Last news in Fakti

19 Май, 2020 08:47 102 267 182

Владислав Горанов с къща за милион

  • владислав горанов-
  • ярема

Как дългогодишен държавен служител успя да се сдобие с къща за 1 млн. лв. в местността Ярема?

ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Тези дни финансовият министър Владислав Горанов привлече вниманието към себе си чрез предложение за създаване на държавни бензиностанции и държавна петролна компания, но и също с честото упоменаване на името му от бизнесмена в изгнание Васил Божков.

В неделя пък лидерът на ПП АБВ Румен Петков привлече вниманието ни към луксозна къща – тип резиденция и отправи през фейсбук страницата си въпроси към „главния прокурор, един друг и още двама.

"На кого е дворецът?

Кой живее в него?

С какви средства е построен?

Подозирам, че един от живущите не плаща наем (по навик)...."

В коментар към текста лидерът на ПП АБВ допълва: „Ако прокуратурата извърши проверка и незабавно изземване, ще намери ДНК на член на правителството“.

Снимката на палата препраща към публикации в медиите отпреди година-две, когато резиденцията е била в строеж, и в които публикации се визира министър Владислав Горанов като притежател на планинския дворец, макар теренът, на който е построен, да е на съпругата на кръстника му – този същият, в чийто луксозен апартамент живее Горанов без да плаща наем. По негови обяснения – заради страха от пернишкото земетресение.

Явно семейство Горанови е преодоляло страха си от земетресения, тъй като Ярема е сеизмична зона. Явно е също така, че Горанов с право се отказа през 2014 г. от депутатското място, тъй като му била малка заплатата.

Припомняме какво заяви премиерът Бойко Борисов пред в. „Преса” в началото на 2014 г.: "Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: „Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността“.”

През ноември 2014 г. Горанов вече е министър на финансите и така до днес с прекъсване по време на две служебни правителства.

Това дава повод да се запитаме как дългогодишен държавен служител, макар и с министерска заплата, е успял да спести 1 милион лева, за да купи терен във вилната зона „Ярема“ на Витоша и да вдигне палат, наподобяващ резиденция на държавен глава или на собственик на интернационален холдинг?

Според публикация на "Биволъ" от 2018 г., огромната резиденция принадлежи на Снежана Сариева – съпруга на кръстника Иван Сариев. Владислав Горанов често я посещава, а съседите твърдят, че дори надзиравал строежа и той е този, който давал инструкции на работниците.

Вилата в “Ярема” е построена на два от трите терена, които Снежана Сариева купува на 13.11.2003 г. от община Самоков на цената на килим - 8-10 лв. на кв.м.

По същото време Иван Сариев също прави имотна придобивка в района – двуетажна вила само за 3000 лв. По-късно той изкупува и терена, на който е построена вилата на Горанов, като плаща на Община Самоков 3600 лв. за 1188 кв.м.

Така семейство Сариеви срещу скромна сума се сдобива с четири участъка в скътаната сред гъста борова гора вилна зона на 30 мин. с кола от София и на също толкова от Белчинските бани. Любопитен факт е, че имотите в самата вилна зона не са нанесени в Кадастъра, за разлика от имотите извън нея. Това затруднява значително намирането на собствениците им.

В процеса на строежа Владислав Горанов се е появявал многократно на мястото и лично е давал указания на строителния екип – роля, която обикновено изпълнява инвеститор или собственик на даден имот. През април 2018 г. той дори е заснет от медии на обекта, а местни хора потвърдили за честото присъствие на министъра и съпругата му в имота.

„Биволъ“ е изпратил преди две години въпроси до министър Горанов чрез пресцентъра на финансовото министерство, за да изясни ситуацията какво отношение има той към имота на неговите кръстници. Инвестирал ли е в строежа, ползва ли имота и при какви условия? От тогава медията не е оповестила отговор, от което се подразбира, че такъв не е получила от управляваното от Горанов ведомство.

В неделя и лидерът на ПП АБВ Румен Петков отново постави този въпрос, при това отправен и до главния прокурор.

В качеството си на данъкоплатци, българските граждани имат право да знаят отговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 654 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    1067 25 Отговор
    Всички влизат в политиката с една единствена цел!

