Last news in Fakti

25 Ноември, 2018 20:12 5 973 92

Руски самолети патрулират над Азовско море заради проблема с Украйна (ВИДЕО)

  • русия-
  • украйна-
  • азовско море

Блокирано е преминаването през Керченския проход

Руски бойни самолети патрулират Керченския пролив в Азовско море, където по-рано днес се стигна до инцидент между руски и украински кораби, съобщиха Риа Новости и ВВС.

Украински бойни кораби буквално минаха през руската гранична охрана, за да влязат от Черно в Азовско море, като това доведе до инцидент и взаимни обвинения в провокация между двете страни, съобщават световните агенции.

Три плавателни съда – два бронирани катера с артилерийско въоръжение и буксир, около 7 ч. местно време са минали през Керченския проток, заобикаляйки анексирания от Русия Крим. Според руските власти, обаче, корабите са навлезли незаконно в техни води – без предупреждение и без да реагират на подадените по радиото заповеди.

Опитът на бреговата охрана да ги спре се е увенчал с неуспех. Един от изпратените стражеви кораби обаче се е врязъл в морския влекач и му е нанесъл повреди. Няма пострадали, корабите продължават към украинското пристанище Мариупол на Азовско море.

Междувременно протокът, който с двустранен договор от 2003 г. е обявен за споделени териториални води, е затворен от руска страна за всякакви плавателни съдове. Кадри на руския военен телевизионен канал „Звезда” показват голям товарен кораб, с който се блокира преминаването под Кримския мост, който е в районна на протока. Освен него, на място са и много стражеви съдове.

Това в крайна сметка спря малката украинска флотилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    93 14 Отговор
    Докато патрулират и летят високо е добре. като почнат да пикират тогава вече нама да е ОК. За бендеровците!
  • 2 Borislav Popov

    80 12 Отговор
    Украинските военнослужещи изпратени да извършат провокацията в Керенския пролив, са готови да потопят корабите си, само и само да изпълнят задачите, поставени им от заемащия длъжността президент на Украйна по провокации срещу Русия...................................... Украинската власт нагнетява агресия в Азовско-Черноморския регион, всичко което правят по суша, няма резонанс, затова сега са решили да пробват по море...........................Провокационните действия на трите кораба на ВМС Украйна продължават няколко часа, ФСБ Русия предприема всички необходими мерки за пресичането на преднамерената провокация, съобщха от Центъра за връзки с общетсвеността на ФСБ.

    Коментиран от #3, #21, #87

  • 3 НКВД

    72 10 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Нека провукират те ще видят колко е дълбоко Азовско море!

    Коментиран от #5

  • 4 Borislav Popov

    16 105 Отговор
    Тук сега ще се образува гъста мрежа от руски подлоги, рублерасти и друга всякаква пасмина !

    Коментиран от #81

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бичето

    50 1 Отговор
    Над водата и въздуха не е страшно
    Какво има под водата е страшно
  • 7 НКВД

    27 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ристе":

    А бе Христооо заглавието си виж Ристо и после гледай по мойте грашки!!

    Коментиран от #33

  • 8 nikola

    52 6 Отговор
    ало не искаш баба меца да те клеца , не я ръчкай. немците си го знаят...
  • 9 Гагаузин

    41 5 Отговор
    Големи тъпанари са това,безсилните русофоби!не им обръщайте внимание!
  • 10 Рибата е гладна

    40 5 Отговор
    Трябва да се нахрани с прясна бандеровска плът.Смачкайте ги и втори път ще обикалят през Атлантика.
  • 11 никси

    25 2 Отговор
    ало журналисте тва нее самолети а се казва вертолети или хиликоптери виж видеото хубаво и пиши правилно

    Коментиран от #14

  • 12 Братя Райт

    7 29 Отговор
    Само някой да не се приводни, че от космическо подводните войски имат такава традиция.
  • 13 Borislav Popov

    36 4 Отговор
    Тимошенко обясни на украинците, че вече са нация от бежанци и бегълци! .. "Украинците буквално бягат оттук, оставяйки родната си земя, защото животът в Украйна се е превърнал просто в оцеляване", допълва тя, цитирайки официалната статистика, според която около 1 милион украинци напускат страната всяка година.........."За първи път от 27 години, фондът на президента оставя 1 милиард гривна за лична употреба и почти 2 милиарда гривни са отпуснати на цялото му семейство. Това е повече от това за болните от рак, това е повече, отколкото за някои пера за култура"..............

    Коментиран от #34

  • 14 падналия ангел

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "никси":

    Имало е и самолети, двойка Су25, явно копипейста не е стигнал за другото видео.
  • 15 Иванов

    6 44 Отговор
    Адмирал Кузнецов е със запалени парни котли и е готов за отплаване към Черно море. Горките ингилизи, пак ще имат пик на бронхиални възпаления и астми. Юрий Долгорукий също плава натам, а Жужи е в кремълския бункер на 100 метра дълбочина и метър и петдесет височина готов да натисне ядрения бутон заради три украински корабчета. Слава России!
  • 16 Само питам

    12 40 Отговор
    Животинската омраза към украинците демонстрирана от руските роби изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50%от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от Орловския и Брянски пехотни полкове били се геройски с българските опълченци на Шипка. Всичко това го има документирано, украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в село Шипка. Само, че днес руските роби изпитват омраза към своите освободители, защото господарите им са наредили да ги мразят.

    Коментиран от #20, #37

  • 17 Kcaniba

    35 4 Отговор
    Параша агонизира, бандеровците жаждят да бъдат обесвани!! Морето е плитко, но за цялата бандеровска флота от 6 катера , двата буксира и един ръждясал разрушител от времената на СССР място ще има.
    Жалко е за невинните украински морячета.
    Жалко е за многострадалните народи на Украина.
  • 18 Никита Хрушчов

    30 4 Отговор
    Украинците да си трайкат да не заиграе къста сопа САЩ също да си трайкат да не заиграе при тях дългата сопа!
  • 19 Велик Турчин

    5 35 Отговор
    Украйна е съюзник на НАТО. Турция е втората армия на НАТО, голяма военновъздушна и военноморска сила в Черно море и ще защити Украйна.

    Коментиран от #26, #28, #41, #73

  • 20 САМО ЧЕ ПРИ ХИТЛЕР КАТО СЛУГИ

    28 4 Отговор

    До коментар #16 от "Само питам":

    УБИЙЦИ НА РУСНАЦИ СА БИЛИ НАЗНАЧЕНИ ЕДИНСТВЕННО УКРАИНЦИ ИЗБИЛИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ МИРНИ РУСНАЦИ.

    Коментиран от #23

  • 21 Усмивката

    7 17 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Тъкмо щях да питам къде е временното военно аташе Borislav Popov на Рисия в България
  • 22 патриотъ

    19 4 Отговор
    Скоро ще сме свидетели на безславния край на Порошенко,който не пожали собствения си народ,за да забогатее още повече,а по какво нашия ББ се отличава от него?!Само дето война още не е направил,ама и това е близо!
  • 23 Само питам

    7 19 Отговор

    До коментар #20 от "САМО ЧЕ ПРИ ХИТЛЕР КАТО СЛУГИ":

    Неграмотници те, които са чели единствено руска украиофобска пропаганда смятат така. Историческата истина е, че над милион и половина руснаци са били на страната на вермахта като доброволни помощници. А в Руската освободителна армия на генерал Власов са били над 220 000 руснаци.

    Коментиран от #25

  • 24 Слава Україні

    7 28 Отговор
    Ще изпратим в Ада руските окупатори! Слава на Украйна!

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 622

    9 4 Отговор

    До коментар #19 от "Велик Турчин":

    Според Турция, моретата и тяхното богатство принадлежат на целия свят, а не на една страна. Но се отнася до случая Гърция-Кипър, защото там международният морски закон не "помага" на Турция, така че тези страни не трябва да имат суверенни права и ИИЗ. Разбира се, Русия, за Турция, е съюзник и може да направи всичко, което иска, на Азовско море. Тук няма човешки ценности и високи идеали.
  • 27 ОлигУфрен

    13 3 Отговор

    До коментар #24 от "Слава Україні":

    Давай, с брус или кроул ще довтасаш до Крим?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Само питам

    5 14 Отговор

    До коментар #25 от "Гост":

    Ами чети бе неграмотник, защо не четеш? "Съдбата на човека" чел ли си? Филма гледал ли си? Ако не, тогава не можеш да претендираш, че си русофил а само тиранофил. На в тази книжка и в едноименния филм има един герой Иван Соколов, който служи като шофьор във на един германски генерал. Като хи-ви, от немското хилвсвилигер, доброволен с сътрудник. Такива са били милион и половина руснаци, шофьори, готвачи, шивачи, дърводелци и др.

    Коментиран от #75

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 гост

    5 2 Отговор
    Освен химическите вещества в Сирия и въпроса с Русия-Украйна, има и още една много важна и тясно свързана новина днес. Беше взето решение от Италия-Гърция-Кипър-Израел, да изградят и завършят до 5 години, подводния газопровод EastMed за газовите запаси на източното Средиземноморие до Европа. В бъдеще той ще бъде разширен, за да изпрати в Европа и огромните ресурси, които се очаква да бъдат открити между Гърция и Либия.
  • 33 Ристе

    5 16 Отговор

    До коментар #7 от "НКВД":

    То е в нон със шумкарският ви сайт бре мазна подлого, не знаеш ли че шумкарите са се зовели доко, чоко и всякакви такива нечленоразделни, те до един са били такива неуки каквито сте и вие мухльо днес.
    Да ви обичам майката шумкарска гиди подлоги руски.

    Коментиран от #35, #36

  • 34 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Бориславе, и къде отива този 1 милион украинци? Що ли не ги срещам в Германия? Или в Русия ходят?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Инкогнито

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "Ристе":

    Ало, интилигенте русофобски, преведи ни думата,, Гиди"! Ние сме не уки русофили и тази дума не я познаваме!

    Коментиран от #40

  • 37 Шведска тройка

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Само питам":

    Питай баба си дали е така дали си бил роден
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Инкогнито

    8 0 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    Смени ника пак имаш отново правописна гешрешка!

    Коментиран от #42

  • 40 Гриша Филипов

    5 9 Отговор

    До коментар #36 от "Инкогнито":

    Гиди руски ибрик Гиди, мож ли ма фана за гуя?

    Коментиран от #43

  • 41 Дивуй

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Велик Турчин":

    Ти добре ли си?
  • 42 Българин

    1 8 Отговор

    До коментар #39 от "Инкогнито":

    Ти да не си пенсионирана даскалица по български? Няма грешки.
  • 43 Ванче Михайлов

    6 5 Отговор

    До коментар #40 от "Гриша Филипов":

    Само Рашааааа!!

    Коментиран от #48

  • 44 553

    4 14 Отговор
    Азовско море да не е вътрешен червен гьол. Украина има пристанище Мариупол в него. Как няма да ги допускат до него. Типичен за руснаците мръсен номер. От 100 години са царе на провокациите. Нищо ново не са научили. Крайно време е да им стъпят на врата. Този път ще гризат дървото и то сами.

    Коментиран от #47, #51, #80

  • 45 Дядо Грую

    0 2 Отговор
    Отивайте в ютуб, пишете alconafter и вижте последния му клип!
  • 46 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    7 3 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    Много пъти съм отговарял на тъпия ти въпрос и вече нямам желание да го правя. Явно четенето не ти е силната страна. И като стана въпрос за това имаш ли изобщо силна страна или чехълчето те превъзхожда по интелект?

