и обстоятелствата около заплахата ще се изясняват със съдебно разследване.

Местният вестник съобщи, че жената била бивша полицайка, която страдала от психическо разстройство. По данни на медията тя служела в правоохранителните органи в предградията на Париж, но временно прекратила работа поради дълбока депресия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пешо

    7 1 Отговор
    Ето какво става когато напълниш страната си с мюслита и атентатите са един след друг. Вече по западните медии всички атентатори не са терористи, а луди.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Bubbles

    1 3 Отговор
    Идиоти града се казва Дънкърк или можеби по-близо на кирилица е Дюнкърк, ако кажете това дето сте го написали тука във Франция няма да знаят за какво им говорите!

    Коментиран от #5

  • 5 Пукам балони

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Bubbles":

    Балонче, така е на английски език, но на френски звучи като "Данкир"! Само че името "Дюнкерк" е придобило гражданственост у нас доста отдавна и никой не е настоявал да се изменя. Впрочем, в доста езици е така - на немски "Мюнхен", на английски "Мюни:х", на чешки "Мнихов"; "Варшава" е на полски, но на английски е "Уорсоу"...
Новини по държави: