12 Април, 2020 13:23 86 886 135

Пеевски не дава Горанов и Караниколов, ББР остава негова

  • ббр-
  • делян пеевски-
  • владислав горанов-
  • емил караниколов-
  • банка-
  • корупция

Повече от ясно е, че цялата схема е замислена предварително

Пеевски не дава Горанов и Караниколов, ББР остава негова - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Ако някога, скъпи неандерталци, се събудите, и видите в спалнята си Пеевски – не се чудете. Той отдавна е там, но вие сте проспали нахълтването. Толкова за интелигентната българска нация.
Поредното доказателство за обществената циклофрения е мълчаливият отказ да се проумеят лъжите около скандала с Българската банка за развитие. И не става въобще въпрос за 75-те милиона, дадени на някаква колекторска фирма. Лъжите са започнали много по-отдавна и струват стотици милиони на данъкоплатците.

Ден преди „уволнението“ на Стоян Мавродиев Надзорният съвет на банката е направил важни промени в Надзорния съвет на баката. Това се случило на 7 април, - може да се види в Агенцията по вписванията. В документа е записано, че още на 6 април за нов изпълнителен директор е назначен Живко Тодоров.

Допълва се, че настоящите изпълнителни директори - Стоян Мавродиев, главен изп. директор, Румен Митров, изп. директор, и Николай Димитров, изп. директор, продължават да управляват и представляват банката и не се променят техните функции.

Преди тази информация да стане публична, премиерът Борисов се ядоса на мисиркитепуйкитефитките, че не го питат за ББР и сам отвори темата, като разпореди на отсъстващия от брифинга министър Емил Караниколов да уволни Стоян Мавродиев. Отсъстващият вече е знаел за промените в банката и си го е преместил… В смисъл: сделката е приключила, Стоян е предизвестения бушон - защо да ходи на някакъв си брифинг. Народът – предизвестеният Мунчо.

Дали Борисов е знаел или не за цирка с кредита няма да научим. Не и сега.

Повече от ясно е, че цялата схема е замислена предварително. Зад нея се вижда една голяяяма сянка, спускаща се от боянски хотел към „Дондуков“ 1.

Първият урок на Конан Дойл, когато има съмнение за престъпление, е да се помисли кой има мотив. Мотивът е важен, драги заспали клетници.

Отдавна е известно, че ББР се използва от Делян Пеевски и близки на него и ДПС фирми и лица за финансиране на бизнеси, които не отговарят на целите, за които е създадена банката – да помага на малки и средни фирми. Примери: ББР рефинансира кредитите на Водстрой през лятото на 2014 г., веднага след организирания фалит на КТБ.

ББР финансира и рефинансира Булгартабак, докато беше жива фирма. След това изля пари на „Лафка“ и Техномаркет – все фирми, свързани с Пеевски. Според публикации на „Капитал“, експозицията към ББР на Техномаркет надхвърля 250 млн лева. Да не забравяме, че Техномаркет беше придобита по мистериозен и съмнителен начин от Едуардо Миролио, а впоследствие от Пеевски за около 10 мил евро. Толкова е бил оборотният кредит на компанията към КТБ.

Кредитите на Гергов за „Слънчев ден“ и пр, сега прехвърлени пак на Пеевски, пак с участие на ББР.
Кредитът на Румен Гайтански-Вълка също е много странен. ББР го отпуска за финансиране на фирма на Гайтански, която купува друго предприятие… на Гайтански. Според някои то струвало около 5 млн лева, но е оценено на 150 мил лева.

Може тези цифри да не са точни, но заслужават особено внимание от прокуратурата и финансовите контролни органи. Заслужават внимание, но не го получават.

Колкото до кредита от 75 милиона за колекторска фирма, трябва да е ясно, че всеки кредит, който надвишава 5% от собствения капитал на банката се одобрява от Надзорния съвет. В този смисъл, ако УС е подписал кредита без одобрение, Мавродиев е за прокурор и съд. Но едва ли е постъпил така. Ако пък кредитът е одобрен от Надзорния съвет, тогава членовете му са погазили закона.

В Надзорния съвет на банката участват икономическия министър Емил Караниколов и неговият заместник Лъчезар Борисов. За Караниколов се твърди, че е близък на кръга „Пеевски“.

Всичко това са информации, коментирани в различни кръгове, но за да излезе истината наяве, премиерът Борисов трябва да разпореди сериозна проверка на скандала. Прокуратурата също. Дали ще се случи? Вие кажете.

ББР е поднадзорна на БНБ. След като стана известно, че „СГ Груп“ са купили кредити на стойност над 500 милиона от голяма банка, без да имат такъв ресурс, това означава, че са кредитирани. В такъв случай е възможно ББР директно да е финансирала „СГ Груп“, за да купи кредитен портфейл от голямата банка.

Възможен е също вариант друга търговска банка да е финансирала „СГ Груп“ да купи кредитен портфейл от „голяма банка“, който „СГ Груп“ залага на ББР, за да се рефинансира и погаси задълженията си към търговската банка.

И в двата случая в Централния кредитен регистър (ЦКР) тези операции трябва да са регистрирани и БНБ да е известена. Освен това, очевидно става въпрос за лоши кредити. И за бездействие и на БНБ, и в частност на Банковия надзор. Началник на на Банков надзор е Радослав Миленков, кадър на две от замесените в скандала банки и бивш шеф на Фонда за гарантиране на влоговете в банките по времето, когато бе фалирана КТБ. Случайно.

Операцията явно цели капитализиране на банки с пари на данъкоплатците. Експерти са скептични, че кредитът от 75 милиона ще бъде върнат, освен ако БНБ не наложи развала на сделките на „СГ Груп“ с ББР.

Стоян Мавродиев е посочен за бушон – вероятно от доскорошните му кукловоди - в тази постановка. Сценарият е бил написан от задкулисието, включително от някои от лицата, които твърдят, че не са знаели нищо.

Премиерът заяви, че министър Караниколов няма да носи отговорност. Какво като е принципал на ББР. Което издава, че друг командва. Човекът с истински мотиви да има ново ръководство, посочено от него. Инсценираният скандал е димката, зад пушека на която, да се прикрият стотиците милиони – според експерти около 1,5 милиарда – кредити от ББР на знакови лица и фирми. Една разследване на досегашната дейност на банката ще извади на светло зашеметяващи факти, а това не бива да става. В онзи хотел в Бояна и сараите знаят това. Знаят и как да се справят. Всъщност – както досега. Правят го от години.

Горанов и Караниколов са спокойни. Мавродиев ще прави някакви движения известно време и ще утихне. Може и охрана да се наеме…

Големите балъци и губещи са българите. Цяла нация, завладяна от Стокхолмски синдром. И COVID-19 не може да я събуди. Нито интубиране да я спаси.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 438 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata BG

    354 7 Отговор
    В най-бедната държава в ЕС как се става милионер без връзки на високите етажи! :)

    Коментиран от #46, #85, #134

  • 2 Жоро

    395 18 Отговор
    Каква пародия само.Най големият дарител в момента е родолюбеца Пеевски.

    Коментиран от #21, #61, #76, #96

  • 3 Баро Вкаров

    103 201 Отговор
    Не съм фен на Пеефский!Но за няКОЙ е мноо удобен!Съсредоточаваш се в него и забравяш Лилав Ванко-Приватизатора,Овчаровци,Прокопиевци и т.н.Тека е то!

    Коментиран от #103, #104

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ами да

    186 7 Отговор
    В едни гащи пърдят !
  • 6 Европейския съюз

    160 7 Отговор
    Добър ден Минке
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ръмпези

    332 18 Отговор
    ДВАМА, ТРИМА ЧОВЕКА В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА И ИЗПИТВАТ НЕГОВОТО ТЪРПЕНИЕ...И В ЕДИН МОМЕНТ БОМБАТА ЩЕ ГРЪМНЕ...ПОСЛЕДИЦИТЕ ЩЕ СА СТРАШНИ...

    Коментиран от #59, #94, #106, #122

  • 9 Баро Вкаров

    101 18 Отговор

    До коментар #7 от "I'm not a robot":

    Напротив,робот си!Всички сме роботи с маски!
  • 10 Урррр за Тиквуций

    124 13 Отговор
    Прост, крадец
  • 11 Батко

    24 64 Отговор
    И внимавайте какво пишете!
  • 12 Някой си

    157 10 Отговор
    Какво съчувствие ли очаквате?
    ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ!
  • 13 Стадо овце

    205 9 Отговор
    Можем само да мечтаем един ден да достигнем колективния интелект на неандерталците. За момента не сме нищо повече от едно безкрайно тъпо стадо овце.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Васил Левски

    257 15 Отговор
    Когато всичкия този цирк свърши,а той все някога ще свърши.Новата власт която и да е тя,моментално трябва да върне народния съд и всички помияри трябва да бъдат съдени и замеряни с камъни пред народното събрание...Друг начин няма,и ръцете да им одрежем ще крадът с краката си,мръсни утрепки,и после БорисоФ да продължава да лъже ,че не е в коалиция С ДПС....

    Коментиран от #38

  • 16 Гост

    247 14 Отговор
    Всъщност, излиза че борисофф имитира само, че управлява, неговата задача е само да краде и да говори колко добре живеем, а управляват съвсем други хора

    Коментиран от #24, #30, #55

  • 17 Боко трагикомика

    185 12 Отговор
    Както винаги Боко е главан актьор в поредната доходоносна пиесата от сарая ? Ши ши ши, ши ши ши....чуден шиш !
  • 18 разпутин

    129 9 Отговор
    тая общинска банка още ли е жива, като се има впредвид колко хора и се изредиха/точиха, май ще я спасяват сега с парите на балъците ??
  • 19 Българин

    17 184 Отговор
    По голям неандерталец от написали статията НЯМА!

    Коментиран от #47

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 тиквун

    99 10 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    наредих му да дари малко от заграбеното ........
  • 22 Behemoth

    85 8 Отговор
    СПАСИТЕЛЯТ нищо не знае! Станишев е виновен!
  • 23 МИУИ ВАНИУИ

    108 17 Отговор
    БАЦЕ ИЗОБЩО НЕ ПРЕДЕ ПРЕД ДЕЛЯН ,МОЖЕ САМО ЕДНО "СЛУШАМ" И "ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО" ДА КАЗВА

    Коментиран от #121

  • 24 357

    119 12 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Борисов е връзката на "тъмното" правителство със САЩ.
  • 25 Извинете

    138 5 Отговор
    Има ли държавно предприятие или ведомство което да се управлява от професионалисти или всичко е бушони и партийни дейци, които гледат как да източват до капка целия ресурс на държавата?
  • 26 Добри от Добрич

    165 5 Отговор
    Мавродиев е мн. наш човек, нали благодарение на неговото бездействие се стигна до фалита на КТБ. Сега ще получи тихо местенце с голяааама заплата, далече от медийния шум.
    Кражбите ще продължът с пълна сила.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Анти комунист

    90 28 Отговор

    До коментар #7 от "I'm not a robot":

    Не не сме прасета,България не е кочина, просто вие комунистите и простите хора докарахте,царя и сложбихте Станишев и Доган да ни управляват,после се влюбихте в Боко и десетилетие гласувахте за него,вмро или не гласувахте,бихте разочаровани и те ви го набабаниха до канатите,това искахте това получихте,Доган е вашият ръководител,да видим на следващите избори живи и здрави, какво ще ви хрумне,да си прост , не е порок,да си беден не е порок а урок за цял живот.

