9 Ноември, 2018 18:06 6 096 3

Годеницата на Хашоги е шокирана от последните разкрития

  • джамал хашоги-
  • хатидже дженгиз-
  • годеница-
  • саудитска арабия-
  • турция-
  • шокирана

Туркинята не може да повярва, че са убили Хашоги по този брутален начин

Годеницата на Хашоги е шокирана от последните разкрития - 1
Снимка: БТА/ AP

Годеницата на убития саудитски журналист Джамал Хашоги – Хатидже Дженгиз, е шокирана от последните разкрития по случая, предадоха турските медии, позовавайки се на нейни думи в социалната мрежа Туитър.

„Не мога да изразя своята тъга от наученото, че са унищожили тялото на Джамал! Те те убиха и нарязаха тялото ти, лишавайки мен и твоето семейство от възможността да те погребем в Медина, както искаше. Тези убийци човешки същества ли са? Боже мой!“, написа годеницата на Хашоги.

Турската полиция по-рано обяви, че е открила следи от флуороводородна киселина и други химикали в саудитското консулство в Истанбул, където на 2 октомври тази година беше убит журналистът Джамал Хашоги. Убийството шокира света със своята жестокост. Журналистът е бил убит, а тялото – унищожено с помощта на киселина.

Джамал Хашоги и Хатидже Дженгиз са планирали да заживеят заедно в Турция. Поради тази причина саудитският дисидент е влязъл в консулството – за да вземе документи, позволяващи му да прекрати предишния си брак и да сключи нов брачен съюз. Саудитска Арабия продължава да отрича, че принц Мохамед бин Салман е поръчал жестокото убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ропа

    53 3 Отговор
    Къде са санкциите срещу Садитска Арабия,сега е периода през който се доказва двуличноста на краварите и ЕС,когато има изгода,парички то демокрация можеда не е от особенно значение за САЩ и ЕС за тази ужким демокрация ,разсипаха Сирия,Либия,Ирак а за Садитска Арабия демокрация,човешките права не важат,когато има парички,много парички

    Коментиран от #2

  • 2 Kcaniba

    30 4 Отговор

    До коментар #1 от "ропа":

    Саудитци, исраелци и чифутите от фащ - това са вечните агресори!!!
  • 3 Хасан

    30 1 Отговор
    Сащ и европейците са двуличници...бяха почнали да критикуват България за Виктория че е политическо убийство..а за Хашоги нищо..чакат да се потули случая
Новини по държави: