28 639 151

Пеевски скочил на Божков, иска да гепи голямо парче от хазарта?

Факт е обаче, че е започнала война заради дялове в компанията Efbet

Пеевски скочил на Божков, иска да гепи голямо парче от хазарта?
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Представете си следната сцена: двама бизесмени разговарят. Единият, по-младият и едър на ръст казва: „Трябва купиш две от моите фирми за… – назовава се цифра от няколкостотин милиона. Или да ми прехвърлиш дяловете от хазартната фирма. Правя много за теб, дължиш ми го.“ Плащам ти 40 млн на година за това, че продаваш от талоните. Нито ще ти купувам фирмите, нито ме интересуват“, - отвръща другият участник в разговора, опитен бизнесмен.

„Мога да те размажа, да ти съсипя бизнеса, знаеш, че държа прокуратурата и въобще всичко. Няма да те има за нула време. Един вече го отнесе…“. „А какво ще стане преди това да се случи?“ – попитал спокойно вторият бизнесмен.

Много е вероятно разговорът да е бил точно такъв, но може и да е само слух.

Факт е обаче, че е започнала война заради дялове в компанията Efbet. Тя е стартирала зад кулисите, но вече се прехвърля и на територията и на някои медии. Това коментираха пред „Фрог нюз“ запознати с този деликатен, но и взривоопасен бизнес, в който се наливат и печелят милиони. Едни срещу други са се изправили Стефан Найденов и синовете му Боян и Цветомир Найденови, които притежават голям процент от Efbet, а от другата страна е Васил Божков, който също държи немалко акции. Така поне изглеждат нещата отстрани. Предполага се обаче, че нещата са много по-дълбоки и сериозна роля, макар и скрита, играе депутатът от ДПС Делян Пеевски. Именно той бил в основата на раздора, заради претенции да се настани в този сектор на бинеса.

Първоначално имал намерение да навлезе със своя компания, но после преценил, че ще е по-лесно да придобие/превземе частта на някой от досегашните играчи. Харесал си този на Божков, - твърдят слухове.

Появиха се публикации (най-много и подробни в сайта „Афера“), които разкриват агентурното минало на Стефан Найденов като сътрудник на 06-то управление на Държавна сигурност. Името му и това на синовете му се свързват и с криминални деяния, които, според публикациите, били прикривани дълго време. И понеже подобни неща могат да прикривани само от прокуратурата, Министерство на финансите, МВР и службите, излиза, че във войната са замесени и цели институции. В ход са обаче разследвания и в чужбина, което прави скандала международен.

Съобщава се също за неотдавнашни проверки и влизания в офиси на Efbet от служители на МВР и държавното обвинение. Прокуратурата обаче не дава никакви подробности, както обича да прави при други свои акции, превърнати едва ли не в рекламни видеа.

В същото време медии публикуват текстове, как компанията за спортни залози efbet била основана заради любовта към спорта през 2006 година от братята Цветомир и Боян Найденови и техния баща Стефан Найденов. Разказва се също, че бащата всъщност бил основател на една друга, добре позната на публиката, компания – Еврофутбол. Което пък други отричат. И т.н. – все хубави неща, явно за да бъде лъснат имиджа на семейното трио, което зарежда с реклами много медии.

Източниците ни обаче смятат, че зад фасадата на тази свада – засега видима отчасти единствено през медиите - се вихри истинска война за преразпределяне, опити за присвояване на дялове и пр. за десетки и дори стотици милиони. В дъното на интригата, както вече споменахме, стоял Делян Пеевски, който отдавна имал апетити да придобие дял от печелившия бизнес. Като негов съюзник в ситуацията се споменава собственикът на Нова тв и ФК „Лудогорец“ Кирил Домусчиев. Освен Найденови, разбира се. Което означава, че в отбора е и финансовият министър Владислав Горанов, считан за добър приятел на Пеевски и Домусчиев.

Въпросът е какво мисли Васил Божков по въпроса, защото е известно, че именно той има огромно влияние и опит в тази сфера на бизнеса…

Пеевски в момента воюва на много фронтове.

От няколко години се опитва да придобие завод „Дунарит“ в Русе и използва всички способи – все съмнителни и незаконни.

Бруталното присвояване на активите на фалираната с негово участие КТБ продължава с високо темпо и с подкрепата на прокуратурата и държавни структури, които си затварят очите пред грабежа.

Води война и за препродажбата на компанията „Виваком“, която бе „придобита“ по безспорно съмнителен начин и все още сагата около тези действия не е приключила. С казуса се занимава дори Лондонския съд.

Пеевски опитва да се отърве от фирмите „Лафка“ и “Техномаркет“, които все по-трудно управлява и в които са налети милиони, които няма как да бъдат върнати. Особено е положението с огромните кредити, отпуснати му от ББР, наричана от някои „банката на Пеевски“. Засега там скандалът се тушира, но може да избухне всеки момент. Същото важи и за Държавната консолидационна компания (ДКК), която също има топли отношения с депутата от ДПС, които са на ръба на скандала…

Все пак главните усилия на политика-олигарх са насочени срещу премиера Бойко Борисов, когото счита за виновен, че не е успял да го оневини пред американците в разследването срещу него и Цацаров по закона “Магнитски“ и делото по закона РИКО в Ню Йорк. Също, че фирми, свързани с него не печелят достатъчно много обществени поръчки, за което бил виновен отново Борисов. Доскоро се считаше, че премиерът и депутатът са в добри отношения, но се оказва, че всъщност между тях прехвърчат искри, които могат да се разраснат до пожар, смятат запознати.

Както обикновено, Гешев и Цацаров ще се правят на разсеянипо отношение на пеевските войни, а ако все пак се наложи нещо да коментират, ще заявят дежурното: Това са спекулации, няма никакви доказателства. Ами няма, защото прокуратурата също участва, а и няма как странични свидетели още по-малко журналисти, да присъстват на подобни договорки, кавги и сделки. Съди се по косвени събития, реакции на политически и бизнес кръгове, медийни публикации – особено в пеевските издания – поведението на някои министри и народни представители. А понякога и от реакции на чужди посолства...

Екип на Фрог нюз

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 93 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Мииии

  390 4 Отговор
  Да се избият взаимно ще е най добре за всички. Е, може некой да остане, ама само като инвалид 100%.

  Коментиран от #3, #11, #46, #49

 • 2 слаботоков

  263 3 Отговор
  Предлагам двамата да излезнат на дуел като джентълмени!

  Коментиран от #6, #9, #14

 • 3 слаботоков

  107 3 Отговор

  До коментар #1 от "Мииии":

  Писах ти плюс!
 • 4 Рошко

  234 3 Отговор
  Демек скоро пак ще има някое "самоубийство"или данс ще бастиса някой
 • 5 qwerty

  232 5 Отговор
  Черепа, ако каже "бау" и г-н Детето ще бъде обявено за ОДИ.

  Коментиран от #118

 • 6 Рошко

  125 5 Отговор

  До коментар #2 от "слаботоков":

  И аз ви цъкнах плюсчета, ако е възможно и да е он лайн, и тиквата с доган по средата за секунданти

  Коментиран от #27


 • 7 Запознат

  110 9 Отговор
  И,, Пактикер "е на дебельо!

  Коментиран от #50

 • 8 Факти

  234 7 Отговор
  Е бива наглост и лакомия ама това вече е върха на сладоледа. Не успя да вземе заводите за оръжие сега това. Кой изобщо му позволява тези волности а . Някой най на края няма ли да скочи. Ако всички се обединим и спрем да купуваме весници и да пазаруваме в лавка и тем подобни негови свери мисля че ще фалира най на края. Той е фалирал и КТБ но глупаците си малчът. Да се обидиним и да го разкараме най на края тоя боклук тлъст.

  Коментиран от #57, #84, #98, #110, #148

 • 9 Той

  120 7 Отговор

  До коментар #2 от "слаботоков":

  Тиквата и Свинята на дуел?

  Коментиран от #101

 • 10 ленчето с кремчето в ръце

  280 6 Отговор
  БОЖКОВ Е МНОГО ВИСОКА ТОПКА,ДЕБЕЛИЯ МОЖЕ ДА ЯДЕ И ХУЯ И ДЪРВОТО
 • 11 веселяк

  92 4 Отговор

  До коментар #1 от "Мииии":

  Прекалено хубаво ще е!
 • 12 ГОСТ

  107 15 Отговор
  ТЕХНОПОЛИС Е СЪЩО НА ШИШИ.

  Коментиран от #22

 • 13 КОНСТАНТИНОВ

  179 10 Отговор
  ИМА РЕШЕНИЕ .ЕДИН СМЕЛ И РЕШИТЕЛЕН БЪЛГАРИН МОЖЕ НАБЪРЗО ДА ПРАТИ ПЕЕВСКИ,ЧЕРЕПА,ДВАМАТА БРАТЯ И БАЩА ИМ,ЦАЦАРОВ,ГЕШЕВ И ОЩЕ НЯКОЛКО ПРЕСТЪПНИКА ПРИ СВ.ПЕТЪР.ТРЯБВА САМО ЕДИН,ПОДЧЕРТАВАМ ССМО ЕДИН,ИНАЧЕ СТАВА ЧЕТА С ПРЕДАТЕЛ.ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ЕВЕНТУАЛЕН ГЕРОИ.
 • 14 Алфа Вълкът

  143 6 Отговор

  До коментар #2 от "слаботоков":

  Нито единия е такъв, нито другия. Въпроса е кой ще поръча другия първи. Черепът не обича конкуренция в бизнеса и не един и двама си отидоха от тоя свят преждевременно. Преди 15г едно момче започна да отваря букмейкърски пунктове с реални коефициенти като на Запад и го разстреляха.

  Коментиран от #17, #130

 • 15 Да бъде

  90 23 Отговор
  Най-после и на черепа му дойде реда. Да го натикат в дупката от където изпълзя след 10 ноември 1989. За всичко си има възмездие!
 • 16 Оня с рикията

  96 4 Отговор
  Май един от двамата че утрепе другия.

  Коментиран от #24

 • 17 Novus ordo seclorum

  73 8 Отговор

  До коментар #14 от "Алфа Вълкът":

  Алфа Трол или Алфа Незнаещ , но в никакъв случай Алфа вълк . Ей невеж селтак , даващ компетентни интервюта и манипулиращ евтино , да ти обясня една работа . Младия благоевградчанин , който си отиде и за който говориш , даваше реални коефициенти , обаче на талончетата отзад пишеше " Печалба се изплаща само в пункта в който е направен залога ." Като печелеше всичко беше наред , като го ударят 100-200 к , отиваш и пункта го няма . След 3 дни нов пункт в съседния гараж . Пункта обаче е юридически различен и на друг собственик . А според билетчето , пункта от който да си вземеш парите го няма вече ! Така че , не Вас Бож , а много ужилени може да са го свитнали тоя балък ! А ти си най големия балък !

  Коментиран от #34

 • 18 gggw

  106 2 Отговор
  няма ли кой да го грьмне тоя и доган, че да си отдьхне малко тая дьржавица

  Коментиран от #21

 • 19 гост

  41 3 Отговор
  Фрог нюз,оффф! Разказва се,говори се ,Магнитски,Рико,бля,бля и народа кълве на бастун. Иначе подкрепям коментар 1.
 • 20 Бойко Турчина

  136 2 Отговор
  това прасе преставлява ДПС -Ахмед Доган .... майката разкатаха на България , винаги ще сме бедни в Европа
 • 21 gggw

  92 2 Отговор

  До коментар #18 от "gggw":

  аз лично бих дал 500лв .. предлагам да сьберем пари и да платим на някой да го избуха

  Коментиран от #28

 • 22 gggw

  8 0 Отговор

  До коментар #12 от "ГОСТ":

  как разбта?
 • 23 Калкулатор

  64 1 Отговор
  Според вас с колко патрона от един пълнител за пистолет може да се решат всички приблеми на България?!

  Коментиран от #30

 • 24 Простак

  34 6 Отговор

  До коментар #16 от "Оня с рикията":

  не-не -Бойко им е Царя , нищо няма да се случи
 • 25 Усмивката

  35 2 Отговор
  Истината ще ни направи свободни.Това бе един добър обзор....Ето едно косвено доказателство....Катастрофата с Караянчева.
 • 26 Novus ordo seclorum

  69 0 Отговор
  Чест прави на ФАКТИ едно елементарно нещо. Тази новина е истина . И освен , че е истина , тя е наистина много пикантна и гореща . Тълкуването на фрог , цялата история , може да има хиляда алтернативи на събитията описани в цитираната статия , но !!! Такава война и напрежение има . Достатъчно е да пиеш кафе около местата на които тези хора ходят. Радисън , около х-л Шипка , срещу Математическия факултет , където са всички сървъри и камери на ЕФБЕТСКИТЕ . Видно е , че и единия и другия са повишили охраната много сериозно . Оособено единия .

  Коментиран от #32

 • 27 слаботоков

  33 0 Отговор

  До коментар #6 от "Рошко":

  Хаха Подкрепям те изцяло за идеята!имаш плюсче и от мен!
 • 28 1914

  41 0 Отговор

  До коментар #21 от "gggw":

  и от мен 500
 • 29 Behemoth

  61 5 Отговор
  А комунизма бил лош...даже и от Политбюро не са били по богати от хората с къщи за гости какво остава за тия капути...
 • 30 слаботоков

  27 2 Отговор

  До коментар #23 от "Калкулатор":

  Е,с патрони и пистолет!? По ефектно е с 3-4. РПГ- та
 • 31 Гост

  64 0 Отговор
  Толкова надежди събудихте, че сън няма да ни хване!
 • 32 Усмивката

  35 1 Отговор

  До коментар #26 от "Novus ordo seclorum":

  Като каза ,,срещу Математически факултет” ,сетих се за Нашите математици с куп отличия по от олимпиади по математика....Какъв гротески пейзаж.В дън вселената ,една позабравена планета ,където не воюват ни джедаи ,ни Империята.
 • 33 4321

  62 6 Отговор
  И защо се сърдихме на един чех, видял България като турска тоалетна?
 • 34 Алфа Вълкът

  7 16 Отговор

  До коментар #17 от "Novus ordo seclorum":

  Ти се научи къде се слагат запетаите, кретеноид!

  Коментиран от #37

 • 35 слаботоков

  34 0 Отговор
  И от мен 500 лв
 • 36 Гоъст

  22 0 Отговор
  Достойно за нов сезон на "Игра на тронове"
 • 37 Логически, а не граматически

  35 1 Отговор

  До коментар #34 от "Алфа Вълкът":

  Какво значение има дали ще го сложат на маика ти с й или с и ? Наистина ли запетаята е по важното или смисловия носител!? Като са те надприказвали замълчи, недей да ставаш смешен като сменяш темата на запетайка!!!

  Коментиран от #51

 • 38 Иво

  58 1 Отговор
  няма ли кой да го гръмне тоя глиган,преди всеки месец имаше по едно убийство на такива,
 • 39 Рамбо

  47 0 Отговор
  ТОВА Е СВИНЯ ТРЮФЕЛДЖИЙКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!! БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 40 Гого

  42 1 Отговор
  Тинтири минтири пълни простотии.този щял да направи това на онзи пък онзи щял да направи това.всеки ден едни същи измишльотини. А истината е че нищо не става в тая нашта кочина.нищо хубаво за хората .
 • 41 Последния софиянец

  98 1 Отговор
  От павилионите преди хиляди хора си изкарва ха прехраната. Дебелата свиня Пеевски им завидя. Изгони хората и събори павилионите. Сложи лъскавите Лафки. Ама хората го мразят и не купуват от тях. Сега иска да ги продаде. Прецака и хората и себе си. Това са нашите така наречени бизнесмени. Тъпи и лакоми.
 • 42 Десен

  73 2 Отговор
  Гледай какво нещо... Всичко се знае, но всички си траят. Абе, как един не пита бойчето за Пеевски, по време на изборите? Как така не се спомена, ама нито веднъж? Чудя се? Журналисти, нещо за ваше оправдание или ако посмеете, излитате? Тоя толкова ли е важен, мама му даеба и свинята?
 • 43 Оцеола

  38 3 Отговор
  Не пеевски,а в основата на всичко е киро гела
 • 44 розово

  38 0 Отговор
  Надеждата на балъците да спечелят накара акулите да се самоизядат.
 • 45 Ал бънди

  38 0 Отговор
  Само лакомията ще ги затрие...а и Колда идва, време е за пържолки
 • 46 Този коментар е премахнат от модератор

 • 47 Край

  43 2 Отговор
  Българите не могат да озаптят нерез като Пеевски. Ще ги язди и дои докато не се намери подобен да ни освободи/пороби
 • 48 Romero

  69 0 Отговор
  За какво са им толкова пари?Човек не е безсмъртен и те не могат да ги похарчат 20 живота.Вместо да дадат пари ,за спорт,за деца и медицина ,та паметници да им вдигнат,те лакоми боктолуми!

  Коментиран от #52

 • 49 Дииии

  23 1 Отговор

  До коментар #1 от "Мииии":

  Те тогава ще решат да вземат 200 процента пенсия инвалидна не не 50 до 100
 • 50 Z13

  15 18 Отговор

  До коментар #7 от "Запознат":

  Нито Практикер ,нито Технополис са собственост на Пеевски. Грешиш много сериозно.

  Коментиран от #111

 • 51 Алфа Вълкът

  6 6 Отговор

  До коментар #37 от "Логически, а не граматически":

  Това надприказване ли е? Ако е така, каква ти е ползата от това да защитаваш черепът и доказателства за фишовете имаш ли?

  Коментиран от #89

 • 52 gggw

  23 0 Отговор

  До коментар #48 от "Romero":

  простия човек няма нищо в глават си.. кви деца ква медицина.. за сьжаление не случихме и на милионери
 • 53 ЧОВЕКЪТ ДЪРЖАВА

  20 2 Отговор
  А вие му пишете Плюсове и Минуси ! А Той ви притежава като шилета за КУРБАНА !
 • 54 Няма - " А" , няма "Бе" !

  19 3 Отговор
  Всички сте за КУРБАН БАЙРАМ бе !
 • 55 Виктор

  25 0 Отговор
  Това ако е така ще има трупчета скоро!
 • 56 karniq

  17 1 Отговор
  4erepe shte go poru4a i huq she mu qde debeliq
 • 57 Ленин

  37 8 Отговор

  До коментар #8 от "Факти":

  Никой не може да го докосне даже и свинската чума защото Доган му е баща.
 • 58 Чочо

  56 1 Отговор
  Некой от ясновидците беше казал, че големите бизнесмени няма да има какво да крадат и ще почнат да се самоизяждат и да си крадат бизнеса помеждуси
 • 59 Демокрация ли е нас ГАРГАРА ?

  13 4 Отговор
  Няма живеем в БУЛ - ГАРГАРИСТАН ?
 • 60 СвръхАз

  36 0 Отговор
  Прасето настъпи котето..
 • 61 100

  40 0 Отговор
  Ей, ненаяде се тая свиня.
 • 62 Как ще се сменят у нас КОЛОВОЗИТЕ ?

  13 0 Отговор
  Мирно ? ЕДВА ЛИ ?
 • 63 Бесен

  48 0 Отговор
  Да стискаме палци да заиграят пак калашниците като в доброто старо време!

  Коментиран от #67

 • 64 Давам

  30 2 Отговор
  И ОТ МЕН 500
 • 65 Ще покръстен ВОЛОВЕТЕ !

  12 0 Отговор
  И ще се разпилеят и РИТЛИТЕ ! Луда ФИЕСТА , да си ядеш мамата !
 • 66 Ще пощръклеят ВОЛОВЕТЕ !

  7 0 Отговор
  И тогаз - е/ем ти е/а ти !
 • 67 слаботоков

  12 0 Отговор

  До коментар #63 от "Бесен":

  Имаш плюсче от мен!
 • 68 тефтерчето

  49 2 Отговор
  Шиши няма наяждане. Очаквайте гешевците да атакуват Черепа.
 • 69 слаботоков

  26 0 Отговор
  Абе ще хварчат каршумите! Ха ха ха
 • 70 Да не падне " ПЕРДЕТО "

  16 0 Отговор
  Че много ще боли ! А " ТИТАНИК " като че ли пусна котва !
 • 71 Щурчо

  18 5 Отговор
  Глупости ! Ние живеем в правова държава ....
 • 72 Бай Шиле

  42 0 Отговор
  След години ще стане ясно,че Пеевски е сламен човек.Не е толкова трудно да се сетите кой е кукловода.

  Коментиран от #73

 • 73 слаботоков

  38 0 Отговор

  До коментар #72 от "Бай Шиле":

  Предполагам Доган Ага! ? Дали познах??????ха ха ха
 • 74 Реалист

  39 3 Отговор
  Реално медиите са на Пеевски и войната почва на медийно ниво, но зад всичко стои Бойко Борисов той вече е диктатор. Преди казваше платил съм това платил съм онова, вместо правителството плати... И т.н. сега от известно време пуска лайфове и казва казал съм това даде направи казал съм онова даде направи... Бойко накара Божков да вземе Левски иначе отбора фалираше а преди това беше на Пеевски та в тая връзка интересна ше е тая война... Само че досега срещу държавната машина никой не е победил. Интересно също е че докато са в следствения арест Ветко и жена му новият собственик на хотела му е Маргина, така че с интерес ще следиме тази битка за хазарта. Иначе всичко в тая държава е отдавна изгубено ...

  Коментиран от #150

 • 75 Слухове от лятото

  22 0 Отговор
  Слуховете от лятото са, че Божков е взел дяловете на цеките заради липси финансови.
 • 76 слаботоков

  27 0 Отговор
  Купон да има! Многото пари винаги затриват човека!
 • 77 НАЦИОНАЛ

  28 1 Отговор
  Хищниците започват вече да се изяждат помежду си .
 • 78 ЦСКА умре

  29 0 Отговор
  Валери Симеонов може да забрани музиката в заведенията , а може и да забрани хазарта като индустрия барабар с тото 2
 • 79 Навитак

  36 1 Отговор
  Незнам защо но имам голям мерак да разпоря търбуха на Делян Пеевски ????

  Коментиран от #85

 • 80 Bat Sande

  51 0 Отговор
  Черепа е голям залък дори и за това прасе! Сигурен съм, че ще се задави. Не познавам лично Черепа, но съм имал досег с негови интереси и при положение, че е оцелял толкова години и при толкова правителства....тлъстьо няма шанс. Залагам всичко за Божков.

  Коментиран от #82

 • 81 Днешна България е Овча от ОВЦЕ.

  18 3 Отговор
  Това е истината.
 • 82 слаботоков

  28 1 Отговор

  До коментар #80 от "Bat Sande":

  Да,и аз залагам на Божков! !!

  Коментиран от #83, #91

 • 83 слаботоков

  21 0 Отговор

  До коментар #82 от "слаботоков":

  А колко са коефициентите?
 • 84 Путарина

  18 0 Отговор

  До коментар #8 от "Факти":

  то вече го правим и прасчо се оплаква че всичко свързано с него не се харесва и не върви
 • 85 слаботоков

  27 1 Отговор

  До коментар #79 от "Навитак":

  Е и като го разпориш? 2кг. хайвер, 5кг филе от сьомга 4кг. луканка и 6литра отлежало френско вино! - Това предполагам му е закуската! !!!

  Коментиран от #88

 • 86 Суди Озкан

  15 0 Отговор
  И аз имам интереси към казината!
 • 87 Джендър милиционер

  7 1 Отговор
  бля бля бля
 • 88 Този коментар е премахнат от модератор

 • 89 Novus ordo seclorum

  13 1 Отговор

  До коментар #51 от "Алфа Вълкът":

  Не защитавам черепа, а обвинявам теб , че си незапознат. Кви доказателства за фишове дали имам. Всеки играл го знае това. Което значи, че ти коментираш нещо до което не си се докосвал.

  Коментиран от #109

 • 90 Кики

  29 0 Отговор
  Дано се изтепат всичките .....да се куртулисаме
 • 91 Последния софиянец

  10 2 Отговор

  До коментар #82 от "слаботоков":

  Аз пък залагам на равен.
 • 92 ввв

  25 2 Отговор
  Хвани единия удари другия! Крайно време е властта в лицето на прокуратурата и съда да се вземе в ръце и да прекрати практиката в страната да има люде, които са над закона и могат да правят каквото си искат... Само тогава ще имаме богато и проспериращо общество..
 • 93 Ван дер Любе

  26 3 Отговор
  Ако няма такива неща, Борисов да въведе 30 % ДДС върху хазарта и от останалите пари половината да се дават за ремонт на билниц, училища и други
 • 94 Kelera

  28 0 Отговор
  Няма ли кой да го поръча този мазен чичко?От все сърце му го желая!
 • 95 КралиМарко

  37 0 Отговор
  Абе, кой сложи този шопар да е бушон на бизнес за милиарди!?Кой нормален ще повярва, че тези сами са създали нещо..от реалният бизнес, до паравана, който правят тези..има огромна бездна-по-голяма от слънчевата система!Случайно може да Ви бутне кола, или удари светкавица, но да станат тези случайно такива..невъзможно!Е, питайте , кой ги създаде, и кой реално реди и ръководи държавата?!

  Коментиран от #100

 • 96 ИЗМАМНИЦИТЕ

  3 2 Отговор
  ПЬЛНО ФАЛШИМЕНТО Е ТОВА
 • 97 потребител

  28 0 Отговор
  Честно казано,ако г-н Божков "поръча" Пеевски, от една плевенска фирма,която държеше дистрибуцията на цигари в половината Северна България ще бъдат безкрайно щастливи! А дали пък не биха му и благодарили!
 • 98 Руснаците

  6 0 Отговор

  До коментар #8 от "Факти":

  Така се говори
 • 99 Спиро Мъдуров

  11 0 Отговор
  Адмирации за Слаботоков, не позволява системата, бих ти сложил+на N степен

  Коментиран от #112

 • 100 Аз от народа

  4 0 Отговор

  До коментар #95 от "КралиМарко":

  Доган.

  Коментиран от #108

 • 101 Ловец

  3 10 Отговор

  До коментар #9 от "Той":

  Залагам на свинята!
 • 102 Дзатара

  33 0 Отговор
  Началото на лятото пеевски беше пребит от руснаци в дубай🐷в една от високите бизнес згради..... Беше само предопреден...... Труп пари не връща! В. Божков има мислене....
 • 103 Този коментар е премахнат от модератор

 • 104 Този коментар е премахнат от модератор

 • 105 Юлиян

  18 2 Отговор
  Трябва гражданска война,щом няма държава да се справи с тях.
 • 106 емо73канар

  31 0 Отговор
  Г-н Божков, моля преди да гръмнете прасето, да му одрежете ушите. Така правихте на времето с непослушните мутрички, а прасето е точно такава не послушна мутричка. И г-н Божков, не правете грешката на Цветан Василев да ПОДЦЕНИТЕ Шиши.

  Коментиран от #113

 • 107 Garrincha

  18 0 Отговор
  АК … 5.45, за по-сигурно … да се отърси България от малко боклук, да поеме глътка въздух !!!
 • 108 Garrincha

  2 0 Отговор

  До коментар #100 от "Аз от народа":

  Не - Илия Павлов !!!

  Коментиран от #122

 • 109 Алфа Вълкът

  3 3 Отговор

  До коментар #89 от "Novus ordo seclorum":

  А дали ти не манипулираш общественото мнение с лъжи?
 • 110 1944

  16 2 Отговор

  До коментар #8 от "Факти":

  Бе бъди наивник той е поставено лице на ДС Това е новата мулти груп Ветко го наказаха за Захарния пловдив Васко Божков е човек на Първанов ДС си прибира версиите а герб е управленчески параван Кой искаше да открадне Белведере от АНГЛИЯ ги спасиха БЪЛГАРИЯ е оставена на произвола на един милион и половина гладуващи селяци живеещи в големите градове Герб ще управляват още 9 години подкрепяни от ДПС САЩ И ЕВРО СЪЮЗА Нали не сте си мислили че нато и ЕВРО СЪЮЗА се интересуват от правосъдие и справедливост Всичко е ИНТЕРЕС
 • 111 2978

  8 0 Отговор

  До коментар #50 от "Z13":

  Говори се за техномаркет, а не за Технополис.
 • 112 слаботоков

  3 0 Отговор

  До коментар #99 от "Спиро Мъдуров":

  Благодаря!
 • 113 слаботоков

  5 0 Отговор

  До коментар #106 от "емо73канар":

  Писах ти плюсче!
 • 114 Ккк

  20 0 Отговор
  Явно дойде редът на Шиши! Ще има сланина за зимните месеци. Щом вече публично св говори за темата, явно Божков е взел решение. Ще бъде интересно
 • 115 Не в хотел!

  22 0 Отговор
  Пеевски е бит не в хотел в Дубай, а на летището. Тази история е факт, а и Шиши вече не ходи в Дубай
 • 116 Грую

  7 0 Отговор
  Скочил! Браво! Значи въпреки внушителните си размери е в добра форма!
 • 117 БОКО

  10 1 Отговор
  Този мъж ще му пее попа!
 • 118 s7un7

  16 4 Отговор

  До коментар #5 от "qwerty":

  Преди 10 години като работех в Радисън в казиното, Черепа идваше редовно, имаше един клиент които като го видеше и почваше да го псува, а оня се осираше и охраната му си траеше и нищо не правеше, демек и той е пионка, а заради смешници като теб с Робско мислене дърважата е на тва положението, щото правите евала на престъпници

  Коментиран от #139

 • 119 ТЪП НАРОД

  14 2 Отговор
  ..ВИЖТЕ ГО БРЕ ХОРА,ВИЖТЕ ГО ТОВА подло,долно п.асе.....докато има такива ЛИЦА,дерибей в парламента и миши народ,който не му пречи това .....,така ще е........,

  Коментиран от #146

 • 120 Григор

  1 10 Отговор
  Статията е пълна фантасмагория, без факти и много ‘’ако’’. Свободно съчинение.
 • 121 Прометей

  11 3 Отговор
  (свещеното прасенце ) , е по нагъл от баща си, (боко -тиквата ) .....Тези две мутри -баща -син , убиха държавата ни.....!
 • 122 Прометей

  11 2 Отговор

  До коментар #108 от "Garrincha":

  Я....CТИГA..! НA КOЙ НE E ЯCНO ,ЧE МУТРAТA -''ПEЧEЛИ ИЗБOРИТE ТOЛКOВA ГOДИНИ (ЧРEЗ ХИМИКAЛКAТA C ИЗЧEЗВAЩO CЛEД 2 ЧACA МACТИЛO ) .... ! - OCТAВAТ CAМO ''ВAЛИДНИТE НA ''ГРOБ'' - ДРУГИТE (НEВAЛИДНИ ) ....!
 • 123 Ама разбира се

  11 0 Отговор
  Когато държавата позволи да има такива като пеевски и черепа накрая има патаклама и самоизяждане. Някой и от страна на държавата ще даде фира също приверно горанката и така....
 • 124 Алеко КАН

  15 0 Отговор
  Не бъдете клиенти и потребители на Пеевски , от всичките му бизнеси в България - така , че да ускорим фалита и края му!!!
 • 125 777

  18 1 Отговор
  Дано Божков излезе по-умен от Цветан Василев и вместо да влиза в бизнес отношения със свинята, да му види сметката. То няма средно положение с тази свиня ако се съюзи с него след време ще му поиска целия бизнес и не го ли даде ще последва Цв. Василев в Сърбия. По-добре да го отстранят сега докато свинята не е пуснал проКУРВАтурата и др институции в атака. Ще е добре за цялата страна.

  Коментиран от #141

 • 126 Този коментар е премахнат от модератор

 • 127 Да свикваме идват трудни дни и бедност

  12 4 Отговор
  САЩ разчистват старите им слуги заради сблъсъка с Русия и КНР. Нито Борисов, нито Пеевски, нито Божков са някакви големи фактори в РБ днес. Държава без армия се управлява отвън, само местните марионетки се местят.
 • 128 Горбачов

  11 0 Отговор
  СВИНЯТА ПЕВСКИЙ ВЕЧЕ Е СМЪРНИК ВЪПРОСЪТ ВЕЧЕ Е КОГА И ПО КОЙ НАЧИН ! СКОРО СКОРО ЩЕ Е РАШКА БОМБАШКА С МИЛИЦИОНЕРСКАТА ФУРАЖКА ВЕЧЕ ГУБИ ТОТАЛНО ПОЗИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!
 • 129 332дед

  9 1 Отговор
  Борисов и Божков са партия от мноого отдавана.. още преди да премахнат Галеви от бизнеса с амфетамините и поръчките за магастраите! Борисов и негови хора бяха в имението на братята не един път.. на края явно не се разбраха, и им спретнаха постановката с таксиметровата фирма на Миланов.. и т.н. Та, мисля, че по скоро Пеевски се е наточил на акциите на "шестака" и синетата му.. срещу Черепа и Тиквата няма шанс, и си го знае!
 • 130 332дед

  3 0 Отговор

  До коментар #14 от "Алфа Вълкът":

  Помня го този случай.. момчето беше от Благоевград!!!
 • 131 Александър

  7 0 Отговор
  “Лаком задник два х...я изяжда.”
 • 132 Миралай Паша

  5 0 Отговор
  Казах ли ти лески жингиби че залудо ше ставаш курбан зарад теб раята е на тоа хал що докара беге робство на народа ти

  Коментиран от #135

 • 133 Още ли искате децата ви

  9 0 Отговор
  Да ходят задължителна казарма и като стане войната да ходят да ги убиват зарад на тея в статията имането им а?за вас ше е под ужким патриотични подбуди а за тоа от снимката да му защитавате окраденото от вас😂😂😂😂каква ирония ще си направи живота и съдбата с децата ви
 • 134 Дю-шеш

  11 0 Отговор
  Хазарта е идеалната пералня - проблема на по-пълничкия явно е в капацитета, а на държавата в липсата и желанието да врътне програматора на off
 • 135 Фактум

  2 0 Отговор

  До коментар #132 от "Миралай Паша":

  Само, че не е точно Бг робство на Бг народ, а смесено е: поробители са и българи, евреи, греки, турци, цигани, лингвист, англосаксонски, белгийци, германци, и други. Левски е достоен човек, но престъпниците го обезсмисля ха.
 • 136 Този коментар е премахнат от модератор

 • 137 ТОЧКАТА

  0 1 Отговор
  бе също като в Америка.....
 • 138 ТАТО

  5 1 Отговор
  Аз за 1 петилетка ще ги оправя с другаря ГЕЛОТИН
 • 139 qwerty

  0 0 Отговор

  До коментар #118 от "s7un7":

  Като се напикаваше ти ли го подмиваше?
 • 140 Дългият

  4 0 Отговор
  Божков защо не вземе да го обезкости тоз добитък...
 • 141 слаботоков

  2 0 Отговор

  До коментар #125 от "777":

  Писах ти плюсче!
 • 142 Мечтател-реалист

  6 2 Отговор
  Искрено се развеселих - преброих трима, дето дават по 500 лв. за главата на свинята, останалите са ѝ навити, ама за без пари (сигур щото са ги давали много пъти под различна форма или нещо друго, по-банално - като дефект на характера примерно). Най-весели са отричащите мълвата, оформена като статия. Но ще се окажат прави, защото с оръжия по-трудно и непредсказуемо ще се тушират напреженията. Ей за това залагам, че нищо няма реално да (им) се случи на по-горе споменаваните - просто няма критична маса в пределите на Родината. Вие си пишете плюсчета, досега фантазирането е (изглежда) безплатно, ако има как, и за него щяха да намерят как да сложат налог. Със здраве!
 • 143 Trac-prac

  3 1 Отговор
  Заколете го за нова година това прасе Пеевски. Стига е грухтял. Не е казал Б.Б. и не го е смачкал това прасе.

  Коментиран от #151


 • 144 Сесе

  4 0 Отговор
  Ще има стрелба и ще хвърчат л,,,,на3447
 • 145 Пичове

  4 0 Отговор
  май,ще има евтино свинско за Коледа.
 • 146 Съгласен!!!

  4 0 Отговор

  До коментар #119 от "ТЪП НАРОД":

  За да ги има тези изроди,вината е изцяло на всички нас.
 • 147 слаботоков

  2 1 Отговор
  ШИШИ каршуми не го ловят! При една педя сланина и лой ще трябват бронебойни с голям калибър! И пак не е сигурно!
 • 148 Бор Кор

  1 0 Отговор

  До коментар #8 от "Факти":

  Кой, кой ,му позволява ....ченгенцата които стоят отзад . Иначе хемороидите отдавна да са го бастисали.
 • 149 Усмивката

  0 0 Отговор
  Двама най големи филантропи и благодетели се скараха кой да раздава най много пари.Чрез лотарийни награди и развлечение на честния ,трудещ се човечец.Паметници до Пенчо и Петко Славейкови.Може и до братя Миладинови.....те по кво са дали?
 • 150 Български маймуни

  0 0 Отговор

  До коментар #74 от "Реалист":

  Говорим за бизнеса в България , той е малък и монополизиран, когато монопола е на един собственик, Доган Борисов има ," Пеевска стратегия". Някой иска да ме убие! Дали иска или не , Гешев влиза и дере... ? Гледаме като маймуни, един друг, как най- големия Алфа мъжкар пребива и изяжда по-малките ,за оплакване сме ,трагедия....дий воле дий...
 • 151 една свиня политик

  0 0 Отговор

  До коментар #143 от "Trac-prac":

  Една заколена свиня не решава проблема , такива прасета с лопата да ги ринеш. Оня зад него мърси държавата , а държавници чистачи няма!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.