21 Май, 2019 11:40 8 410 126

САЩ подготвят най-мощния флот

  • сащ-
  • флот-
  • кораби

Страната иска да има флот от 355 кораба

САЩ подготвят най-мощния флот - 1
Снимка: Shutterstock

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп планира да разшири флота на страната до 355 кораба. Това обяви вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс, цитиран от ТАСС.

Според него програмата за развитие на военноморските е най-крупната за последните 20 години. Президентската администрация има намерение да поиска средства, за да поддържа числеността на въоръжените сили.

„Президентът на Тръмп планира да създаде флот с повече от 350 кораба. Тази задача се изпълнява. Ние ще си взаимодействаме с конгреса и лидерите на двете политически партии. Ние смятаме, че въоръжените сили на САЩ трябва да са най-мощните в света“, заяви Пенс.

По последни информации в състава на военноморските сили на САЩ има 284 бойни кораба. Данните са от края на 2018 г. Това е повишение с 12 кораба в сравнение с 2017 г.

Все още не се съобщава колко средства ще са необходими за допълнителното разширяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кос

    34 77 Отговор
    Русия има само един Кузнецов ама не може да стигне и до Англия дори защото ще бъде потопен и край

    Коментиран от #4

  • 2 Бай Хой

    38 21 Отговор
    Те това вече е флот, 284 бойни кораба са това еййййй, спиране нямат краварите.
  • 3 Емил

    36 13 Отговор
    Утре очаквайте статия за "непобедимата" руска подводница! Наистина трябва да си малоумен, за да се хванеш на пропагандата на двуполюсния модел САЩ-Русия!

    Коментиран от #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гледач

    68 20 Отговор
    Може и 999 кораба да имат.Но проблема на САЩ Е че ги намрази целия свят. Само веднъж да се плъзнат и света ще им СКОЧИ без усилия.защо ли? Иран СЕВЕРНА КОРЕЯ РУСИЯ ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ Япония ИТАЛИЯ ГЪРЦИЯ ИРАН СИРИЯ АРЖЕНТИНА .И доста др. Страни по СВЕТА
  • 6 СссереМ

    47 8 Отговор
    Ами да увеличат броя на гумените лодки ! Нали и на нас дадоха 3 бойни гумени лодки !!!

    Коментиран от #64

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бесен Язовец

    44 22 Отговор
    И с какво ще ги построят и поддържат тия кораби ? Дългът 30 трилиона ? Станаха износители на войни - нищо по вече ! По тоя начин перчема намалява безработицата.

    Коментиран от #13, #23, #88

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 куку руку ку

    30 8 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    И докато двата полюса си ги мерят, китайците тохокротком помпат военни мускули. Учете китайски- езикът на бъдещето!

    Коментиран от #12

  • 11 Мирен

    44 13 Отговор
    И защо са им? Кой ги застрашава? Куба, Канада, Мексико? Русия?!?! Плаща овчия американски народ и то защото му е насадено, че е най великия на света. Тая мания за величие е убийствено тъпа и безмислена. Ясно е за всички, че надпреварата във въоръжаването е подклаждано от САЩ.

    Коментиран от #15

  • 12 USMC

    17 14 Отговор

    До коментар #10 от "куку руку ку":

    В Русия вече го учат

    Коментиран от #95, #121

  • 13 Бай Хой

    15 27 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Чукча писател, чукча не читател, те вече са построени бе, ушев, 284 бойни кораба малко ли ти са, тойтит блядови само могат да си мечтаят за таквоз количество, кораби, дет не ги е страх да се срещнат в Босфора с овцевоз от Того. Аре майни ми са от главата и не ме занимавай тук с тойти простотии !

    Коментиран от #17, #41, #96

  • 14 774

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "Каубойска кръчма озадачените русофили":

    Кой са тия сайтове, цитирай, че и на мен ми писна от тук.
  • 15 Грешиш

    28 6 Отговор

    До коментар #11 от "Мирен":

    Плащат всички държави като нас, дето им даваме без пари бази и им купуваме самолетите на двойни цени в сравнение с на арабите, дплащаме им тока от американските тецове на тройни цени, ся боко ще ни уреди и с диверсифицирана втечнена газ на двойни цени, плащат и държави като ирак, дето им точат петрола, или венецуела, на които им откраднаха финансите и т.н. това е смисъла да изнасяш война, иначе доброволно няма кой да плаща.

    Коментиран от #33

  • 16 Русогнил

    14 19 Отговор
    Пък велика Русия не може дори да ремонтира брикетоносеца Кузя, защото правения в Австрия док потъна след като един кран се стовари върху него.
  • 17 Бесен Язовец

    11 9 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Хой":

    А останалите до 355 бе сладък ?!! То тия 284 са от 60 години насам !!!!
  • 18 323

    18 23 Отговор

    До коментар #9 от "Каубойска кръчма озадачените русофили":

    Toва е така ,защото самите русофилите обикновенно са предимно олигофрени.Говорил съм си с руснаци и дори руснаците ги е срам от русофилите.Русофила е утайка между българина и руснака ,а всъщност и от двете страни не го искат ,ама той се мисли за фактор.

    Коментиран от #78

  • 19 Вова

    24 16 Отговор
    За какво ви са тия кораби бе кравари, като знаете, че Путин ако каже, точно за 1 час целият ви флот ще е на дъното?

    Коментиран от #28

  • 20 USMC

    12 9 Отговор
    ТАСС си е ТАСС - обаче в края на 2018 флота на САЩ е наброявал 460 кораба , без да се броят крайбрежни катери и др. малки и спомагателни
    460 кораба, 3700+ самолета , 12 самолетоносача,тази година още един се пуска ,клас Форд , 90+ ядрени подводници и т.н.

    Коментиран от #26, #97

  • 21 Насрана соросня

    20 13 Отговор
    Не бързайте да пълните памперса от кеф, щото при наличието на свръхзвукови ракети тоя флот е обречен!
    Колкото и мощен флот да притежават краварите, руснаците могат бързо да го пратят на дъното с кинжалите! Понимаете ли, сороснята?! Сорос ви е пийнал мозъчетата, та едва ли :)))

    Коментиран от #27, #56

  • 22 бат Рамбо е гей

    19 10 Отговор
    От известно време влизам в този и други сайтове, където се разрешават свободни коментари. С всеки изминал ден, от нормален човек, започвам да се превръщам врусофил и лошото е, че човек се увлича и не го забелязва навреме. Четейки коментарите на така наречените "русофоби" или "прокраварски" настроени /ако щете "любители" на крави/, човек постепенно се отвращава от обора , дори да е чист кравар и да работи на Козяк в България. Става до такава степен русофил, че като отиде в понеделник на работа, гледа колегите си кравари на криво и е готов да ги избие, та даже и роднините си соросоиди и това нещо се получава само ако чете коментарите на така наречените "русоффоби" без да влиза даже в спор. А ако влезе и в спор с тези хора, вече се превръща във ''въоръжен'' соросоид с ''гранатомет'', готов да воюва срещу роднините си грантаджии. Та питам се, дали тези ''русофоби'' го постигат този ефект поради факта че са изключително тъпи и ограничени хора, и с коментарите си настройват хората срещу обора, или това са изключително хитри соросоиди, които представяйки се за ''русофоби'' по хитър начин ни отвращават от краварника?? Лично аз, мисля че са олигофрени които си мислят че са ''русофоби'' и с олигофренските си мозъци и коментари ни настройват срещу тази прекрасна страна.

    Коментиран от #115

  • 23 RUSKI debil

    13 18 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Как с какво бе мангал ? С ПАРИ !! САЩ е единствената държава ,която на практика няма ограничен ресурс и може да построй каквото си пойска в колкото бройки си пойска и да си поддържа техника 24/7 в денонощието.Какво като има 22 трилиона дълг ? Я ни кажи им се отразява това бе мурзилко ? Чул нещо рубладжията и го повтаря като грамофонна плоча.Американските военноморски сили са по-силни от следващите 8 държави на опашката взети заедно.ВМС на рушняците например са просто едни бананови корита.

    Коментиран от #32, #123

  • 24 ****

    14 7 Отговор
    Не 355,а 365 ви трябват за да имате за всеки ден по едно корито,за да имате с какво да се пъчите,то не,че всички ще плуват де.
  • 25 outlander

    8 15 Отговор
    Русофилиснята се тръшка, пръска сълзи и сополи, нахлузвайки бясно памперсите. Ботоксовия монголоиден запъртък, с платформите, е нахлузил три чифта памперси и един на главата. Да живеят нашите американски братя, които ни освободиха от руслямистанска окупация!

    Коментиран от #29, #39

  • 26 бай доню съм

    11 11 Отговор

    До коментар #20 от "USMC":

    Половината самолетоносачи не плават ! А в броя на корабите са включени и ония с перката отзад тип водно колело !

    Коментиран от #38

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 USMC

    8 8 Отговор

    До коментар #19 от "Вова":

    Ще пусне детските филмчета ли ,Вова ?
  • 29 Точи и Меси

    8 9 Отговор

    До коментар #25 от "outlander":

    Да ама " Ботоксовия монголоиден запъртък " ако хване перчема ще го сгъне на фльонга !

    Коментиран от #43

  • 30 бат Рамбо е гей

    11 4 Отговор

    До коментар #27 от "RUSKI debil":

    То ако беше така - до сега да са го направили ! А да си чувал нещо за "ръката на мъртвеца "??!!

    Коментиран от #36

  • 31 Хасан

    9 7 Отговор
    Сащ искат да бъдат най голямата империя в историята и да си налагат навсякъде своята воля и интереси ....Ееропа е съгласна,някои Латински държави ,но дали Китай и Русия са съгласни с това??/ще оспорят ли американското лидерство?!

    Коментиран от #85

  • 32 Бесен Язовец

    12 10 Отговор

    До коментар #23 от "RUSKI debil":

    Неограничен ресурс на какво ? На памперси ? То ако беше така - нямаше да има отрицателно салдо по голямо от на целия останал свят !!!!
  • 33 Мирен

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Грешиш":

    Това е ДДС.😋😂😰
  • 34 Рошко

    13 9 Отговор
    300 корабчета ,300 тополчета там или някакви други ракетки ,и флотчето ще е минало свършено потънало време

    Коментиран от #86

  • 35 ****

    11 6 Отговор

    До коментар #27 от "RUSKI debil":

    Ако си мислиш,че самолетоносача е непотопяем,много се лъжеш.Самолетоносача няма собствено въоръжение за защита,наименованието му ти подсказва за какво се исползва,около него плуват други кораби за защита.

    Коментиран от #42, #122

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 русия е джудже

    11 15 Отговор
    Я ни покажете флота на руските джуджета да се посмеем малко с парните им плаващи ковчези

    Коментиран от #124

  • 38 USMC

    4 4 Отговор

    До коментар #26 от "бай доню съм":

    12 са тия които плават -тия които вече са извадени не съм ги броил.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 инж Илич

    18 13 Отговор
    Къде е въглищаря Кузнецов Чудото на руския морски боен флот 3 в 1 на гребла въглища и ентусиазъм

    Коментиран от #46

  • 41 Бесен Язовец

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Хой":

    Има 284 гумени лодки обаче!
  • 42 Borislav Popov

    9 5 Отговор

    До коментар #35 от "****":

    Не само с кораби се охраняват, за тази цел си има и подводници, тоест отгоре се охранява от самолетите, на водата от корабите, под водата от подводниците. А бе, те които си имат самолетоносачи, си знаят как да ги опазват, не ги мисли ти тях.

    Коментиран от #47, #48

  • 43 outlander

    6 11 Отговор

    До коментар #29 от "Точи и Меси":

    Друг път! Дланта на перчема е по-голяма от недоразвития череп на ботоксовия запъртък. Една масльонка по лисичия нос на запъртъка и тоя е аут поне три часа. Тъкмо ще се наспи, че и без това сън не го лови. Живот ли е това да си денонощно с памперси?

    Коментиран от #45, #50

  • 44 Borislav Popov

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "Бесен Язовец":

    За твоя гъзец ли става въпрос ?

    Коментиран от #52

  • 45 Точи и Меси

    8 5 Отговор

    До коментар #43 от "outlander":

    Веждал си снимки на Путин на кон гол до кръста - нали ?! А я сега си представи същата ситуация с перчема ? А с баба хилъри ?

    Коментиран от #49, #54, #61

  • 46 ****

    8 6 Отговор

    До коментар #40 от "инж Илич":

    На Русия щеше да и трябва самолетоносачи,ако имаше намерение да напада сърани на другият край на света,както го прави обора,за това не и трябват.А ако реши да го прави,за това си имат ракети които могат да достигнат на всякъде.
  • 47 Коста Конкордия

    15 6 Отговор

    До коментар #42 от "Borislav Popov":

    Реално регистриран разговор между испанци и американци на честота "Извънредни ситуации в морето" на навигационния канал "106" в пролива Финистера (Галиция), 16 октомври 1997 г.

    ИСПАНЦИТЕ (шумове на заден фон): ... говори А-853! Моля, завийте 15 градуса на юг, за да избегнете сблъсък с нас. Вие се движите право срещу нас, разстояние 25 мили!

    АМЕРИКАНЦИТЕ (шумове на заден фон): ... съветваме ви да завиете 15 градуса на север, за да избегнете сблъсък с нас!

    ИСПАНЦИТЕ: Отрицателен отговор. Повтаряме: завийте 15 градуса на юг, за да избегнете сблъсък!

    АМЕРИКАНЦИТЕ (друг глас): С вас говори капитан на кораб на Съединените американски щати! Завийте 15 градуса на север, за да избегнете сблъсък!

    ИСПАНЦИТЕ: Не смятаме вашето предложение нито за възможно, нито за адекватно, съветваме ви да завиете 15 градуса на юг, за да не се блъснете в нас!

    АМЕРИКАНЦИТЕ (с повишен тон): С вас говори капитан Ричард Джеймс Хауърд, командир на самолетоносача "Линкълн" от Военно-морския флот на Съединените американски щати, вторият по големина военен кораб на американския флот! Нас ни съпровождат 2 крайцера, 6 изтребителя, 4 подводници и многобройни кораби за поддръжка!!! Аз не ви "съветвам", а ви ЗАПОВЯДВАМ да промените курса си с 15 градуса на север!!! В противен случай ще бъдем принудени да предприемем необходимите мерки за осигуряване на безопасността на нашия кораб! Моля, незабавно се отстранете от нашия курс!!!
  • 48 Коста Конкордия

    16 6 Отговор

    До коментар #42 от "Borislav Popov":

    ИСПАНЦИТЕ: С вас говори Хуан Мануел Салас Алкантара. Ние сме двама души. Съпровождат ни едно куче, вечеря, 2 бирички и едно канарче, което сега спи. Подкрепят ни радиостанцията "Кадена диал де Коруня" и канал "106 - Извънредни ситуации в морето". Ние нямаме намерение да завиваме заникъде, понеже се намираме на сушата и се явяваме фар А-853 в пролива Финистера на крайбрежието на Галиция в Испания. Въобще си нямаме понятие кое място заемаме по размер сред испанските крайбрежни фарове. Можете да вземете всякакви шибани мерки, каквито смятате за необходими и да направите всичко, което ви е угодно за осигуряване безопасността на вашия шибан кораб, който ще се разбие на парчета в скалите. Затова още веднъж настойчиво ви препоръчваме да направите най-умното, на което сте способни сега: да промените курса си с 15 градуса на юг, за да избегнете сблъскване.

    АМЕРИКАНЦИТЕ: Окей! Прието. Благодаря!

    Коментиран от #63

  • 49 outlander

    7 8 Отговор

    До коментар #45 от "Точи и Меси":

    Не се интересувам от увисналите меса и шкембета на голи старци, това са ценности на русофилистиците.

    Коментиран от #71

  • 50 СссереМ

    7 2 Отговор

    До коментар #43 от "outlander":

    Кой ша го чака да си мерят дланите ? Раз два и перчема на фльонга.
  • 51 onq s konq

    6 8 Отговор
    Дано най-после руските лумпени осъзнаят,че 700 млр. ЕЖЕГОДНО за Американско въоръжаване са "малко повече" от 70 млр. са Руско.

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Borislav Popov

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Бесен Язовец":

    Че има ли какво да мериш ма стрино Злато ?!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 СссереМ

    10 8 Отговор

    До коментар #51 от "onq s konq":

    Парите са без значение брато ! Руснаците за 6 години и 6 милиарда създадоха Су57 ! Краварите за 25 години и 382 милиарда само за разработка направиха 300 броя ф35 - брак !!!

    Коментиран от #59, #70

  • 56 Разочарован русофил

    7 11 Отговор

    До коментар #21 от "Насрана соросня":

    Къде ги тия ракети? С плам в сърцето чаках да ги видя на парада, ама не ги показаха. И великото Су-57 не го показаха. Ще плачЪ! 😭😭😭

    Коментиран от #58, #60, #77

  • 57 Точи и Меси

    6 5 Отговор

    До коментар #54 от "русия е джудже":

    А твоя фетиш гола до кръста баба хилъри ?

