Last news in Fakti

28 Юли, 2019 08:01 128 256 205

Либерта: 100% Борисов подава оставка!

  • бойко борисов-
  • оставка-
  • избори

Ако плащането по F-16 закъснее, ще започнат разкритията и санкции, които отново ще доведат до предсрочни парламентарни избори

Либерта: 100% Борисов подава оставка! - 1
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

За Борисов е най-важен изборът на главен прокурор, това да бъде Иван Гешев и ще подаде оставка. Последната дата за номинация на кандидати за главен прокурор на Република България е 29 юли 2019 г., а Иван Гешев ще бъде единствената кандидатура за този изключително важен за бъдещето на България пост

След тази дата се очаква инспириране на протести, които да послужат като мотив за оставка на правителството. Филм, който вече гледахме през 2013 г. с номинацията на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

Мотивът на премиера ще бъде подплатен и с отслабената управляваща коалиция. Не случайно вицепремиерът Томислав Дончев вече публично заговори, че не се изключва провеждането на предсрочни парламентарни избори, пише liberta.bg.

Фактология:

Законопроект за изменение и допълнение на закона за държавния бюджет

19/07/2019 - внесен (зала първо гласуване)

19/07/2019 - внесен (зала второ гласуване)

19/07/2019 - обсъждане (зала първо гласуване) - Пленарно заседание

19/07/2019 - обсъждане (зала второ гласуване) - Пленарно заседание

19/07/2019 - приет (зала първо гласуване)

19/07/2019 - приет (зала второ гласуване)

Чл. 88. (1) Законите се обсъждат и приемат с две гласувания, които се извършват на отделни заседания. По изключение Народното събрание може да реши двете гласувания да се извършат в едно заседание. (2) Другите актове на Народното събрание се приемат с едно гласуване. (3) Приетите актове се обнародват в "Държавен вестник" не по-късно от 15 дни след приемането им.

Чл. 101. (1) В срока по чл. 88, ал. 3 Президентът може мотивирано да върне закона в Народното събрание за ново обсъждане, което не може да му бъде отказано. (2) Народното събрание приема повторно закона с мнозинство повече от половината от всички народни представители. (3) Повторно приетият от Народното събрание закон се обнародва от президента в 7-дневен срок от получаването му.

Обърнете внимание!

Срокът за налагане на вето е 03.08.2019 г.

Ако президентът наложи вето на 03.08. 2019 г., трябва ново заседание на НС. Законопроектът трябва да се приеме с мнозинство 1/2 от ВСИЧКИ народни представители. Но не е сигурно, че ще бъде събрано необходимото мнозинство от депутати - 121, които ще гласуват против ветото. Затова спасението е оставка.

За Борисов подаването на оставка по обясними причини ще бъде акуратно използвано пред "белоглавите орли" с предтекст, че при нови избори ще е сигурен за мнозинството в парламента за отхвърляне на ветото и за приемане на раздутия бюджет за F-16. По този начин ще бъде спечелено време и обясненено забавянето на поетия ангажимент.

Обърнете внимание на датата 15.07. 2019 г..

На нея Министерски съвет взима решение за законопроектите и НА СЪЩАТА ДАТА ВСС обявява процедурата за избор на Главен прокурор. Тя е съгласувана със презокенаксите ни партньори - "оставате ни да си сложим главен прокурор, купуваме самолетите".

ОТ ИЗВОРА

Презокенските източници на "Либерта"" са категорични, че след преодоляване на ветото на президента Румен Радев за F-16, след окончателната номинация на Гешев за главен прокурор, Борисов ще подаде оставка. След месец септември се очакват разкрития от външен орган за гранд корупцията в България, а също така по RIKO вече има съществен напредък по наказателната му част и ще бъдат повдигнати обвинения от Нюйорската прокуратура на длъжностни лица в България. Освен това, скандалите които се очакват в тази връзка, допълнително ще сринат електоралния потенциал на партия ГЕРБ, която губи гласове и върви надолу, а в същото време БСП не е консолидирана, тя е почти без средства за местните избори, а едни избори две в едно изискват голям паричен ресурс, който няма откъде да се набави от социалистите.

И поради тези съображения, относно финансово слабата опозиция, моментът за оставка на правителството и предсрочни избори 2 в 1, е идеалният момент за ГЕРБ и премиера. Още повече, че партия ГЕРБ е мобилизирана и активирана за местните избори, което е предпоставка с положителен знак за провеждането и на предсрочни парламентарни избори заедно с тях.

Според източници на Либерта от САЩ, премиерът е обсъдил оставката си в тесен кръг - с Томислав Дончев, Горанов и Дариткова.

Актуализацията на бюджета е необходима поради надвишаването на рамката му за закупуването на F-16, блок-70.

Най-вероятно президентът Румен Радев ще наложи вето, след което ще бъде изтърван договореният срок за изплащането на F-16.

Но дори и със закупуването и изплащането на самолетите F-16, предсрочните избори са неизбежни

Ако плащането по F-16 закъснее, ще започнат разкритията и санкции, които отново ще доведат до предсрочни парламентарни избори. Но тогава ГЕРБ няма да могат да вкарат дори 50 депутати в Народното събрание. Поради тази причина се очаква премиерската оставка да се случи след като Иван Гешев бъде обявен като единствената номинация за поста Главен прокурор на Република България, което е заложено като последната дата за нови номинации във ВСС - 29 юли 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 175 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахаха

    409 49 Отговор
    Дрън дрън та ярина ...
    ГЕРБ нямат интерес от нови избори, докато са в комбина с ДПС, ВМРО и НФСБ.

    Далаверите си вървят, порциите се раздават, за сакъв им е да бутат кочинката

    Коментиран от #4, #31, #55, #162, #191, #204

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Спасов

    376 26 Отговор
    Ха сега де! А аз си мислех, че оставка се подава, когато е недоволен народът...

    Коментиран от #27

  • 6 Българин

    527 100 Отговор
    Тотално раследване на управлението на Борисов и шайката му.

    Коментиран от #18, #32, #72, #105, #178

  • 7 дявола

    377 25 Отговор
    Щеше да е готино да има някой кадърен съвестен който да поеме по трънливите пътища на политиката и да помисли за народа

    Коментиран от #28

  • 8 Майййниии тоз боклук ф16 уеее

    271 94 Отговор
    Народееееееееее арееее уеееее събббооодддеееттеее ссееее уееееее МИШКИИИИИ!

    Коментиран от #30, #56, #116, #186

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българин

    167 438 Отговор
    Докато сделката за F-16 не се финализира московската пета ще продължава с истеричните си атаки срещу нея. Още от сега започва медийната подготовка за второто вето, което ще наложи руската марионетка Радев. За националните предатели руските интереси са над всичко.

