Last news in Fakti

22 Май, 2019 20:50 4 896 4

Тръмп полудя след среща с демократите

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Той е недоволен от техните обвинения срещу него

Тръмп полудя след среща с демократите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не е прикривал сговор с Русия, съобщи Fox News.

Президентът отговори на нападки от страна на представители на Демократическата партия. По-рано председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси заяви, че Тръмп е бил замесен в прикриване на информация.

„Как да водя преговори с Демократическата партия за инфраструктура и намаляване на цените на лекарствата, докато те искат да ме отстранят от власт. Не може да правите това. Демократите трябва да изберат, дали да ме разследват или ще работят заедно с мен. Не съм участвал в сговор или възпрепятстване на правосъдието“, заяви Тръмп.

Лидерите на демократите Чък Шумър и Нанси Пелоси отговориха в обща пресконференция. Според Шумър Тръмп е реагирал така, защото не е готов да отдели нужните средства за подобряване на инфраструктурата.

Той припомни, че по време на преговорите преди три седмици отново се е говорело за разследването. Пелоси заяви, че на преговорите е трябвало да бъдат обсъдени възможности за откриване на нови работни места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трът трът...

    37 15 Отговор
    Не е полудял тогава....Когато се е родил е станало. Но идеално пасва на лудата си държава!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 пърцуц

    6 1 Отговор
    щото нема кво да сложиш, хаха
  • 4 Шляхтиц

    5 1 Отговор
    Полудява нормален човек. Лудият само може да стане още по-луд...............