    Коментиран от #74, #78, #127, #167, #169, #170, #172

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бу бу

    909 30 Отговор
    Докога ще търпим това безобразие. Всички в..........
  • 4 бибю

    862 33 Отговор
    То е ясно как е спестил, като къщата во Барцелоната

    Коментиран от #19, #31, #135, #182

  • 5 Случаен

    588 19 Отговор
    Из.......ди крадливи...............
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Усмивката

    659 27 Отговор
    Гешев къде си

    Коментиран от #18, #126, #152, #176

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ХАРЛАН

    527 18 Отговор
    ЕЛЕМЕНТАРНО ЧОВЕЧЕ ,С ПРИМИТИВНИ МЕЧТИ ,НИКАКЪВ КАПАЦИТЕТ И ПОТЕНЦИАЛ,КЛАСИЧЕСКИ СЛУГА ОСТАВА САМО ДА КАЖЕ "МОЯ ПРЕЛЕСТ"
  • 11 ежко

    503 15 Отговор
    Упс:)
    Ако не знаете собственика -взривете го!Той после сам ще ви намери....
  • 12 Усмивката

    550 15 Отговор
    Политиците в нормалните демокрации дават отговори. Разбира се не на ,,мисирки" , а на журналисти.

    Коментиран от #92

  • 13 Аз Аз

    473 21 Отговор
    Да ама нема вънщен асансьор като при Цецо. За това Боко няма да го махне

    Коментиран от #136

  • 14 Гешо Иванов

    505 24 Отговор
    Някой ми е скрил каскета, а без него не смея да излизам, като го намеря го нахлупвам и бегом към Ярема да пия кафенце с Горанчо, с него сме като братчета, а най големият благотворител, онзи пълничкия, ни е като татко, на него дължим всичко.
  • 15 бибю

    336 14 Отговор
    Да ма цоко беше умен, асансьора на негово име, пък ти га паднеш, къщата остава на кръсника. Подарена къща назад не се връща
  • 16 РОДНА СТРЯХА

    538 22 Отговор
    ДА ПОПИТАМ КЪДЕ СА "НАЦИОНАЛНИТЕ" МИСИРКИ КАТО ....БТВ, БНТ, НОВА ДОМУС ,........КЪДЕ СИ ТИ ....НАРОД ЗАСПАЛ ЧЕ ТЪРПИШ ТЕЗИ КЪРЛЕЖИ ДА ТИ СМУЧАТ КРЪВТА И ДА ТИ СЕ СМЕЯТ В ЛИЦЕТО И НАКРАЯ ......КЪДЕ СИ ТИ ,....КАСКЕТ !!!!??????????????????
  • 17 Е и ?

    362 14 Отговор
    В рога на изобилието сме тъй.
    Като не вярвате,питайте диктатора.
  • 18 Отговор

    216 9 Отговор

    До коментар #8 от "Усмивката":

    У горанов на по едно на бързо.
  • 19 the truth

    329 11 Отговор

    До коментар #4 от "бибю":

    Ами така де, ние тулупите сме за тази цел - да им робуваме, а те да си пазаруват имоти наляво-надясно
  • 20 Усмивката

    283 14 Отговор
    Разбира се , един разследващ журналист от СКАТ, вече е народен представител в една от опорките на властта партия. Валентин Касабов. един от основателите на СДС-Бургас. Главен редактор на първия опозиционен вестник „Бряг“ (1990 – 1991 г.). ...Така ....оказва се , че в България освен липса на мед. персонал има спешна нужда и от журналисти

    Коментиран от #103, #118

  • 21 Фредо

    336 16 Отговор
    Къщичка под шипковия храст. Ама един ден да не се наложи да я смени с голямата държавна къща? С държавна храна и раирани дрехи.

    Коментиран от #155

  • 22 Малка грешка.

    393 15 Отговор
    Тази скромна къщурка не струва 1 милион лева а цели 5 милиона лева. Проверете си информацията. Естествено парите са откраднати от Българскив народ, от където може Владко е крал. Колко заплата да взима, да кажем 10 000 лева, колко ще трябва да спестява за да я направи? А нали през това време има разходи, да се храни, облича и т.н. Никой нема да го закача, особено Бащицата, който ни е ограбил и изнесъл по сметки и банок между 30 и 40 милиярда. Как да има безвъзмездна помощ за останалите без работа, няма, всичко са опукали. Някой да им търси сметка, няма кой! Гешков си гледа местенцето и спокойствието, защо да дърпа лъва за опашката.

    Коментиран от #34, #36, #64

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Васил Левски

    348 15 Отговор
    Тази кащурка е капка.в морето в сравнение с това което со гепали с неговите господари пееФски и борисоФ
  • 25 Asdfg

    292 9 Отговор
    Гешев, спиш ли?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Алооооу

    275 7 Отговор
    Къде са медиите,да слагат по един памперс и да започват разследваща журналистика ,ако са я чували тази дума мисирките
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гост

    98 90 Отговор

    До коментар #4 от "бибю":

    Точно така е. Както палатите на всички от БСП. Долу крадците на народа.
  • 32 ДОКО

    228 12 Отговор
    ИМОТИ ИМАТ САМО ПЕСТЕЛИВИТЕ..И ДРУГИЯТ ВАРИАНТ ДА СА ПРИБЛИЖЕНИ ДО ГЕНЕРАЛИСИМУСА БОКО ОТ БАНКЯ..
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Гост

    122 23 Отговор

    До коментар #22 от "Малка грешка.":

    Дърпал му опашката. То БСП си го отгледа Лъва, сега му щеше танаците. Къде е опозицията бе? Шадравани с фонтани и облекчаване в тях.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Усмивката

    203 12 Отговор

    До коментар #22 от "Малка грешка.":

    Абе откъде да знае Борисов. ,,Да не му е ходил на гости..."Така отговори на мисирковия натиск преди, със случая Цветан Цветанов и самостоятелния асансиор за апартаментчето му
  • 37 Перков

    111 57 Отговор
    що не пита за хотела в Белчин баня.Или за комунистическите палати никой не пита

    Коментиран от #83

  • 38 Прокурор

    211 12 Отговор
    Пълно разследване и затвор
  • 39 Фффффф

    205 13 Отговор
    Божков му ги е дал парите и за строежа и за обзавеждането,от ония 240 милиона за реклама в телевизията на Домусчиев
  • 40 Пенсионер

    214 11 Отговор
    Алло Гешев къде сии Действай
  • 41 Чата

    193 11 Отговор
    Тази невинна схлупена къщурка се развява на показ, за да се изтъкне като причина, когато Бойко се принуди да изхвърли и този бушон! А истинската причина я знаете - Божков!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Активен борец

    104 7 Отговор
    И тоя е от НАЩЕ!
  • 46 В.Б.

    138 8 Отговор
    С Моите Пари къща си е построил .
    Това е от пакетчетата който му носих.
  • 47 Гойко Митич

    194 5 Отговор
    Нормално и нищо учудващо.
    Сараите на Доган,сараите на Горанов и на
    още много хора участвали в криминалния България се превърна в държавата на сараите.
  • 48 Мит или реалност

    179 10 Отговор
    Новите строители на съвременна България...
  • 49 Фаера

    148 6 Отговор
    Абе изнесоха парите в ОАЕ скалъпиха някаква лъжа къде са фурмите пускат ни прах нещо голямо се краде
  • 50 ръпон пондев

    168 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен.... и пр." И както се казва: Дяволът като няма работа си такова децата! Честито ти отроче от мъжки пол, Баце! Чест ти прави, че си го призна! Ама нищо де, както си го подкарал и за БарЦелона ще си признаеш!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Stefan

    111 6 Отговор
    Е къде са на Божков парите вложени

    Коментиран от #57

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 гащи къща

    159 11 Отговор
    Къщичка тук, къщичка там, я в Ярема, я в Барселона...
  • 55 ТРОПЧО

    156 10 Отговор
    КАДЕ Е КАСКЕТА ДА НЕ ХОДИ ПО ВИДИН И МОНТАНА АМИ ДА ИДЕ В МИНИСХЕРСКИ СЪВЕТ ИЛИ ЧАКА ПЕЕВСКИ ДА МУ КАЖЕ
  • 56 Активист на БКП

    180 11 Отговор
    Като ви казвах,че Горанов има къща за милиони в местността,, Ярема,, вие ми цъкахте минуси! А сега цъкайте...
  • 57 Шопо

    74 12 Отговор

    До коментар #52 от "Stefan":

    Бойко му ги конфискува !!!Без съд и присъда!!!
  • 58 Стефан

    175 9 Отговор
    Затова няма помощи за всеки човек в тази пандемия,както в белите държави.Трябват пари за къщи и резиденции на управляващите.
  • 59 Стефан

    116 7 Отговор
    Затова няма помощи за всеки човек в тази пандемия,както в белите държави.Трябват пари за къщи и резиденции на управляващите.

    Коментиран от #71

  • 60 ГЕРП=БКП

    159 9 Отговор
    ОСТАВКА на корумпираното правителство!

    Коментиран от #67, #154

  • 61 Каскета

    144 5 Отговор
    Каскет стига ни чете морал и жалки акции с цигански мишо и. А започни да си варшиш работата или. ББ. Те скопил
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ЪРП

    140 8 Отговор
    КРАДЛИВА СГАН СА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ !!!!!!!
    ФАКТ , ФАКТ, ФАКТ!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #95, #109

  • 64 Фен

    84 18 Отговор

    До коментар #22 от "Малка грешка.":

    В сравнение с другите около него тази е най евтина.ако отидеш и видиш бивши военни полковници какви вили имат тази е нищо.
  • 65 чичо

    41 48 Отговор
    Май само едно е ясно.Знаем че нищо не знаем.Дааа,я не гледам да съм добре,гледам другия да е зле-добре казано.
  • 66 the truth

    96 3 Отговор

    До коментар #62 от "Puma":

    Да, с поредната ПР акция в продажните мисирски медии и после да потвърди поговорката, че за милиони няма закони!
  • 67 Див

    26 84 Отговор

    До коментар #60 от "ГЕРП=БКП":

    Оставка за една къща.ми нормално да има къща.ти в гората ли живееш.

    Коментиран от #72

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Димитрова

    24 85 Отговор

    До коментар #59 от "Стефан":

    Едно не разбирам! Тази информация е написана от лаик. Достоверността й е под въпрос, а всички пишете и коментирате съмнителни писания. Всъщност това дори не са факти, а художествена интерпретация. Явно целта на публикуването е всеки да си напише къде го стяга чепика.

    Коментиран от #102

  • 72 АЛО,МОДЕРАТОРЪТ!

    48 8 Отговор

    До коментар #67 от "Див":

    Кои коментарии изтриваш и защо? Ти вероятно си наследник на някой от служителите в отдел "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП,тоест комунистическите цензури.
  • 73 PUMA,ти наивен ли си?

    112 7 Отговор

    До коментар #62 от "Puma":

    Чакаш Гешев да тръгне срещу хората на началника си Бате Бойко? Благодарение на когото стана главен прокурор.
    Ти от умрял писмо чакал ли си?
  • 74 Факт,напомням ти:

    70 10 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    А тези лицемерни мошеници кой ги вкарва в политиката? Марсианците ли са ги избрали? След като с цялата си глупост и наивност сте гласували за тях,радвайте се на лъжите им и им сърбайте попарата.
  • 75 Факти ...

    19 52 Отговор
    Триите триите, няма да съборите правителството..

    Коментиран от #79

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Е и какво да седим

    32 7 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Е и,какво да седим и да ги гледаме,това ни предлагаш,с този начин на мислене, съм на мнение, което няма да изкажа а ще ви попитам,вие бихтели постъпили като тях,или сте някакъв съдник без идейно чакаш участа СИ.
  • 79 Kастро

    62 6 Отговор

    До коментар #75 от "Факти ...":

    Няма нужда да го събаряме. То само ще падне до септември. Важното е какво ще стане после.
  • 80 Много моля Ви мадам

    35 4 Отговор
    Мене многу мъ и срам.
  • 81 СЛЕД БОЙКО ПОТОП

    76 6 Отговор
    Рaдaн Кънeв:
    Рaдaн Кънeв кoмeнтирa бъдeщeтo нa прeмиeрa Бoйкo Бoриcoв
    Бoйкo Бoриcoв прecтaнa дa e чoвeк oт нaрoдa. Мoмчeтo oт Бaнкя ce кaчи пo cтълбaтa нa Cмирнeнcки някъдe виcoкo, ceгa живee в рoзoви oблaци и хoрaтa cтaнaхa бoгaти в oчитe му"
  • 82 БОРИСОВ УМЕН ЛИ Е

    89 5 Отговор
    ГОРАНОВ НАДМИНА ДОСТА ПО ПОДВИЗИ ДОРИ ЦЕЦО ГУМЕНКАТА , ДОКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТИГНЕ ДРУГАРЮ БОРИСОФ
  • 83 Тончо

    54 3 Отговор

    До коментар #37 от "Перков":

    Хотел-както и да е,вложил пари-построил го,ще върти бизнес,очаква някаква възвращаемост.Даже кредит ще ти покажат.А тука строиш нещо,дето само ти ще го ползваш,само за себе си.
  • 84 ems

    64 6 Отговор
    Аа такааа!
    Понякога ме е срам, че съм българин
  • 85 Балъка BG

    62 4 Отговор
    Зaпaдния cвят e c рaзвитa грaждaнcкa рeaкция и oбщecтвo. Зa дa имa възмoжнocт дa ce крaднe oт държaвaтa трябвa нaрoдa дa e oвчи и дa живee в cтрaх и oтчaяниe. Лукaнoв прoзря тoзи фaкт и cъздaдe мутритe. Тe тaкa тe прeвзeхa държaвaтa и вмecтo бухaлки .........
    Зaпaдния cвят e минaл пo тoзи път и ce e cъбудил , зaтoвa ceгa имaт щo гoдe cтaндaрт и пo дoбър нaчин нa живoт и никoй нe oпитвa дa ги връткa .
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 НЕМА ЛАБАВО

    48 7 Отговор
    Каскета ги почва ! Само да се върне от Плевен.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 сггсгс

    63 6 Отговор
    горанов е готов за доживотен концлагер !
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Стареца

    70 5 Отговор
    Цитат от казаното от ВГ според ББ: "а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено"
    Аз пък живея в това подобие на държава с 300 лв месечна пенсия и си мисля, че още 6 милиона водят подобен безсмислен начин на живот, както е казал господин Горанов!
  • 92 Иванов

    77 7 Отговор

    До коментар #12 от "Усмивката":

    Политиците в нормалната държава първо си дават оставката. После отговорите ги дават пред съдията.
    Обаче при нас ще се окаже, че някой иска да натопи Горанов. И Гешеф ще погне тия долни хорица, дето си врът носовете в фербаво-мсфиотската помия, наречена управление... Колкото и да се крият зад техния съд, зад тяхната частна милиция, зад техните мисирки(които междовпрочем са почти всички работещи в някакви медии) все ще има някой мръсник дето ще изкара нвкоя кирлива риза. То хубаво, че все още не са разпределили държаените богатства, та някой недоволен да изкара нещо. Щото народа ни е" мъртъв" отдавна, поне в по голямата си част.
    Вече и на марсианците стана ясно, че ни управляват абсолютни некадърници, но страшно нагли и крадливи. Обаче само българите не го разбраха, може би след още 500 години ще се осъзнаят. Но сега нямаме това време, тия ще унищожът България до 30 години най много. Надявам се бог преди да ги метне в ада, да пизволи на Аспарух, Крум, Симеон и други наши велики владетели да си поприказват на заключена врата.
    След освобождението богати българи са дарявали цялото си имущество за читалиша, училища, църкви. А тия боклуци, знайни и незнайни, разрушиха и опоскаха всичко. Гадината Костов ни оправи с приватизацията, а падишаха наш ни онодва повече от 10 години управление.
  • 93 нутр

    72 6 Отговор
    Каквото и да пишете е глас в пустиня. Прокуратурата не се занимава с "големите".
  • 94 Гост

    67 5 Отговор
    Това го искам довечера в новините по всички медии!
  • 95 Иванов

    61 3 Отговор

    До коментар #63 от "ЪРП":

    Няма герп, бсп и разни други формирования. Всички са едно. Инак как си обяснявате факта, че няма исъдени ог тая пасмина. Инак по медиите и в парламента ще се избият(де тоя късмет)
  • 96 Неделко

    73 4 Отговор
    Всичко което Божков каза е истина ! Мутрите днес управляват държавата и рекета е на държавно ниво ! Къде са прокуратурата и съдебните органи ? ?
  • 97 Дебелия

    54 2 Отговор
    Ай стига бе,от апартаменти минахме на резиденции,ей голяма работа сме крадем си без никакакви задръжки,т.е.то не крадем,то напараво грабим ама грабим като за последно.Нищо Той вирусът не избира и Вас ще Ви навири,тогава носете си га на Оня свят,а това което остане?
    .Ей ГЕШЕВ МАЙ ЩЕ ИМА РАБОТА И ЗА ТЕБЕ.
  • 98 Марта

    58 3 Отговор
    Докога ще ни лъжат и крадат? Докога тарикатите ще се подиграват с народа ни? Какво ще предприемат властващите? Наход сте, господа!
  • 99 Брах ви лайката гербаджийска

    47 5 Отговор
    То се е видяло, ще излизаме с манолова да потърсим отговори
  • 100 Стив

    70 6 Отговор
    Г-н Премиер, г-н Гешев, май е време да проверите 'миловидния' Влади Горанов какви ги е вършил на наш гръб. Време е втори министър да влезе в затвора. Не мислете, че народа ни е наивен. Кой министър по света ще се среща с хазартен бос? Това е подсъдно в цивилизования свят. Докажете, че уважавате народа си.
  • 101 горанчо, свинчо , бикини фена

    48 3 Отговор
    .дядо анани и каскетлийския, и цацата са все от вилаета на оня, дето му горя покрива край Бургас. Всичкото туй гнус и мизерия е продукт на ДС, крадат за шефовете си, а за тях - къща в барцелона, росенец, ярема и т.н., Ама у гробищата няма ги занесат, там ще им се види тесно. Затуй преди туй в затвоора, че да свикнат, тяхната ............!
  • 102 Ами уважаема-

    30 3 Отговор

    До коментар #71 от "Димитрова":

    ако си софиянка - иди и виж. И се позамисли
  • 103 Чочо

    42 3 Отговор

    До коментар #20 от "Усмивката":

    Има нужда от нови политици, през последните 30 г материала се оказа супер негоден!

    Коментиран от #104

  • 104 Как не можа да се намери един Орбан или

    49 5 Отговор

    До коментар #103 от "Чочо":

    Курц в територията и да вкара американско правосъдие,и о-в Света Анастасия да стане Алкатрас за досегашните държавни корумпета.Явно проблема отива към смяна на системата,другото е само смяна на караула.
  • 105 Plamen

    8 57 Отговор
    Почти всеки може да има такава вила, ако успее да вземе кредит от банка. По този начин много хора успяха да си купят, земи, заводи, електроцентрали, курортни станции по морето, скъпи коли и други.
    Ами това е министър на финансите, човек който притежава, знания, навици и умения да борави с финанси, подобно на брокерите в борсите.
  • 106 Перър Петров

    50 2 Отговор
    Всеки предвидлив ученик който си спестява пари от закуските, като завърши става милионер.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 не е само той

    22 35 Отговор
    ХАХА, във всеки град има по един такъв феодал от БСП, с много по голяма къща от тази, тях защо не ги показвате?
  • 109 fakt

    35 2 Отговор

    До коментар #63 от "ЪРП":

    кои не са ? всички за това се натискат в парламента , а за народа на никой не му пука
  • 110 елийо

    42 3 Отговор
    тоя е супер паразит, дай му да живеена аванта на гърба на други, сигурно е много богат материално , но е душевно и морално беден!!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 миш

    30 1 Отговор
    Маанете момчето,това е гредоред.
  • 115 Нали

    48 7 Отговор
    Ревяхте че народния съд избил елита на нацията. Ей ви го новия елит.
  • 116 Фейк

    19 21 Отговор
    Четете 5 за 4.Място закупено 2003г.Тогава нито Борисов, нито са били в политиката.Не казвам,че Горанов е цвете ама това е поредната хвърлена гола кука.Кой е бил или е във властта няма как да ви насочи към истината кои как се възползвал,защото всички ще потънат.Б.Б. може да си е купил и да има къщи ,вили,но тази в Барселона е лъжа.Няма опозиция,няма читав политик,няма читава партия,няма общество в БГ.Пълно е с наивници-всички изброени бъркат в кацата и бивши и сегашни,разликата е кой повече.

    Коментиран от #119

  • 117 Pepi

    34 7 Отговор
    Долни боклуци и обирджии...всички от ГЕРБ са такива...
  • 118 ГЕРБ Народните милионери

    34 4 Отговор

    До коментар #20 от "Усмивката":

    За теб този Касабов журналист ли е? Недей да обиждаш журналистическото съсловие с причисляването на тази посредствена и психически неустойчива личност към нея. Той, както и менторът му - Валерката Кабелчето от Бургас, освен политически плагиати и ренегати са и за освидетелстване. Но затова и се сдушиха с величеството си Борисов, защото са от една психическа група.
  • 119 ГЕРБ Народните милионери

    46 6 Отговор

    До коментар #116 от "Фейк":

    По-добре не давай мнение преди да направиш съответните справки! От 2001 до 12009-та младото кариеристче Владко Горанов е началник на отдел "Социални разходи" към Министерството на финансите. Явно с придобиването на разни имоти той добре е пренасочвал където трябва "социалните разходи".

    Коментиран от #138

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 ФАКТ !!!

    22 6 Отговор
    Откакто сме се родили все ни лъжат ЧЕРВЕНИТЕ номенклатурчици !!! Това е истината !!! А ние им работихме за жълти стотинки !!!

    Коментиран от #125

  • 123 Интелигентен

    28 4 Отговор
    КОРУПЦИЯ,От корупция,Корупция,от Корупция е построен този палат/резиденция,-с парите-700 милиона,коитоГоранов е получавал от Божков през последните шест години-ежемесечно в "пакет-2-3 килограма"пари в банкноти-отчет на олигарха пред финансовият министър.Ко-руп-ци-я,корупция.
  • 124 Горанов

    4 12 Отговор
    Червен номенклатурчик? А може би и агент на Путин?
  • 125 Както

    26 1 Отговор

    До коментар #122 от "ФАКТ !!!":

    Казват турците- Ахмаклар сонсуз. В превод: идиотите никога не свършват.
  • 126 гост

    33 4 Отговор

    До коментар #8 от "Усмивката":

    Хубаво се усмихваш, но тъпо! Първо се запитай кой сложи гешев за главен прокурор и после питай къде е гешев! Не съм видял още куче да хапе стопанина си...

    Коментиран от #144

  • 127 Само идеята

    27 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    А някой пита ,,до вчера сме с милиарди излишеци,а днес ще теглите 10 заем''та Влатко с поглед на пор се чуди.
  • 128 Наблюдател

    36 3 Отговор
    Отговора на въпроса- " Как се строи резиденция за милиони с министерска заплата" е - Като си затвориш очите при неплатени данъци примерно за 700 милиона, които трябва да събереш понеже по принцип това ти е работата. Естествено срещу "флуиди във формата на финикииски знаци" в посока банковата ти сметка някъде по Света..... и така няколко пъти! Това упражнение е доказано безопасно защото началниците ти са се погрижили да назначат Гл. прокурор за който тия работи са напълно невидими Къде, къде е по важно и атрактивно е да гониш кокошкарите по селата....
  • 129 Вида

    28 5 Отговор
    Какво искате бе? Горанов да живее цял живот под наем ли бе? Не Ви ли е срам? Засрамете се!
  • 130 банани

    35 3 Отговор
    Ама не търсете Гешев. Той е с Боко а Горанов е под Бокова закрила. Мафия. Държавата пренадлежи на мафията. Всички са вързани като свински черва.
  • 131 Тошко

    9 26 Отговор
    ФАКТИ, покажете документ за собственост, за да може да Ви повярваме. Качвайте само проверени факти, защото другото е лъжа.
  • 132 Васил

    31 2 Отговор
    Я питайте селянина от Банкя дали има корупция. Сега нашият дикататор и Горанката ще си мерят къщите
  • 133 Пенсионер

    7 28 Отговор
    Защо Биволъ решиха, че къщата на Сариеви е собственост на Горанов? Да докажат с документи.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Ново

    12 4 Отговор

    До коментар #4 от "бибю":

    Честито на горанов с здраве да я ползва/докатил има бодали като божков ще има тарикати като горанов/защо всички къщи не ги проверят или ще кажете заварено положение коцето от възраждане защо не декларира колата и къщата
  • 136 Ново

    10 8 Отговор

    До коментар #13 от "Аз Аз":

    Божков без работа за 30год един милиард горанов за 10год като министър и зам министър има един милион 10годпо12мес =120месечни заплати по 10 000лв=1 200 000лева нито приватизация /нинова/ нито двоина заплата на деси/радев/
  • 137 Иван

    19 2 Отговор
    Оставка веднага крадците от герб.
  • 138 Фейк

    12 2 Отговор

    До коментар #119 от "ГЕРБ Народните милионери":

    Завършил икономика трябвало е да продължи в чистотата.Хвърлял е боб и е предположил,че ще стане мин.на финансите и е дал пари на кръстниците надеждата си преди да са му се родили деца още да купят земя,защото той е предполагал,че ще стане фин.министър и да не го обработват ьползват за компромат като заеме длъжността.Сми изберете следващия път упрвляващи бездомници или с дипломи но никога не работели по завършената специалност,без близки,роднини или ако имат да са безимотни,без пари,за да да и достатъчно честни с един куп дългове.
  • 139 1944

    3 7 Отговор
    комунисти, сър. могат само да крадат.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Sta

    0 2 Отговор

    До коментар #126 от "гост":

    Като спрв да го храни!
  • 145 гошо

    22 1 Отговор
    Герберастите са доказани крадци и лъжци и национални предатели.Какво се чудите?
  • 146 Кутиите

    19 2 Отговор
    Някой знае ли коя е по-скъпа , тази или онази в Барселона?
  • 147 Аман

    16 1 Отговор
    Като ви чета, коментарите толкова се забавлявам.Има толкова поговорки за българският народ,които отговарят на самата истина.Не може да гледаш какво се случва пред очите ти и да го забравиш за три дни.Няма кой да дойде,и да ни оправи държавата.Нестава с ракийката салатката пред телевизора а жената в комшията забрави...
  • 148 Ivan

    18 1 Отговор
    Браво на момчето добре се е продал. Парите са си пари. Утре когато дойдат други на власт ще му ги вземат. Сега му е гот, но ще дойде време и ще вие като сталинградска сирена. То така и баба знае осребрявай държавното и си гледай кефа. Ще му гледаме сеира.

    Коментиран от #151

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Факти

    1 10 Отговор
    = Нюзрум на бандитите и майсторите на провокацията и фейка
  • 151 Били

    20 0 Отговор

    До коментар #148 от "Ivan":

    Какво толкова, една къщичка....малка.
    Никой няма да му я вземе. Гарван гарвану око не вади. Кучетата си лаят, керванът си еърви.
  • 152 Ха ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Усмивката":

    Ха ха ха ха , кого питаш?
  • 153 ГОРАНОВ ГОРАНОВ

    19 2 Отговор
    В ИТАЛИЯ вceки eдин рaбoтник или eднoличнa фирмa щe пoлучи зa мeceц aприл 600 eврo, a зa мaй - мeжду 800 и 1000 eврo. Мaлкият и cрeдeн бизнec щe бъдe пoдпoмoгнaт c нaд 16 милиaрдa eврo. Нaд 3 милиaрдa щe ce инвecтирaт в здрaвeoпaзвaнeтo и зa приeмaнe нa бoлничeн пeрcoнaл, кaктo и зa oбcлужвaнeтo нa пaциeнти при дoмaшни уcлoвия.

    Ceмeйcтвaтa c ниcък гoдишeн дoхoд щe пoлучaт бoнуc oт 500 eврo зa лятнa вaкaнция
  • 154 Били

    22 2 Отговор

    До коментар #60 от "ГЕРП=БКП":

    Навремето се скъсваха да показват "вилата" на Лилов на село - двуетажна къща , наследена от родителите му. Родната му къща. А сега не се наситиха да купуват имоти и да строят палати.
  • 155 Били

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Фредо":

    Тук? В България? В Чалгария?
    Ти си луд...
  • 156 Бай Петко

    10 1 Отговор
    Така е било и така ще бъде докато свят светува
  • 157 Анатема,@йдуцу!

    17 2 Отговор
    Каскет!Махни каскета от очите си!Не се прави на заспал!
  • 158 гнида

    17 2 Отговор
    Каскета фаща цингуси били дядовци за пет лева , но не закача себеподобните си , дето имат къщи за милиони ! Герб са долни КРАДЛИВИ ФЕКАЛОМЕТИ И ГЕШЕФТУРАТА ГИ ПАЗИ !
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 fakeTAXI

    11 0 Отговор
    Гешев още утре слага каскета, събира бригада и прави "уникална" акция)))))
  • 161 Ламбо

    2 3 Отговор
    Епа на палатка ли искате да живее министъра. И само как е дал акъл на премиера да се занимава от тук на татък с политика ....Все едно щеше да стане сладкар . Браво на Биволите! ТОП ниво на статията !!! Да отоват да си приберат хонорара от Позитано !
  • 162 Героите на ЖЦ

    1 3 Отговор
    Такива са безинтересни за цялото общество...!
  • 163 Съсед

    6 1 Отговор
    В този луксозен блик е апартамента подарен от бизнесмен на Георги Първанов- агента Гоце. И за тази информация един журналист беше уволнен от ТВ
  • 164 Илиянчо

    4 0 Отговор
    Хитрия живее от глупавия, глупавия от работа??? България стадо овце свикнали да доят ( ФАКТ)
  • 165 А жените с леко поведение...?!

    3 0 Отговор
    От какво живеят, ами те политиците са,, безсрамни,, като,, контингента,,...! Тези всичките се прикриват по един или друг начин и един им излизат, кирливите,, ризи на показ...! (Беден човвк е,, глупав,, но не и ,, използвач,,...!)
  • 166 соросоидни кърлежи

    4 0 Отговор
    горанов спестил от закуски, още от 1клас..
  • 167 М Михалев

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Да краде ,всеки влиза с фикс идеята да лапа,да лапа ...и пак да лапа ..
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Куклата с каскета

    6 0 Отговор
    Къде е този индивид, който в горещини те ходи с Каскет! Господин Каскет, пардон, Господин Холмс?!!!!!
  • 172 Непозна

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Има едно изключение - Жан Виденов се нарича
  • 173 Токин

    8 0 Отговор
    Този с къща за милион, Цветан Василев със "спестявания" от няколко милиарда, Васил Божков живее с 5-6 млн.евро, дадени от приятели... мила родна картинка!
  • 174 ДПС е щедра

    4 0 Отговор
    Към продажните българи, скоро ще разберете защо...
  • 175 Светла Вълчева

    6 0 Отговор
    Леле,и тия се самозабравиха....Колкото по-нагоре се изкачват по стълбата,толкова повече не виждат стенещият от недоимък народ....."Приказка за стълбата"....
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Весел

    1 0 Отговор
    Министър Горанов вие ли разрешихте на банките правото да дерат кожи!? От там ли Ви идват големите пари?
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 вачо

    0 0 Отговор
    сигурно е под наем-това са инсинуации.....
  • 180 Само за кадастъра

    1 0 Отговор
    В снимката, направена с дрон се вижда, че за този ПАЛАТ специално е изсечена гората!
    От тази страна на улицата, в гората НЯМА ДРУГА ПОСТРОЙКА.
  • 181 баба Цола

    2 0 Отговор
    Голяма революция усещам , че се задава.Такава, че 1989г.ще ни се струва шествие.
  • 182 Селянин

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "бибю":

    Къщата на горанов е като небостъргач няма такъва къща в цяла европа / лошото е че сеобаждат хора които живеят и имат подомни къщи Да сложат снимки и на другите баровци и мутри Народа ще пречени