    Коментиран от #29, #52, #70, #76, #131

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Това

    134 311 Отговор
    са мокрите сънища на Радев. Оставка, след която той реди свой служебен кабинет. Който вече анулира сделката за ф-16, започва строителството на АЕЦ-Белене и пуска руснаците да минат директно от морето през България с потока. След което следват жестоки санкции от ЕС, стопиране на еврофинансирането, вероятно референдуми за излизане от НАТО и ЕС и т.н. Но това не може да го извърши служебен кабинет? Може. Как определиха да се купува Грипен от предишния му слежебен кабинет. Има начини да му се увеличат правомощията. Но дори и да се мине към извънредни избори Радев предупреди, че ако се правели безпринципни коалиции, ще вземел нещата в ръцете си. Вероятно с помощта на армията. Която призова да не стои мирно, когато цивилните й решават проблемите. Тоя сценарий харесва ли на "Либерта.БГ"?

    Коментиран от #26, #166, #202

  • 13 Наблюдател

    227 51 Отговор
    Доста елементарен анализ и внушения. Досега Борисов на два пъти се самосваля от власт като подаваше оставка и за нищо на света нарцис като него няма да я подаде за трети път. Защото и той и Герб ще останат в историята като лидер и партия "самосвали", а Баце има самочувствието на лидер от световна величина и иска да бъде възприеман като такъв.

    Коментиран от #113

  • 14 Медик

    118 56 Отговор
    Само зависим може да напише подобно нещо!

    Коментиран от #103

  • 15 Scout for funn

    99 197 Отговор
    НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ОТВЕЕ КИЛОТИТЕ НА НИНОВА МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНО .СВЪРШИХА БАЛЪЦИТЕ
  • 16 По Интелигентен

    280 68 Отговор
    Вчера в предаването, Ничия земя" италианския разскедващ журналит автор на криминалния роман,, Гомор" каза че бъкгарите трябва да се борят срещу мафиотското си правителство!
  • 17 Греда

    124 48 Отговор
    Това, че е номиниран само Гешев, изобщо не означава на 100%, че ще бъде избран - може да не събере необходимите гласове, или да се оттегли преди гласуването. Дори и да бъде избран, не означава, че ще встъпи в длъжност - трябва "подис" от президента (по едно време имаше избран, който не "встъпи" като гл.прокурор, май беше Бойко Рашков?!). Така, че конспирацията "Боко чака Гешев" не струва.
    Извод: "Факти", ама наистина сте много зле!

    Коментиран от #176

  • 18 ХАРОН

    122 63 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    От кой, БЪЛТАРИНО? На всякъде вдичко е запушено с пръста на герб. Само народа може да поиска, но ние сме в дълбок зимен сън. Властта се гаври и като прекали, се появява онова огромното нищо в телевизоро и ръси афоризми за радост на просънените.

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Само питам

    79 30 Отговор

    До коментар #18 от "ХАРОН":

    Нали кака Корни го буди от Бузлуджа бе!

    Коментиран от #88

  • 21 да попитам

    61 8 Отговор
    абе,къде е оня с коня?липсва ми компетентно мнение
  • 22 cloc

    117 23 Отговор
    И какво като си подаде оставка, Гешев гл. прокурор, съдебната система е негова, полицията също...ефект нулев ще има ако запичне разследване на Бойко и сие.
    Ще стана като в поговорката...Кучето си лае, кервана си върви.
    Абе мъничко се надявам този път да има вкарани в затвора Гербаджии, Патриоти и Червени.
  • 23 и как така

    38 14 Отговор
    бориславчо попов още не се е пръкнал тук?
  • 24 Джени със уши

    107 35 Отговор
    Бойко ще стиска до края на мандата. Има поне две причини: 1~спортна злоба да бие рекорда на Станко Тодоров по продължителност на управление. 2~да не допусне червената глутница да докосне власт, дори и служебна.

    Коментиран от #145, #200

  • 25 Morgoth

    89 10 Отговор
    Макар да съдържа определена логика, статията е по-скоро в категория "хвърляне на боб". Публикувайте я не в категория "разследвания", а във "врачки и екстрасенси" ;)

    Коментиран от #125

  • 26 СссереМ

    32 46 Отговор

    До коментар #12 от "Това":

    А дано, а дано, от твоите уста в божиите уши!
  • 27 Хахото

    44 17 Отговор

    До коментар #5 от "Спасов":

    А дали е доволен народа???

    Коментиран от #149

  • 28 Русев

    58 10 Отговор

    До коментар #7 от "дявола":

    Да,щеше.Но трябва освен това да не го лови куршум и сабя да не го сече.А и трябва да е чист като момина сълза.Аз не се сещам за такъв чиляк.

    Коментиран от #35

  • 29 Бабун

    131 43 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Националните предатели са тези, които искат да купят ненужните 8 играчки, които ще се изплащат и от следващите поколения.

    Коментиран от #36, #87

  • 30 Русев

    54 16 Отговор

    До коментар #8 от "Майййниии тоз боклук ф16 уеее":

    Събудих се.Казвай какво да правя!Само не ми пробутвай това с протестите!Лято е,има много работа и не мога да се мотая по площадите и да крещя и подскачам като ненормален за кефа на разни "раболепни самопоклонници"(в кавички е, защото е цитат).
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Уди Кълвача

    102 18 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Външни прокурори трябват!
  • 33 наблюдател

    161 20 Отговор
    Големият проблем не е да се събори ГЕРБ от власт, а да се намери кой да управлява по-добре. При тази проядена от корупция политическа система! Ние имаме разпад на държавността и разпад на обществото! Смяната на ГЕРБ с БСП, ДПС или някой друг няма да реши нито един от проблемите на държавата!

    Коментиран от #129

  • 34 Мордекай

    61 77 Отговор
    Ташаци на рояци. Конспиративните теории на шумкарите сме ги слушали , нищо от това няма да се случи , правителството ще си довърши мзндата и след това ще почне новия си такъв. Компартията веше я погребашме , амин.

    Коментиран от #111

  • 35 Бачо Киро

    69 24 Отговор

    До коментар #28 от "Русев":

    Ееее, ма как така? Малко ли са? Туй Цветан Цветанов, туй Корнелия, туй Майката на нацията, туй СтаниШеФ, туй Ахмед Доган, туй Местани, Каракачани и най-вече Негово Слънце Боко Тиквуний Първи, те не отговарят ли на описанието? Чисти не като момина сълза, ми направо като кислородна вода...
  • 36 Българин

    52 105 Отговор

    До коментар #29 от "Бабун":

    Националните предатели са тези, за които от 140 години насам руския интерес е бил на първо място. А руският интерес е в никакъв случай да няма сделка за F-16.

    Коментиран от #58, #172

  • 37 Диамантената ръка

    14 20 Отговор
    50 на 50. Или ще стане, или няма да стане...
  • 38 kyky

    74 13 Отговор
    Значи от нюйоркската прокуратура(защо не Чикагската или Денвърската например) щели да повдигнат обвинения на длъжностни лица в България... а в същото време Брюксел се прави че спи , тупа винету по рамото и му вика: Я , Я зер гут.. но щом в ню йорк са ги метнали сигурно делото ще се води на Малдивите и накрая ще пратят наш боко на Марс за излежаване на 475 годишна присъда
  • 39 Космонавт

    64 13 Отговор
    Само ТРЕПАНЕ.
  • 40 ХРИСТО ПЛИЯТЕЛ ВА БОЙКО

    57 96 Отговор
    ПАРАЗИТИ КОМУНИСТИ СТИГА СТЕ КОМИНТИРАЛИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ БЪЛГАРИТЕ ПОЧИВАТ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ИМАТ ПАРИ А ВИЕ ГЛАДНИ ВЪШКАРИ САМО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ
  • 41 ХРИСТО ПЛИЯТЕЛ ВА БОЙКО

    36 70 Отговор
    ПАРАЗИТИ КОМУНИСТИ СТИГА СТЕ КОМИНТИРАЛИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ БЪЛГАРИТЕ ПОЧИВАТ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ИМАТ ПАРИ А ВИЕ ГЛАДНИ ВЪШКАРИ САМО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ

    Коментиран от #193

  • 42 ХРИСТО ПЛИЯТЕЛ ВА БОЙКО

    27 72 Отговор
    ПАРАЗИТИ КОМУНИСТИ СТИГА СТЕ КОМИНТИРАЛИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ БЪЛГАРИТЕ ПОЧИВАТ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ИМАТ ПАРИ А ВИЕ ГЛАДНИ ВЪШКАРИ САМО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ

    Коментиран от #197

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Капитан Хасмукерика

    5 11 Отговор
    Хасане исгарне хам хум неа кофте се закри горето почна пазим телевизор ке забегне.

    Коментиран от #74

  • 45 С избори не могат да го махнат

    47 71 Отговор
    Мечтайте си Борисов да подаде оставка ама няма да стане. Опозицията като разбра, че не може да го бутне с разни номера започна да атакува близките до него политици. Започна се с Цветанов и неговото оттегляне е голяма грешка на Борисов който е импулсивен и се хвана на въдицата на враговете си. Продължиха с Лиляна Павлова а сега са се захванали с Томислав Дончев.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бог

    74 10 Отговор
    Бог да пази България се моля, няма друг кой да я спаси.
  • 48 Тъй де!

    94 19 Отговор
    Спокойно, народе! Лежете си, почивайте в тези горещини, ако можете идете на морето, у нас или в чужбина, на планина-много е хубаво, зелено, свежо. И пет пари не давайте! Каквото стане, стане! Има си хора, които измислят стратегиите, те са наясно колко още пари може да се изстискат от вас, така че да сте полуживи, но не и мъртви, за да работи някой все пак. Младите напускали? Не им трябват многознайковци, ще останат недообразованите, мургавичките, почитателите на чалгата със златните ланци, певачките, метресите с джиповете, лелките, зомбирани от турските сериали, обезвреденият Сидеров, пламенната Нинова- новата Долорес Ибарури, послушните политици и най-важното - аморфната маса, която отново ще осигури гласове на този, на когото трябва. Няма страшно, гледайте смело напред!
  • 49 НКо

    12 18 Отговор
    Глупост!
  • 50 от тъмно по тъмно

    73 19 Отговор
    "Либертата" да ме извени ,но в България се похарчиха стотици милиони само и само нашето момче да седне на Прокурорския пост за да пази
    задкулисието от шамари, тук няма леви и десни, има крадци и по-големи крадци.При положение което виждаме , задкулисието е превзело почти всичко което е искало,факт е, че опитомиха всицки като домашни зайчета в името на кражбите от държавата и общините, те са си подготвили предварително джобните кой колко милиона да си вземе,
    от НАП, ЗА ДА ИМА МИР МЕЖДУ ПАРТИИТЕ.
    В България в момента са двама които пречат на Доган и Борисов, Президента Румен Радев , Лозан Панов и Радан Кънев.
    Без намесата на ЕО, ИЛИ АМЕРИКАНСКИЯ СЪД ,НИЩО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ,ПО-СКОРО ОТИВАМЕ В ТЪМЕН ТУНЕЛ ОТ КОЙТО И Да е.
    Бизнеса е ограбен от занаятчиите и е в ръцете на политици и Прокурори под прикритието на банки включително и на държавните..Нещо като" Прокурорска държавна диктатура в ръцете на двама политици."Обира на века !Догановия бич стана и Борисов.
  • 51 ОТКАЧАЛНИК

    34 9 Отговор

    До коментар #43 от "Путин":

    ЩЕ СИ КУПИТЕ САМОЛЕТИ И ЩЕ СИ ПРАВИТЕ ШОУ
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Васил

    90 28 Отговор
    Бойко за какво са ти тези 8 допотопни самолета ,хората какви технологи нахравиха ние ще даваме милиарди за стари бабалюги. Така с тези 8 самолета с тях и без тях. Моята препоръка вместо самолети вдигни доходите на хората че до никъде няма да я докараш. На гол гъз 8 самолета айде с здраве!!!

    Коментиран от #205

  • 54 Дорчо

    45 16 Отговор
    Бойко колко самолета ще купиш? Как колко осъм ! А да ти го главосам!!!
  • 55 qwerty

    13 5 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Колега, без майтап - взе ми думите от устата.
  • 56 Мила Николова796

    21 7 Отговор

    До коментар #8 от "Майййниии тоз боклук ф16 уеее":

    СъбУУУдете се, мишко !
  • 57 123

    32 43 Отговор
    Интересно,тази статия да не е писана на Бузлуджа!
  • 58 Оххххййхх

    42 11 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    Айде спри се, само руснаци са ти в главата
  • 59 АЗът

    16 8 Отговор
    Освен ако не заработи американската система с президентите.
  • 60 Усмивката

    36 9 Отговор
    Интетесно.Власт срещу пари и пари срещу власт.Мафиотски сделки с „балкански бос”.Туземците от балканите заедно с америте ще борят орките от Изтока.Филми
  • 61 Гробаря

    43 11 Отговор
    Не искам оставка. ДА ПУКНАТ всички управляващи и всички в парламента. След което ще настъпи тишина и ДЕМОКРАЦИЯ за която само се говори а я няма

    Коментиран от #68

  • 62 Григоров

    44 103 Отговор
    България никога не е била по-богата, успешна и просперираща. Никога не е имала 120 млрд. лв. брутен продукт, през ЦЯЛАТА си история, и 44 млрд. бюджет, 60 млрд фондове, 50 млрд резерв, 90 млрд депозити, такова богатство никога не е било, такъв ръст в експорта, положително салдо с Германия и САЩ, такава ниска безработица. В момента се строят ТРИ МАГИСТРАЛИ ЕДНОВРЕМЕННО, всеки ден се открива нов завод, фабрика, ферма, имаме рекордни добиви на село. Навалици по суперите и по границите, от богати и щастливи хора ! КОГА е било това ? НИКОГА не сме имали по-успешен и уважаван лидер, и по-стабилни отбранителни позиции със сегашното ни членство в НАТО. Какви предсрочни избори ви тресат, какви пет лева ? Не ви ли стигнаха 13 пъти БОЙ на избори, сега ви чака 14-ти път кютек, ама ЯК, и после - ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ ? Какво още ви трябва да разберете, че НАРОДЪТ ви каза сто пъти : от вас не става и ЧЕП за ЗЕЛЕ ?

    Коментиран от #66, #81, #153

  • 63 Николай

    34 78 Отговор
    Осемте Ф-16 Блок70 са най-доброто, което може да се купи с тези пари, без никакво съмнение. Това е отдавна доказана в реални битки платформа, ъпгрейдвана с най-съвършената в момента авионика пето поколение, каквато имат само Ф-22 и Ф-35. В момента по света летят 4500 самолета в различни модификации на тази платформа и никой от притежателите им няма и най-малко намерение да се отказва от тях. Напълно одобрявам намерението на правителството да започне незабавни преговори, още сега, за закупуване на ОЩЕ 8 или 10 такива самолета. В момента България е в прекрасно финансово състояние и политическа позиция за осъществяване на такава сделка - кога ако не сега ? Ф-16 е не само самолет, това е свобода, и декларация за непоколебима принадлежност към клуба на най-богатите и успели страни и народи на планетата. Не можеш да наложиш вето на историята. Тя върви напред и мачка с валяк всички бурени.

    Коментиран от #102

  • 64 Забавлявам

    34 16 Отговор
    Виц на деня топ гън излез а преди 20г. Ние сега намерихме някой милион да купим реквизита. Хя Хя.
  • 65 Ив Ник

    15 9 Отговор
    Весела ваканция и успешна почивка на всички българи ...
  • 66 любо

    62 20 Отговор

    До коментар #62 от "Григоров":

    Григоров...шегуваш се , нали !!! Май само ти и Боко го виждате тоя просперитет !!!
  • 67 ГАВАРИТЬ МАСКВА

    17 9 Отговор
    ХАХАХА, ПРОБЛЕМЪТ НА ТОЯ АНАЛИЗ, Е ЧЕ НЕ Е АНАЛИЗ, А ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТАКА КАКТО ТИХОМИР ИСКА. А И НЕ САМО ,ВЕРОЯТНО ДЕСНИТЕ, ДА БЪЛГАРИИ И ДСБ. ОБИКНОВЕНО РЯДКО МЕЧТИТЕ СЕ СЛУЧВАТ, НО ТО ЩЕ Е ЯСНО СКОРО. ДО КОЛКОТО ЧЕТА ЕДНО ОТ РАЗМИНАВАНИЯТА Е, ЧЕ НА 31.07. ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАТЯТ САМОЛЕТИТЕ, А ТИХОМИР ГОВОРИ ЗА НЯКАКВА АВГУСТОВСКА ДАТА. ИМА И ДРУГИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ И ОТКРОВЕНИ МЕЧТИ, ЩЕ ВИДИМ, СКОРО ЩЕ Е!
  • 68 Шайката си купува избори

    61 14 Отговор

    До коментар #61 от "Гробаря":

    13 пъти купуване на гласове,поправки,измами с пълни торби попълнени бюлетини.И като има толкова милиарда ,защо пенсионерите взимат по 200 лв.НОСИТЕ СИЛНО РОЗОВИ ОЧИЛА И ВИ СЕ ПРИВЕЖДАТ РАЗЛИЧНИ СЪНИЩА.НАГЛИ ИЗМАМНИЦИ И ГРАБИТЕЛИ .ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА.НО НЯМА КОЙОРК ДА ГО СТОРИ.МАФИЯТА ПРЕВЗЕ ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #155

  • 69 Порно

    38 7 Отговор
    Бе как така няма да платим ? Толкова хора си чакат комисионните , а цените на островите скачат .
  • 70 Благодатка

    55 19 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Радев не е национален предател! Но борисов и цялата герберунгелска шайка ... те СА (!) национални префдатели! Още не съм си изяснила какъв им е келепира от тази самолетна сделка, но със сигурност има! Ще загробят България с още плащания за милиарди за в бъдеще!

    Коментиран от #86

  • 71 Народна любов

    43 8 Отговор
    Крайно време е всичките 240 да опитате народната любов. Вън от БГ. Предатели
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 В затвора!!!

    63 17 Отговор
    Лошото в случая е, че този престъпник и съсипник на България Бойко Борисов направи белите и след това решава да бяга. Освен оставката трябва да иде на съд и в затвора, където му е мястото. Той трябва да отговаря и да си плати затова, че съсипа България, затова, че се съсипа всички нас във всяко едно отношение. И предишните преди него съсипваха и рушаха, но той се оля тотално, тотално удари дъното и дори продължава да дълбае още надолу.

    Коментиран от #195

  • 74 Патриот

    6 3 Отговор

    До коментар #44 от "Капитан Хасмукерика":

    Против волята ни. Демократична!
  • 75 onq s konq

    18 12 Отговор
    Ако това което твърди "Либерта" за 100%-товата Оставка "някакси" не се случи,ЩЕ СИ ПОСИПЕ ЛИ ГЛАВАТА ПУБЛИЧНО С ПЕПЕЛ/ако нямат,ще им услужа с такава от пепелника си/ и ще подадат ли МАСОВО ОСТАВКА с обещание никога повече ДА НЕ ХВАЩАТ ПЕРО с ръка?Ако няма "нищо подобно" от страна на "Либерта" и при несбъдване на Пророкуването им започнат да се ОПРАВДАВАТ/ако изобщо!/,че "Така им казали,но явно са ги подвели",то просто НЯМА СМИСЪЛ човек да си мори погледа с драсканиците им!
  • 76 ИСТИТА

    9 4 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    ЕЕЕ ГАШНЯК ТИ ТЕСИ БЪЛГАРИН.А СМРАТ ДОЛА.
  • 77 Неутрален

    16 45 Отговор
    Ако Борисов подаде оставка на следващите избори ще има пълно мнозинство. Проблема е че служебното правителство на Радев ще купи Грипен или някой руски самолет и ще ни върне 2 години назад.
  • 78 Никой

    22 10 Отговор
    Интересно.
    Много ще се радвам да се случи това.
    Нооо..., въпроса е "кой ще ни управлява след това?"
    Не мисля, че т.нар. избори се провеждат реално.
    Нооо..., може и да стане.
    Стани, стани юнак балкански...
  • 79 Жадувам

    18 12 Отговор
    За Мая Манолова
  • 80 filo

    15 11 Отговор
    Поредния фейк нюз.
  • 81 Дорчо

    41 7 Отговор

    До коментар #62 от "Григоров":

    Григоров и ти май смучеш чрез ГЕРБ парици от сиромашкия народ и еврофондове браво за мазния коментар ашколсум дет са вика!!!
  • 82 filo

    16 13 Отговор
    Тоя сайт става по-лъжлив дори от Блиц. Явно това се продава на баламите, които четат, а някои дори вярват.
  • 83 Апостол

    33 12 Отговор
    На есен мутрата Тиква е вън от властта.

    Коментиран от #91

  • 84 Градски транспорт

    16 3 Отговор
    Си хвани и на работа ти ходи, и разбери що е туй любов народна му кажи, с гъз разпран и мозък разпилян, любов го наречи
  • 85 Rumen

    10 2 Отговор
    Какви оставки какви пет лева пак ви будалка и вие му се връзвате .
  • 86 селянин 1

    17 30 Отговор

    До коментар #70 от "Благодатка":

    Кво и да правят,онова нло от бузлуджа-корнелия,и грипен-фатмаков,радев..нема да ги,,огрее,,слънцето,а пък есента на местните,че са в партер..нема да си намерат,място от злоба.

    Коментиран от #100

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ХАРОН

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Само питам":

    Нямам отговор на твоя експертен въпрос и коментар! Направо ме затапи! Браво!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 месара

    9 19 Отговор
    по заръка на другарката импексова, другарката милиончева е предоставила това "разкритие" - предизборно!
  • 91 Реалист

    6 0 Отговор

    До коментар #83 от "Апостол":

    Не беше ли на майските избори. Я се събуди.
  • 92 filo

    7 3 Отговор
    Малее троляците в неделя най-активни. Работят 24/7, за пример са. 😀
  • 93 Ай стига ве

    13 16 Отговор
    Факти не се напъвайте ,касата на БСП вече е празна няма кой да ви плати
  • 94 Любен

    8 24 Отговор
    От турско до сега България не е била по добре.негодните за нищо наследници на комунистическата номенклатура само вият от глад
  • 95 Най-после

    6 3 Отговор
    се появи "оня с коня"! Къде бяхте двамата с добичето, бе, човек? Притеснихме се тук! Да не си го пасъл на отдалечена поляна, или беше на заслужена почивка, като шефката на НАП, която толкова време е в невъзможност да се появи и да обясни някои неща? Сега вече, като дотича "на такатък", може да се закрие форумът. Ясно е, че ще защитаваш незащитимото със зъби и нокти, че и с копита!
  • 96 Любен

    10 21 Отговор
    От турско до сега България не е била по добре.негодните за нищо наследници на комунистическата номенклатура само вият от глад

    Коментиран от #99

  • 97 До 70

    13 4 Отговор
    Благодатке, "какъв им е келепирът" ли? Голям: фърчила, платени от всички нас, срещу мълчание за някои от тях. Те това е!
  • 98 Чичо АДИ

    20 7 Отговор
    Амин дай Боже да се оттървем от "Тиквуции първозвании" Ако това е вярно ще е чудесен подарък за рожденият ми ден !!
  • 99 Чичо АДИ

    6 0 Отговор

    До коментар #96 от "Любен":

    Любен -"Умен" или недолюбен !! Добър напън ,пробвай пак може и да ридиш някоя мисъл!!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Behemoth

    13 7 Отговор
    Мине ли сфинското десет лева и с трите прасета е свършено!

    Коментиран от #107

  • 102 Чичо АДИ

    11 7 Отговор

    До коментар #63 от "Николай":

    Лелелелеееееее това докато се пънеш в кенефа ли го измисли ,пусни водата че замириса на "Гроб"
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Ivancho

    13 13 Отговор
    Дали горната статия не е платена и поръчана от социалистите и от привържениците на Русия у нас? Само питам , някой друг знае ли?
  • 107 ника ти е показателен

    5 2 Отговор

    До коментар #101 от "Behemoth":

    Поне се научи да пишеш а за мисленето ти е непреодолимо препядствие !
  • 108 Бай Хой

    21 6 Отговор
    Бай Тиквун - еврогеец на годината 😁😁😫😫
  • 109 SAAB

    19 5 Отговор
    Пожалявам му на главанака след оставката и сваленото НСО ......гости от западните съседи !
  • 110 Кико

    9 11 Отговор
    Не ви се получава другари не ви се получава.Давайте кеф ми е.
  • 111 IDIL

    20 7 Отговор

    До коментар #34 от "Мордекай":

    Скоро и теб ще погребем барабар с всички предатели на България от последните 30 години и целия мутренски мафиотски Гроб начело с най голямия тъпорунгел Тиквун...
  • 112 Токо

    19 4 Отговор
    Всичко това дето е изписано в тази нелепа статия - Някой наистина ли си го мисли ? Този човек трябва да мине на психиатричен кабинет и да си почине малко .... Борисов 10 години '' Води Хорото '' и много добре знае , че номера с оставката няма да мине трети път. Сега слабото му място е МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ !!! Ако опозицията се пребори за машина в всяка секция шансовете и са 50 % . В противен случай пак ще гледат мача от скамейката.
  • 113 Вввввв

    12 7 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Че за какво му е още власт ? Той натрупа достатъчно . Има толкова много , че може да изхрани всички пенсионери поне година , две. Той ще си ги харчи , а не пенсионерите
  • 114 Джеки

    37 7 Отговор
    Време е този българоубиец да си ходи! Представете си само какво ще завари ново (евентуално) правителство - концесия за години напред за добив на злато. Концесии на плажове и язовири. Концесия за 35 години на летище София. Нов главен прокурор (евентуално), слуга на своите господари, неефективна съдебна система, висока смъртност и нулево здравеопазване, почти милионна администрация!И всичко това оплетено в мафиотска яка прегръдка!

    Коментиран от #121

  • 115 Жорката

    13 21 Отговор
    Това някой слънчасал на Бъзлуджа ли го е писал ? Червените задници сън не ги лови...
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 967

    6 7 Отговор
    ЛАСТИЦИ,ЛАСТИЦИ,ЛАСТИЦИ...
  • 118 Повръщащия

    8 13 Отговор
    Друго освен глупости съчинени от болни мозъци едва ли ще прочета в факти.
    Тая статия от позитано ли ви я продиктуваха?
  • 119 Вчера открихме обсетватория на Бузлуджа

    7 5 Отговор
    Щото обсрахме яко всичко наоколо....
  • 120 бягайте за здраве в Т2

    40 8 Отговор
    Бойко Методиев Борисов /мутрата от Ипон/ ви управлява вече без мандат. По инерция. Първо спечели недостатъчно с фалшификации, после върза 3 гладни хрътки на каишка и закърпи едно некадърно правителство. Сега след като хрърките се заджавкаха и разпърдяха, правителството на мутрагена е НЕЛИГЕТИМНО ! Тиквун не управлява само раздава нашите пари като вестници. И понеже не му стигат да си купи самальоти за музея в Банкя , тегли държавни заеми. Хора, опомнете се, тоя мръсник ви копае гроба и на вас и на вашите деца. Вие и затова не правите деца я.
  • 121 Никой

    3 1 Отговор

    До коментар #114 от "Джеки":

    Браво!!! Хора вземайте пример от "Джеки"!!!
    Сигурен съм, че не съм единствения, който се радва, че има такива като теб!!!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Р. Овч.

    7 7 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 124 Джеки

    20 2 Отговор
    До коментар #121 от Николай
    Благодаря! Надявам се, коментарът ти да не е ироничен.
    Да, така мисля и ако не направим всичко по силите си, българоубиецът Борисов да бъде отстранен от власт, след време от България ще остане само географско понятие. А на тези, които смятат, че пишат БеСеПари, ще отговоря - демократ съм, не чакам нищо от държавата в лицето на управляващите, не навеждам глава пред никой и бих гласувал за всеки, който може да се справи с наследството Бойково и да даде отново шанс на малкият и среден бизнес! Борисов и партията му, са продукт на ДС, така че моля Ви, не пишете просто за "спорт". Тук, определено има пишещи, които дори не си дават сметка колко вреден е Борисов за България!Отмина времето на цветни пристрастия

    Коментиран от #133

  • 125 По примера на Словакия

    12 5 Отговор

    До коментар #25 от "Morgoth":

    Едно към едно са нещата в България както бяха в Словакия и Мечяр. Цветанов ще смени Борисов след като на американците им писне да се занимават с нагла мутра. Цветанов ще бъде един вид “различен”, очаква се истински управляващ и честен политик да се появи 5-6 години след това. Цветанов държи герберчетата по места, Борисов е рекламата! Но след грандиозните скандали и разпечатки на офшорните сметки (според закона в САЩ) Рекламата около хомосексуалиста с криминално минало ще се стопи! Статията е много точна!

    Коментиран от #151

  • 126 До герберите

    15 3 Отговор
    Не ви нападат никакви бесепари! Тази партия отдавна е едно нищо. Просто вашите американски и европейски “шефове” ви уволняват и съкращават, както махнаха НДСВ и СДС. Планът е същия.
  • 127 Джеки

    13 2 Отговор
    Да довърша към предния ми коментар. Отмина времето на цветни пристрастия. Има кадърни, умни, можещи и знаещи, работещи почти перфектно в екип, има И некадърни, тъпи, самовлюбени и вредни за цялото общество!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Шаха е велика игра

    12 2 Отговор

    До коментар #33 от "наблюдател":

    Това е самата истина , и аз си мисля ,че все още играем отдавна загубена партия Шах , в която нямаме полезен ход , а само местим фигурите , отлагайки Мат-а.
  • 130 Бубу

    6 13 Отговор
    Мечтайте си за оставки, ха, ха, ха, какви ли не сценарии бяха, какво ли не, Но има едно голямо Но, те просто не се състояха, Бойко ще продължи да си води страната напред. Гешев ще бъде главен прокурор и ще продължи да натиква мафията в затвора, не задруго, а защото е достатъчно смел и доблестен прокурор и е излишно да хвърлят пари и спрятат разни долни мрроприятия мафията и присъдружните им слуги.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Нема начин

    11 1 Отговор
    Идва деня в който всички които ограбваха Българския народ, независимо какви са и кои са ще си получат заслуженото. Аз казах.
  • 133 Никой

    9 2 Отговор

    До коментар #124 от "Джеки":

    Абсолютно НЕ Е ИРОНИЧЕН!!! Аз лично съм на същото мнение като теб. Ако не се събудим, виждайки очевидните издевателства над народа ни от нашите родни политици (имам предвит всички т.нар. партии)... ТЕЖКО НИ!!!
  • 134 Джеки

    8 1 Отговор
    До коментар#133 Николай
    Приятно е, когато знаеш, че не си единствен и има хора със същото мислене като твоето! Прав си, всички партии до момента, особено тези, които 30 години вече са в парламента, добавям и правителството, което е на власт 12 години, яздят ни и ни смазват с всички възможни и невъзможни средства, е време да отидат на боклука. Бих се радвал, ако си получат заслуженото и облекат костюми на райе! Само дано да не е прекалено късно вече...

    Коментиран от #142

  • 135 Джеки

    4 0 Отговор
    Извинявай, не си Николай, а "никой", но за мен това е без значение.
  • 136 Педеландия

    4 1 Отговор
    Последния вертолет на спасителната служба сдаде багажа наскоро. За нови пари няма, но за някъкви хипотетични самолети по които после ще се плаща и за поддръжка и обучение няма проблем да се харчат пари
  • 137 Венко Павлов

    6 4 Отговор
    Кучетата лаят кервана си вьрви успешно
  • 138 Гост

    4 4 Отговор
    Следващият етап в развитието на България е да стане "Европейската Венецуела" съз завой на ляво, множество експерименти и пълна разруха, сегашното състояние ще е рай спрямо това което ако се осъществи в бъдеще, спасението е в две федеративни Българии всяка от които да поеме по свой път на развитие.
  • 139 Сталин

    2 2 Отговор
    ако Бойко падни и СДС падни ко праим?
  • 140 Забранвам

    13 0 Отговор
    Всички партии те са враг на народа и трябва да бъдат съдени за измяна геноцид и организирана престъпна група срещу Българския народ веднага
  • 141 Бах

    14 3 Отговор
    ТИКВАТА се усети , че тази работа с Ф -- 16 ще Му изяде главата и да видим следващият му ход. Народа е твърдо против. Нека ФАКТИ направят анкета. ЗА или ПРОТИВ даването на толкова милиарди за умрели самолети.
  • 142 Никой

    11 1 Отговор

    До коментар #134 от "Джеки":

    Дано са повече мислещете като "Джеки"!!! Няма сфера на дейност в държавния апарат, която да не е съсипана..., и ДА най- вече последните 12 години..., по-лоши са от башибозук - ДА ЗАТРИЕШ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД! Но рано или късно, днес или утре - всеки си понася последиците от своите действия. БСП, ДПС, ГЕРБ или т.нар. "патриоти" - егоцентрични и мародери! ТЪЖНО Е!!!

    Коментиран от #144

  • 143 аааааааааааааа

    11 1 Отговор
    и на краварите им писна от тая крадлива гробаджийска мафия
  • 144 Бах

    6 1 Отговор

    До коментар #142 от "Никой":

    Много правилно Го пишете. В впредвид ситуацията в България и не само , имаше преди много години една идея , която я унищожиха всички държави заедно , защото тя застрашаваше своеволията им. Прав Сте за че тези партий и образувания са всички еднакво вредни. Тяхната съдба я виждам наредени един до друг на „ стегната ” Трябва да се започне на чисто!

    Коментиран от #146, #157

  • 145 ПЕРО

    7 1 Отговор

    До коментар #24 от "Джени със уши":

    ....и да си оправи бакиите,че тоя народ какъв го яде..бял ден не видяхме,откакто тая мутра е на власт !И талибаните ни се смеят !

    Коментиран от #147

  • 146 Никой

    7 1 Отговор

    До коментар #144 от "Бах":

    Радвам се, че сме повече ПРАВИЛНО МИСЛЕЩИТЕ!!

    Коментиран от #152

  • 147 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #145 от "ПЕРО":

    Защото другите като бяха на власт видяхме бял ден,нищо не се е променило от 70 години насам!
  • 148 Манго

    1 2 Отговор
    Така е, чух че щял да издеде щафетата на Марешки, той от своя страна вече пуснал на търг министерски кресла, кой даде най много, кой каза че икономиката ни е закъсала?
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 степан

    1 1 Отговор
    Има една българска народна песен "Мятало Ленче ябълка" та и нашата работа същата.
  • 151 Morgoth

    1 1 Отговор

    До коментар #125 от "По примера на Словакия":

    Цветанов е компрометиран, ако Борисов го закъса ще го закъса целия ГЕРБ на принципа на който ДСБ си замина с Костов и НДСВ си замина с Царя. Структурите на ГЕРБ по места много бързо ще се преориентират към новия силен на деня, това обаче няма да бъде Цветанов.
  • 152 Бах

    2 1 Отговор

    До коментар #146 от "Никой":

    Да.Един на сто е важно , особено като са малко разумните. Желая Ви лека вечер!
  • 153 Голям праз

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Григоров":

    Гений , имаш само един пропуск и той се казва инфлация.
  • 154 логично

    4 0 Отговор
    Пълни глупости - служителя служи на този, който му плаща... та така ще бъде и с новия главен прокурор... без значение кой управлява... да не бъдем наивни - силен си, когато имаш гръб... а ако нямаш - бегаш и се спасяваш с пълна газ!
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Едо

    6 10 Отговор

    До коментар #144 от "Бах":

    Да се започне на чисто, ДА, НО БЕЗ ЕКСЦЕСИ, ЗАЩОТО САМОРАЗПРАВАТА Е НОЖ С 2 ОСТРИЕТА, КОЙТО УБИВА И ЖЕРТВАТА, И ПАЛАЧА! Затова от много време предлагаме,НАРОДЪТ ДА УЗРЕЕ ДУХОВНО! Само, че ТОВА НЕ СТАВА С НАЛИВАНЕ С ФУНИЯ НА ГЮМ С БОЗА! Виждаме, как всеки си пее своята песен и ЛИПСВА ХАРМОНИЯ! За сега се получава КАКАФОНИЯ! ТОЧНО ТОВА ЦЕЛЯТ КРАДЛИВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ТЕХНИТЕ ПЛАТЕНИ МЕДИЙНИ ПОДЛОГИ - НАРОДНО РАЗЕДИНЕНИЕ! По тази причина и непрестанно атакуват Българския Президент Р.Радев, който е НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ни политик, откак България направи ТОЗИ УМОПОМРАЧИТЕЛЕН ПРЕХОД НА ОГРОМНИ ГРАБЕЖИ И УНИЩОЖЕНИЯ НА РОДИНАТА НИ! ЗАТОВА БОГ ГО ИЗПРАЩА, ЗА ДА СПАСИМ РОДНАТА СИ БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ! НА ПЪРВО ВРЕМЕ Е НАЛОЖИТЕЛНО, ДА МИНЕМ КЪМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, НАЧЕЛО С Р.РАДЕВ, А НА ПО- КЪСЕН ЕТАП ДА УТВЪРДИМ ПРЯКАТА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ПО ШВЕЙЦАРСКИ МОДЕЛ! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН! Търсят се духовно зрели, честни, образовани, предприемчиви, трудолюбиви И СМЕЛИ БЪЛГАРИ!

    Коментиран от #158

  • 158 Никой

    2 1 Отговор

    До коментар #157 от "Едо":

    Ооооо, ДА!!! ДУХОВНОСТ?!?!?! Става все по-близка на хората! Всичко написано е така и според мен и според много други...
  • 159 Самица

    4 1 Отговор
    Мечтайте!
  • 160 Бачо кико

    5 8 Отговор
    100% ви се иска, но не виждате по далече от носа си. Червени тролове и Путински лизачи, пътувайте...

    Коментиран от #161, #187

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Koki

    7 5 Отговор
    Абе бако, какви предсрочни избори те гонят бе ? Не разбра ли че Борисов ще си изкара целия мандат... не го ли усещащ поне ? Искат ти се нови избори, ама само ще ги сънуваш .
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Я стига

    8 5 Отговор

    До коментар #161 от "Бах":

    На кого се заканвате, бе лумпени? Щом при толкова свободни работни места се жалвате, че сте зле, значи за нищо не ставате и завиждате на по- успешните. Хващайте се на работа, а не мечтайте за обрат, соцът издъхна и с терор и доноси няма да ви се получи, нито ще дойдат руснаци да ви дигнат пенсиите или заплатите!

    Коментиран от #182, #185

  • 166 333

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Това":

    Радев и предишния му кабинет не могат да определят да се купува Грипен. Тия неща минават през парламента, могат да ги пуснат там за ратифициране. Това, което направи Радев беше да проведе конкурс в срок, определен от предишния кабинет на Борисов, по критерии пак на неговото правителство и експертен екип. Според които спечели Грипен. На втория конкурс пак спечели Грипен. F-16 не отговаряше нито за условията за отложено плащане, нито на сроковете за доставка. Това, как Грипен бил несъвместим с НАТО са приказки за лека нощ. В Чехия си го летят, и е съвместим, явно, но явно чехите не позволяват някой да им диктува политиките, за това са значително по-добре от нас. А не мисля, че в Чехия има много русофили, даже почти никакви няма. За мен Шенген и еврозоната са много по-важни от няколкото хвърчила на военните ни, и вероятно шведите няма да са много благосклонни към нас след тая издънка. И ще ги гледаме през крив макарон. Шенген и еврозоната, не хвърчилата, които нямат практически предимства. 8 самолета ще се ползват за патрул и обучение. Ако стане война, не дай Боже, вероятно след третия ден най-късно няма да има от къде да излетят. Ние нямаме 20 летища с няколко ескадрили самолети и ПВО, което да ги пази от балистични ракети. И няма нужда да са някакви хай-тек ракети, тия, дето ги нарязахме, дето са от преди 50 години като нищо могат да унищожат едно летище. Трябва да имаш достатъчно добре оборудвана армия, която да не позволи на ракети от преди 50 години с 50
  • 167 Господ да си ги прибира по бързо

    11 2 Отговор
    30 години разграбване, но от 10 години НАПЪЛНО ДЕГРАДИРАЛА държава заради тази шайка. Резултатите са стремглаво надолу. Италиански разследващ журналист каза в едно предаване, че правителството в България е мафиотско!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Българин 1

    5 2 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    Руски интерес,ала бала,за Русия ние сме неблагодарни помияри и въобще не им дреме за нас.А какво предлагат Американците,да плащаме скъпо и пре скъпо,че ни пазят от лошата Русия.
  • 173 Българин 1

    14 0 Отговор

    До коментар #170 от "Червени курви":

    Най червената сган до един са в ГЕРБ(гангстери за еничарско разграбване на България)
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Валка

    2 2 Отговор
    Какво е това , сценарий за филм ли ? Много са се размечтали комунягите.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Libre comme air

    3 1 Отговор
    Фермерите се караха навсякъде и трябва да си ходят...10 години им стигат..народът тъне в мизерия и недоимък.. А те F 16 за какво ни бе аланкоолу.. От кого ще ни пазят.. с турците сме ортаци в нато с гърците сме приятели руснаците няма да ни скамат..
    Май тези самолети са само заради някои добри комисионни на фермерите..
  • 178 Кико

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    И Корни вътре!
  • 179 И тъй докрая на света

    7 1 Отговор
    Противопоставянето БСП - ГЕРБ вече е смешно! Те са едно! В управляващата партия болшинството са или бивши членове на БКП, или децата и внуците им. И навиците, и действията, и арогантността, и алчността им са едни и същи. Отвън всичко се знае и вижда отлично, но докато сме удобни за ползване, докато народът търпи, само ще ни гледат сеира и ще се подиграват. Има начини да се променят нещата, но липсва гражданското общество, водещата роля на интелигенцията и чувството за национално достойнство.

    Коментиран от #181

  • 180 Бай Хой

    4 1 Отговор
    Оставка - Белким са ожени Тиквата у Симитли 😁😁😫😫
  • 181 Бай Хой

    5 1 Отговор

    До коментар #179 от "И тъй докрая на света":

    Суджука прай борбътъ 😁😁😫😫
  • 182 Дорчо

    5 2 Отговор

    До коментар #165 от "Я стига":

    Ооо Домус Ага ти ли си бил. Да работни места има ама за без пари. Когато се научите да плащате тогава ще имате качествени работници. Колкото и да ви се плаче това е няма вече балами
  • 183 цвцв

    2 1 Отговор
    нагла гадна усмивчица,все едно казва м------ ви
  • 184 Селяндур

    1 0 Отговор
    Да, ама не или не, ама да ???
  • 185 530 лв.

    2 2 Отговор

    До коментар #165 от "Я стига":

    Е работната заплата за страната а на места и по малко затова внимавай с приказките тези пари не стигат за нищо а пенсионерите от 120 лв. Пробвай после при казвай нещата са на нож затварят всеки ден каквото е останало да работи и само такси и данъци им в главата и колите и номерата те край нямат тези простотии. Ликвидация на партии парламент и всички управляващи
  • 186 Мишка

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Майййниии тоз боклук ф16 уеее":

    В събоооооотттттааааааа
  • 187 Франк

    0 0 Отговор

    До коментар #160 от "Бачо кико":

    То ти вярно ли не си лизач?
  • 188 Е а де?

    2 1 Отговор
    То стана вече 4-5 дена я подава тази оставка?Тя май работата стана ''ОСТАВИ''?
  • 189 факти

    4 0 Отговор
    Америка ще извади корумпираните ризи на боки Т.Герб ще свърши в кофата както ндсв.
  • 190 нане

    2 1 Отговор
    7.08.19 - Като гледам тва са глупости на Либерта, които май само си търсят аудитория...
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 LIB

    2 2 Отговор
    Деня на подаването на оставка на ББ ще е национален празник за страната.
  • 193 Спас

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "ХРИСТО ПЛИЯТЕЛ ВА БОЙКО":

    Когато няма с какво да се оправдаете са ви виновни комунистите .Хората почивали в Гърция ,ами как да почиват в Бг. като цените са като в Гърция и получаваш това за което си плащаш.А България е с бум на милионери !И как да не е като работодателите реват че са високи заплатите а те водят на минимална заплата или на половин работен ден.
  • 194 Социолиг Райчо Кънчев

    3 0 Отговор
    Троленето и Фейковете продължават . Курнелата вече се подмокря .
    Очертава се Нов ОФ , мутрите ,криминалните ,футболни агитки , всичко се подготвя за поредния нов щурм , след който следва ; Ами сега , кво направихме , айде пак в киреча , май е време за Евразия.
  • 195 Ламби Кандев

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "В затвора!!!":

    Първо всички комундета и руската 5-та колона трябва да бъдат изгонени от България. След това главния Санитарен Инспектор да мине с обезпаразитяваща смес през България , тази операция да се повтори 2-3 пъти и всяка година да се прави преглед за наличие на русоробски бацили и заедно с прасетата в екарисажа!
  • 196 Простосмъртен

    4 1 Отговор
    Бандитиии,маика ви------- ще си платите един ден с лихвите,и ще се чудите от де ви е дошло,time does not forgive anyone!
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Шайката си купува избори

    3 1 Отговор
    А ти си най големия и нагъл паразит,защото не знаеш ,че повече от половината народ едвам свързват двата края.И много хора ровят в кофите за боклук.А АКО СПЕЧЕЛЯТ ПАК ГРОБ ЗНАЧИ ПАК СА КУПУВАЛИ ГЛАСОВЕ И ДРУГИ ИЗМАМНИ ТРИКОВЕ СА ИЗПОЛЗВАЛИ.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 pasi

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Джени със уши":

    каква червена глутница те бърка като всички са от нея дошли едните са тъмночервени другите са по-светло червени
  • 201 Симо Царев

    1 1 Отговор
    Баце и схемите които са създадени нямат алтернатива ...за сега... те работят и всички очевадно се нагаждат по тях ... оставка ще има, когато се появи алтернатива и се нагласи нова схема ..от Брюксел разнира се
  • 202 Историк

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Това":

    Ей не свършиха коментаторите от ония 80 %.Аман!
  • 203 ак47

    0 1 Отговор
    Не 100%,не с това кеширане на 5 милиона в 500 евро банкноти,на 500%,това е истината!Б!ЕГАЙ СИ!
  • 204 КОКО

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Смей се палячо...?!6446
  • 205 Аз съм Бойко

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Васил":

    аз съм и ще ти отговоря на въпроса.Самолетите ми трябват за да си напълня ваната с банкноти от по 500€ ,че само тя е празна вече.Ще има сухо и за онзи с големия врат мазен военен бидон.