Last news in Fakti

3 Декември, 2018 07:41 9 041 101

В Берлин: Да накажем Русия

  • анегрет крамп-каренбауер-
  • германия-
  • берлин-
  • ангела меркел-
  • азовско море

Приближената до Меркел - Анегрет Крамп-Каренбауер предлага да се намали потокът на газ по Северен поток-2

В Берлин: Да накажем Русия - 1
Снимки: БТА/АР

Германия трябва да даде отговор на засилващите се политически безпокойства във връзка с планирания газопровод Северен поток-2, след като Русия задържа три украински кораба и екипажите им край бреговете на Крим, заяви генералният секретар на Християндемократическия съюз Анегрет Крамп-Каренбауер, цитирана от Reuters.

Крамп-Каренбауер, водещ кандидат за поста на Ангела Меркел като лидер на ХДС, заяви пред обществената телевизия ARD, че би било твърде радикално да се оттегли политическата подкрепа за проекта, но Берлин може да намали количеството газ, което да тече по газопровода.

Крамп-Каренбауер е приближена на Меркел, но през последните дни зае по-твърда позиция от канцлера по въпроса за санкциите срещу Русия. Тя каза, че е време за по-твърд отговор на действията на Русия, включително анексията на Крим и подкрепата й за сепаратистите в Източна Украйна.

"Трябва да признаем, че не е достигната твърдата точка, в противен случай Путин не би поел по този път", каза Крамп-Каренбауер, но наред с това напомни, че Русия е доставяла газ на Германия през годините на Студената война.

В петък висш представител на ХДС заяви, че ЕС и САЩ трябва обмислят дали да забранят достъпа до техните пристанища на руски кораби, идващи от Азовско море, в отговор на задържането от Москва на украинските кораби и екипажи.

В Берлин: Да накажем Русия

Бизнесменът Фридрих Мерц, също водещ кандидат за нов лидер на ХДС, каза в петък, че растящото напрежение между Русия и Украйна е подновило дебатите за газопровода Северен поток-2. "С разрастването на конфликта все по-ясно се поставя въпросът: Дали наистина е правилно да построим този газопровод?", запита Мерц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    136 24 Отговор
    Да накажем Русия,с дженри действията си...каза лезбийката...брррр ...отрват...

    Коментиран от #32, #36

  • 2 Цирей

    119 18 Отговор
    Имам една кокошка, която се прави на орел, ама иначе си снася.

    Коментиран от #61

  • 3 Гост

    127 18 Отговор
    Само да не стане Русия да спре газа изцяло, тогава ще стане трудно

    Коментиран от #6

  • 4 А стига бе

    86 12 Отговор
    Да се намали потока на газ в СП2...абе вие сериозно ли-това ли е наказанието??? Вече и децата разбраха ,че не искате да заставате срещу Русия-и това предложение е от"кумова срама"-прах в очите...
  • 5 НКВД

    88 16 Отговор
    Фашиско същество, върви по стъпките да дядо си SSовеца и ще има неговата участ!

    Коментиран от #9, #84

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    43 42 Отговор
    Аз кат ви казвам че Сталин требваше да изтрепе сите останали народи до атлантическия океан като настъпваше към фашистите не вервате че говоря правда...трябваше да изтрепе поляци французи фашисти унгарци и сичко що не е руснак и на освободените териториии да се населят само руснаци

    Коментиран от #15

  • 8 боцмана

    105 18 Отговор
    Путин си е на мястото човека , ама вас като ви гледам на снимката мястото ви е на някой гей парад.

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ГосТ

    15 41 Отговор
    Тия германците бате си мислят че ядрения разпад може само за атомни бомби да се ползва. Аз не виждам две мнения по въпроса, след цялата агресия от Русия. Недостига на енергия могат да запълнят с атомни електроцентрали,стига са горили тия въглища. А и нали веита имат,за кво им е тая газ 😂
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 112

    19 53 Отговор
    Германците не са като нас, имат повече от едно кранче и няма да им е проблем спирането на газта. Ама на руснаците ще им обеднее малко джоба.

    Коментиран от #19

  • 14 Само питам

    11 24 Отговор

    До коментар #8 от "боцмана":

    Ти от личен опит ли знаеш?

    Коментиран от #81

  • 15 Само питам

    19 37 Отговор

    До коментар #7 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Правилно си забелязал как "освобождава" руската кочина.
  • 16 NikNay

    65 11 Отговор
    Ей ако ги няма Русия и Путин как ли ще градят кариера някои западни политици.

    Коментиран от #17, #20

  • 17 Инкогнито

    41 7 Отговор

    До коментар #16 от "NikNay":

    Защо се заблуждаваш че тази Джемени активистка изобщо е политик?
  • 18 Румяна Костова

    47 10 Отговор
    Някакъв джендър, който за сега все още няма никаква власт прави разсъждетия на глас ,дали немската икономика,която има все по -големи нужди от газ,да намалява количествата му през Северен поток 2 !За пореден път се убеждавам ,че шефовете на партии в Германия и канцлерът им се избира оти Вашингтон,а не от немският народ.Ако продължава с тази риторика против Северен поток 2 ,със сигурност ще бъде заместник на Меркел.

    Коментиран от #22

  • 19 Румяна Костова

    44 9 Отговор

    До коментар #13 от "112":

    Въпроса е каква е цената на газта ,която тече през кранчето.Немците знаят, че руският е най евтин .Дали Америка ще надделее да им продава своят значително по-скъп газ с приказки колко е агресивен руския ?

    Коментиран от #23

  • 20 Само питам

    14 33 Отговор

    До коментар #16 от "NikNay":

    Ако ги няма Русия и Путин как ли щяха да живеят русофилите?

    Коментиран от #25

  • 21 Шаран БГ

    28 9 Отговор
    Тая хубавица не мисли от къде ще иде гориво, не и дреме, че кокалите на дядо и са край Волга река. Не се е загрижила и за хохолите. Прави мили очи на янките с надежда, да замени баба Анжела. Ха дано да дойде по скоро лято, че да се поразхвърля - бай Ганьо да оплакне око.........
  • 22 NikNay

    30 8 Отговор

    До коментар #18 от "Румяна Костова":

    Руме , нали някой трябва да лобира за внос на втечнен газ от САЩ. Нали трябва да се подготви почвата за " наши " фирми които да построят терминалте за корабите и после да се лапнат едни комисионни.

    Коментиран от #26

  • 23 Наблюдател

    15 37 Отговор

    До коментар #19 от "Румяна Костова":

    Ако Русия беше нормална държава с нормални икономически интереси твоите разсъждения щяха да бъдат точни. Но понеже руската кочина използва енергийните доставки за геополитическите си интереси в случая цената на газа не е определяща.

    Коментиран от #29, #31, #91

  • 24 Фриман

    23 5 Отговор
    Вярно беше казано, това е прах в очите, но не на Русия, а за САЩ по-скоро. Те прокарват лоббито си в Германия, а Германия си защитатава интересите. Обаче, за да не се карат с САЩ и да видят сащовци, че нещо се прави по въпроса немците излизат с тъпите предложения. В края на краищата ще купуват още повече газ, обаче кой ще проверява колко газта беше доставено?)
  • 25 NikNay

    14 6 Отговор

    До коментар #20 от "Само питам":

    Откъде да знам, поговори си с някой от тях може и да ти обяснят на разбираем за теб език. И е един приятелски съвет - не се пени толкова че току виж си направил някой гърч .

    Коментиран от #27

  • 26 Румяна Костова

    14 6 Отговор

    До коментар #22 от "NikNay":

    Цифрата на комисионните и там е съставна
    от определящите курса на политиката,не само у нас.
  • 27 Само питам

    10 18 Отговор

    До коментар #25 от "NikNay":

    Ти да не си независим наблюдател. защото чета, че единствено руските интереси защитаваш. А гърчовете са вследствие на русофренията, нормалните хора не ги получават.
  • 28 vvvvv

    18 5 Отговор
    Хубаво е да се самонакаже. Ако не, на изборите ще ближат рани. Бизнеса е ясен. С Русия.
  • 29 ГосТ

    12 22 Отговор

    До коментар #23 от "Наблюдател":

    Аз друго искам да попитам,как така Япония,Франция и Англия се справят без руска газ и защо Германия трябва да бъде някакво изключение от международната обстановка ? И ако някой тръгне да ми развива теории как германската икономика била много по голяма от френската и английската,нека сравни германската с японската.

    Коментиран от #33, #37

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Румяна Костова

    29 6 Отговор

    До коментар #23 от "Наблюдател":

    Нормалното в този свят вече е относително понятие.Либералите ни казват,че е нормално,престижно и суперски,да бъдеш гей или 27-ми джендърски пол.А пък англичаните изтъкват,че не е нормално ресурсите в Русия да принадлежат само на нея.Трябва да са достояние на целия свят,разбирай водещите корпорации.Това са главните насоки за нормално и ненормално, които подхваща добре смазаната пропагандна машина.Като ги обработи и Ви ги сдъвче ,Вие например започвате са се безпокоите от руската агресия.Аз не,защото мисля с главата си.

    Коментиран от #35

  • 32 гост

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Haй-гoлeмият изнocитeл нa пpиpoдeн гaз в cвeтa - Kaтap щe нaпycнe Opгaнизaциятa нa cтpaнитe изнocитeлĸи нa пeтpoл (OΠEK). Toвa ce cлyчвa caмo дни пpeди peшaвaщa cpeщa мeждy влиятeлния нeфтeн ĸapтeл и нeгoвитe cъюзници.

    Eмиpcтвoтo щe ce oттeгли oт OΠEK нa 1 янyapи 2019 г., oбяви нa пpecĸoнфepeнция ĸaтapcĸият eнepгиeн миниcтъp Caaд aл Kaaби. Peшeниeтo идвa cлeд ĸaтo Kaтap e пpepaзглeдaл нaчини, пo ĸoитo би мoгъл дa пoдoбpи пoзициятa cи в cвeтoвeн мaщaб.
  • 33 Наблюдател

    11 20 Отговор

    До коментар #29 от "ГосТ":

    Не забравяй, че името на бившия германски канцлер Шрьодер стана нарицателно за западен политик продал се на руснаците, като самият процес на подкупване се нарича "шрьодеризация". Неслучайно пак с друг немски термин "путинферщеен" се наричат западните политици подобни на Радев, които споделят руската гледна точка. А като прибавиш и старите традиции в сътрудничеството между нацистка Германия и болшевишка Русия всичко си идва на место. Освен това Путин дълги години Путин е работел в Германия, ммакар и ГДР.
  • 34 ха ха ха

    23 5 Отговор
    Това неустановено същество при нормални условия щеше да се надрусва и живее под мостовете, а сега се има за капацитет. О'темпора, о'морес!

    Коментиран от #40

  • 35 Наблюдател

    11 27 Отговор

    До коментар #31 от "Румяна Костова":

    Румка, извинявай , но щом не виждаш агресия в руските действия от 2008 година насам значи не мислиш с главата си а с някоя друга част от тялото си.

    Коментиран от #45, #53, #100

  • 36 гост

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    ОПЕК ще бъде разпуснат до две години , за да избегне подготвените вече дела за сговор и налагане на монополни цени и квоти за производство , след което всяка държава ще произвежда според възможностите си за пазарен дял , а не според наложено от други разделение на пазара !! "Увеличаващият се добив на газ от САЩ и началото на експорта на втечнен природен газ от САЩ за ЕС през 2016 г. вече повиши сигурността на доставките на газ за Европа и света“.

    Европейският съюз, който е втори по големина единен пазар в света след САЩ е сам по себе си привлекателен пазар за доставки на американски LNG, отбелязва ЕК. Както става ясно, по-нататъшното сътрудничество със САЩ ще бъде в частност насочено към постигането с общи усилия на дострояване на недостигащата инфраструктура в Европа за по-добър достъп на LNG. В същото време се отчита, че и сега Европа разполага с достатъчно добра инфраструктура за газови доставки.“ЕС има добре развита инфраструктура за внос на LNG. Коефициентът е на използване е 26 %“, пише още в евроматериалите.

    Освен това, „по-нататъшното трансатлантическо сътрудничество ще включва в себе си действия насочени към регулярни консултации и стимулиращи дейности с операторите на пазара, за да стане САЩ важен доставчик на газ за Европа“.
  • 37 Румяна Костова

    24 7 Отговор

    До коментар #29 от "ГосТ":

    Господине,Германия ще се справи и без руска газ,въпросът е в цената..Не им предлага никой за сега по-евтино от руснаците.Дали американците и онази смешница,която лобира от вътре да американска газ ще победят срещу немската практичност,това ще видим.

    Коментиран от #51

  • 38 Историк

    9 24 Отговор
    Поредната проява на агресия от руска страна няма да остане без отговор, в това никой не трябва да се съмнява. Въпросът е доколко болезнен ще бъде за руската икономика.

    Коментиран от #49

  • 39 гост

    8 3 Отговор
    Имаше една песен "Зъбки жълти, нерви лабави.."
  • 40 Само питам

    7 13 Отговор

    До коментар #34 от "ха ха ха":

    А при нормални условия ти щеше ли да пишеш проруски коментари по форумите? Къде щеше да бъдеш?

    Коментиран от #66

  • 41 Олимпийска надежда

    2 1 Отговор
    Всички коментиращи преди мен имат нужда да прочетат тази статия: https://fakti.bg/life/346243-ugolemavane-na-penisa-chrez-djelking
  • 42 11ап

    8 1 Отговор
    ,,ТО"- СТИВЪН КИНГ
  • 43 Боклуци

    29 6 Отговор
    Вие си оправихте собствената кочина и тръгнахте да оправяте Крим,Украйна и Русия,толкова сте смешни със тия закани,че думи нямам.Германистан,страна със статут на окупирана държава се заканва....?!?!?!?....и то не на който и да е,а на Русия...!?!?!?...Пийте си хапчетата безполови същества !!!!!
  • 44 Винкело

    11 2 Отговор
    Това ,,нещо" може да го вземем за Сурва , все ще му намерим някъква роля
  • 45 Румяна Костова

    26 7 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    Ако намеквате за агресия на един ,,анексиран " полуострови съветвам да се по интересувате за мнението на хората там ,доколко ги е засегнала руската агресия.И да видите на YouTube например първото честване на 9-ти май след анексирането.Плачещите от радост хора ще Ви променят критерите за агресия,ако разбира се сте безпристрастен наблюдател.Агресия е например да изгориш живи 47 човека само защото не са съгласни с тно ето мислене.Но тъй като тя не е регламентирана като такава от Западните демократи,може въобще да не се обсъжда.Агресия или нещо още по-страшно е под закрилата на въведеното военно положение да отнемаш телефони и компютри и да правиш обиски на когото ти хрумне за да сплашиш хората ,които не искат чучелото Порошенко.

    Коментиран от #50

  • 46 Българин

    22 6 Отговор
    Ще накажете дедовия на некой, без газ ще умрете от студ. Като си нямате своя газ, ще слушкате Русия. Ясно ?

    Коментиран от #48

  • 47 гостенин

    23 6 Отговор
    Поредния боклук взел пари под масата от хамериканските газови компании.
  • 48 Българин

    8 17 Отговор

    До коментар #46 от "Българин":

    Първо, припомни ми кога русофилите сте били българи. И второ какво ще се случи на руската суровинна икономика ако не изнася суровини?
  • 49 Румяна Костова

    13 7 Отговор

    До коментар #38 от "Историк":

    Отговора го чухме,няма нови санкции относно случката в Керченския пролив.Има препоръки от Меркел към руснаците.Всички знаят какво става ,но трябва да се изтоворят едни написани и съвсем еднакви речи ,за да не се разсърди Америка.Иначе кервана си върви.Никой няма илюзии ,че водите в Азовско море ще станат международни.
  • 50 Наблюдател

    8 26 Отговор

    До коментар #45 от "Румяна Костова":

    Не намеквам а ти го посочвам директно. Както и руската агресия в Източна Украйна, свалянето на малайзийския Боиг, избиването на жени и деца в Сирия, мръсотиите по цял свят. А за плачещите от радост хора в Крим си ги гледай колкото си искаш, щом руската пропаганда ти е на сърце.

    Коментиран от #68

  • 51 ГосТ

    5 8 Отговор

    До коментар #37 от "Румяна Костова":

    Именно това казвам, Германия би могла да се справи и без руска газ. При тези обстоятелства, немската практичност би трябвало да се съобрази с международната общност и съюза в който членува, защото определено има изгода от този съюз.
  • 52 ДОКО

    15 6 Отговор
    ОКАЗА СЕ ЧЕ МЕРКЕЛ Е ПО МАЛКИЯТ БОКЛУК..ЛЕЛЕ А КАКВО БИ СТАНАЛО АКО ПОСТА НА МЕРКЕЛ БЕШЕ ВЗЕТ ОТ КАКА ЦЕЦКА..ЛЕЛЕ..ЦЕЦКА БИ ПРЕДЛОЖИЛА НАПРАВО СЕВЕРЕН ПОТОК 2 ДА МУ СЕ СЛОЖИ ТАПА ОТ КОРК..
  • 53 NikNay

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    Не, просто съм обективен и безпристрастен. Не се поддавам лесно на манипулации и пропаганда независимо от къде идва тя.Винаги си задавам въпроса кой и колко и колко интерес има от дадена акция.
  • 54 БАБА

    17 5 Отговор
    АМАН ОТ ЛЕСБИЙКИ И BDSM ЖРИЦИ В ТАЗИ ШВАБИЯ.ДА се наложат на германия безпрецедентни глоби и санкций за това,че вкара тази сгур от арабските и африканските държави в Европа.А на това съшество ще кажа само едно,като ви секне газовото кранче ще се греете с останалите шинели от ВСВ.
  • 55 ДАМА ПИКА

    17 4 Отговор
    Снимката говори сама за себе си.Клоуни на конци.
  • 56 СЕВАР

    15 6 Отговор
    Баба меркелица ще събуди Хитлер и напред към Русия . Може и макарона да събуди пък той Наполеон и този път да успеят ...
  • 57 путлераст

    7 12 Отговор
    2025-та година, когато в Европа текне израелската газ, Руснаците газта ще си я пият.

    Коментиран от #86

  • 58 сноу

    9 2 Отговор
    Че може ,що да не може, вещурницата да накаже ..? То само да се обърне с лице към Русия и си е огромно наказание .Някой обаче ще и прелисти историята , ще попърха ,ще се отръска и ще притича до банята.
  • 59 BG citizen

    13 2 Отговор
    С какъв мерак само са я правили нейните родители!!!!
    Каква красота излъчва само - да не я срещая нощно време и слабо осветление! Хапчетата против уплаха - на нощното шкафче.... за всеки случай! : - )))))
    Пу - Пу, дано не се срещнем някъде....

    Коментиран от #65

  • 60 Румяна Костова

    23 5 Отговор
    След доставянето на документите от руснаците за номерата на снарядите,чия собственост са били те, има пълна тишина по темата за малоазийския бинго. Вие да сте чули някой да се изказва на международна арена по този въпрос?Избиване на деца и жени в Сирия със химическо оръжие имаше скоро ,но от умерената опозиция .Някои световни медии съобщиха плахо за това.Малко неудобно за американците. И тук отклонение на общественото внимание в Кирчен.Да Ви кажа, честно ,досадни ми се този спор с Вас ,а и предполагам на останалите ,които са тук.Приятен ден!

    Коментиран от #63

  • 61 123

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Цирей":

    Бе тая кокошка снася много яйца, повече, от колкото има мечката.
  • 62 Все тая

    15 3 Отговор
    Накажете Русия, ... отново, както го направихте ВСВ хахаха

    Коментиран от #64

  • 63 Българин

    6 8 Отговор

    До коментар #60 от "Румяна Костова":

    Пак дезинформации пускаш румянче. на 23,11 родствениците на 55 жертви от малайзийския Бониг свален от русия подадоха в Европуйския съд за правата на човека иск против Русия за "унищожаването на самолета и възпрепястване на разследването".
  • 64 Историк

    6 8 Отговор

    До коментар #62 от "Все тая":

    Този път руската кочина е в ролята на нацистка Германия, не забелязваш ли?
  • 65 констатация

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "BG citizen":

    По убавец е десния на снимката счифт меки китки с руснаците ще наказва
  • 66 ха ха ха

    4 3 Отговор

    До коментар #40 от "Само питам":

    Условията не са нормални и тук, щом същество като тебе ръси едни и същи тъпотии като разбита латерна. Имаш спешна нужда от специални и постоянни лекарски грижи.

    Коментиран от #67

  • 67 Само питам

    5 6 Отговор

    До коментар #66 от "ха ха ха":

    Същества са тези, които като не могат да разберат нещо го обявяват за тъпотия. Посочи ми един нормален русофил.

    Коментиран от #76

  • 68 Само питам

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Наблюдател":

    Ти нормален ли си ? Защото аз не съм !
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ПУТИН

    0 0 Отговор
    Ние сме примерни ще я спрем напълно
  • 71 констатация

    1 1 Отговор
    на последната снимка ще трябва още малко да отвори

    Коментиран от #74

  • 72 Иванчо

    2 0 Отговор
    Нека се върнем в младите години и си спомним,Последният мохикан" и "Дерсу Узала"и си представим какви са били САЩ и Русия тогава, до къде са се простирали и как са сега и как действат.За повечето заболели от "политическата болест"ми е ясно, с тоя като без тоя.Но обикновените хора,мислещи трезво за тях пиша.
  • 73 някой си там

    12 4 Отговор
    Меркел е лесбийка, а това на снимката е вече истински травестит. Германия "прогресира" браво! Каква друга позиция искате от това извратено същество, което не е наясно със себе си. Русия сама си е виновна, че ги търпи още, а не им затвори пазара за техни стоки.
  • 74 Диди

    5 6 Отговор

    До коментар #71 от "констатация":

    А твоят Путъо е един хубавец....с ботукс в лицето,изглежда на плондер. Когато се усмихне става още по хубав,изглеждащ като китаец.
  • 75 Овен

    9 2 Отговор
    От кадя го извадиха тоя надрусан травестит...
  • 76 Само питам

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "Само питам":

    Аз съм Русофил !
  • 77 православен честен олигарх обичащ Русия

    6 13 Отговор
    Русия системно нарушава международни договори по които е страна. Както казва Клаузевиц "Договорите с Русия не струват и хартията на която са написани"
    Русия наруши двустранния договор с Украйна за териториалните води на Азовско море и се постави в ролята на обикновен пират. Пиратите ги съдят и бесят по мачтите!
  • 78 фашистко племе

    10 3 Отговор
    откъде ги вадят тия фашисти,нали ги избиха през втората световна,пак надигат глава мръсниците

    Коментиран от #80

  • 79 ТОЧКАТА

    10 2 Отговор
    Плевнелиев ТУК,Плевнелиев ТАМ....Американците си го клонираха по целия свят...Там ,където не могат САНКЦИИ,и други произведения на демокрацията.
  • 80 ТОЧКАТА

    6 2 Отговор

    До коментар #78 от "фашистко племе":

    Не си забравил колко от тях прибра Америка,приюти и размножи.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Бай Онанирий

    4 1 Отговор
    Дреме ми на системните продуктивни цилиндрично кръгли части.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Хайл

    8 3 Отговор
    Какъв травестит само,глупав и грозен...ще накаже и ще врътне крана на газта...ба си смеха...ще умрете на третия ден без газ
  • 86 Голям праз

    10 0 Отговор

    До коментар #57 от "путлераст":

    Е нали за това бяха, кризите в Гърция и Кипър, и войната в Сирия.
  • 87 Вуте

    10 4 Отговор
    " В Берлин: Да накажем Русия " - Е нали веднъж се опитахте ???
  • 88 хахаха

    10 3 Отговор
    и как едно евроджудже -Германия или нейните остатъци /партийни джендъри / ще накажат Русия.Само да не е като през 1945г. Без Русия Германия ще е си остане не само политическо но и икономическо джудже особено през следващите 50 години.Това много добре го знаят самите германци.

    Коментиран от #89

  • 89 Диди

    4 10 Отговор

    До коментар #88 от "хахаха":

    Как може да сравняваш изостаналата Русия с напреднала Германия. Смешник.

    Коментиран от #90

  • 90 Помнещ

    6 3 Отговор

    До коментар #89 от "Диди":

    То и през 1933 Германия бе по-напреднала отСССР , а какво стана през 1945? Жалко, че не оставиха ЧЪРЧИЛ, да ги превърне в ,,картофена нива"!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Rommel

    6 2 Отговор
    тоя грозен трансджендър иска да испакне пред талпата
  • 93 ХанкоБрат

    5 1 Отговор
    Този травестит от снимката с очилата, да не накаже Русия пак да марширува на площадите в Берлин?
  • 94 ХанкоБрат

    1 1 Отговор

    До коментар #91 от "Бачо Киро":

    Бачо Киро, никой да сега не е успявал да вдъхне разум у трол. Учудва ме твоята упоритост, но не се хаби. Безсмислено е, тези ако имаха акъл, едва ли щяха да пишат подобни глупости.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 РОСФАКТ

    3 0 Отговор
    Русия е бананова държава, Путин и олигарсите берът бананите, останалите са направени на маймуни, заливат ги с разни войни я в Грузия, я в Украйна и малко Сирия за разнообразие
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 МОДЕРаТОР

    0 2 Отговор
    Мисля си, дали краката на джуджето кагебист смърдят така силно както устата му! Кога Светът ще разбере,че нашата цивилизация е застрашена от атичовешката ссъщност на болшевизма!
  • 100 Обективен

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    Точно ти не расъждаваш с главата си, защото си фен на СВЕТОВНИЯТ АГРЕСОР и съмишлениците им..
    http://www.vestnikataka.bg/2015/01/военните-намеси-на-сащ-след-втората-св/
  • 101 иванов

    0 0 Отговор
    Ако не беше Михаил Сергеевич Берлин още щеше да е в руски ръце.Другарко Каренбрунер ако каже Путин щаба на руската армия ще бъде ПОМЕСТЕН във вашия дом.
Новини по държави: