71 292 141

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. Докога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря?

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

На 26.03.2018 г. от гражданско сдружение БОЕЦ са внесли Заявление по ЗДОИ с вх. № .№63-00-8/26.03.2019г до шефката на НАП, Галя Димитрова, с което изискват информация, касаеща хазартния бизнес и несъбрания корпоративен данък.

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

От БОЕЦ публикуват следните зададени от тях въпроси:

Първо: Какъв е размерът на отписаните вземания на НАП поради изтекла давност по години за периода 2009г.включително – 2017г. включително?

Второ: Какъв е общият размер на отписаните вземания на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Трето: Какъв е размерът на несъбрания корпоративен данък по ревизионни актове на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Четвърто: Какъв е общият размер на оборота по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри и необлагаеми с ДДС за периода 2009г. включително – 2017г. включително?

Пето: Какъв е общият размер на декларираната печалба по години от фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г. включително – 2017г включително?

Шесто: Какъв е общият оборот на годишна база по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г.включително – 2017г. включително?

Седмо: Пълен списък на фирмите, занимаващи се хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри за периода 2009г. – 2017г

"Считаме, че поради високият и надделяващ интерес към исканата от БОЕЦ информация, както и поради нашето законно право да си съставим собствено мнение за дейността на НАП като задължено лице, исканата от нас информация ще ни бъде предоставена в законно установеният срок на посоченият от БОЕЦ носител и адрес в изпълнение на ЗДОИ.", пишат в заявлението си от БОЕЦ.

Дата 26.03.2018г. Г. Георгиев /председател ГД „БОЕЦ”/

Хазартният бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазартът се оказа изключително обгрижван от управляващите. Това е бизнес, който се ползва с грижата и закрилата на нашите политици и управници. Той е по-важен за управляващите от здравеопазването, лекарствата, хляба, образованието, социалните грижи и хранителният бранш. С оборот за над 3 милиарда на година, хазартът внася нелогично и необяснимо (или обяснимо) малко данъци в държавната хазна и за него се полагат специални грижи, административни отстъпки и данъчни облекчения. Търкането на билетчета се превърна в национален спорт, а националните телевизии, в денонощни игрални зали! Корпулентен бизнес за корпулентни бизнесмени! Всички сме чували митове и легенди за печалбите в бранша, както и за зависимостите, обвързаностите и корупционните схеми, в които са вплетени босовете на управляващата ни мафия, за да разтварят институционален и данъчен чадър и осигуряват спокойствие на хазарта и участниците в този бизнес.

Случващото се днес с „изненадващата“ офанзива срещу Васил Божков е театър имащ за цел да внуши на обществото, че държавата и нейните институции не са знаели нищо за този грабеж в продължение на години и изведнъж са прогледнали, твърдят още от БОЕЦ.

"Още преди две години БОЕЦ изисквахме от НАП информация за дейността на всички фирми занимаващи се с хазарт и лотарийни игри и то за периода от 2009г.! Алармирахме по този начин институциите и обръщаме вниманието им към този сектор на бизнеса, който е от най-обгрижваните от управляващата ни мафия за последните десетилетия без значение кой клан на мафията управлява", пишат от сдружението.

Какво се е случило?

"НАП вместо да изпълни Закона и да предостави на БОЕЦ исканата информация, като още тогава би станало ясно, че стотици милиони се крадат от българите и държавата всяка година, Галя Димитрова, шефката на НАП, потъпква брутално закона и ОТКАЗА мълчаливо достъп на БОЕЦ! Законът за достъп до обществена информация е категоричен, че задълженият орган, в случая НАП, е длъжен да отговори! БОЕЦ продължихме битката и заведохме дело в Административен съд София-град!", твърдят от сдружението на Георги Георгиев.

С решение 5035, Административен съд- София град, съдия Красимира Милачкова, отменя отказа и ОСЪЖДА НАП по Заявлението на БОЕЦ по ЗДОИ, касаещо информация за хазартния бизнес!

Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години
Борисов, Горанов и НАП са знаели за далаверите в хазарта и са разтваряли чадър над Черепа от години

Вместо обаче да изпълни съдебното решение, НАП обжалва пред ВАС! Упорито пазят омератата за печалбите и платени данъци от хазартните босове! НАП не отрича, че има тази инфорамция, но отказва да я предостави!

С решение 6045 от 22.4.2019г. Върховният административен съд отхвърли жалбата на НАП срещу решението на АССГ , с което ги задължават да отговорят на БОЕЦ по ЗДОИ на зададени от нас седем въпроса!

РЕШЕНИЕ

6045
София, 22.04.2019

В ИМЕТО НА НАРОДА

Върховният административен съд на Република България – Пето отделение, в съдебно заседание на седми март две хиляди и деветнадесета година в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

ЙОВКА ДРАЖЕВА

ЧЛЕНОВЕ:

АННА ДИМИТРОВА
ЕМИЛ ДИМИТРОВ
при секретар Николина Аврамова

и с участието

на прокурора Илиана Стойкова

изслуша докладваното

от съдията АННА ДИМИТРОВА
по адм. дело № 12148/2018. Document Link Icon

Производството е по чл. 208 и сл. от Административнопроцесуалния кодекс (АПК).
Образувано е по касационна жалба, подадена от изпълнителния директор на Националната агенция за приходите (НАП), срещу решение №5035/26.07.2018 г. по адм.дело №4772/2018 г. на Административен съд – София – град, с което е отменен негов мълчалив отказ по заявление вх. № 63 – 00 -8/26.03.2018 г. на НАП и му е изпратена преписката за произнасяне в 14 дневен срок със задължителни указания по тълкуването и прилагането на закона.

РЕШИ:

ОСТАВЯ В СИЛА решение №5035/26.07.2018 г. по адм.дело №4772/2018 г. на Административен съд – София – град.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Така вместо да изпълни решението на съда, Галя Димитрова и НАП отказват да предоставят на БОЕЦ исканата информация, чрез която твърдят, че разкриват огромна схема за кражба на милиарди в хазартния бизнес. Аргументите на НАП за незаконосъобразния им отказ са, че предоставянето на тази информация би изисквало от тях известни усилия.

Този цинизъм не е случаем, пишат от БОЕЦ. НАП демонстрират потъпкване на закона и правото на гражданите да получат законно полагащата им се информация! Пазят омертата за хазарта, пазят бизнеса на Черепа на всяка цена, дори с цената на противозаконни действия, гневят се от сдружението.

"Всичко това няма как да се случи без прякото разпореждане на Владислав Горанов, който освен финансов министър е и предсдеател на управителния съвет на НАП. А над Горанов стои Борисов", убедени са от БОЕЦ.

От БОЕЦ завеждат ново дело, трето, този път в Административен съд - Видин, оспорвайки поредния отказ на НАП като незаконосъобразен и необоснован.

С Решение №108 от 11.10.2019г. АС – Видин ОТМЕНЯ отказа на НАП по всички точки и ОСЪЖДА отново Агенцията да заплати разноските по делото. РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ!

За трети път от БОЕЦ осъждат НАП да предостави информация за оборотите и печалбие на Васил Божков и останалите играчи в хазартния бизнес и отново НАП отказва да изпълни съдебното решение, пишат те.

"НАП, РЪКОВОДСТВОТО НА НАП В ЛИЦЕТО НА ГАЛЯ ДИМИТРОВА И ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ КРИЯТ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ ПЕЧАЛБИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ НА ВАСИЛ БОЖКОВ И ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ХАЗАРТНИТЕ БОСОВЕ! БОЕЦ доказваме това с факти и документи от продължилата две години съдебна битка с институциите да разкрием колосалните данъчни измами и грабеж нанасящ щети за стотици милиони на година на държавата! И точно институциите и хората, които трябва да се борят с тези измами, крият и пазят измамниците. Същите институции сега се правят на изненадани, а Борисов, Горанов и Димитрова играят ролите на нищо незнаещи и на борци срещу хазартните измами", пишат възмутено от БОЕЦ.

От сдружението твърдят, че през цялото време от НАП разполагат с поисканата информация, но отказват да я предоставят.

Така се стига до четвърто дело в Административен съд срещу НАП, където магистратите се произнасят, обявявайки отказа на НАП за НИЩОЖЕН!

"Борисов, Горанов, Димитроа - те са хората, които разтваряха чадър над тези схеми в продължение на десет години! По същият начин Борисов и министрите му се правеха, че не знаят нищо и за източването на язовир „Студена“, за некачествения ремонт на пътя край Своге, станал причина за смъртта на 20 души и за всичко други скандали и гейтове, които тресат държавата ни ежедневно! Както и в тези случаи, така и сега БОЕЦ доказваме с документи и факти, че всичко в държавата на мафията се случва и контролира лично на най-високо ниво! Всички са знаели и всички са отговорни в схемите!", продъжават от БОЕЦ.

"Не е тайна, че Горанов е от „квотата“ на Пеевски в министерски съвет. Логиката предполага, че удара срещу Божков е част от тотално преразпределение на територии, бизнес, пари и власт, продиктувано от ограничения ресур, който принуждава мафията да влезе в режим на самоизяждане, за да оцелеят „най-дебелите“. Борисов отдавна се е превърнал в марионетка на Пеевски и както с избора на Гешев за главен прокурор, така и със всички свои действия доказва, че именно Пеевски и ДПС ръководят вече държавата. Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. Докога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря? Докога ще издържат и всички, които са крали заедно с Борисов и са му се отчитали години наред, а сега изведнъж той се обръща срещу тях? И най-важният въпрос – докога гражданите ще търпят да бъдат мачкани, ъгани и ограбвани от шепа самозабравили се мутри, ченгета и престъпници?", питат се от БОЕЦ.

"БОЕЦ ви описахме една двугодишна сага, минала през 4 съдебни дела, спечелени от нас на всички инстанции срещу НАП и държавата на мафията! Тази сага показва упорития стремеж и огромните усилия положени от институциите, лично от Галя Димитров и Владислав Горанов, под прякото ръководство и контрол на Пеевски и Борисов да пазят и крият информацията за платените данъци и милиардните печалби на Божков и останалите хазартни босове! Те са съучастници в този грабеж, продължил десетилетия! Само пореден пример за мафиотската и престъпна същност на това управление! Сега процесът на самоизяждане на мафията е в ход, като Борисов и Пеевски с помощта на Гешев и НАП се опитват да изядат Божков, за да нахранят глутницата!

БОЕЦ доказваме по неоспорим начин, че Борисов, Горанов, и Галя Димитрова са знаели за далаверите в хазарта. Да не забравяме, че на върха на тази група стои Пеевски! Не само за бизнеса на Божков, но и за всички останали. Спокойно можем да кажем, че този бизнес е бил под техен личен контрол, както и милиардите минаващи през него. Част от тези милиарди се връщат и „джиросват“ на властимащите, като гаранция, че далаверите ще продължат. Така се смазва машината и се купуват къщи в Барселона, апартаменти с асансьори в хола и тн. Така се пълнят офшорни сметки и се живее охолно в Дубай с години. Така след това се правят и дарения, с източените и одрани от нашия гръб пари!", допълват от гражданската организация.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 340 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 далавера няма

  384 12 Отговор
  То няма далавера, всичко е законно, въпроса е този който е направил закона така какво е получил в замяна...

  Коментиран от #61

 • 2 Този коментар е премахнат от модератор

 • 3 Последния софиянец

  489 18 Отговор
  На всички беше ясно че в хазарта се отчитат смешни обороти. Ако не са знаели, значи министрите са пълни идиоти и трябва да напуснат заради невменяемост.

  Коментиран от #98

 • 4 E мерси че ни казахте

  254 26 Отговор
  Просто български манталитет, никой не го интетрсува...
 • 5 3339

  365 27 Отговор
  АБЕ Я РАДЕВ ДА ГО СВАЛЯ И ПРАЩА НА ТОПЛО !

  Коментиран от #54

 • 6 Критичен

  307 14 Отговор
  тва решение няма подпис на съдия, няма печат, за кво говорим, то чадъра е видим, и не само над хазартния бос божков, а и над Лукоил на авера Златев, за БТ, за БМФ, за енергетиката дане говорим .........

  Коментиран от #12, #52


 • 7 Загрижен

  368 28 Отговор
  Съд, присъда и затвор за Борисов и шайката. Ама как да се случи, като българите сме овце. Те, овцете, са революционери сравнение с овчедушния народ.

  Коментиран от #48, #51, #121

 • 8 Мда

  267 14 Отговор
  И в крайна сметка къде е информацията, предоставена ли е, или наглеците продължават да крият далаверите си?
 • 9 фффф

  251 13 Отговор
  Значи са част от престъпната му група. Гешев...?
 • 10 Лекар БГ

  318 11 Отговор
  Има точно два варианта. 1.Знаели са и са разпъвали"чадър".Което директно ги вкарва в ОПГ с Черепа за укриване на данъци в крайно високи размери. 2.Не са знаели.Е що за ръководители на Държава са,в която някой,не плаща едни 700 милиона,а те не знаели?!Тежка безстопанственост е това.

  Коментиран от #53, #73

 • 11 2882

  158 11 Отговор
  Епа то пише в новите обвинения че престъпната група била от трима

  Коментиран от #130

 • 12 111

  170 10 Отговор

  До коментар #6 от "Критичен":

  Ако решението е свалено от сайта на съда, няма как да има подпис, печат и т.н., така че влезте в този сайт и проверете по номера и годината на делото
 • 13 Боец с продажния гъзец

  25 235 Отговор
  Кой го казва това Един национален продажник

  Коментиран от #16

 • 14 ДСъученик

  49 129 Отговор
  Шумкарите добре са възпитали децата си.

  Коментиран от #17, #133

 • 15 Този коментар е премахнат от модератор

 • 16 Много ясно

  23 173 Отговор

  До коментар #13 от "Боец с продажния гъзец":

  На заплата от Кремъл.......
 • 17 Мирен преход Да ама НЕ

  29 124 Отговор

  До коментар #14 от "ДСъученик":

  Не бе,просто ги изпратиха да учат в Москва
 • 18 Наблюдател

  235 9 Отговор
  Естествено че са знаели! Няма начин такава далавера да съществува без тяхно знание и най-вероятно участие!!
 • 19 габровец от варна

  176 6 Отговор
  Брейй че невероятно откритие!По-интересното е колко дрога минава през Бг щом толкова кила хващат.
 • 20 Стунджи

  206 8 Отговор
  Трябва да си пълен идиот,за да повярваш,че управляващите нямат хал хабер информация за хазартните босове и техните далавери. Сега лаещия непрекъснато Найденов кой знае какво му е обещано за да окаже "съдействие" !
 • 21 Боец и БТВ останаха без пари

  45 180 Отговор
  Ами сега какво ще правят БТВ. Какво ще правят Хекимян и Венелин Петков. Как ще продължат да се издържат и как ще защитават един престъпник с 18 различни обвинения. Дори Ал Капоне е имал по-малко. Прецедент за България.А по БожковТВ от сутрин до вечер само него дават. Горкият милиардер. Само 2-3 милиарда откраднал. Как може държавата така да се отнася с такъв “почтен човек”.... Честно казано аз си мисля че БТВ трябва да се разследва до дупка. И Хекимян и Венелин и всички бивши и сегашни директори в борда. Аз никога не съм виждал по манипулативна и истината прикриваща медия. Трябва да се разследва. Цялата телевизия прилича на мафиотска структура за поръчки, шантаж, злепоставяне и манипулиране срещу пари и оневиняване на престъпници и комунистически агенти срещу пари както и пропаганда. За мен БТВ е мафиотска структура прикрита зад кадъра на предавания.

  Коментиран от #24

 • 22 Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини

  34 171 Отговор
  Ами сега какво ще правят БТВ. Какво ще правят Хекимян и Венелин Петков. Как ще продължат да се издържат и как ще защитават един престъпник с 18 различни обвинения. Дори Ал Капоне е имал по-малко. Прецедент за България.А по БожковТВ от сутрин до вечер само него дават. Горкият милиардер. Само 2-3 милиарда откраднал. Как може държавата така да се отнася с такъв “почтен човек”.... Честно казано аз си мисля че БТВ трябва да се разследва до дупка. И Хекимян и Венелин и всички бивши и сегашни директори в борда. Аз никога не съм виждал по манипулативна и истината прикриваща медия. Трябва да се разследва. Цялата телевизия прилича на мафиотска структура за поръчки, шантаж, злепоставяне и манипулиране срещу пари и оневиняване на престъпници и комунистически агенти срещу пари както и пропаганда. За мен БТВ е мафиотска структура прикрита зад кадъра на предавания.

  Коментиран от #115, #120

 • 23 Камарг

  145 8 Отговор
  Сега Спорт тото,Българският спортен тотализатор изземва хазартния бизнес и ще предлага вече и спортни залози.Ще си имаме и държавен хазарт освен бензиностанции
 • 24 Тези ...

  30 204 Отговор

  До коментар #21 от "Боец и БТВ останаха без пари":

  Ами тези от "боец" също трябва да бъдат разследвани, стига толкова фалшиви сайтове пръскащи лъжливи новини, и не само те ... До кога националните телевизии , всеки ден ще дават думата на червените българомразци...

  Коментиран от #27, #45, #118

 • 25 Тома Неверни

  187 14 Отговор
  Нормално е постъпил Божков, не е луд този, който яде баницата а този който я дава. И аз да съм ще направя същото. Защо Борисов и Горанов, не са подсъдими? Преди една година ги нарекох, че са "хунта" и вече заслужено си го носят името ново.

  Коментиран от #71

 • 26 Този коментар е премахнат от модератор

 • 27 Този коментар е премахнат от модератор

 • 28 Гошо

  40 5 Отговор
  А не бе, баница
 • 29 незнайко6572

  138 8 Отговор
  В тази държава само далавери кражби, парите отпуснати от Еврофондове отиват само в едни и същи хора !!!!!!
 • 30 Активист на БСП

  101 16 Отговор
  Ами ...ОСТАВКА !!!
 • 31 Али Реза Текин

  33 11 Отговор
  Живял съм в Германия и Португалия Имам къща в село Люляково. Казвам се Алли, но приятелите ми викат Аптито!!!!!
 • 32 САМО ДА ПОПИТАМ

  108 16 Отговор
  ИМАТ ЛИ ПРАВО НАП ДА МЕ ТОРМОЗЯТ ОТ 10ГОДИНИ. ИМАХ ФИРМА, НО Я ЗАКРИХ. ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХ И НЕ СЪМ СИ ВНЕСАЛ ОСИГУРОВКИ ЗА 6 МЕСЕЦА И МЕ ПРИТЕСНЯВАТ ВЕЧЕ 10ГОДИНИ. ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА ПИТАМ, ДАЛИ ИМАМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА. ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ.

  Коментиран от #50

 • 33 Капитан леши

  131 13 Отговор
  ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИЙ С ИКЛЮЧЕНИЕ ЕВРО КОМ СА ПОДКУПЕНИ ОТ МУТРАТА - ДА НЕ СТЕ ГЛУХИ ИЛИ СЛЕПИ !

  Коментиран от #69

 • 34 Много Долен Тип

  121 10 Отговор
  Тя играта отдавна загрубя,стигне ли се до оставка тя върви заедно със затвор и то не само за ДКХ а и нагоре до върха,не могат да допуснат такъв развой. Четох че 2г след първо четене"разумен срок" сега приемат чисто нов закон за храните и си задавам въпроса да не би след монопол на хазарта и горивата да създадът и монопол над хранителните вериги. И като прибавим масовите арести на бизнесмени синове,дъщери адвокати и певици,безконтролното следенето на тел и интернет заграбването на определени бизнеси тази история доста заприлича на чиста диктатура или може би хунта!

  Коментиран от #136

 • 35 Не е важно, че са знаели

  102 9 Отговор
  Важно е колко са получили! Ужас ги тресе.

  Коментиран от #36

 • 36 Колко да са получили?

  115 10 Отговор

  До коментар #35 от "Не е важно, че са знаели":

  Горанката строи къщурка за около 5000000

  Коментиран от #106

 • 37 Фаера

  94 8 Отговор
  Играят комбина хвърлят ни прах всички са една шайка парите ги закараха в ОАЕ накупиха имоти с тях и гражданство честито да са живи и здрави будалите да плащат и заемите им за сметка на здравето и живота си
 • 38 123

  71 9 Отговор
  Не е като тези да са били един ден на власт и да не знаят, значт но не истат да събирът данците. Занят и за другите които крият обороти но се се прявят че не знат защото се иска работа и трябва да настъпат по пръстите на крака баджанаците, които ще почнат да вият на умряло и да говорят по вестниците колко са репресирани.
 • 39 Ivo

  116 7 Отговор
  Всеки народ си заслужава орисията ,във Франция досега да са ги обезглавили ,там им вдигнаха билетите за градския транспорт и жълтите жилетки подпалиха държавата ,тук е Батак до Батак и Боко тиквата е спокоен защото сме търпими до глупост,не случайно ни нарича прости ,толупи и кво ли не още ,не само че веднага трябва да им се вземе власта но и да им се търси отговорност до дупка на ГЕРБ и всички гравитиращи около тях,безочливо нагли алчни изроди ,на гърба на една шепа народ искат да изкарат милиарди
 • 40 Бунтата

  96 11 Отговор
  Абе Вие да не мислите,че всичко е минало без знанието на баце!!!!! Жестоко се лъжете!!! Всичко е заради следващите избори,Божков да не плати на БСП!!!
 • 41 Тиквистан кочина

  71 16 Отговор
  Това са глупости.В рога на изобилието всичко процъфтява.А Боко е чист като момина сълза...ама друг път...
 • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  14 64 Отговор
  По големи глупости не бях чел..

  Коментиран от #78

 • 43 Васил Левски

  67 9 Отговор
  Абе ти си знаеха,ама като спря да им плаща рекета,и се оказа ,че не са знаели.
 • 44 Този коментар е премахнат от модератор

 • 45 Додо

  18 48 Отговор

  До коментар #24 от "Тези ...":

  Преторианската армия на радев
 • 46 НАГЛОСТ

  77 9 Отговор
  ТOВA E ДЪРЖAВAТA НA БAНДИТИТE И МУТРИТE !!! Мутритe cи нaпрaвихa държaвa и ceгa вoдят вoйнa пo мeжду cи-eднитe aрecтувaт и cъдят другитe a aкo eвeнтуaлнo cлeд врeмe ce cмeни пoлoжeниeтo и другитe дoйдaт нa влacт cтaвa oбрaтнoтo тe пoчвaт дa лoвят и унищoжaвaт другитe ! Прocтo oт тoзи злoкaчecтвeн ТУМOР Бългaрия нямa дa ce oтървe никoгa зaщoтo caми cи ги избирaмe и търпим !!!!!!!!
 • 47 Този коментар е премахнат от модератор

 • 48 До простия

  21 62 Отговор

  До коментар #7 от "Загрижен":

  Да си "загрижен" за държавата е добре, но ако нямащ здрава логика в мисленето, не разбираш как и от къде идват проблемите, а това означава, че не можеш да помогнеш при решаването им ! "Черепа", както и ВИС, СИК, Мултигруп и прочие престъпни банди, не ги създаде Борисов ! Неговата вина е, че не ги пребори тотално ! Но това, не беше по силите на никой в България , защото зад тях, стоеше "държавната машина" на БКП-БСПрестъпници, начело с ДС ! Когато това ви стане ясно, тогава ще разберете, че Борисов е "цвете", в сравнение с тях ! Сега са останали, само няколко "разклонения" или по-скоро "издънки" на комунистическата мафия, с които държавата започна борба, но вие, трудно мислещите, пак сте недоволни !
 • 49 ИСТИНАТА

  76 15 Отговор
  СПЕШНО! НЕЗАБАВНО!! ВЕДНАГА, СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на "държавата" ни, МАШИННО ГЛАСУВАНЕ и НОВИ ИЗБОРИ!!! Да го направим БЪЛГАРИ!!! НАРОДЕ????
 • 50 Отговарям

  10 28 Отговор

  До коментар #32 от "САМО ДА ПОПИТАМ":

  До преди 10год които направи фирма сега е милионер защо спа а не направи фирма преди като божков /вземи пример от нинова сега и тя няма фирма/сега времената са други трябва да се плаща данъци на държавата а не как-то преди на партията
 • 51 Минчо

  9 24 Отговор

  До коментар #7 от "Загрижен":

  Този що не кажи за неговите далавери/не беше ли изгонит от някоя партия за злоупотреби с пари а къщата и колата която има/явно няма будали да плащат за протести и взе да пише тои се сеща кои го пита
 • 52 Знаеш ли

  26 8 Отговор

  До коментар #6 от "Критичен":

  В Испания вече на много документи няма печати.Закона е много строг за документи с невярно съдържание.За измама с лични данни или документи не можеш да си помислиш.
 • 53 Пациен

  16 35 Отговор

  До коментар #10 от "Лекар БГ":

  Явно всички които пишат са с /деменция/ слаба памет след като напусна мвр божков регистрира фирми1991год и борисов му опна чадър /защо не си направите труда да видите кои са министри и президенти до2010год/борисов не е управлявал българия от 681год вие го направихте наи великия държавник

  Коментиран от #60

 • 54 Този коментар е премахнат от модератор

 • 55 Очевидно

  12 21 Отговор

  До коментар #27 от "ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ":

  Ако тези които протестират/които все са замотани от алкохол и наркотик и все полицаи те ги бият/ са боец мама мия
 • 56 2323

  34 5 Отговор
  И става дума за схеми които дори и малко сополиво детенце да хванете на улицата и то ще ви ги разкаже.Интересно коиса другите за които не знаем.
 • 57 По отношение на

  24 6 Отговор

  До коментар #26 от "Факти...":

  г-н министър-председателя е много спорно кое е обидно и кое - не. Ако кажеш за някого, че е недостатъчно интелигентен, може и да е вярно, може и да не е. Ако някой е прочел само една книга, какъв е? Същото е и с категориите " лъжец", " самовлюбен" и подобни. Или че неморално и без основание е " доктор на науките" и " генерал". За кое от тези твърдения бихте завели дело?
 • 58 Тиквун

  41 12 Отговор
  Продавам къща в Барселона и мома с дете бонус спешно
 • 59 И КВО?

  13 50 Отговор
  Да живее Бойко Борисов !!! Другия път пак ще гласувам за единственият ЛИДЕР в държавата

  Коментиран от #64, #68

 • 60 Говорим за Борисов

  26 6 Отговор

  До коментар #53 от "Пациен":

  -настоящият министър-- председател, не подменяйте обекта. Самото създаване на фирма НЕ Е престъпление - така че разходката до 1991 е несъстоятелна. То, както се оказа, и Борисов е бил в Панкрац, но не това е темата сега.

  Коментиран от #62

 • 61 Bai nudals

  22 6 Отговор

  До коментар #1 от "далавера няма":

  Пари,много пари е получил.
 • 62 Bai nudals

  10 12 Отговор

  До коментар #60 от "Говорим за Борисов":

  Нее бил,лъжа.Аз го ненавиждам но истината преди,всичко. В Панкрац нее бил.

  Коментиран от #70

 • 63 Този коментар е премахнат от модератор

 • 64 Браво,

  21 4 Отговор

  До коментар #59 от "И КВО?":

  САМО ТАКА! Браво на теб. Ти в коя държава живееш?
 • 65 От лошия материал

  41 10 Отговор
  Драги коментатори, нали се досещате, че само с чукване върху плюсчето всичко ще си остане както е от 30 години насам. Силно се надявам да променим нещата по другия начин!
 • 66 той

  30 4 Отговор
  Е добро утро. Всички са в лапаницата!
 • 67 Този коментар е премахнат от модератор

 • 68 Bai nudals

  14 9 Отговор

  До коментар #59 от "И КВО?":

  Тоя път ще заложиш ама на куц кон. На тоя компрометиран тип. И кво...

  Коментиран от #74, #76

 • 69 Bai nudals

  15 5 Отговор

  До коментар #33 от "Капитан леши":

  Забравяш и 7\8 т.в.
 • 70 Може и да не е бил

  18 5 Отговор

  До коментар #62 от "Bai nudals":

  Но защо не е съдил тези, които са го набедили, че е бил?
 • 71 хахаха

  19 6 Отговор

  До коментар #25 от "Тома Неверни":

  това че ти си осъзнал преди година че са хунта не означава че това име им е ново или не са били такива от самото начало на управлението си...!
 • 72 Този коментар е премахнат от модератор

 • 73 специализанта

  24 2 Отговор

  До коментар #10 от "Лекар БГ":

  знаели, незнаели, партийните каси трябва да се пълнят !
 • 74 Този коментар е премахнат от модератор

 • 75 Анти комунист

  7 29 Отговор
  Дори и да овладеете всички медии,господа другари,дори и да спирате всички истини, ЗАПОМНЕТЕ господа другари,на изборите 8%са на ДА България, 8%които ще принудят Герб да влезне в открита коалиция с ДПС Това е КРАЯТ ви господа другари,няма Божков и няма Бойкивци,няма Доганивци и Герговци.Марешки и Волен няма да влезнат Слави ще е с Манолова Бсп сами,всяко начало си има край.

  Коментиран от #99

 • 76 Този коментар е премахнат от модератор

 • 77 Този коментар е премахнат от модератор

 • 78 Този коментар е премахнат от модератор

 • 79 Този коментар е премахнат от модератор

 • 80 HohoBoho

  18 5 Отговор
  Оставка! И да влизат затвора!
 • 81 Наглият

  7 33 Отговор
  Добре ,че е Борисов,иначе още щяхте да се посир...те по улиците от разни,/компири,мечки,круши,маймуняци и т.н./герои от ъндърграунда---мутри се ловят с мутри!!!

  Коментиран от #91, #107

 • 82 сметало

  15 3 Отговор
  не плащайте данъци на хунтата
 • 83 Тошко

  11 1 Отговор
  Днес трябва да получим преджаросаните акции на ФК Левски!?!? Пращайте пощаджията Сашо Диков да чака пред Ал. Невски!
 • 84 гост

  20 2 Отговор
  Управляващите се отблагодариха публично на тази Галя Димитрова като й увеличиха заплатата на 5500 лева или да ни докажат, че нищо няма да се случи въпреки всичките й гафове и нашето роптаене.
 • 85 ДОКО

  13 1 Отговор
  И ЗАРАДИ ТОВА ЕСТЕСТВЕНО СА ПОЛУЧАВАЛИ Д И В И Д Е Н Т И..
 • 86 да не повярваш

  17 1 Отговор
  Изненадани има ли , изненадани няма , освен изпълнителите , че са разкрити.
 • 87 Цеко

  18 2 Отговор
  Въпросната Филипова която се споменава в чата между Бошков и Горанов защо не я викнат на разпит или журналистите защо не я потърсят за коментар ,чадър ли има над нея или е държанка на някой може би на бившият ръководител на КОНПИ Пламен Георгиев
 • 88 ЕЕМ

  12 3 Отговор
  Кимчо да ни прати някоя нова ракета и всичко да свършва.

  Коментиран от #97

 • 89 Иван

  21 2 Отговор
  А в същото време за някакви смешни пари НАП те издирват като луди ако случайно има разминаване в данъчните дрклсрации пълен цирк
 • 90 GhostinTheMachine

  3 8 Отговор
  Някой направили си си труда да прочете всичко и да прегледа документите по снимките , защото никой от тях не доказва до момента Заглавието на тази драсканица ..

  Коментиран от #109

 • 91 бузю

  3 2 Отговор

  До коментар #81 от "Наглият":

  Да , бе да ! Клин клин избива , но втория остава.
 • 92 Garrincha

  4 11 Отговор
  За Борисов и Горанов - нищо, не доказвате ! Само, догатки ! Нито, Борисов, нито, Гешев са пионки на Пеевски - той е от другата страна ! Просто, двете групи - на Борисов и на Доган са избрали да си поделят България и да си добруват на наш гръб, но от време на време си правят по някоя малка мръсотийка и някое бушонче изгаря - справка - последния случай с кокаина (предполагам, че голяма част, ако не - всичкия, ще бъде продаден по други канали !

  Коментиран от #93, #96, #101

 • 93 Garrincha

  2 0 Отговор

  До коментар #92 от "Garrincha":

  *догаДки
 • 94 До жагрижен 7

  4 3 Отговор
  Говори само от твое име не от името на цялата нация.
 • 95 Писна ми

  7 1 Отговор
  Офф пак ли тази тема. Ами вече не е интересно. Всички крали а сега единия се чувства прецакан. Щял да съди. За какво, че вдигнаха чадъра ли? Абе да правят каквото си искат. Нас тук ни е какво ще ядем утре.
 • 96 Този коментар е премахнат от модератор

 • 97 ЕЕМ,корекция бе!

  3 1 Отговор

  До коментар #88 от "ЕЕМ":

  По-уместно е да кажеш не всичко да свършва,а всичко да приключва.
 • 98 Този коментар е премахнат от модератор

 • 99 това нещо

  4 0 Отговор

  До коментар #75 от "Анти комунист":

  ДА България не беше ли с Кунева? Потрес... Къде е тя сега , мисли ли за България, сега ли се...?

  Коментиран от #128

 • 100 КАИЧО

  4 1 Отговор
  ЛУКАНОВ 2 СЕЗОН ЩЕ ДАВАТ НА ЕСЕН МНОГО ИНТЕРЕСЕН СЕРИАЛ ха ха
 • 101 Този коментар е премахнат от модератор

 • 102 тулуп

  9 1 Отговор
  ахахаха, почти няма фирма, която на не краде ддс и да скатае корпоративен. хората са приспани, политиците и фирмаджиите са милионери. прост народ лесно се управлява.
 • 103 Този коментар е премахнат от модератор

 • 104 Този коментар е премахнат от модератор

 • 105 Този коментар е премахнат от модератор

 • 106 Кольо Фичето

  3 1 Отговор

  До коментар #36 от "Колко да са получили?":

  Къщурката не е негова на Бойко е той ще му я дава под наем за 35 лв
 • 107 БАРО

  1 1 Отговор

  До коментар #81 от "Наглият":

  Браво бе умник какъв си ми сладур
 • 108 Този коментар е премахнат от модератор

 • 109 Централна избирателна комисия

  1 2 Отговор

  До коментар #90 от "GhostinTheMachine":

  От цялата драсканица най-интересното е заглавието И то е абсолютно вярно ми нали тези хора им дадоха пари да вземат властта по-точно всички говорят че се купуват избори а парите откъде
 • 110 RUMEN BALABANOV

  2 0 Отговор
  НЕ ВЯРВАМ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ХАМЕЛЕОНИ И НА ТЕАТРАЛНИТЕ ИМ ПОСТАНОВКИ В НС ,КАКТО И НА ТВ ГОСТИТЕ ПО ТВ КАНАЛИТЕ ,ВЯРВАМ НА ТЕЗИ ,КОИТО ОЩЕ НЕ СА МЕ ПРЕДАЛИ ИЛИ ПРОДАЛИ ,ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ СРЕЩУ НИКОГО .
 • 111 Ряпата

  6 0 Отговор
  Черепи-тикви,яйца на Очи - Всичко в държавата страшно вони.
 • 112 Ракодов

  5 1 Отговор
  Тази ли Галя шефката на Нап която не си прекрати почивката в Мексико когато тук се тресеше държавата добре са я на градини за вярната служба в ползу ОПГ лошото е че обикновеният българин го гонят до дупка за незначителни данъци дори и след като е минал абсолютният давностен срок ,абе смях в залата както се казва кой знае на кои наши фирми са изтекли задълженията от тези 20 милиарда.....

  Коментиран от #117

 • 113 Ракодов

  4 0 Отговор
  Тази ли Галя шефката на Нап която не си прекрати почивката в Мексико когато тук се тресеше държавата добре са я наградили за вярната служба в ползу ОПГ лошото е че обикновеният българин го гонят до дупка за незначителни данъци дори и след като е минал абсолютният давностен срок ,абе смях в залата както се казва кой знае на кои наши фирми са им изтрили задълженията от тези 20 милиарда.....
 • 114 Професионалист

  6 1 Отговор
  Докато критикуваме мутрите само от в къщи ще продължават да се гаврят с нас.
 • 115 Анти комунист

  1 1 Отговор

  До коментар #22 от "Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини":

  Мисмя че ДПС и ГЕРБ са истинската спарка за битка с комунистите.Васко Божков е червен олигарх,живял и просперирал в приятелски връзки с Илия Павлов ,неговият заместник,Гестапото,трябва са сме на ясно битката с комунистическата партия на Нинова е епична,тя е решаваща за България, само Делян Пеевски може със своя прочетен председател Ахмед Доган да спре БСП да ни превърне в колония на РУСИЯ Прокуратурата е на първа линия в битката за демокрация.Да си прост не е порок а действително състояние на личността,нищо не зависи от вас само благодарение на елита вие ще имате някакъв стандарт,САЩ и ЕВРО СЪЮЗА вярват на АХМЕД И БОЙКО ТЕ СА ЕДИННИ В БИТКАТА С МАФИЯТА
 • 116 Долно Воден

  0 1 Отговор
  Долно Воден е меката на анти корупцията,сега е по трудно стана квартал на Асеновград,Делян обича Долно Воден,Доган Обича Долно Воден, Бойко ще го залюби, Гешев може да спре битовата престъпност около Долно Воден даже и в него.
 • 117 Гонят ни мамо гонят.

  1 0 Отговор

  До коментар #112 от "Ракодов":

  Кои са тези можещи да се възпротивят на гр.общество,сваляме Ддс на медиите и от 111 място ставаме на ОО място,Долно Воден е крепост на антикомунустите, с някакъв сайт уж некомунистически, ,да ама не Доган и Бойко обичат Долно Воден даже и Делян дарителя ,сайта прилича на ТКЗС
 • 118 Този коментар е премахнат от модератор

 • 119 Вярно

  1 0 Отговор
  Закони няма щом агенциите не ги спазват защо народа трябва да ги спазва. Закона е незначителен то обхваща само обикновенния и трудолюбив човек всеки друг е над него. Историята на страната говори го доказва Мое мнение скъцайте законите и направвте каквото е нужно играйте мръсно за да получите няма друг начин коршума е начина
 • 120 соросоидни кърлежи

  1 0 Отговор

  До коментар #22 от "Боец и БТВ фабрики за фалшиви новини":

  Нова тв сигурно е твоята любима тв. след като денонощно дават ББ и шефа Домус..какви хора,какви дарения прави той и брат му..такова лизане на задни части ,такъв катарзис още не сме гледали, мисирки блю блю ..
 • 121 Koko

  0 0 Отговор

  До коментар #7 от "Загрижен":

  A предишните какви са ? Не че са цвете и тия.
 • 122 Заблудено соросче

  4 1 Отговор
  И така да повторим - Гeoрги Гeoргиeв oт НПO-тo „БOEЦ“, кoйтo e нa ръчнo упрaвлeниe oт фaрaoнa Цвeтaн Вacилeви и ce зaнимaвa прeдимнo c oргaнизирaнe нa улични бунтoвe и прoвoкaции, бeшe нaгрaдeн прeз 2019 г. c призa „Дoблecт нa гoдинaтa“ oт oргaнизaциятa нa Coрoc „Бългaрcки хeлзинкcки кoмитeт“
 • 123 БАТ РУМЕН

  2 0 Отговор
  АКО ТОЗИ САЙТ Е БГ ХАЙД ПАРК,ПРИ НЕУДОБНИ КОМЕНТАРИ ЩЕ ГО УНИЩОЖАТ ,КАТО ТОЗИ НА в СТАНДАРТ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ,ТАКА ЧЕ ДА СМЕ ВНИМАТЕЛНИ , ЦЕНЗОРА ИМА И ТУК , КОЙ ,КОГА И КАК ЩЕ ВЪРНЕ УМНИТЕ,ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ МЛАДИ БЪЛГАРИ ,КОИТО БЯХА ПРОКУДЕНИ ОТ КРАДЛИВИТЕ ЧЕРВЕНИ МАРОДЕРИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ , КОГО ЧАКАМЕ ОЩЕ ДА НИ ОПРАВЯ ,МАЯ КОСТИНБРОДСКА ИЛИ КУРНЕЛИЯ , ОСТАВА ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ЗА ВЪЗРАСТНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ,СЛАВИ ТРИФОНОВ И КОМПАНИЯ !
 • 124 БАТ РУМЕН

  1 0 Отговор
  БРАТЯ БЪЛГАРИ, ЗАЩО НЕ УСПЯХМЕ ДА ВЪЗПИТАМЕ ТОЛЕРАНТНОСТ В НАШАТА МЛАДЕЖ И ДОПУСНАХМЕ СЪЗДАВАНЕ НА НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИЯТ АНТАГОНИЗЪМ В ТОЛЕРАНТНАТА НИ ДЪРЖАВА ,НАМЕРИЛИ ПРИЕМСТВЕНОСТ РАЗЛИЧНИ ЕТНОСИ И РЕЛИГИОЗНИ ОБЩНОСТИ ,А СЕГА ДЕЦАТА ЗАПОЧНАЛИ ДА СЕ БИЯТ НЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАТ С НЯКОЛКО ТУПАНИКА ,ПРОЯВЯВАТ НЕЧУВАНА ЖЕСТОКОСТ ,ВСЕ ПО-ЧЕСТО СЕ ПОКАЗВАТ ВАНДАЛСКИ ИЗСТЪПЛЕНИЯ ПО РАЗНИ ИСТОРИЧЕСКИ СВЕТИНИ ОТ ВИДИМО ИНТЕЛЕГЕНТНИ БЪЛГАРИ .НЯКОГА ФУТБОЛНИТЕ МАЧОВЕ СВЪРШВАХА В ПОНЕДЕЛНИК ДО ОБЯД,СЕГА СЕ ТРОШАТ НАВЕСИ НА СПИРКИ,ПЕЙКИ,ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ ,ДОПУСНАХМЕ НАЙ-ГРОЗНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ КОПИРАНИ ОТ АНГЛИЙСКИ И ДРУГИ ФУТБОЛНИ ЗАПАЛЯНКОВЦИ ,НА КОГО СА УДОБНИ ТЕЗИ ГАДОСТИ ВНЕСЕНИ ОТ ЧУЖБИНА .ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ СА МЕЧТИ ПО ЕТИКА И СИГУРНОСТ ?
 • 125 АЙДЕ ГЕШЕВ

  1 0 Отговор
  ГЕШЕВ.....ГЕШЕВ. СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ВИДИМ ДАЛИ ИМАШ ТОПКИ,
 • 126 ТЕАТЪРА

  1 0 Отговор
  БОРИСОВ, ГОРАНОВ и Сие В ЗАТВОРА - ЩЕ ГО ВИДИМ ЛИ И КОГА ? Баба ми (Бог да я прости) на времето казваше, че всяка власт се сменяла на 20 години. Тази мина вече 30 години. Време й е за смяна.
 • 127 цар Крум

  0 0 Отговор
  и кво ,кучетата си лаят кервана си върви
 • 128 Този коментар е премахнат от модератор

 • 129 Този коментар е премахнат от модератор

 • 130 Този коментар е премахнат от модератор

 • 131 Този коментар е премахнат от модератор

 • 132 Този коментар е премахнат от модератор

 • 133 Този коментар е премахнат от модератор


 • 134 646

  1 0 Отговор
  О! каква чисто нова неочаквана новина ! :D
 • 135 BatMusurat

  0 0 Отговор
  И ако пак спечелят изборите тия долни педермиши предлагам да се разследва и чадъра върху ЦИК.
 • 136 Този коментар е премахнат от модератор

 • 137 Този коментар е премахнат от модератор

 • 138 Иво

  0 0 Отговор
  "Добро утро, бос" - Пламен Бобоков показа есемеси с Борисов
 • 139 КГБ Териер

  0 0 Отговор
  Боец , върни партийните пари които открадна.
 • 140 истината 2

  0 0 Отговор
  МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПРАВИШ КОМЕНТАРИ,НЯМА ЛОШО.НО ,ВИЕ,МЛАДИТЕ ХОРА ,ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ОТИДЕТЕ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ГИ ПОПИТАЙТЕ ТЕЗИ ЮНАЦИ -МАФИОТИ ЗА ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ.А НИЕ ,СТАРИТЕ ХОРА НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ---ОТГЛЕДАХМЕ ДЕЦА И ВНУЦИ,ЖИВУРКАМЕ С ТЕЗИ МАЛКИ ПЕНСИИ.НО ВИЕ ТЕПЪРВА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА,ЗА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА.АКО НЕ ИСКАТЕ И ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ВСЕ В КРИЗА,ВДИГНЕТЕ СЕ НА ПРОТЕСТИ .
 • 141 истината 2

  0 0 Отговор
  МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПРАВИШ КОМЕНТАРИ,НЯМА ЛОШО.НО ,ВИЕ,МЛАДИТЕ ХОРА ,ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ОТИДЕТЕ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ГИ ПОПИТАЙТЕ ТЕЗИ ЮНАЦИ -МАФИОТИ ЗА ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ.А НИЕ ,СТАРИТЕ ХОРА НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ---ОТГЛЕДАХМЕ ДЕЦА И ВНУЦИ,ЖИВУРКАМЕ С ТЕЗИ МАЛКИ ПЕНСИИ.НО ВИЕ ТЕПЪРВА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА,ЗА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА.АКО НЕ ИСКАТЕ И ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ВСЕ В КРИЗА,ВДИГНЕТЕ СЕ НА ПРОТЕСТИ .

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.