    Коментиран от #51

  • 29 Джамбаз Ангелски

    52 21 Отговор
    Оставете премиера да изведе нацията от криза с "минимални" финансови загуби
  • 30 Домус ага

    91 7 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Добро утро,всичко това почна през юли 2009г

    Коментиран от #68

  • 31 Един блокиран от дирниците

    130 6 Отговор
    Пeeвcки e пoдcтaвeнoтo бизнec лицe нa хидрoинжинeрa oт Бoянa и тoвa e oбяcнeниeтo нa cтрaнния фaкт, чe cвинятa пoлучaвa нaй-мнoгo нoминaции зa дeпутaт oт пaртийнитe oргaнизaции нa ДПC...
  • 32 дебелан пееФски

    103 12 Отговор
    Ко ревете бе,бойку си е наше момче ко ту му кажем туй става...С дуган ага караме влака,вие само ще се возите към бездната към която летим.
  • 33 Кински

    98 6 Отговор
    С една дума Новото КТБ.само че сега вече е държавно.и скоро ще фалира
  • 34 Magi

    107 10 Отговор
    Долу ГЕРБ и ДПС !!!!!!!
  • 35 Бочко е само за пред медиите булгаристан

    88 7 Отговор
    се управлява от друго място това го знаят и децата вече ,хванали са го изкъсо и няма мърдане

    Коментиран от #43

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ай сиктер бе

    65 6 Отговор
    Пеефски е прасе!🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐽🐷🐽🐷🐷 Грух грух грух 🐖🐷🐷🐷🐷🐷🐖🐽🐷

    Коментиран от #42

  • 38 Готин

    27 18 Отговор

    До коментар #15 от "Васил Левски":

    А бе ,,Левски,,! Защо си така сигурен, че новата власт няма да е като старата, или по-лоша?

    Коментиран от #67

  • 39 Чики-Рики

    77 12 Отговор
    Ужас Марийке, котка в гълъбарника!,,Орешарски и Станишев са виновни и за Варшавския договор,даже!Сега на ход е Главния прокурор и тук има доста да се работи. Възможно е и това да изиграе много лошо шега на Борисов,бил той подведен или не?! Май извън контекста на,, короната,, и при равни други условия,нещата закономерно си отиваха на третото провалено правителството на ГЕРБ и предсрочни избори, разбира се!
  • 40 Бойчо

    56 5 Отговор
    Прасето изкупува грехове, но няма да го размине
  • 41 Софиянец

    18 54 Отговор
    Абе драскачи, Прокопиев които ви е господарят какво даде?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Онзи

    31 5 Отговор

    До коментар #35 от "Бочко е само за пред медиите булгаристан":

    Откъде сА управлява ? От Рашастан или от Кравардистан ? Ще ни просветлиш ли ?
  • 44 Наблюдател

    97 4 Отговор
    Упражнението Грабеж на 4,5 милиарда /КТБ/ както се видя бе напълно успешно! Някой да сте чули да е осъден? Защо тогава да не се повтори с ББР примерно ! Някой и друг милион в повече никак не е зле! Имат си разходи хората яхти, Ролс Ройси, засукани "каки" но скъпи....! Изобщо е смешно да се разчита на контролни органи които са безчет както и прокуратурата! Наред с тях особенно блести ролята на БНБ като контрол /уж/ каквото и да значи това за тази институция!! Същите до сега това което са доказали обаче е че с всички сили прикриват сериозните грабежи ! Отклоняват вниманието имитират дейност, а специално Гл. прокуратура и Богопомазания и шеф с шумно "гонене на кокошки по дворищата на села и паланки или размахване на репресивна бухалка" с-у политически неудобните на властта!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мафията в България си е на светло

    82 9 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    Във високите етажи не знам, но с мафиоти ,като Доган и Борисов ще станеш и Султана на Бруней.
    Забравих Гешев, той е консилиерето, без негово разрешение , уж че бият през ръцете.
    Прокуратурата в България ,стана за майтап ,на всеки и всичко с този Гешев , ДЕТО ЛАЕ ПО ПОРЪЧКА...
  • 47 Комшията отсреща

    23 1 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Обоснови се де. Какво знаеш????. Кое не е вярно???.

    Коментиран от #125

  • 48 Този

    27 3 Отговор
    Тесно ще да е на стадионо

    Коментиран от #119

  • 49 КЬОВЕШИ НЕКА ЧЕТЕ

    71 6 Отговор
    КРАДЦИТЕ КАТО ПЕЕВСКИ ПОДАРЯВАТ 100 МАСКИ , А МИСИРКИТЕ ВЕДНАГА ПИШАТ ФАЛБИ .......................6289
  • 50 Пешо

    92 6 Отговор
    Когато Б.Б ,Доган и Пеевски бъдат осъдени и вкарани в затвора ,тогава ще проимаме някаква демокрация!!!..
  • 51 Георги

    18 47 Отговор

    До коментар #28 от "Анти комунист":

    Точно и безкомпромисно.
    2001 г. българският народ се самоуби. А само още един мандат на Иван Костов и никой вече нямаше да може ни спре по пътя към нормалността.
  • 52 Балъка BG

    22 7 Отговор
    Илюзията , наречена пари скоро ще рухне и тогава това крадене става безмислено тъпаци.
  • 53 дявола

    48 4 Отговор
    Как толкова години не се намери власт да ги задължи да върнат откраднатите пари.За това сме биле винаги не добре много се краде по-високите етажи.Ако всички айдуци върнат парите ние ще можем да даваме на други държави заеми защото ще имаме МНОГО
  • 54 БОЙКО БУДАЛА

    41 5 Отговор
    ...АЙ СЯ....
    ...ТО ЗА ТЕА НЕКВИ СИ
    САМО 75 МИЛИОНА ЕВРА
    ДЕТО АЗ НАРЕДИХ НА ББР
    ДА ГИ ДАДЕ ТАМ
    НА ТЕА МОЙТЕ ХОРА
    В ТАА ТАМ УБАВАТА
    МАФИОТСКА РЕКЕТЬОРСКА
    ТЕРОРИСТИЧНА
    КОЛЕКТОРСКА БАНДИЧКА - СГ ГРУП
    ТА СГ ГРУП ДА МОЕ ДА ИЗКУПИ
    ДЪЛГОВЕТЕ НА
    НЕКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ
    ГРАЖДАНИ И ДРЕБНИ БИЗНЕСМЕНИ
    ОТ НЕКОИ БАНКИ
    И ПОСЛЕ ДА ГИ РЕКЕТИРА
    И ТЕРОРИЗИРА
    ДА ИМ НАЧИСЛИ РАЗНИ ТАКСИ
    ЗА ЦЕСИЯТА НА ДЪЛГОВЕТЕ
    И ТЕ ДА НАРАСНАТ ЗНАЧИТЕЛНО
    И ДА ИМ КОНФИСКУВА ЖИЛИЩАТА
    И ВСИЧКОТО ИМ ИМУЩЕСТВО
    И ДА ГИ ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА...
    ...И ПАК ДА ГИ РЕКЕТИРА
    И ДА ИМ ИСКА ОЩЕ ПАРИ
    ЩОТО СУМИТЕ ОТ ПРОДАЖБИТЕ
    НА ЖИЛИЩАТА ИМ
    НЕ СА ПОКРИЛИ И ПОЛОВИНАТА
    ОТ ДЪЛГА...
    ...ТО ТВА КАК ДА Е
    С ТИЯ 75 МИЛИОНА...
    ...ШЕ ЗАВОАЛИРАМЕ НЕКАК СИ...
    .....МА САМО ДА НЕ МА ПОПИТА
    НЕКОА МИСИРКА
    КОЙ..., КОЙ... И КАК
    И С КАКВИ МРЪСНИ
    И ИЗПРАНИ МАФИОТСКИ ПАРИ
    ФИНАНСИРА
    РЕКЕТЬОРСКАТА МАФИОТСКА
    ГРУПА - МАТРИКС,
    КОЯТО Е ИЗКУПИЛА ОТ БАНКИТЕ
    ДЪЛГОВЕ НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ
    БЪЛГАРИ И ФИРМИ
    НА СТОЙНОСТ НАД
    ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА...
    ...ОФ...ОФ... ПА АКО МА ПОПИТАТ
    КОЙ Е РЕАЛНИЯ СОБСТВЕНИК
    НА ТАЯ МАФИЯ - МАТРИКС...
  • 55 Е па

    19 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Е па чак сега ли го разбра.
    Кой командва и кой е пешката 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
  • 56 Георти

    7 9 Отговор
    Безос собсственика на amazon.com е казал че бъдещето на човечеството не е на земята а на друга планета
  • 57 Чнг

    36 3 Отговор
    В Пеевския Блиц е наложена тотална цензура.Хора докога ще ги търпим тия бандити.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Магелан

    37 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ръмпези":

    Ще дойде време разделно и тогава приятел ще има трупове от извесни имена от родните псевдобизнесмени и полетици мародери.Идва времето когато българина няма да има пари да си купи хляб и тогава ще стане страшно!
  • 60 Мамата

    16 1 Отговор
    Овце с овчарско куче.Пастир нема нужда
  • 61 Все пак Евала

    5 20 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    На Пеевски другите и толко не дадоха а не са по бедни
  • 62 Алоо Урсула и Гешев

    23 0 Отговор
    това пуфкаво създание кога?
  • 63 Антикомунист

    8 20 Отговор
    Абе "факти" точно фрог нюз ли имат независимо мнение- точно тези от бившата Държавна сигурност. Браво на вас.
  • 64 Антикомунист

    22 8 Отговор
    Ако на времето имаше кой да прокара закона за лустрацията сега нямаше да има такива манипулатори на всички нива .Преподаватели в университетите от същият сой тровят младите не живели в рая на комунистите и въобще жалка работа-затова сме на тоя хал.

    Коментиран от #86

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Чочо

    33 3 Отговор
    КАде е Гешев нали е много честен нека да почва има достатъчно материал.Да не забравяме и Цв.Вссилев в Сърбия който още преди време ни подсказа че крадат от банките.Е сега дойде ред и на ББР.Мишоците пак се показаха защото парите от КТБ свършиха .Може да си купят още някой и друг ВЕЦ ТЕЦ и т.н
  • 67 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    11 0 Отговор

    До коментар #38 от "Готин":

    Защото съм оптимист и си мисля ,че от тоя по зле няма на къде.

    Коментиран от #81

  • 68 И до редактораю

    3 14 Отговор

    До коментар #30 от "Домус ага":

    Скъпи сънародници, тази статия цели разногласие....и двете страни сме народа.... А клетници са бабите ви дет ви пратиха да учите ЗА НОВИНАРЧЕТА, ХАХАХХАХА ей палячовци, искате развитие а 😂 леле как не ви харесеам комплексарчета на заплатка 😋
  • 69 Спартак

    25 2 Отговор
    Бойко внимавай с този пеевски че балона почва да се пука хората почват да се организират и без интернет може би всичко пак ще тръгне от варна
  • 70 Спартак

    12 2 Отговор
    Стола ви се клати не го клатете вие самите Внимавай
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Спартак

    8 0 Отговор
    Много бързо га истрихте но явно го разбрах те !!!!!!!!!!
  • 73 Спартак

    14 6 Отговор
    Сега никой неможе да ви помогне идва ред на Слави

    Коментиран от #82

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ванката

    14 3 Отговор
    Боко,Боко,Боко......Тиквата
  • 76 Николай

    29 3 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Колекторска фирма свързана с ДПС и Делян Пеевски. Всички са вътре с двата крака. Държавата и правителството през последните 20 и повече години се контролира от Ахмед Доган. Той разпределя баницата.
  • 77 Не разбрахте ли?

    26 6 Отговор
    Ако не е шиши и дпсто, Боци пада от власт.

    Коментиран от #80

  • 78 Капацитети големи

    14 7 Отговор
    Ако бяхме в Шенген, ЕЦБ щеше да контролира пряко банките. Но, нали нещете! Ще се въртим в този адски кръг, поколения на ред. Аз не вярвам на български банков надзор, не вярвам, и на лева като валута.
  • 79 Кой хвърли камък

    4 2 Отговор
    Сърдити коментари, но всички сте такива продажници, трудно се намират кадри, без покровител. Ембарго, не значи да носиш тубите, хората не спели!
  • 80 дообре

    9 7 Отговор

    До коментар #77 от "Не разбрахте ли?":

    дпс не е в сегашната коалиция, създаде я червената вихрушка, беше в тройната коалиция, която ни "оправи" за 800 дни. И понеже масово не гласувате, е 3 политическа сила. Тя, и втората е за карцера.

    Коментиран от #88

  • 81 Младеж

    4 6 Отговор

    До коментар #67 от "ВАСИЛ ЛЕВСКИ":

    Сигурно си роден след 2005, защото аз помня много по- лошо. И, не мога да забравя
  • 82 Кво

    1 3 Отговор

    До коментар #73 от "Спартак":

    От както почна епидемията, нещо изчезна, твоето момче.
  • 83 ЧИЧИ

    13 0 Отговор
    И тoвa дa нe ми кaжeш ,чe ceгa гo oткри? нe ca caмo кoли , cмeтки в зaпaдни бaнки пълни c крaдeни пaри, цeли двoрци , вили, cкъпи яхти пo мoрeтo нa нaркo бaрoни и вcичкo тoвa гaрнирaнo c нaгли, caмoзaбрaвили ce чoрбaджии, кoитo и душaтa c нaгoрeщeнo жeлязo щe ти извaдят зa мизeрнa зaплaткa oт 600-800 лв , a цeнитe ни кaтo зa Зaпaднa Eврoпa.Тoвa e твoрeниeтo нa вaшия гнуceн прeхoд
  • 84 Азззз

    17 1 Отговор
    Е поне прасето Пеевски изпра някой друг милион чрез даренията.
  • 85 Иян

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    Първо трябва да попитате КОЙ назначи Ирена за шеф на Спортния тотализатор.Можете да си спомните и годината на това назначение.Е,имаме ли отговор?
  • 86 Иян

    15 0 Отговор

    До коментар #64 от "Антикомунист":

    Чели ли сте Хайтов,а Радичков?Ама всичко ли?Там са казани много истини.Даже се чудя как цензурата е пропуснала някои неща.Даааа,имаше и бяло и черно,но поне ЯСНО.

    Коментиран от #99

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бачкатор будала

    10 2 Отговор

    До коментар #80 от "дообре":

    Няма червени или сини.Или си крадец и продажник или не си.Докато се крием от грипа "бизнесмените" "усвояват" стотици милиони,а кеде е мис бикини
  • 89 Шиши пиши

    8 0 Отговор
    Мюслитата са си напазарували държавата, земята, водата, парата, а както стана ясно и хората, до животните длъжници на с г груп, така че очакваме продължението на мини сериала...
  • 90 гощо

    9 1 Отговор
    Това се знае мнооого отдавна! Проблемът е,че не се обслужват тези кредити и тази банка като нищо ще гръмне!
  • 91 Чики

    3 0 Отговор
    Останете със знанието... Както до сега..
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 алилуя

    8 1 Отговор
    по някога чувам как народа казва..няма вече какво да грабят тези свине..как да няма..докато има бюджет има какво и то всеки ден.
  • 94 песимистично

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ръмпези":

    За съжаление няма да гръмне, няма заряд. Като гледам в близките 20 г. гербаджиите ще вилнеят, а другите хич ги няма.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Пързалката

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Тоя Лиши голям умник го изкарахте, цял идол го направихте и му се покланяте даже ! Придавате му гениалност, която той не притежава. Той просто е едно гладно момче, попаднало в сладкарница по време на ликвидация, глупаво и лакомо момче и колко жалко, че точно той е олицетворение на всички надежди на Ахмед Доган, на кого само се надява за старините си, ужас !

    Коментиран от #97

  • 97 Пързалката

    3 0 Отговор

    До коментар #96 от "Пързалката":

    *Шиши *Шиши

    Коментиран от #129

  • 98 АРТИСТИ ПЕЕВСКИ И БОЙКО

    8 1 Отговор
    Тодор Живков
    Че как да не успее Русия с нейните природни богатства, те имат повече залежи от Менделеевата таблица......... Манолова: Смяната на шефа на ББР е театър на Борисов ..... А ПЕЕВСКИТЕ ДАРЕНИЯ СА СРАМОТА ЗА ГЕРБ -- КАКВО Е ТОВА ДА ПОДАРИШ 150 МАСКИ ПО 20 СТОТИНКИ ? ТОВА ДОРИ БОЙКО НЕ ГО ПРАВИ !
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Извод

    9 1 Отговор
    Закъса ли русия, и нашите банки закъсват! Защото банкери станаха агенти на румно, дс, убо, и пр. Шенген е единственият шанс за нас в момента.

    Коментиран от #109

  • 102 Шер

    2 0 Отговор
    Спасението е в масовата фотосинтеза....
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Аззз

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ръмпези":

    Да гръмва но май ще е празна тази бомба!Дет се вика Кьорфишек.
  • 107 Единственият изход, другари:

    3 2 Отговор
    Пълна нациолизация, въвеждане на планова икономика, всички милионери в затвора, връщане на безкрайния руски пазар и всичко това под ръководството на Баце през следващите 30 години.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Фъкoff

    2 1 Отговор

    До коментар #101 от "Извод":

    Закъса ли Русия гърмим с няколко милиарда данък спокойствие в джоба на Жужи. А тя го закъсва все по-честичко. Кофти. Сиромашията и простотията ни идва от всичко свързано с русията.
  • 110 Петър

    1 1 Отговор
    Прокопиев сътвори скандала ББР, винаги е действал така, особено като е притиснат да му конфискуват имането.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 насраатесе

    0 0 Отговор
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 118 Ето я

    1 0 Отговор
    Цензурата лъсна. Промитите мозъци истерясват. Широк кръг от коментари. А дано ви го разширят още.
  • 119 Не се натискайте

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Този":

    Бръснатите глави,близо до "хидроинженера" ще са с приоритет, а Главната такав,а ще е в" пол позишън".
  • 120 Пор

    1 0 Отговор
    На всеки коментатор, по една мотика, тогава ще се оправим...
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 ЦАЦАРОВ

    1 0 Отговор
    Коя е тази хубавица до бОрИсОв която се усмихва на Пеевски ?

    Коментиран от #132

  • 128 незнайко

    2 0 Отговор
    Виждам че народа се събужда и много скоро ще лъснат и други неща? 30 години само лъжи и кражби и управление на ДС!
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 блаблабла

    1 0 Отговор
    офффф писна ми на хурката от измекярските и пиески
  • 132 блаблабла

    1 0 Отговор

    До коментар #127 от "ЦАЦАРОВ":

    е как коя не ти ли преличе на Лилето Павлова
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Е сега на кого е

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    Далаверите продължават Вместо помощи се дават кредите Кажи с какво се е подобрила освен по големи кражби
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.