22 Май, 2019 19:52 1 888 1

Време е за предсрочни избори

  • великобритания-
  • избори-
  • джереми корбин

Джереми Корбин поиска оставката на Тереза Мей

Време е за предсрочни избори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин поиска предсрочни избори във Великобритания, съобщи „Гардиън“,

Според него е важно правителството да работи за запазването на работни места. Той заяви, че преговорите за излизането на страната от ЕС са довели до разделяне в обществото.

„Искам да попитам премиера, дали ще позволи на своите депутати да гласуват свободно по въпроса за втори референдум. Ако тя смята, че споразумението, което предлага е наистина добро, то тогава няма какво да я притеснява. Заради темата за излизането от ЕС ние пренебрегнахме много важни въпроси.

Страната ни се нуждае от лидерство. Този премиер обаче не може да го осигури. Тя се съсредоточи само върху партията си, но това не работи. Време е за предсрочни избори“, заяви Корбин.

Премиерът Тереза Мей обяви, че скоро на премиерския пост ще има нов човек. Тя добави, че новият законопроект за излизане от ЕС ще бъде публикуван в петък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тя си е чист джендър! 😀

    0 1 Отговор
    Крайно време е този траверс да си ходи! Това същество не прилича нито на жена, нито на мъж, както и баба Меркел! Да се чуди чуди човек от коя планета са тия двете?! 😱
Новини по държави: