26 Ноември, 2018 20:34 2 444 6

Несигурност около Брекзит

  • тереза мей-
  • брекзит-
  • великобритания-
  • несигурност-
  • парламент

Възможно е да има още разделение в Лондон

Несигурност около Брекзит - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Никой не знае какво ще се случи, ако британският парламент отхвърли споразумението за Брекзит, постигнато от правителството в Лондон с Европейския съюз, каза днес министър-председателката Тереза Мей, цитирана от Ройтерс.

След като вчера беше постигнато споразумение за развода, сега Мей се опитва да се справи с критиците му в собствената си Консервативна партия и в опозиционните партии, които заплашиха да гласуват против, когато документът влезе за обсъждане в Камарата на общините.

"Камарата трябва да направи избор - можем да подкрепим тази сделка, или Камарата да реши да отхвърли сделката и да се върнем на изходна позиция", каза Мей пред парламента. "Тъй като никой не знае какво ще се случи, ако тази сделка не бъде одобрена, това ще отвори вратата за още разделение и още несигурност, с всички рискове, които крие това".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданинът X

    4 1 Отговор
    Сега няма да има уре ще има други ден беше сигурно след 7 дни ама не баш след 15 часа сигурно на 100% след още 2ч ама на кантар!!??

    Коментиран от #2

  • 2 Eee

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гражданинът X":

    Типично по английски.

    Коментиран от #3

  • 3 Д-р Фройд

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Eee":

    Кръвосмешението прави хората не решителни!
  • 4 12345

    12 3 Отговор
    Най-добре да няма сделка. Пълен блокаж за острова. Да им лупат мита и ДДС за всичко. Защото какво става сега - излизат от съюза и си запазват всички икономически привилегии, като няма да се съобразяват със европейските регламенти, както разбира се и няма да плащат нищо. Никаква сделка. Да си правят сделки и съюзи с Индия и Пакистан. И да сънуват Путин и Русия, като най-голямата заплаха за тях.
  • 5 Пффф

    6 3 Отговор
    До 2030г Англия няма да я има. Великобритания? Пффф , пффф и пак пффф. Англичаните да бяха екзекутирали таз бабичка Тереза на секундата. Лошо. Да бяха останали в Европа. Страх от бежанците? Е то ние отдавна спряхме потока ама те заобикалят бг през дунава и си отпрашват през Румъния втората врата на Европа. И затова че другата бабичка Меркел да я бяха екзекутирали на секундата ако знаехме че ще вкарва имигранти. Да вървят в Мория. Там им е мястото. Оставете ни намира бежанци.
  • 6 многострадалния

    0 0 Отговор
    Попитали радио Ереван : Какво ще стане след Брекзита на 30.3.2019 ? Отговорът бил: Паундът ще падне.До 2020 Британия ще остане без всичките си колонии: Барбадос,Ямайка, Австралия, Нова Зеландия и Канада, които ще станат републики. А в 2028 .....
Новини по държави: