Last news in Fakti

1 Март, 2020 16:07 25 533 138

EL PERIÓDICO: Разследването за пране в Барселона, свързано с българския премиер, достигна до Европа

  • барселона-
  • корупция

Жалбоподателите обаче не разчитат само на справедливостта на своята страна

EL PERIÓDICO: Разследването за пране в Барселона, свързано с българския премиер, достигна до Европа - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Ванеса Лозано Луис Рендюлес МАДРИД - СЪБОТА, 29.02.2020

Случаят с предполагаемия международен заговор за пране на пари в Барселона, който сочи към министър-председателя на България Бойко Борисов , разкрит от EL PERIÓDICO, ще стигне до Европейската комисия.

Полицията и Антикорупционната прокуратура разследват инжектирането на повече от пет милиона евро на две компании със седалище в Барселона за една година, които били използвани за закупуване на къща в Esplugues de Llobregat и магазин за луксозни дрехи на Paseo de Gracia от ексмодела Борислава Йовчева , чиято евентуална връзка с Борисов се анализира.

Георги Георгиев, президентът на българската неправителствена организация БОЕЦ, който сигнализира за случая, обяснява на НОВИНАРА: „Изпратихме писмо до Европейската комисия и до генералния прокурор на Европа срещу измамите, Лаура Кьовеши и се надяваме да се срещнем с тях в Брюксел, за да предоставим всички данни и документи по случая „Барселона“.

След като НОВИНАРЪТ съобщи за откритите разследвания в Каталуния, Българската главна прокуратура обяви, че също ще започне разследване. Жалбоподателите обаче не разчитат само на справедливостта на своята страна, която вече беше запозната с тези събития преди година по жалба на евродепутата от социалистите Елена Йончева .

Денонсиране в Страсбург

Йончева казва, че до този момент не само, че не е получила отговор, но и, тъй като разкри случая, тя е претърпяла „преследване“, което обяснява: „През януари 2019 г. прокурорът започна разследване срещу мен. Аз осъдих политическото преследване и сега моят случай току-що беше допуснат до Съда за правата на човека в Страсбург “, казва тя в изявленията пред този вестник.

Европейската комисия в доклада си за България за 2016 г. вече препоръча независимо разследване на записите между съдия Владимира Янева и друг магистрат, който спомена съществуването на „къща“ в Барселона ", която премиерът Борисов бил купил, за " любовницата" си. Накрая нищо не беше направено.

Заплахи

Георги Георгиев настоява: „Ние поискахме премиерът да бъде отстранен от длъжност до приключване на разследването, за да не може да повлияе на процеса.“ Нещо, което е отхвърлено. Лидерът на БОЕЦ, който докладва случая на каталунската полиция е информирал френската полиция, че тези дни е получил заплахи срещу него и семейството му чрез няколко съобщения от Messenger .

Георгиев, който е във Франция със съпругата си, която е получила трансплантация на бъбрек, казва в жалбата си, с която запозна EL PERIÓDICO, че някой му е изпратил съобщение, което го предупреждава: „Знаем къде се възстановява жена ти и е лесна плячка. Спрете дейността на вашата асоциация или ние ще я направим . "

Пред агентите на централното полицейско управление в Гренобъл Георгиев обясни, че заплахите са дошли след като се е разчуло за разследването, открито от Автономните полицейски сили на Каталуня (Мосос д'Ескадра) и антикорупционната прокуратура , което беше публикувано от EL PERIÓDICO на 21 февруари. Лидерът на НПО БОЕЦ приписва заплахите на "обкръжението" на българския премиер.

В разговор с този вестник от Франция Георгиев обяснява: "Една от заплахите, които получих, гарантира, че ще отвлекат жена ми . Децата ни са в България, а приятелите ми от НПО-то се грижат за тях и ги пазят. Свикнали сме на заплахи и удари. Те няма да могат да ни спрат. Ще продължим да се борим срещу мафията и корупцията. Вярвам, че гражданите и свободната преса са по-силни от мафията . "

Магазинът вече има собственик

Борисов отрече връзката си със заговора и отрече собствеността върху къщата Esplugues de Llobregat, където е настанена ексмоделът Борислава Йовчева и семейството ѝ. Българският премиер приписва информацията от EL PERIÓDICO и откритото разследване в Испания на маневри на руските тайни служби.

Както този вестник вече съобщи, в същия ден на публикацията магазинът за дрехи разследван в предполагаемата мрежа за пране на пари , франчайз Ermanno Scervino, разположен на Paseo de Gracia, неочаквано бе затворен. Миналата сряда компанията за недвижими имоти, която управлява отдаването под наем на помещенията, в които, според докладите на полицията, бившият модел, упражнява "управление и контрол", потвърди пред EL PERIÓDICO, че магазинът вече има нов собственик.

Публикацията в оригинал четете ТУК!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 89 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El Boko honesto

    204 17 Отговор
    Нямам ДНК за даване в Барселона!

    Коментиран от #3

  • 2 Само така

    509 58 Отговор
    Напред Боец, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ, да изметем мафията, която докара НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА.

    Коментиран от #6, #13, #27, #131

  • 3 гост

    124 11 Отговор

    До коментар #1 от "El Boko honesto":

    Тя си е в България вече.
  • 4 Ватман

    213 23 Отговор
    Каща нямам тя на жината
  • 5 ААААХАХААА "ПРЕДПОЛАГАЕМИЯТ..

    51 249 Отговор
    ЗАГОВОР НА ПРАНЕ НА ПАРИ", .."ЕВЕНТУАЛНАТА ВРЪЗКА " ....АЛОООУУУУ,..КОГАТО ПУСНЕШ ЖАЛБА ( В СЛУЧАЯ ОТ СЛЕДСТВЕН ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ-МИЛИОНЧЕВА И ПОДЛОГАТА НА Ц.В...ГЕЙ-БОЕЦ)) В ДРУГА ДЪРЖАВА, ОБИЧАЙНО ПРОКУРАТУРАТА ПРАВИ ПРОВЕРКА ПО СЛУЧАЯ И...ТОЛКОВА!
    АААХАХА

    Коментиран от #11

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 май

    153 30 Отговор
    ша си заметът дирите
    куче влачи рейс диря няма
  • 8 илия

    63 308 Отговор
    бойко е невинен!

    мръсниците комунисти правят опит за преврат

    Коментиран от #25, #102, #125, #126

  • 9 и за малко дете е ясно

    240 12 Отговор
    Пичовете замесени в тази каша са абсолютни профани , вероятно могат да крадат успешно, но тук са се омазали яко.
  • 10 ко каза ко

    150 13 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕЙ БОЕЦ ??":

    Твоят любимец добре мляска чурата на Шиши.
    Неслучайно всички негови медии го величаят.
  • 11 е така де

    188 11 Отговор

    До коментар #5 от "ААААХАХААА "ПРЕДПОЛАГАЕМИЯТ..":

    Ами същото де. Жалбата до каталунската прокуратура е подадена през март на 2019 г. От там започват разследване...забележи,че техните разследвания за пране на пари траят и по повече от година.Зетя на испанския Крал.Повтарям Испанския крал го разследваха две години и го осъдиха ефективно за корупция и Краля абдикира. До къде са стигнали каталунците тук в разследването...само те си знаят,но затвориха бутика ..и повдигнаха обвинения на момичето и баща й....и продължават по пътя на парите...към руската офшорка в Кипър...от където Чаушев е купил къщата ,от къдете са преведени и милионите в сметките на мацката. Чаушев казва,че не познава мацката...
    Наказателна отговорност за пране на пари носят и тези,които получават парите и тези,които ги изпращат.

    Коментиран от #99

  • 12 ТТТТ

    208 26 Отговор
    И да му направите ДНК на новото му дете, и ако се окаже негово поне да си плаща издръжката! Не го ли е срам тоя глиган, тази може да му бъде дъщеря, ако не и внучка! МАННГАЛ

    Коментиран от #30

  • 13 Димчо Несторов

    44 132 Отговор

    До коментар #2 от "Само така":

    Зад Боец стоят ченгета.

    Коментиран от #59

  • 14 Гешо Иванов

    149 7 Отговор
    Добре е че мисирките не разбират разликата между “наказателно производство”, “разследване” и “проверка”. Аз си накривих каскета и започнах проверка, но няма да ви кажа че проверявам баба Гюра чистачката на къщата в Барселона дали не пере пари като си праща мизерната заплата от Испания на внуците в БГ.
  • 15 и дългият нос няма да помогне

    105 14 Отговор
    El Pinocchio здравата го закъса тоя път.
  • 16 Отвратен

    43 168 Отговор
    Гей боец, кого защитаваш ти бе, мафиоти ли, или си на хранилка или платен драскач. Скоро ще ти спрят кранчето!!!

    Коментиран от #86

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Рошко

    146 17 Отговор
    Който не знае как да си оправи тиквата, хората ще му я оправят, то да са само 5 милиона
  • 19 Бойко е номер едно

    43 237 Отговор
    БОЕЦ (КРАДЕЦ) = КГБ

    ЕЛ МАНИПУЛАТИКО

    БОЙКО Е НОМЕР ЕДНО НАЙ-ВЕЛИКИЯ БГ УПРАВНИК СЛЕД 1878-МА

    Коментиран от #53, #105

  • 20 Абе

    111 14 Отговор
    Оставете го човека, бе. Той за едната чест живее. Е, не съвсем де.
  • 21 Р.радев

    38 189 Отговор
    100% Фалшива новина...
    Да са ви честити хибридните войни на подмолна русия.Вижте само как цинично извиват ръцете с турция на ЕС.Българи не ставайте роби на други страни..
  • 22 Активист на БКП

    157 23 Отговор
    Най-после Трътльо се насади на пачи яйца !

    Коментиран от #66

  • 23 да урежда за 3 март важни дела

    123 15 Отговор
    Бойчетата са плътно зад Бочко и яко са го подпрели.
  • 24 Гювендията

    115 12 Отговор
    Искам друга кАща
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ГНУСНО

    34 134 Отговор
    Драъ, срън ,дрън ,дрън - само празни приказки и героично фентъзи (заплашвали жабоподобния "боец') ! Нито един ФАКТ ,нито един ДОКУМЕНТ ,нито един СВИДЕТЕЛ - само надуване на балона ,с надежда ,че някой ще се хване на въдицата ! Обикновен ,лошо сготвен КГБ КОМПРОМАТ ( и като всичко руско - неработещ).

    Коментиран от #62, #127

  • 27 Zodiac

    29 120 Отговор

    До коментар #2 от "Само така":

    Само негодници могат да коментират за идиотите от Борец

    Коментиран от #70

  • 28 чи ба мисирки с вишо

    124 10 Отговор
    Дано госпожа Кьовеши е доказан разследващ,благодарим ви.Можеби края на ,,Прехода,, иде.Без субсидий,Референдуми всеки месец
  • 29 Сигнали от..странни индивиди

    22 106 Отговор
    Човек разследван(скоро и без имунитет)за пране на пари и офшорни сметки-Милиончева и ТЪПОТО-Лакей на Осъден Престъпник в Сърбия и ..близък Съратник на ..КРАДЛИВ ФАТМАК И ТРАВЕСТИТ?!?
    Че тия и двамата са кандидат ЗАТВОРНИЦИ ,..БСП и ФАТМАКА станаха за СМЯХ и ПОДИГРАВКИ
  • 30 Мимето

    64 7 Отговор

    До коментар #12 от "ТТТТ":

    Ало любими мой ТТТТ, гледай за да не те поставя под тест ДНК, за издръжка на детето което съм ти родила, че женати жив ще те одере.

    Коментиран от #115

  • 31 Потрес

    148 24 Отговор
    Колко прост и ограничен трябва да си да си мислиш, че една криминална мутра от 90 години си е променила нрава! Борисов е крадец и лъжец! Най-долният измамник в истирията ни! След години той и неговите последователи ще бъдат считани като най-долните отрепки, довели Нългария до тотална нищета и падение!

    Коментиран от #91, #94

  • 32 дано

    20 121 Отговор
    Дано Ел Периодико , Ел Боец и Ел Усойник да са взели достатъчно пари от РФ ,щото ще има здравата да плащат ,щом адвокатите на ББ ги подпукат.

    Коментиран от #34

  • 33 АТИЛА

    84 25 Отговор
    ГEРБ-ГРOБ е истинския наследник на терoриститe от БКП! 75% от ИБ на ГЕРБ са кoмунисти,тоест терoристи!!! Скоро улиците на страната ще бъдат залети от oтрязaни ГEЙбeрастки крaтуни!!! Искам да убияя единствения ГEЙбeрaстки трoл тук!!! СМЪРT !!! КAЗAХ !!!

    Коментиран от #38

  • 34 баце вече загуби две дела с неговите

    49 11 Отговор

    До коментар #32 от "дано":

    Че някой ще направи много адвокати , много богати вече е ясно , но едва ли са изброените от теб.
  • 35 ТТТТ

    91 21 Отговор
    Винаги съм го подозирал Тиквата, че е педофил и си пада с 35 години по млади от него!

    Коментиран от #55

  • 36 Анонимен

    96 10 Отговор
    А дано, Бог вижда как българския народ е подложен на всякакви мъки и испанците да осъдят поне един от мафиотите.
  • 37 предлагам

    83 11 Отговор
    Конфискация на цялото имущество , от 30 до 50 и да приключваме цирка.
  • 38 Никакъв Атила НЕ СИ

    12 40 Отговор

    До коментар #33 от "АТИЛА":

    А си пасивен травестит и Пе-де-ра-ст.

    Коментиран от #39

  • 39 АТИЛА

    55 16 Отговор

    До коментар #38 от "Никакъв Атила НЕ СИ":

    Ела в Пазарджик да ти извадя карантиите !!! Ще те оперирам от хемороиди през устата и ще ти изкарам сливиците през гъза !!! Ще те разпоря като риба отгоре надолу и ще те обеся на червата ти докато още шаваш !!! Не човек а ГЕЙберастка отрепка!!! ТРЕПЕТЕ ги мамицата им Еничарска !!! СМЪРТ !!! КАЗАХ !!!

    Коментиран от #40, #42

  • 40 ти си катила

    13 39 Отговор

    До коментар #39 от "АТИЛА":

    КАТИЛА (Мирослав Блажев), пак не си си пил хапчетата.

    Скоро Гешев и МВР ще те профилактират.

    Коментиран от #43, #129

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЕДИ КОЙ СИ

    14 53 Отговор

    До коментар #39 от "АТИЛА":

    Абе сине майчин, ще получиш инфаркт от толкова злоба. Дано не си болен от " короната", че ще заразиш всите комунета / те и без това вече нямат имунитет на тези години/

    Коментиран от #44, #45, #46

  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 16 Отговор

    До коментар #40 от "ти си катила":

    ТИ ЗНАШ ЛИ КОЙ Е ГОСПОДИН АТИЛА ША ТЕ УБИЕ ЕЙ ТАКА МЕЖДУ ДРУГОТО БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО
  • 44 АТИЛА

    38 9 Отговор

    До коментар #42 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Напиши телефон за връзка да се чуем и уточним къде да се видим ??? Всеки форумец и читател тук е поканен на срещата ни !!! ЧАКАМ !!!
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 8 Отговор

    До коментар #42 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    НАПИШЕТЕ СИ ТЕЛЕФОНА ГОСПОДИНЕ И СЛЕД КАТО ГО НАПИШЕТЕ НИЕ ФОРУМЦИТЕ СЪШО ША ЗВЪННЕМ ДА СЕ УВЕРИМ ЧЕ Е ИСТИНСКИ И НЕ Е ФАЛШИВ И СЕ СРЕЩАТЕ

    Коментиран от #60, #65

  • 46 АТИЛА

    44 15 Отговор

    До коментар #42 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Пиши телефона ГЕЙберсстка отрепкооо ?!?! Или те е страх мишко а??? Докога ще чакам ???

    Коментиран от #54, #56

  • 47 не случайно свобода на словото в БГ няма

    64 6 Отговор
    Тука здрав медиен чадър му опъват родните телевизии.Ако беше някой който не е от ГЕРБ или патриотите денонощно щяха да говорят за това с години.
  • 48 Поп Инокентий

    11 82 Отговор
    ГЕРБ - ти си надежда,
    с теб е нашата вяра!

    Коментиран от #135

  • 49 Тартаковер

    30 10 Отговор
    Уважаеми господине, не зная откога сте коментиращ по форумите но държа да знаете че форумец с Ник АТИЛА би могъл да ви ликвидира без никакви угризения. Но ако желаете наистина да се видите може наистина да си оставите номера за уточнение за срещата Ви
  • 50 КОЙ Е

    33 8 Отговор
    Агент Атила от Държавна сигурност.
  • 51 Село

    13 50 Отговор
    И да разследвате файда няма Бойко си е опекъл нещата и до него за жалост няма как да се достигне така,че не се надявайте правителството да падне поне още 100 години.
  • 52 Хахаха

    20 79 Отговор
    От Борец, Бивол и Йончева са тъпанари.
    Нито испанската, нито нашата прокуратура ще установят съпричастие на Борисов.
    Но с пълна сила ще бъдат възбудени наказателни дела срещу изброените за набеждаване пред държавен орган.
    И понеже са повече от трима, то са ОПГ и отиват на прокурорския специализиран наказателен съд.
    В ареста ще гният за лъжите, а после и в затвора.

    Коментиран от #72

  • 53 Горо

    68 10 Отговор

    До коментар #19 от "Бойко е номер едно":

    Вземай си "великия управник" Ел Боко Динеро Мафиозо и директно отлетете за Марс, там да манипулирате, крадете и потискате народа!
  • 54 ПЕРНИШКИО

    26 13 Отговор

    До коментар #46 от "АТИЛА":

    АТИЛА , тури си ги на хиьо свите герберски мекерета да не одат пеш, а господ си знае работата , бави но не забравя , заеби ги , с помаци , циганьие и турци наглава не можеш да излезнеш ,ТИ МУ КАЖЕШ КУМ ИВАНЕ А ОН ТЪРЧИ ЗА ХУЯ ДА МЕ ХВАНЕ М , но и за тях има Видовден СКОРО .
  • 55 Мимето

    24 6 Отговор

    До коментар #35 от "ТТТТ":

    Какво му е лошо на агнешкото, ти като грухтеше м/у краката ми не казваше, че си педофил.
  • 56 ЕДИ КОЙ СИ

    18 23 Отговор

    До коментар #46 от "АТИЛА":

    За какво ти е тел. ми. И да ти се обадя ще чуя някой старчески немощен глас, който ще фъфли и ще ми се обяснява в комунизъм.
  • 57 Сретан Иьосич

    42 12 Отговор
    оваи гербери , я сакам мало да ви полюбим свима у задню ногу , али вашег вождима тоже , одма , я че му га обясничу на ниега , само да ми падне на длан.
  • 58 Иван

    63 11 Отговор
    Долу герб.Крадци мръсни.
  • 59 Бай Ганьо

    52 8 Отговор

    До коментар #13 от "Димчо Несторов":

    А кой стои зад ТИКВАТА, бе ВРЪТКАН ГЕЙберастки ПЕЕЕЕРАСИНО?
  • 60 ЕДИ КОЙ СИ

    17 50 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КАКВИ ФОРУМЦИ СТЕ БЕ, НЕЩАСТНИ ПЛАТЕНИ РУСКИ ТРОЛОВЕ.
  • 61 Дедо

    13 21 Отговор
    Какво пране...на килими, на гащи? Ало журналята, па гледайте какво пишете бре! Още на заглавието сте се ус . рали.
  • 62 gosho

    5 29 Отговор

    До коментар #26 от "ГНУСНО":

    da taka e lichi si rakata na Moskva no i tozi pat niama da mine nomera
  • 63 Furi

    14 62 Отговор
    Ей хора спрете с простотията, нека бъдем реалисти. Много по добре е в държавата да краде един в случая примерно Б. Борисов от колкото да краде всеки. Важното е, че страната върви в правилната посока. Аз съм доволен.. само Бойко никой друг. Дано не го омаскарят за да може да продължи политиката си и да ни изведе час по скоро да нивото на терманците, поне.

    Коментиран от #68, #74

  • 64 ЯСНОВИДЕЦ

    15 32 Отговор
    ДОЛЕ бсп
  • 65 ЕДИ КОЙ СИ

    6 21 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Сега пак ти прочетох поста: ама ти освен , че си прост а си тотално неграмотен. Не знам защо се буташ в "А" ГРУПА.

    Коментиран от #73

  • 66 Antymediator

    22 14 Отговор

    До коментар #22 от "Активист на БКП":

    Активно мероприятие на Москва, БСП и патриотичните индустриалци....
    А, ти къде си в схемата?
    Редови баламурник, тъп комунист или частица от,, материала,,?
  • 67 Васил

    33 7 Отговор
    Дано и във Брюксел да стигне
  • 68 гоуема глупост си написал

    25 1 Отговор

    До коментар #63 от "Furi":

    Както казва любимият ни главен проУрор , вятър в устата.
  • 69 Георги Илиев Митев

    32 6 Отговор
    Лелеяна мечта за самолети -
    Три милиарда за чертежи. По ръцете ни сърбежи. Ще вземаме или пак ще даваме. Самолети от Америка ще ли притежаваме?."Извънземните" ли ще ни бият? Ще се опитат ли да ни затрият? Не и, ние не спим-с въображаемите самолети ще ги победим.
    Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Град София (2020).
  • 70 б12

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Zodiac":

    Kато тебе...
  • 71 Георги Илиев Митев

    18 5 Отговор
    Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава (да кажа тук похвалните слова). Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили.
    Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2019).
  • 72 Хахахахаха

    9 8 Отговор

    До коментар #52 от "Хахаха":

    Ще ти изгние задния двор щот чурката на Баце май оттам не излиза
  • 73 Дедо

    7 3 Отговор

    До коментар #65 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Като те гледам как си писал и ти не си по-грамотен.

    Коментиран от #85

  • 74 Хи хи хи

    20 10 Отговор

    До коментар #63 от "Furi":

    И аз така. Дано не го омаскарят, че иначе няма трапеза с Еврофондове. Сега съм добре при него на софрата, а мат'ла че бил ладен, терминалите, че са пълни с от пътуващи с еднопосочен билет...т'ва не ме засяга. Само Бойко и неговата политика.
  • 75 Тошко

    11 22 Отговор
    Всички цитирани лица в публикацията са подсъдими, които се субсидират от ПОДСЪДИМИЯ Цветан Василев (откраднал КТБ и 4 млд. лв.)
  • 76 Няма страшно Бойко

    37 9 Отговор
    Споко. Няма да те питат за детето и жената. Ще питат само откъде са парите. Ти обаче не си Цветанов, да ти ги даде тъщата. Така, че.....мисли
  • 77 Матю

    42 7 Отговор
    Половинката на Гешев - Детелина е купила жилище под данъчна оценка за 450 лв на квадрат (при пазарна цена 900 евро/кв.м) в сграда построена от фирма на Александър Ваклин, основния свидетел по делото "Иванчева".
  • 78 Радо

    21 7 Отговор
    Тоя Фури №63 голям гербераски гьотверен верно!!
  • 79 Дългия

    11 33 Отговор
    Тоя от Боец как живее във Франция и как плати за трансплантацията на бъбрека и с какви средства живеят децата му тук ?
  • 80 Анонимен

    30 5 Отговор
    Маргарит и Маргарита =Борислава и Борисов
    Много хубав и истински филм от миналото,който и до ден днешен е актуален,като гледам новият.
    Нищо не се е променило от 140 години назад,за съжаление. Нов бардак със стари к...и.
  • 81 Тошко

    9 23 Отговор
    Всички цитирани лица в публикацията са подсъдими, които се субсидират от ПОДСЪДИМИЯ Цветан Василев (откраднал КТБ и 4 млд. лв.)

    Коментиран от #90

  • 82 Къде са? Защо се бавят!?

    27 9 Отговор
    Само Сретен и Божков могат да ни спасят от СИК-аджията и Каскета,нищо друго - нито европейски съд, нито европейски коисии, нито Кьовеши.
  • 83 ФОРИ

    20 5 Отговор
    Въй,въй,бащице какво те сполетя бащице.Ти дето ни мигрант,ни коронавирус,ни живо пиле остави в страната да те мачкат и хулят,бегай бащице,бегай!
  • 84 Бойко

    18 4 Отговор
    За по- малко от 100 млн. евро не ме занимавайте с глупости
  • 85 ЕДИ КОЙ СИ

    7 14 Отговор

    До коментар #73 от "Дедо":

    Прост, най прост, ама ти ТИ СИ НАЙ ПРОСТИЯТ. Когато човек си изкарва прехраната от стоене пред " касичката за папане" не ми се доказвай ашладисан комунист. Имаш задача от КОМПАРТИЯТА: отговори ДОСТОЙНО на " загниващия капитализъм".
  • 86 serjant

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Отвратен":

    istinata e boleznena...
  • 87 Абориген БГ

    30 3 Отговор
    Колко паразити и хиляди фирмички в БГ му висят на хранилка.
    Като кажат ББ и лигите им текат, като на дебили.
    Като започнем от ВЕЦ-ове, перки, фотоволтаици, строители, боклучарски фирми - 6 хиляди, европроекти.

    Всичко е много тъжно в БГ, "Пир по време на Чума$
  • 88 ани

    9 24 Отговор
    Много интересно как този виден Боец е събрал толкова много пари за трансплантация във Франция ?Може би по честен път?
  • 89 Митко

    26 3 Отговор
    Германският чадър над "ГЕРБ" и Бойко Борисов се оказа с пробойни, Ха-Ха!!!
  • 90 ББ тиквун

    11 4 Отговор

    До коментар #81 от "Тошко":

    Кво са 4 милиарда мойте са 14 милиарда и мислим да ги нправя 24 милиарда хахахахаааа...
  • 91 А бе

    8 9 Отговор

    До коментар #31 от "Потрес":

    Ти на ред ли си,или май си безработен,в тебе ли са доказателствата та се изказваш
    Прочел си нещо и вече си сигурен
    А освен това си и не грамотен

    Коментиран от #97

  • 92 TürkOğluBaezidEfendi

    8 1 Отговор
    Гъзопродавец.
  • 93 Кура ни Янко

    4 2 Отговор
    е тоя филм
  • 94 Айде бе

    11 11 Отговор

    До коментар #31 от "Потрес":

    А едни шумкари и обирачи на банки, предимно неграмотници и садисти не стояха ли 45години начело на страната ни, не я ли заборчиха и катастрофираха, след това не награбиха ли с децата си де що можаха, че и няколко милиона си ги обичат до ден днешен?

    Коментиран от #95, #120

  • 95 Айде бе

    7 7 Отговор

    До коментар #94 от "Айде бе":

    Обирачи на мандри!!! да се чете горе
  • 96 гого

    5 12 Отговор
    Тази милиончева за офроуд, и ктб няма ли да я закопчаят накрая. Евродепутат, рускиня, аз съм изумен! Срам, срам, резил пред Европа
  • 97 ха ха ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "А бе":

    Неграмотен се пише слято.Разбра ли НЕграмотнико?
  • 98 Перник

    18 1 Отговор
    черепчето и сретан ще довършат започнатото
  • 99 Ново

    3 7 Отговор

    До коментар #11 от "е така де":

    Не прочетах Каква вина има тръмп и путин защото в статията са виновни тези дето не ги пишат в испания разследват две години ако имадоказателства за сега писаха че нямат
  • 100 Бойко в затвора

    23 8 Отговор
    Май му е спукана работата този път. Фактите са следните: В конфликт с Румен Радев е, пък той три пъти мери, един път реже. Мая Манолова го кваси в чужбина. Платените му тролове не дават особен резултат. Бивол го пукат отдавна, включително в чужбина. На хората толкова им е втръснало, че синя София щеше да избере Мая Манолова, ако не бяха манипулациите с изборите. Този от БОЕЦ изглежда сериозен пич, бил съм с него на протест против Иван Гешев. Има импулс, май наистина трябва да излизаме по улиците и да ги измитаме. Ама този път всички градове да идват в София и наистина да бутаме парламента. След това ще му мислим. Трябва. 30 години ли ще го търпим, братче?! Докато е жив ли?!
  • 101 Усмивката.

    8 2 Отговор
    Той на Плевневлиев детенцето така си отиде в болницата,.Верно .Болнаво беше , но така и не научихме в повече....А вие как го виждате?!
  • 102 Усмивката

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "илия":

    А запри са бе.Бойко не е ли комунист..Кога стана тая работа че намрази комунистите.Когато се разделиха с Цветелна Бориславова ли.Май от тогава ги ненавижда щот не мой да да бъде като тях .
  • 103 оня с коня

    9 1 Отговор
    Докато ГЕРБ и Борисов
  • 104 оня с коня

    13 5 Отговор
    Докато ГЕРБ и Борисов ПЕЧЕЛЯТ КАТЕГОРИЧНО Изборите в България,докато АМЕРИКА И ЕВРОПА са зад Гърба му,Той е НЕДОСЕГАЕМ.

    Коментиран от #109

  • 105 1234

    10 2 Отговор

    До коментар #19 от "Бойко е номер едно":

    Те всички боклуци в България са номер (1) ,той голям плеибои стана таз наща звезда Б.,прехвърлиха всякакви граници тез
  • 106 Toiaga

    7 1 Отговор
    Ne zabraviaite tenisiskata sesil karatan4eva be6e na 15 kato i pi6e6e sms
  • 107 Брах ви лайката гербаджийска

    20 4 Отговор
    Боко вън, стига трови България
  • 108 Ти Вата надмира ДрагалЪФския Ай дук по б

    12 1 Отговор
    Вероятността Президентът на"Боец" да го връхлети ТИР с "неизвестен извършител" е голяма, а Каскетът ще го разследва......,ама друг път.
  • 109 240 ай дука живот си живеят тука

    17 2 Отговор

    До коментар #104 от "оня с коня":

    Абе,Сретан и Черепът като му "светят маслото",ще видим дали е "недосегаем".

    Коментиран от #110

  • 110 оня с коня

    1 10 Отговор

    До коментар #109 от "240 ай дука живот си живеят тука":

    Говориш го това но НЕ ГО МИСЛИШ,защото НЕ става за Мислене.И ще попитам/като Беновска/:ЗАЩО тогава вместо да се Молите на Сретан да "му свети маслото" по-бързо,си дерете гърлата с викове "Оставка"?Между другото от 10г. плашите Борисов със Сретан - не каталясахте ли?
  • 111 хахаха

    2 2 Отговор
    ами така е то от барселона докато дойде до европа ... кажи му журналист и няма с какво да го обидиш повече
  • 112 Леле какоооо

    3 3 Отговор
    Изгорех
  • 113 Беновска пита

    8 2 Отговор
    Бойко, да го лапна? Ако ще помогне....
  • 114 Емо

    4 10 Отговор
    Елена милиончевата е най-голямата перачка на пари ,когато живееше с бившия мин.председател Станишев,а с обвиняемия Цветан Василев да не говорим-25 милиона,ЗА ТОВА И ВИКАТ МИЛИОНЧЕВА.Да се осъди тази повлекана с изцъклени просташки очи,простата Еленка,комбинаторка,как си оплита мрежите,абсолютно некадърна в журналистиката,ПРОСТА!
  • 115 Майтап

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "Мимето":

    Опаааа...😅😅😅🤣🤣🤣😂😂😂
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ДОКО

    5 1 Отговор
    КЪМ МОМЕНТА ГЕНЕРАЛ БОКОВ ТОЗИ ОТ БАНКЯ ИМАМ ПРЕДВИД Е МНОГО УДОБЕН ЗА САЩ И ЕВРОПА ТАКА ЧЕ ЗА СВАРЯНЕ ОТ ВЛАСТ СЦЕНАРИИ НЕМА..СЕГА САМО ЩЕ ГО ПОСЪВЕТВАТ ЩЕ СЛОЖАТ МАЛКО ФАСАГЕННА БОЯ ВЪРХУ ПРОБЛЕМА И ТОЛКОВА..А ТЕ ГОВЕДАТА ЩЕ СИ ХАПВАТ СЛАДКО ТРЕВИЧКА..МУУ
  • 118 Сбъркал си чорбаджията

    2 5 Отговор
    Боец, да знаеш, че БСП само обещават пари но не дават защото цялото милионерско ръководство на партията знае само да получава но не и да дава. Ако не са партийните субсидии отдавна да бяха фалирали. Това и заслужаваха след като бяха най-гласовитите срещу субсидиите а когато ги спряха ореваха света да ги възстановят.
  • 119 Факти

    2 8 Отговор
    Боко е честен.
  • 120 Страничен наблюдател

    0 4 Отговор

    До коментар #94 от "Айде бе":

    Ба....другарите Пеко Таков,Мако Даков,Тано Цолов,Цола Д,Станко Тодоров и разбира се любимеца на плеяда историци, всеизвестният Добри Терпешев са били и си остават "Елит" на нацията,откъдето и да го погледнеш.
  • 121 Коментатор

    3 2 Отговор
    Забелязва се висока активност на шумкарския тролски башибозук

    Коментиран от #122, #123

  • 122 Напълно прав си, разбира се

    4 1 Отговор

    До коментар #121 от "Коментатор":

    относно герберасткия шумкари, башибозуци и продажно-гнусни еничари от гробарската партия на Педалите - всички платени тролове, висящи денонощно из сайтовете! 😄
  • 123 Напълно прав си, разбира се

    4 1 Отговор

    До коментар #121 от "Коментатор":

    относно герберастките шумкари, башибозуци и продажно-гнусни еничари от гробарската партия на Педалите - всички платени тролове, висящи денонощно из сайтовете! 😄
  • 124 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    ма ние сме достойни членове!!!/курове/ на ЕСъто!!!!....пък може и ...asshool,,!!!!!Аз залагам на второто!
  • 125 QJMIKURA

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "илия":

    kolkoto maika ti e nevinna i nedokosvana ot negri ,tolkova i boiko borisov nai golemia kradec i izmamnik e neviven
  • 126 Гейберастино, ти по-голям, отявлен,

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "илия":

    заклет и истински комунист от Тиквата Главанак виждал ли си?! Я се вгледай в шайката на гробарите и кажи колко антикомунисти има? Поне 80% от всички са пребоядисани червени боклуци и миризливи 💩-а! 🤪
  • 127 чичо

    0 6 Отговор

    До коментар #26 от "ГНУСНО":

    Как ми се иска да си прав,ама не си.Има факти и то много омърсяващи.Факт е,че нашите предатели приключиха случая преди ония които го разследват.Още по омърсяващо е,че за това тон даде уж Българския президент Радев.
  • 128 Боко тъпото

    9 0 Отговор
    Стягам куфарите и дим да ме няма! Но!! Преди това ще доразкостя държавата и ще ви оставя за наследство един куп л**на! Пс: винаги ваш Боко! Благодаря за вниманието стадо!
  • 129 ГДБОП

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "ти си катила":

    Това съм го чел годиииини назад, тия заплахи - още докато се смеех с коментарите в БЛИЗ, преди съвсем да пропадне тая клоака..ти сигурно си Курти-кондома от В.Търново? Познах ли?
  • 130 кеф

    7 0 Отговор
    Тиквата ке падне лошо
  • 131 Ново

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Само така":

    А де бе брато то стана 10 години до Кога ще чакаме вие с тази статия ще се пенсионера те измислети нещо ново няма те ли акъл тия дето ви вярват измяха
  • 132 Чичко тревичко

    8 0 Отговор
    Хора опомнете се!!! Вдигнаха прехвърлянето на коли при нотариусите със 700% !!!!!!!вдигнаха данъка със 30-40 % и то за старите коли! Сега ще фалират стотици превозвачи със новата супер ТОЛ система! ( П9юцял свят второстепенните пътища са безплатни!!!! храна тя е супер скъпа в България!!!и още по-малко некачествена!
  • 133 СЕК ви строе един по хубав свят

    0 0 Отговор
    Сикаджийте са за цветя,пеперудки,чист въздух това с тия далавери е не възможно.Комунистите и Русия са виновни.....
  • 134 емо

    2 0 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА!
    5-4-3-2-..
  • 135 Отец Нафарфорий

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Поп Инокентий":

    Прав си.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Не отклонявайте

    1 0 Отговор
    темата от COVID-19, защото видяхте какви неща се случват ... и свидетели няма
  • 138 МАФИЯ

    1 0 Отговор
    ТОВА Е МАФИЯ, МАФИЯ, МАФИЯ, ............................!!!!!1