    Коментиран от #49

  • 47 Москва

    11 2 Отговор

    До коментар #44 от "553":

    Да си ловят риба от пристана укрсинците в Мариупул за кораби да питат Руския Флот
  • 48 Павлик Морозов

    2 7 Отговор

    До коментар #43 от "Ванче Михайлов":

    Рашка Парашка ли?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 1944

    3 11 Отговор
    бързо свършиха памперсите в кремъл.
  • 51 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    12 3 Отговор

    До коментар #44 от "553":

    Хубаво, че Украина има пристанище Мариупол, но Керченския проток си е руски. Нека украинците си ползван пристанището никой не им пречи, но ще им се наложи да минават корабите им по суша. Ха ха ха.

    Коментиран от #55

  • 52 Истината

    5 14 Отговор
    Между Русия и Европа има цивилизационна пропаст. Русия е азиатска страна. тя не е заселена както ни казват със славяни а с угро-фински-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: „За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска”. Следователно,руснаците никога не са били свободни. През цялата си история те само са задушавали свободата на другите. На тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност.

    Коментиран от #78

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Българин

    4 16 Отговор

    До коментар #53 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Руснаците са нация потисник, те не могат да съществуват без да потискат други народи и без да им размахват пръст. И в същото време са нация от роби непознаващи свободата. И понеже не я познават потискат всички, които искат да б дат свободни и преди всичко своите съседи. А най-долните и презряни същества са робите на руските роби

    Коментиран от #58

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    8 3 Отговор

    До коментар #53 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Дреме ми на шишарката за незначителното ти мнение чехълче. Ти не си българин, ти си краварски роб.
  • 57 Спиди Гонзалес

    6 2 Отговор
    ............. Слава СССР...... СССР е жив........ Украйна иска отново в СССР!!!
  • 58 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    3 3 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    Дреме ми на шишарката за незначителното ти мнение чехълче. Ти не си българин, ти си краварски роб.
  • 59 Граф Хан Кахан

    8 3 Отговор
    До всички смешковци - при въоръжен конфликт е много възможно да избухне трета световна война, това означава край на живота на планетата Земя след час най-много два. Но не се безпокойте, всички без изключение на тази планета отиваме на второ ниво на съществуване, разбира се след бързата ядрена и неутронна смърт. Вариантите са два - има много по-лошо и отчайващо болезнено, мъчително и скръбно място и много приятно, весело и радостно място. Кой къде ще отиде зависи от ''чипа в мозъка ти'' който е неизтриваем и непроменим - тоест всеки ще си плати за делата, които е вършил в това измерение. Там тарикатлък не може да има и тарикатите не вървят както тука /особено селските/:):)Така че настройте се при евентуален конфликт между НАТО и РУСИЯ да не кажете че ние философите, теолозите, нито църква, нито ислям, нито всякакви религии, не сме ви предупредили за това какво ви чака в другото измерение и да вземете да ахнете в един момент от изненада....ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ КАТО ЧЕ ЧУКА ВЕЧЕ НА ВРАТАТА МАЙ):)

    Коментиран от #60, #63, #66

  • 60 Спиди Гонзалес

    6 4 Отговор

    До коментар #59 от "Граф Хан Кахан":

    Що така си мислиш? То е планувано отдавна да не мислиш че руснаците ше изстрекят 8000 ядрени ракети по САЩ а САЩ ще изстреля 5500 по Русия!!? Ше си излумкат някой друг град и вдичко ще приключи планетата ще се управлява с нов световен ред малко като от средните векове от гледна точка на хуманност!!

    Коментиран от #62, #70

  • 61 Спиди Гонзалес

    6 1 Отговор
    Ще дойде капиталистическия - комунизъм по гладен за власт от всякога някое вирусче да разреди човеците на планетата после жътва на много приказливите и мислещи в световен мащаб естествено скрит зад приказките - ЗА БЛАГОТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
  • 62 Граф Хан Кахан

    9 2 Отговор

    До коментар #60 от "Спиди Гонзалес":

    Надай се мило ДЕТЕ...:):)Жал ми е за вас младите, живее ви се, но не са само тези 8000 и 5000 ядрени и неутронни ракети още почти толкова има и ''повервай'' ми до една ще бъдат изстреляни. Всичко което може да бъде изстреляно и да излети ще излети - ограничен ядрен конфликт???? - ТОВА Е МИСИЯ ФАНТАСМАГОРИЯ

    Коментиран от #64

  • 63 ЗМЕЙ ГОВНЕЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #59 от "Граф Хан Кахан":

    Ти май не виждаш че ние вече сме в 3та световна от 6г!!

    Коментиран от #65

  • 64 Спиди Гонзалес

    3 6 Отговор

    До коментар #62 от "Граф Хан Кахан":

    Много си черноглед за 3та световна не виждаш ли че всичко е постановка

    Коментиран от #68

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 unec

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "Граф Хан Кахан":

    Ми тя войната може да се каже, че вече започна, заради украинската тъпотия подклаждана от хамерите, а в основата от хевреите. Ето вижте https://www.dunavmost.com/novini/ruski-korab-otkri-ogan-po-ukrainski-kateri

    Коментиран от #67

  • 67 ЗМЕЙ ГОВНЕЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "unec":

    Кажи му, не му се вярва

    Коментиран от #71

  • 68 Граф Хан Кахан

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "Спиди Гонзалес":

    Ти за всеки случай се готви, но не с провизии защото няма да ти трябват. Спри да правиш мърсотии и започни да правиш добри и полезни неща от тук натам за другите хора. Препоръчвам ти да се кръстиш в някоя от християнските църкви /без значение/ защото повечето тук не сте кръстени - атеисти сте и със сигурност ще ви е скръбно 2 часа след като чуете сирените.

    Коментиран от #69

  • 69 Спиди Гонзалес

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "Граф Хан Кахан":

    Бъркаш ме с някой
  • 70 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #60 от "Спиди Гонзалес":

    прав е Графа не е забавно трите кораба са здържани. Пророшенко в момента заседават дали да се въведе военно положение в Укрйна,работата става дебела, някой се готви за война май.
  • 71 Граф Хан Кахан

    4 2 Отговор

    До коментар #67 от "ЗМЕЙ ГОВНЕЙ":

    Живее ви се смешковци и ви се иска това да е третата световна война да е започнала и да е свършила вече. Но ядрения и неутронния апокалипсис защо го пропускате и как си го мислите че ще го избегнете?? Освен някой от вас ако е изобретил устройство за връщане назад във времето, бъдете сигурни че няма къде да се скриете 2 часа след като сирените зазвучат.

    Коментиран от #74

  • 72 Бесен Язовец

    9 2 Отговор
    Украинците си мислят че някой ще мине зад тях обаче не си извадиха поука от историята с Крим и още ще страдат докато не научат кой е истинския враг!
  • 73 ganio

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Велик Турчин":

    Я бегай на некъде.
  • 74 ЗМЕЙ ГОВНЕЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "Граф Хан Кахан":

    Ти отваряш приказка за разни световни забравили какъв ферман си изтупал по нагоре?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Спиди Гонзалес

    9 1 Отговор
    Утре АКО се сберат в ООН както 8ска пиандура Порошенко ще му кажат да си вземе едно шише Водка и да не занимава повече ООНето с тъпотии а американците ако много подскачат да обезщетът Украйна с 3 кораба!

    Коментиран от #84

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Един ....

    10 1 Отговор

    До коментар #52 от "Истината":

    Скарал си се с Истината за няколко цента ! Тази вечер хапна ли кренвирш от копита и пилешки глави по ЕС стандарт ? Пи ли овкусен сок от тиква , на който пише "портокал" ? Яде ли хляб с вкус на трици ? И още 10000 ?? Това ли е Свободата и Демокрацията ? МЕРСИ ! ! !
  • 79 НКВД

    7 3 Отговор
    Историка от днес часа е 2 следобед разхождам се кучето из парка срещам комшйката рускиня с нея младеж преди това четох разни измислици за Украинския гладпмор от 1932г.и уж 15 мил. жертви!! Изпсувах пред рускинята украинците тя ме засича казва ми - той е украинец! говори за младежа с нея мислех си че и е син оказа се гост от Украйна от Мариопул хвана ме срам влизам в обяснителен режим че визирам като украи. ПОРОШЕНКО ТОЙ ПОЧВА ДА ПСУВА ПОВЕЧЕ И ОТ МЕН ПО ПОРОШЕНКО првете си изводите!

    Коментиран от #83, #90

  • 80 Истината , Ристе , Българин и т.н.

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "553":

    ?????...!!!!! $ $ $ !
  • 81 Дъртак

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Пак ли ти скочи кръвното ?
  • 82 Румяна Костова

    4 2 Отговор
    Какво значи Украйна и Русия се обвиняват взаимно за екскалацията?Има нарушение на държавна граница от военни кораби ,които не реагират на предупрежденията на граничарите.Има и доказателства за това нарушение.Останалото е бла,бла,празни приказки за руска агресия.Ако военно превозно средство ,снабдено с оръжия навлезе в територията на чужда държава,дали ще се церемонията с него или ще стрелят след първото предупреждение?
  • 83 Румяна Костова

    5 2 Отговор

    До коментар #79 от "НКВД":

    15 милиона украинци ,уморени от глад през 1932 ? Че те имали ли са толкова въобще по онова време?Ющенко като беше на власт излезе с доклад,че бройката е 800 000(някои историци и нея я имат за завишена).В Казахстан,където са загинали повече по онова време никой не излиза с подобни доклади.Историческа по-добра вменяемост сигурно.
  • 84 Румяна Костова

    6 3 Отговор

    До коментар #76 от "Спиди Гонзалес":

    Дали вярвате ,че тази провокация Порошенко като главнокомандващ украинската армия е измислил без разрешението на американските си господари?

    Коментиран от #92

  • 85 А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА

    2 3 Отговор
    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?
  • 86 Румяна Костова

    6 3 Отговор
    Украинският блогер Александр Семченко току що показа на YouTube как точно руснаците ударят ръждясалото украинско корито.Ударът е съпроводен с многозначни бл@т.А в Киев украински дебили трупат гуми пред руското посолство и слагат отгоре книжни корабчета.Дали чакат команда са палят?
  • 87 Popov, ти си невеж русофилистик

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    с промит от руска дезинформация мозък.За тебе други източници на информация освен тези на ушанките не съществуват.

    Коментиран от #88, #89

  • 88 Румяна Костова

    3 3 Отговор

    До коментар #87 от "Popov, ти си невеж русофилистик":

    Дезинформация?Опитайте да мислите логически.Не е нужно да се осланяте на руски медии.Украинското нашествие в руски води няма никакъв смисъл,като се има в предвид съотношението на силите .Но решава политически задачи.Рейтингът на Порошенко е паднал на 5 процента вече.Единственият му шанс законно са остане на власт е военно положение.Тази нощ то е въведено ,но трябва и да се затвърди от народното им събрание.Не е дезинформация,че националистите запалиха руското посолство в Киев.Животът на работещите там е в опасност. НАТО призовава Украйна да се въздържа от насилствени действия, а Русия да пуска украинските кораби до пристанищата им в Азовско море.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Кинолог

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "НКВД":

    Кучето със сигурност е по-умно и добро от теб.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания