Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 14:35 70 591 82

Британски бизнесмен осъди българската си любовница

  • бизнесмен-
  • любовница-
  • осъди-
  • марсел куутър-
  • мануела радева

Българката ще трябва да върне 182 000 лири

Върховният съд в Лондон осъди 37-годишна българка да върне 182 000 лири на бившия си любовник - 57-годишния бизнесмен Марсел Куутър, след като успяла да измъкне парите с измама, съобщиха британските медии.

Мануела Радева се запознала с британеца в най-популярното приложение за запознанства в света "Тиндър" през февруари 2017 година. Българката се представила като инвестиционен банкер, споделила, че няма партньор и търси любовта. По думите на бизнесмена, той бил привлечен от "атрактивната" българка и двамата започнали връзка.

Скоро след това Радева се преместила в жилището на 20 години по-възрастния британец в източния лондонски квартал Уулуич. По време на 9-месечната им връзка, бизнесменът направил много луксозни подаръци на българката, включително ски уикенди в скъпи хотели и чанта на "Шанел". Приказката за 37-годишната Мануела обаче рязко приключила, след като Марсел Куутър разкрил, че тя не само не е инвестиционен банкер в Лондонското Сити, но и се е омъжила няколко седмици преди да се запознаят в "Тиндър".

Измаменият любовник завел дело във Върховния съд в Лондон, настоявайки българката да му върне дадените ѝ от него 182 000 лири. Пред магистратите вчера Марсел Куутър заявил, че е дал парите на Мануела, вярвайки, че тя ще ги инвестира от негово име. Освен това бизнесменът дал и заем в размер на 36 000 евро на българката. Мануела Радева пък обяснила, че е омъжена, но се е разделила приятелски със съпруга си, а въпросните 182 000 лири ѝ били дадени от Куутър, за да "поддържаме своя скъп и луксозен съвместен живот".

Съдия Джон Каванах обаче постанови, че Мануела Радева трябва да върне 182 000 лири на бившия си приятел заедно с 3641 лири законна лихва, както и да плати над 20 000 лири съдебни такси. Относно заема от 36 000 евро, които Куутър твърди, че е дал на бившата си любовница, съдът постанови, че няма доказателства за това. След изслушването в съда, Марсел Куутър заяви пред журналисти, че вече е напуснал жилището в Уулуич, заради "твърде многото негативни спомени", предаде Дир.бг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    241 61 Отговор
    Имал дал, а га думкаше английски мухльо

    Коментиран от #40

  • 2 ковра очиларка

    276 9 Отговор
    Поучителна статийка ! Честит Свети Валентин ...в аванс ;)))

    Коментиран от #63

  • 3 Бамбам

    277 10 Отговор
    Една не успяла българска ковра.. Но пък колко други успяха.....

    Коментиран от #46, #79

  • 4 Цецо

    146 10 Отговор
    Четвъртит за ку..ата !!!
  • 5 Анти седераст

    181 19 Отговор
    Западняците масово са по-тъпи от средно голям Шар пей. 90% от тълпата.

    Коментиран от #6

  • 6 Реалист

    163 14 Отговор

    До коментар #5 от "Анти седераст":

    Но имат закони, независим съд и не търпят тарикати. Ако искаш се пробвай някъде в Европа или САЩ да тарикатстваш. Ще си поредния дето подсмърча да го спасява държавата.

    Коментиран от #12, #15, #38

  • 7 сектант

    52 7 Отговор
    ей факти, защо не го добавите това в "Българската следа" - бележим прогреси и с бизнесмените като бг шантонита абе ние сме навсякъде
  • 8 Ooоооо

    64 9 Отговор
    Това племе е създадено да търмози хората.Само бой,еВане и сурови дърва за това говедо,защото от свободата си го превръща в свободия....
  • 9 Хасан

    103 16 Отговор
    Абе човек ..за 100паунда на вечер можеш в Студентския сочна студентка да лашкаш

    Коментиран от #23

  • 10 Барчо

    48 33 Отговор
    Дано ги е каширала некъде, че нищо да не му върне. Иска да ръмби агнешко за него, а не му се плаща. Дали ги е дал за да ги инвестира е въпрос на доказване. Ако няма такъв документ, то английския съд е повярвал на думите на собствения си гражданин, което е нормално, но пък не е правилно. Тук имаше една юристка. Да е произнесе тя. Или може тия пари да ги е пръскал по "взаимния охолен начин на живот на двамата". По българско му. Разпърчили са се.

    Коментиран от #48

  • 11 Адвокат

    73 12 Отговор
    Ако бях неин адвокат щях да я посъветвам да отиде на делото облечена като оладжак ку.рва и да питам дядката, а бе пич, ти вярваше ли че тая разпоретина е с теб защото те обича. Ако каже да - глупав си, кой се минал, минал се; ако каже не - ам деде, значи знаеше че тая е скъпа проститутка, пито, платено,

    Коментиран от #21, #22

  • 12 Лупи

    79 28 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Имат да, имат квартали с ислямисти дето налагат шариата там и имат мюсюлмански патрули по улиците, имат шариатски съд в тия квартали, имат изнасилвания и терористични актове, имат и терористи на ИДИЛ дето са там, но нищо от това не се разследва, арестува и съди от "независимия" им съд. За сметка на това хора публикували МНЕНИЯ в туитър и фейсбук са с ЕФЕКТИВНИ присъди! Отиди малко се информирай дървена главо. А тая мърша са я осъдили защото е източно европейка, ако беше мюсюлманка, черна или травестит нищо подобно нямаше да ѝ се случи!

    Коментиран от #18, #34

  • 13 az 446646

    98 15 Отговор
    Колко к_рви е дала и дава родината на света :)

    Коментиран от #61

  • 14 Луд

    55 4 Отговор
    Да му мисли следващия Той ще дава двойно повече
  • 15 Гост

    41 14 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Точно така! На запад няма наши и ваши - има по закона или срещу закона!!! Там избираш - или ше живееш по правилата и всичко ще ти е подсигурено и както трябва, или ше се правиш на тарикат и ше клопаш с канчето през решетките у затвора и ше викаш : "Не съм аз бе, не съм аз"! :)))
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 az 446646

    28 1 Отговор

    До коментар #16 от "Браво":

    Не смърт , а търтене, но за без пари :)
  • 18 Реалист

    29 41 Отговор

    До коментар #12 от "Лупи":

    Тея глупости можеш да ги видиш само по RT( рашън тиви) и никъде на живо. Да има квартали които са с по-лоша репутация от други, но такива има навсякъде. А това с патрулите по улицата от мюслита можеш да си го зачеркнеш от репертоара. Не съм в България, пътувам постоянно, така че дай ми координати къде са в Европа тея квартали? Поне да намина да видя с очите си... Смешковци, рашките ви перат по кратуните с тъпа пропаганда а вие сте като шарани с отворени усти да "попивате истината". Богатите държави имат правила които са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за по-голямата част от населението. Колкото е по-богата държавата, толкова е по-висока летвата т.е. толкова по-вече хора са задължени да спазват закона. Съветвам те да отидеш в някой град в Европа и да развееш флаг на ИДИЛ щом ми ги пишеш тия щуротии и после ще "постваш" само до адвоката си за известно време. Поне ще те четем в новините...

    Коментиран от #43, #44

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Дроб сарма

    63 25 Отговор
    Поредната английска свиня, която иска да ръга, без да плаща.
  • 21 Грую

    14 7 Отговор

    До коментар #11 от "Адвокат":

    Обвинението ще извади тарифите на "червените фенери' и вероятно съдиите щяха да приспаднат за извършените услуги 600 лири от лихвата, но дължимата сума по делото нямаше да се промени съществено, а освен това няма и доказателства какви и колко точно услуги са били извършени, така че може да не и признаят и нищо! В такива случаи си хващаш някой , който да филмира събитията и след това шантажираш, че ще ги пуснеш като реклама в мрежата и евентуално в съда и едва тогава може да разчита на някакъв по-добър изход от ситуацията!
  • 22 еВала

    44 4 Отговор

    До коментар #11 от "Адвокат":

    Нещата тук са доказани. Деянието, което е извършила жената, е, че въвела и поддържала в заблуждение британеца, че е инвестиционен банкер и търси любовта си. Въз основа на тези две твърдения британецът сключвал едностранни сделки с нея, който не би извършил, ако не е бил въведен в заблуждение. Тъй като е въведен в залуждение, сделките са нищожни и следва приобретателят да възстанови полученото по тях. Адвокат си, но от тези, които предпочитат да познават съдиите, а не закона.
  • 23 777

    37 4 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Тебе пък какви 100 паунда те гонят..да ти дам адрес в Хасково ако искаш ...много ''сгодни'' кадънчета само за двайсетачка...бели и дебели,точно по твой вкус...

    Коментиран от #59

  • 24 Бай Ганьо пътува

    19 9 Отговор
    Хе хе хе , завалийката.
    Явно не се е доредила до телефонния бизнес у нас и решила наедро.
    Да и е честито!
    да върне пдрите и 100 тояги наголо))))
  • 25 Мануела

    18 14 Отговор
    Дърт пергиш имал дал да живеят британските балъци! За съдията 182 000 усмивки +20 000 усмивки разходи+3150 усмивки лихва!

    Коментиран от #33

  • 26 Глупав англичанин

    22 29 Отговор
    Само за пакетче дъвки и кутийка кока кола ще ръга 16 годишни българки, а срещу 50 евро ще докарат и майките си...
  • 27 чужденец

    43 5 Отговор
    Брей,много разбирачи и ръгачи тук!Само,не забравяйте едно;майките ви ,също са Българки.
  • 28 Ганю Ганев

    24 5 Отговор
    Бла,Бла, Бла! В Англия няма банки и банкови инвеститори, че чак от България! Мноу смърди таз история.
  • 29 Дръндеф

    36 4 Отговор
    Искал тариката хем да му е вътре на топло, хем да му въртят парите! Хахаха
  • 30 Kasapina

    18 21 Отговор
    Товаса българките продожни и долни проститутки и то наѝ големите вав Европа .

    Коментиран от #32

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Наско

    16 5 Отговор

    До коментар #30 от "Kasapina":

    Първо се научи да пишеш на български. А ти какво правиш тук в България. А са ми познати едни такива интернационалки от близките съветски републики и не само. Има си ги навсякъде. Хайде по-спокойно, че българските мъже имаме богати преживявания с тези интернационалки - от изток и запад. Отиди на запад и ще разбереш.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Зази

    5 18 Отговор

    До коментар #12 от "Лупи":

    Има ефективни присъди, за коменти и лайкове в туитър и фейсбук, ама в Русия комунистко
    тролче. Колко ти цакат за проруски и анти западен пост?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Явен

    24 7 Отговор
    Еми да върви да проституира. Само така ще успее да мо ги върне. Жените само за това стават. Затова се развеждат. Колко семейства съсипани по този начин.
  • 38 Гошо

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Да то нали това емигранти цигани негри Те въобще не правят тарикатлъци Бунай с мечти си
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Еретика

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Манаф":

    А бе ще и удари публично една шапка и след това ще пие една вряла вода вместо чай.Е искал да я опъне безплатно.Да ама така не може.Всеки си плща.
  • 41 гост

    21 2 Отговор
    Каква Българка бре чиста циганка със Бг паспорт

    Коментиран от #72

  • 42 Порно

    18 3 Отговор
    Тая ще връща парите, а чичака как ще връща е.ането?
  • 43 algeria arap

    4 8 Отговор

    До коментар #18 от "Реалист":

    ти дам няколко адреса от парижки предградия ми пратиш селфита оттам?? ако всичко ти е цЕло,
    после мое си направиш такива и в московски,по желание.....

    Коментиран от #56

  • 44 Иван

    34 3 Отговор

    До коментар #18 от "Реалист":

    Бях във Великобритания 2005 година. Заминах като доста други момчета и момичета, които търсеха щастието си зад граница, с бизнес виза, за което се оръсих тогава доста пари. Трябваше да бъда кухненски работник в "Бъргър Кинг" (говорят, че срамна работа няма), още на летището ("Гетуик") черна на цвят имиграционна служителка започна да ме обижда, че даже за сервитьор не ставам. Преглътнах го, ако не бях вероятно дори нямаше да ме допуснат в страната. Заради нож в багажа (тогава още нямаше засилени мерки за сигурност) и колан от гилзи за "Калашников"(вече 30 години съм върл рокер) просто изхвърчах от работа, като служителят по сигурността със сълзи на очите се оправда, че миналата седмица са станали атентати в Лондон и той бил съпричастен с жертвите. Абе, извършителите не бяха източноевропейци, ама изгорях аз! Видях точно това - квартали, обитавани предимно от чернокожи, където не е желателно да замръкваш вечер, където те обиждат посред бял ден и те заплашват с ножове, както и пълно с ресторанти от типа "Халал тейк ъуей". За ислямските патрули и аз съм чел, но те се появиха доста по-късно - към 2010-2012... Да ти таковам и "законната" Великобритания, беше пълно с измамници, некадърници и боклуци, фрашкано с наркомани, измет всякаква и мразещи те власти...

    Коментиран от #71

  • 45 Gaga

    17 1 Отговор
    Така е с тези сайтове за запознанства!

    Коментиран от #60

  • 46 А не ве

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бамбам":

    Освен да не е успяла,с двеста Бона напред,ти има да блъскаш два живота,докато ги изкараш
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Алоу

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Барчо":

    Ей ама много си прост. Пише че е имало документ и ще ги връща коврата парите
  • 49 Роко

    6 2 Отговор
    Всеки знае че заешкото е скъпо ,хем искаш да боднеш но не искаш да плащаш нестава ,нестава ,,
  • 50 Кмет

    12 0 Отговор
    Познавам я таз парантия що хора изгоре
  • 51 Къци

    7 0 Отговор
    Тя, ако му върен парите, значи я е изнасилил
  • 52 непознат

    10 0 Отговор
    Българска пачавретина,и мъжа и лольо готов британеца да тъпка само и само да му вземат парите,типичен БАТАЛ ДАМА.
  • 53 Стеф

    5 2 Отговор
    Всеки скапаняк, рано или късно си намира майстора

    Коментиран от #64

  • 54 Йосип Броз Тито

    12 0 Отговор
    Скъпо му е излязло разпукването на българска слива...
  • 55 MиГ 23

    6 2 Отговор
    Важно е и друго: съдът както винаги прецака българския гражданин. Преди да еве , що не е питал дали е омъжена?И от кога доброволното даване на пари е измама? Той е знаел, че тя не е инв. банкер или какъвто и да е ....
  • 56 Реалист

    4 5 Отговор

    До коментар #43 от "algeria arap":

    Хайде, чакам адресите на парижките! А масква НЕ Е ЕВРОПА... Говорим за страни със закони а не с диктатори начело.
  • 57 гост

    7 0 Отговор
    :) тя има много инвестиционен вид
  • 58 Бай Мангау

    5 3 Отговор
    На тая яловата българка черния печат отзад и при нас в Шекеря!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Отец Прецакий

    3 4 Отговор
    Кога еВа не рИва ингилизинът,!? То ако всички коври връщаха обратно парите за кефа,кеф нямаше да има. Да си беше стоял до дъртия задник на наборката си

    Л
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Да верно е...!

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Стеф":

    И ти очаквай....!!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Дядото

    0 1 Отговор
    ...безплатното, винаги излиза по-скъпо!!! Важи и за двамата "любовници"!!! ХА сега, да ми пиете богатото на витамини и много гъсто и високо на минерали ДЯДОВО МЛЯКО! И двамата.... докато е топло, гълтайте,.. гълтайте! :) :)
  • 67 Порнография

    1 0 Отговор
    Така така....точно това заслужават Балканските коври ,като тая
  • 68 От коврите...!

    2 1 Отговор
    По нахални и по нагли няма,особено ако е с дълъг стаж...!!!
  • 69 Телец

    2 0 Отговор
    Ама жени, ама мъже, ама боклуци. Този е гей по мислене, тази си е родна проститутка, но хората си имат съдилища. Едно не разбирам, защо ще връща нещо, той знае, че си плаща за да чука млада жена, тя пък е знаела за какво си затваря очите... Пито платено. Любов няма.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Балканец

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "Иван":

    Едно към едно съм го виждал във Франция, в Парижките квартали. Откакто ходих по гурбет из Европата, повече не искам и да чуя за нея. Тук е по-добре. Да си взеимат европейските ценности и да не ми ги натрисат. Аман от тях.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Кирилов

    0 0 Отговор
    Прекалено много емоции вкарвате в коментарите си ! Да, всичко е ясно какви нравствени ценности притежава тази жена ! И решението на съда не може да бъде друго, защото така правят всички тези английски "мераклии", а именно хващат си любовница и я обявяват за инвестиционен посредник или за нещо друго ! Така, пред данъчните, тя може да докаже/покаже откъде са и доходите ! Живеят, каквото живеят и когато и се насити, въпросният "мераклия" си намира друга любовница/инвестиционен посредник, забирайки обратно скъпите "подаръци" ! Тя това го е знаела още от самото начало, защото е подписала предварително много договори за бъдещото им съжителство, но е решила да го прецака ! Накрая се е прецакала тя ! Той сигурно вече има нова играчка, а тя ще си хване друг дядо, ще поживее с него 5-10 години, после ще си хване някой още по-стар дядо и с него така и той живота минал !
  • 74 Лош сценарий....!

    1 1 Отговор
    Този е като мадам Злата,досущ ,Злате ,мислиш ,че утихнаха нещата при тебе,като измисли още по лош сценарий,ти си оставаш обратен,каквото и да измислиш.....благодарение на тебе ,получих много.отрицателни неща в живота си...!!!!Еви,без да плащаш....!!!!
  • 75 Лош сценарий....!

    1 1 Отговор
    Този е като мадам Злата,досущ ,Злате ,мислиш ,че утихнаха нещата при тебе,като измисли още по лош сценарий,ти си оставаш обратен,каквото и да измислиш.....благодарение на тебе ,получих много.отрицателни неща в живота си...!!!!Еви,без да плащаш....!!!!
  • 76 Лош сценарий....!

    1 2 Отговор
    Този е като мадам Злата,досущ ,Злате ,мислиш ,че утихнаха нещата при тебе,като измисли още по лош сценарий,ти си оставаш обратен,каквото и да измислиш.....благодарение на тебе ,получих много.отрицателни неща в живота си...!!!!Еви,без да плащаш....!!!!
  • 77 Батя

    2 2 Отговор
    Малии тая а знам бееее, яко номера и мизерии, с две думи кофти женица, а тоя бая се е наиграл

    Коментиран от #78

  • 78 От тебе по голяма...!

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Батя":

    Мизерия няма....!!!!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 шицан шашлик

    0 1 Отговор
    1.осъди!!! 2 .няма доказателства .егяти новината

    Коментиран от #81

  • 81 От Бог ....!

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "шицан шашлик":

    По голям съдник няма....!!!!!!!!Сълзите,които ми се проляха нахалост,ще бъдат върнати стократно,на тези които направиха така ,че да бъдат излишно пролети от мене...!!!Повече нищо няма да кажа по този въпрос....защото обратните също правят ковренски номера ,не по малки....!!!!
  • 82 гост

    1 0 Отговор
    Много ги харесвам точно тези ферарита, истинска кола с истинско усещане, дано някой ден ми падне в ръцете.
Новини по държави: