Last news in Fakti

12 Юни, 2019 13:39 2 046 8

Тръмп към опонент: Ти си слабоумен

  • доналд тръмп-
  • джо байдън-
  • сащ-
  • демократическа партия

Демократът Джо Байдън определи президента като заплаха за демокрацията

Тръмп към опонент: Ти си слабоумен - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи нападки към един от водещите демократи, които се борят да се изправят срещу него на изборите следващата година, като заяви, че бившият вицепрезидент Джо Байдън е "най-слабият в умствено отношение", предаде ДПА.

"Мисля, че предпочитам да се изправя срещу Байдън, отколкото срещу някой друг. Мисля, че той е най-слабият в умствено отношение. А аз обичам да се изправям срещу хора, които са умствено слаби. Мисля, че Джо е най-слабият тук", каза Тръмп, преди да замине за важния за кампанията си щат Айова.

Той обвини Байдън, че е имал погрешно разбиране за Китай през политическата си кариера и не е смятал азиатската страна за "водещ съперник" на САЩ. Това показва, че битката за подхода към Пекин може да се превърне в основен въпрос в кампанията за президентските избори зад Океана.

Тръмп към опонент: Ти си слабоумен

Байдън от своя страна обвини Тръмп, че е опасност за демокрацията и "екзистенциална заплаха за Америка".

Претендентът за номинацията на демократите разкритикува републиканеца заради поведението му при честванията миналата седмица в Европа на годишнината от десанта в Нормандия, включително негов остър коментар срещу американската певица и актриса Бет Мидлър.

Тръмп към опонент: Ти си слабоумен

"Той намери време да се занимава с Бет Мидлър насред церемониите за Деня на десанта", каза Байдън в реч в Айова.

Тръмп нарече Мидлър "свършена психопатка", след като тя се извини за невярно изказване по негов адрес, в което го разкритикува.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 1 Отговор
    Дони, само страхливците обичат да се борят със слабаци!

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Анти милиционер

    5 0 Отговор
    То да беше само лакеят на Синагогата Байдън слабоумен....
  • 3 елитарист

    5 0 Отговор
    Кой от кой по-слабоумен.
  • 4 Borislav Popov

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ми то затова ли тойту Пути само със слабаци се бори и дори като играе хокей на лед с баш слабаците по 10 шайби на мач вкарва ?!
  • 5 Да да

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Байдън е силен бе, само малко е тъп! А Дончо какво е виновен че е издигнат да му е опонент? То и кукумицина Клинтън не е много силна в мислите и затова загуби. Тя и в свиренето е слаба! Путин му е до кръста! Пак ли Дончо е виновен? Химена е нежен, Мадуро се клати, Асад е за разСад, Ким е подправка и остана президента на Китай - Пин.
  • 6 втори мандат

    1 0 Отговор
    Този път Тръмпи е прав! Толкова ли нямаха по-нормален кандидат демократите?
  • 7 Иво

    0 1 Отговор
    Тръмпчооо... , от теб по- слабоумен и по- голям ПРОСТАК няма! Необяснимо е КАК си станал милионер с това примитивно държание и тотална липса на сивото вещество в кратуната бозава ! Сдухан нарцис - такъв ще те запомни света!

    Коментиран от #8

  • 8 Грешиш

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иво":

    Има, имааа и Той е по наште географски ширини и е милиардер при това :-)