    Коментиран от #66

  • 58 Бесен Язовец

    6 2 Отговор

    До коментар #56 от "Разочарован русофил":

    Ти ревизия на цялата руска армия ли ще правиш ??
  • 59 Румяна Костова

    7 10 Отговор

    До коментар #55 от "СссереМ":

    Бириславо, сметките ти пак са криви. 6 млрд делено на 4 самальота прави по 1.5 млрд за самальот. А 382 млрд делено на 300 ефки прави по 1.27 млрд за ефка.

    Коментиран от #65, #103

  • 60 Мосмултфилм

    9 6 Отговор

    До коментар #56 от "Разочарован русофил":

    Малкия страшен Вожд обеща че след десет години ще излезе базовия модел
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Стамат

    8 6 Отговор
    Един кораб един Посейдон или Топол.
  • 63 Borislav Popov

    7 8 Отговор

    До коментар #48 от "Коста Конкордия":

    В детската градина за русофилистичета ли ви ги разказват тези приказки?

    Коментиран от #109

  • 64 СссереМ

    9 9 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    Ей червен трол,отивай да си рекламираш бюлетините и да заработваш копейки за бояришник.Всички мразят САЩ но са с тях,а оборотът на САЩ и Китай е 80 пъти повече от тоя с матушката ти,кой кого предпочита за партньор АААА?

    Коментиран от #69

  • 65 Румен Костов

    2 8 Отговор

    До коментар #59 от "Румяна Костова":

    Говорим само за разработката ма стрино ! Иначе проекта ф35 отива на милиард и половина !
  • 66 Китайчик от Сибир

    8 7 Отговор

    До коментар #57 от "Точи и Меси":

    Много му се кефиш на малкия качен с вишка на коня гол до кръста а ако го видиш по кюспети ще зацвилиш от кеф

    Коментиран от #68

  • 67 Румен Костов

    6 2 Отговор
    Даааа...- грешка от моя страна - трилион и половина !!!
  • 68 Точи и Меси

    7 5 Отговор

    До коментар #66 от "Китайчик от Сибир":

    А на кого да се кефя - на оня с перчема гол до кръста ! Ай стига бе ! то само Макрон си пада по такива работи.

    Коментиран от #72

  • 69 СссереМ

    9 7 Отговор

    До коментар #64 от "СссереМ":

    Ей соросня отива да доиш кравите , стига си се мотал тука .
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Точи и Меси

    6 5 Отговор

    До коментар #61 от "русия е джудже":

    Джюджето докато си навие само ръкавите на ризата и перчема пиши го бегал.
  • 74 Точи и Меси

    6 5 Отговор

    До коментар #72 от "русия е джудже":

    Ами щото не си падам по дърти баби като тебе !

    Коментиран от #76, #87, #89

  • 75 Да наистина

    7 7 Отговор
    това вече е бройка,тъкмо повече мишени за "Кинжалите",и повече рифове за морските обитатели.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Питин

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "323":

    69
    Ако ме разбираш ПРОФЕСОРЕ
    Ама къде ги проведе тези дълбокомислени разговори ?
  • 79 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    1 7 Отговор
    Ние ще изчистим България от крадците.
  • 80 ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    2 5 Отговор
    Ние ще изчистим България от крадците.
  • 81 Erectus Maxsimus

    3 1 Отговор
    Война.Смърт на планетата,а самолетите и корабите на Русия и Америка от 5то поколение ще ни закарат на Марс за по- добър живот.СУПОЛИ.
  • 82 РЕД И СИГУРНОСТ

    2 1 Отговор
    АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ БОРИСОВ В ЗАТВОРА,БЮЛЕТИНА С НОМЕР 18 Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ.
  • 83 РЕД И СИГУРНОСТ

    2 1 Отговор
    АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ БОРИСОВ В ЗАТВОРА,БЮЛЕТИНА С НОМЕР 18 Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ.
  • 84 outlander

    4 7 Отговор
    Русофилистиците са национални предатели, родоотстъпници и марионетни парцали на мюсюлманите от рашистан.
  • 85 666666

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Хасан":

    И как ще оспорват дай примери
  • 86 Goko

    4 6 Отговор

    До коментар #34 от "Рошко":

    Тополчета вече не се произвеждат, защото след санкциите рашкистанците няма от къде да купуват електрониката за тях.
    От време на време правят учение и изстрелват по някоя защото не могат да им плащат поддръжката.Та Тополчетата ги забрави.

    Коментиран от #116

  • 87 русия е джудже

    4 8 Отговор

    До коментар #74 от "Точи и Меси":

    Къде отиде бе джудже.Да не отиде да скубеш малката спортно офицерска патка на голите снимки на путин ?

    Коментиран от #90

  • 88 Тир

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Те сащ са като транспортна фирма..Работят зад Граница ,но не им Налагат правила
  • 89 СССРБагета

    2 3 Отговор

    До коментар #74 от "Точи и Меси":

    Значи не си падаш по дърти баби, а по голи до кръста мъже, така ли да го разбираме?

    Коментиран от #92

  • 90 outlander

    5 3 Отговор

    До коментар #87 от "русия е джудже":

    Целува портрета на голия Путя 🤣

    Коментиран от #93

  • 91 Точи и Меси

    3 2 Отговор

    До коментар #76 от "русия е джудже":

    А ти на кво се кефиш бе шушон ? На кактуса дето стои на прозореца !!

    Коментиран от #98

  • 92 Точи и Меси

    3 4 Отговор

    До коментар #89 от "СССРБагета":

    Ти на фитнес ходиш ли ? Имаш ли културата към човешкото тяло ? Или ще кажеш например че физика като на Шварценегер не ти харесва ? Да не си някой 130 кила с две шкембета и голям задник ???

    Коментиран от #102, #106

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Да учат го

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "USMC":

    заради взаимните търговски и военни интереси,то се вижда как се поддържат в международен план двете свръх държави.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Вимпел

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "USMC":

    90.плюс утре. Вярвай си
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Да да си дебил не е лесна работа

    8 4 Отговор

    До коментар #27 от "RUSKI debil":

    бълваш простотии на всяко отваряне на устата. Не си прочел грам за хиперзвуковите ракети,защото нямаше да пишеш,като невежа. Не съм длъжен да ти обяснявам. Вземи се ограмоти преди да пишеш глупости,защото самите американци са в стресова ситуация казвайки,че хиперзвуковите ракети обезмислят целият им флот. Тези ракети нито могат да бъдат засечени,нито могат да бъдат унищожени.

    Коментиран от #101

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Готин ама не съвсем

    3 4 Отговор

    До коментар #59 от "Румяна Костова":

    Я пак за броя СУ-57? А президентския самолет на Путин, оня ден бе ескортиран "само "от 6 броя СУ-57! КРАСАВЦИ! Та колко викаш са? Или викаш всички са били покрай него??

    Коментиран от #104

  • 104 RUSKI debil

    5 5 Отговор

    До коментар #103 от "Готин ама не съвсем":

    Леле цели 6 броя таралясници от проваления проект. Това си е цяло постижение за крепостните мурзилки
  • 105 Готин ама не съвсем

    7 5 Отговор

    До коментар #101 от "Гостъ":

    А що не кажеш нещо за тоталното изоставане на ФАЩ спрямо Русия, в областта на ядрените технологии? Дето не могат да си обогатяват урана вече и ще им трябват едни 20 години, за да си достроят фабриката за 50 милиарда? Или че вече 49% от горивата за ядрените им централи вече е руско? И че от 15 години нямат ракети и руснаците им возят екипажа до МКС-то? И че още, щат не щат, 10 години ще им купуват двигателите за ракети, щото са некадърни да си направят такива?? Изоставане с над 30 години в областта на ядрените технологии. ФАЩ вече е треторазреден играч в областта на технологиите! Но виж за Холивууд са номер едно. Това филмче да ти направят, кацане на Луната да ти снимат в студио, номер едно са!

    Коментиран от #107

  • 106 outlander

    2 5 Отговор

    До коментар #92 от "Точи и Меси":

    Да ходиш на фитнес е едно, съвсем друго е да се прехласваш по голото увиснало тяло на един прегърбен ботоксов монголоиден старец, с платформи, на кон. Нормалните мъже коментираме телата на жени от ранга на Меган Фокс и нагоре, прехласването по мъжки тела са ценности на русофилистиците.
  • 107 руска измет

    3 8 Отговор

    До коментар #105 от "Готин ама не съвсем":

    А бе руски слугинаж продажен,къде си тръгнал да коментираш най-технологичната страна за всички времена на която руската кочина неможе да стъпи и на малкия пръст ? Найстина ли си толкова малоумен или просто ти плащат да пишеш глупости ? Рашастан дори не е в топ 10 на най-технологичните държави бе мурзилко.А тази класация се води еднолично от САЩ !! Чак и за ракети тръгнал да пише неграмотния завалия..САЩ имат най-добрите орбитални ракети и като видове са два пъти повече от руските.Освен това космическите ракети никога не са били силата на руснаците и затова изгубиха и битката за космоса ,защото нямат ракети !! Ти неук ватник чул-недочул сигурно пишеш за двигателите РД-180 ,но дори и те са по американски лиценз и примитивните руснаци немогат да ги правят без САЩ ! За какво пишеш въобще като руската кочина дори не е космическа държава и няма вече никакви възможности в космоса ,а предимно преписват и се учат от САЩ.

    Коментиран от #110, #118, #120, #125

  • 108 outlander

    4 5 Отговор
    Не им се връзвайте на русофилистиците, те си падат по предмети с формата на ракети, с които умират да си играят. Даже подозирам, че им е по-интересно и приятно да си играят, отколкото да целуват портрета на голия ботоксов монголоид, с платформите, на кон, а мислех, че целуването на портрета им върховната наслада.
  • 109 немои тъи

    5 4 Отговор

    До коментар #63 от "Borislav Popov":

    Не бе пич не в детската градина . В ю туб. напиши - Радиодиалог между американски боен кораб и испанци от брегови фар. След което си прави заключения.

    Коментиран от #111, #112

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 outlander

    2 6 Отговор

    До коментар #109 от "немои тъи":

    Пич, нали схващаш, че всеки може да направи такъв колаж и така да унизи руслямистанската кочина, че свят да ти се завие. Обаче хората не се занимават с глупости, защото имат това, за което азиатската орда от кочината само ще мечтае да го постигне. Цуни портрета на ботокса и тури един кръст да не му мине котка път.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Савата

    4 8 Отговор

    До коментар #22 от "бат Рамбо е гей":

    Това са руски тролове.Използват манипулационна техника от античността.Алкавиад от Атина плащал на хора да го ругаят и така печелел съчувствието на неутралните.
  • 116 Рошко

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Goko":

    Кинжалчета тогава ,пък електрониката я има и в Китай ,не си мисли че всичко което четем е истина
  • 117 Савата

    1 2 Отговор
    До сега се отчете един руски трол.Виж минусите на 115
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Бай герги

    6 1 Отговор
    Руснаците пък си имат посейдони циркони калибри които обизмислят свръхскъпия им флот
  • 120 Готин ама не съвсем

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "руска измет":

    Ало отворения, та чак открехнат, що ми изтри коментара, а? Върви на Мнения и прочети статията " Америка вече няма обогатен уран за ядрените си оръжия" и тогава се изхвърляй, знаеш като какво, на мокър пясък!
  • 121 Фантазьор...мамин

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "USMC":

    Точно руснаците може и да не им трябва хич,защото единствено с Русия Китай има подписан договор за преференции при търговски отношения,а също и за взаимопомощ във военно и икономическо отношение. Учи,ако не си или чети преди да пишеш простотий.
  • 122 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "****":

    Абе какво му обясняваш на тоя трол.Каквито доводи или факти да му цитираш,няма смисъл. Малка му е главичката и не може да мисли повече от 2мин.задълбочено.
  • 123 Тъпото ми то...

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "RUSKI debil":

    Никой няма неограничен ресурс ръб,разбра ли.? Неограничена е само свещенната ти простота с която пълниш тъпите си коментари. След като не виждаш връзка м/у 22 трилиона дълг,и ми драскаш за неограничени възможности значи няма никой в кухата ти главичка. Може би ще обясниш защо тия неограничените които хвалиш съкратиха програмата си за 20бр самолетоносачи до 2035г,щото и сега са на ръба. А дори не говоря че последния самолетоносач още не могат да го накарат да проработи нормално,то не бяха структорни дефекти,аварирал двигател,неработещи асансьори за вдигане на изтребители.285 са им корабите а на руснаците са 260,...къде е смазващото им предимство бе трол,нещастен..? Само че руснаците нямат манията да са номер 1 в ВМФ,и за разлика от американците вече въоръжават корабите си с „Калибър” Ако това не ти говори нищо вземи се поинтересувай какво представляват тези ВМС ракети. А ти си брой корабчета като малко дете.
  • 124 US идиотче..

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "русия е джудже":

    Със сигурност пара има само в плоската ти главичка. Пак са те изтървали от лудницата виждам..!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 точно

    0 0 Отговор
    Толкова им е потопил Хитлер през ВСВ .