4 Декември, 2018 23:02 5 360 36

Шварценегер: Тръмп е луд

  • арнолд шварценегер-
  • доналд тръмп-
  • оон

Бившият губернатор призова за спазване на Парижкото споразумение

Шварценегер: Тръмп е луд - 1
Снимка: БТА/AP

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер заяви, че САЩ все още са в Парижкото споразумение за запазване на климата, въпреки решението на администрацията да изведе страната от него, съобщи HuffPost.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп все още не може да постигне споразумение с големите страни за обща политика по климата. Той често влиза в противоречия с Шварценегер.

„Америка не е само Вашингтон или един лидер. Решението за изтеглянето на страната от Парижкото споразумение може да бъде взето само от луд.

На следващата конференция за климата доведете различните местни лидери тук, за да можете да разговаряте пряко с тях. Тогава аз обещавам, че ще се върна“, заяви Шварценегер.

Той говори пред Срещата за Климата на ООН в Полша. Шварценегер е известен като борец за опазването на околната среда. В своя мандат като губернатор той въведе редица промени за по-чист въздух в Калифорния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    42 11 Отговор
    А добър ден!

    Коментиран от #2, #11

  • 2 1122

    30 8 Отговор

    До коментар #1 от "ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ":

    Взе ми думите. Така е.
  • 3 Хахо

    11 86 Отговор
    Тъп дава съвети на луд .Тъпчо е от австрия а от там е малкия идиот хитлер.а всипки от австрия нямат акъл .а само мускули.
  • 4 ето затова

    19 44 Отговор
    държавното устройство в САЩ буди доверие - защото има демокрация , която озаптисва идиотите. За разлика от Матушка Рус. Там няма кой да ги спре.

    Коментиран от #12, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хохелото

    25 8 Отговор
    Луд луд живее в Белия Дом луд луд
  • 7 Чичо Дони

    12 21 Отговор
    Шварци...аста ла виста бейби!

    Коментиран от #8

  • 8 Prorok

    14 6 Отговор

    До коментар #7 от "Чичо Дони":

    Дали?
    Като гледам тръмпи скоро ще го пращат в къщи.

    Коментиран от #10

  • 9 Иванов

    25 17 Отговор
    Не е луд. За да върне производството в щатите, той е наясно, че вредните емисии ще се увеличат и затова игнорира Рарижкото споразумение. Към момента той е създал над 3 милиона работни места, а амбициите му са още по- големи. Докато Арни е един обикновен милионер, който си живее живота и иска да му е готино и това е чудесно, лично за него. Тръмп обаче мисли за американския народ и щом този народ павка марихуана та пушек се вдига, могат да подишат и малко со2. В живота няма две добри, за съжаление. А вие рублофили ако идете в Москал ще видите как москалерите си бършат задника с това споразумение, обаче си пишете, не ми пречите.

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ":

    Присмял се хърбел на щърбел , хаххаха !!!
  • 12 има демокрация

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "ето затова":

    ама само на книга!За повечето хамериканци има просто демоНокрация!
  • 13 ехе хе

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "Иванов":

    е в такъв случай що да се грижим за природата?Па нека си създаваме работни места пък след 50-60-80 години тия с работните места ,ако не са еволюирали достатъчно ,ще си останат ,ама точно по местата -2/1м.
  • 14 да точно така

    10 10 Отговор

    До коментар #4 от "ето затова":

    Това ми беше първата мисъл като прочетох заглавието на статията. Само в една наистина свободна държава, където има свобода на словото може да се правят филми и новини насочени срещу настоящата власт, да се пишат книги и т.н., вкл. и такива откровено конспиративни или на границата на конспирацията. Такива имаше и за Буш има сега и за Тръмп. Има и за всички по-големи американски скандали. Дали в Русия медиите могат така свободно да пишат за Путин и компания? Да, има филми в "тубата", но забранени за излъчване в Русия. А срещу Тръм се изля огромна медийна лавина. В случая дали са прави или не това няма значение, важното е че са свободни и могат да пишат и говорят. Колко актьори, певци, граждани открито се изказаха срещу него. В Русия който гъкне - умира убит в асансьора, убит пред Кремъл под прикритието на камион за боклук и изключени камери (за профилактика) или някъде по-тихо и кротко с някой "нездравословен" чай. Сещате се за кои случаи намеквам....

    Коментиран от #15, #32, #35

  • 15 стоян георгиев

    1 10 Отговор

    До коментар #14 от "да точно така":

    и местните соцносталгици искат тва да доиде и у нас.плачат другаря путин и другаря кадиров да ни окупират или поне да напуснем нато и ес та да ни вземат доброволно!!!!!само че нашите са лицемери.докато чакат путин пращат децата си в сащ при лудия тръмп.или в германия примеркел която била грозна бабичка!!!!смях!!!иначе трумп е пълен ненормалник и срам за американския избирател.няма читав американец дето да не е изразил мнение че тръмп е боклук.не става въпрос само за актьори ,а и за хора на бизнеса, интелектуалци журналисти.ама хубавото е че тръмп неможе да се развихри.всичките му налудничави идеи бяха парирани една след друга.с глобалното затопляне ще стане същото,както със стената с мексико и желанието му за руско-американска симбиоза.

    Коментиран от #25

  • 16 Шляхтиц

    8 1 Отговор
    Малко късно го разбрахте, но все пак е по-добре късно, отколкото никога.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Именно

    8 1 Отговор
    САЩ имат нужда от втори "Череннегър" за президент.
    По възможност някой с опит в криогенните технологии ;)
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Зорлем

    11 2 Отговор
    "Шварценегер е известен като борец за опазването на околната среда." Също така Шварцнегер е един от основните виновници за появата на цивилна версия на Хамър, така че, както винаги - "Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря!".
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 1234

    6 8 Отговор

    До коментар #22 от "Антиелектрика":

    Какво знаеш ти за Арни! Успешен актьор и успешен губернатор! Парите си е изкарал честно, не е крал! Многократно се е изказвал, че съжалява за стероидите на младини. А за теб остава единствено да го замеряш с храчки! Жалка история!

    Коментиран от #24, #27

  • 24 Антиелектрика

    9 6 Отговор

    До коментар #23 от "1234":

    А ти какво знаеш за мен? Това, че някой е станал артист, не му дава право да обижда демократично избран президент! Учен ли е, Нобелова награда ли е взел, та се изказва по този начин? Замерянето с храчки е от негова страна, аз само му падам на нивото и на твоето, за да ме разберете! А когато Арни ми е бил кумир в залата преди 30 години, ти сигурно не си бил роден!
  • 25 ПЕШО 2

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Ние пък тука си имаме добър господар и си живеем в рая с 500лв на месец.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бачо Киро

    6 2 Отговор

    До коментар #23 от "1234":

    Алоуу, дребосък, кво раздаваш акъл дето го нямаш? Ти пък какво знаеш за Арнолд? Нещо си му племенник ли, внук ли? Ловя бас, че знаем повече за Арнолд, Силвестър и компания от хлапета като теб. Добре ти го е снесъл антиелектрикът, не може да обиждаш Президента. Можеш да изкажеш несъгласие, но не и да обиждаш. Нали баш вие либерастите квичите за всяка минимална обида, без да представлявате никоя институция. Обаче иначе сте все в епитетите... Тоя му вика луд, Мадона крещи ф.ю. и мята средни пръсти.. После тези били нормалните... Арнолд си е надделял на масрафа, но живее в друг свят. Нормалните хора имат други проблеми. Лошо няма да изказваш позиция, но не по този начин.
  • 28 Jack Bauer

    2 3 Отговор
    Шварценегер следващия президент на САЩ ;-)

    Коментиран от #31

  • 29 Гост

    1 6 Отговор

    До коментар #22 от "Антиелектрика":

    Една подробност растенията ги няма отдавна са изсечени скоро от амазонската джунгла ще остане пустиня.Без електромобили и нови еко технологии ни чака бавна и мъчителна смърт и изтриване от света.

    Коментиран от #30

  • 30 Антиелектрика

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    Глупости на квадрат. Батериите на миксерите от къде идват - по дърветата ли растат? Нали кобалта и лития се добиват от мини и не се рециклират като другите метали. Пък и винаги може да се залеси обезлесен район, вместо парите да отиват за батерии.

    Коментиран от #36

  • 31 Зорлем

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Jack Bauer":

    Няма шанс - не е роден в САЩ. Нали затова имаше полемика и покрай Обама, та Тръмп го караше да си покаже акта за раждане.
  • 32 Румяна Костова

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "да точно така":

    Свобода на словото в Америка ,не ме разсмивайте!Медиите въстават срещу Тръмп само защото те са под ръководството на световните корпорации.Един вид ,шефа им е над Тръмп.А Тръмп не е удобен на техния шеф.Вижте ,че по всички канали и вестници мелят едно и също.Алекс Джонс единствен има различно мнение?Как ли още е жив?
  • 33 BatkoPsihopatko

    1 0 Отговор
    "I need your clothes, your boots, and your motorcycle." - Безсмъртни слова!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Наблюдател

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "да точно така":

    През 1994г. републиканецът Уилям Данемайер пише писмо до Конгреса, в което изброява 24 души умрели при неизяснени обстоятелства и така стартира "Списъка на Клинтън" попълван регулярно през годините след това докато набъбне докъм 90–тина души. На тях много им се иска да поспорят с тебе ама за целта или ще ви трябва медиум или ти да се преселиш при тях в отвъдното.
  • 36 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Антиелектрика":

    В коментарът ти не видях нито един аргумент.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания