9 Август, 2020 14:17 45 186 103

САЩ разследват наш политик и олигарх

  • сащ-
  • фбр-
  • български политик

Не се съдържа името Делян Пеевски, но е посочено, че парите са прехвърляни от компанията Soda Communications Bulgaria към американската Blue Star Strategies

САЩ разследват наш политик и олигарх - 1
Снимка: БГНЕС/EPA/Илюстративна
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Български политик и олигарх е разследван от Конгреса на САЩ (The United States Senate's Committee on Homeland Security and Governmental Affairs - HSGAS) за публична корупция чрез финансиране на американска лобистка компания със средства с неясен произход, които са предназначени за корумпиране на американски политици.

През месец февруари на 2020 г. Международният отдел на FBI (International Corruption Unit) засича прехвърляне на големи суми пари към американската компания, за които има основателни подозрения, че отново са предназначени за влияние над американски политици. Във фокуса на разследването е българският политик и олигарх. 

В информацията, която "Либерта" получи от източници зад океана, не се съдържа името Делян Пеевски, но е посочено, че парите са прехвърляни от компанията Soda Communications Bulgaria към американската Blue Star Strategies.

Във връзка с това разследване на Конкреса на САЩ има запитване от колегите журналисти на The Wall Street Journal към HSGAS: дали огромните суми пари към Blue Star са изплащани от полулярен български политик и олигарх?, научи нашата медия.

С Делян Пеевски се свързва компанията "Дореко комерс", която имаше търговски договор с "Юрий Гагарин" и продаваше продукцията му. Собственикът ѝ от Британските Вирджински острови Doreco Limited си създаде и рекламната агенция "Сода комюникейшънс" през 2014 г., която веднага започна да обслужва "Булгартабак". "Дореко комерс" е собственик и на "Принт трейдинг" - дружеството-инвеститор в печатница на медиите на Делян Пеевски и майка му Кръстева. 

На фона на разследванията на САЩ и продължаващите 32 дни антиправителствени протести в България, оставката на българският министър-председател Бойко Борисов, свързван в САЩ с Делян Пеевски, е очаквана до дни.

Цялата западна преса е залята с публикации, сочещи Борисов  като нарицателно за политик и държавник, символ на корупцията и беззаконието в България и Европейския съюз (ЕС). Той е пример за това - какво всеки един имащ власт или стремящ се от тук нататък към властта не трябва да бъде.

Предсрочните избори в България ще са факт. 


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 398 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коко

    360 57 Отговор
    Кой може да е освен Бойко Борисов!

    Коментиран от #52, #64, #96

  • 3 НххххххМ

    379 36 Отговор
    Пак се прочухме!...но не с нещо хубаво
  • 4 Дельо Хайдутин

    504 31 Отговор
    Шиши изкупи всички български политици, почна и американските.

    Коментиран от #36, #74

  • 5 СТИГА

    74 284 Отговор
    СТЕ ЛЪГАЛИ
  • 6 Кафеза

    318 34 Отговор
    Тиквата и Шишкото и всички около тях са разкрити!!! Аз пия биричка заработих си парите с труд ,наздраве!! Кефя се на макс!!

    Коментиран от #15, #38

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кой68

    292 31 Отговор
    Писах го още в началото на "протестите":Б.Б ще подаде оставка когато кажат САЩ.Не случайно бе посещението във МС.Но така се лъска имиджа на америка за правова държава бореща се с корумпцията и пръскаща "демокрация".......

    Коментиран от #40, #93

  • 9 А,грешка сте

    227 33 Отговор
    Не е Пеевски.Един друг даде милиарди за тенекии,които надали въобще ще видим ,с тая Корона скоро няма да построят завода,който да ги произведе.

    Коментиран от #27, #43

  • 10 Питанка

    108 206 Отговор
    Могат ли поддръжници и пропагандатори на путиновата диктатура да изметат мафията и да демократизират България? Могат ли агенти на ДС (филиал на КГБ) от управляващи и опозиция да бъдат независими от създателите си , от чекистите ? Единственият път за България е на Запад без Радев, Борисов, Гешев, Доган, разни мутро-патриоти (мутриоти) , копейки, веждита, черепи, и без всичко подчиняващо ни на Русия и символизиращо Русия.

    Коментиран от #25, #28, #86, #91, #95

  • 11 ГОРСКИ

    204 45 Отговор
    Да не кажете сега че сме лъжци като искаме оставката на Борисов!!!Истината скоро ще победи!!

    Коментиран от #102, #103

  • 12 Bahti

    202 45 Отговор
    А че краварите не са създали шиши ли? Смех! Ще ни монтират друга кукла да краде и далаверата ще си върви.
  • 13 ГЕРБ е ОПГ

    263 44 Отговор
    Световните медии да те наричат ”най-корумпираният политик в ЕС в най-бедната държава, която е на последно място по свобода на словото” и ти да не искаш да се разкараш от властта след един месец протести!
    Какво показва това?



    Че си точно такъв какъвто те описват и че правиш всичко възможно България да остане последна дупка на кавала -- по твой корумпиран образ и подобие!

    Коментиран от #26, #49, #76

  • 14 да де

    139 26 Отговор
    Тоя филм сме го гледали пак ще е някой неугоден за тях с обвинения, че работи за руснаците, затваряйки си очите за очевадни крадци.
  • 15 Гербава кочина

    162 22 Отговор

    До коментар #6 от "Кафеза":

    И аз. Бирата е чудесна, когато се купи с изкарани пари от честен труд. Браво за коментара!

    Коментиран от #22, #100

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Обикновен овчар

    190 19 Отговор
    Борисов ще натопи още хора и ще стане интересен трилър само гледайте!
  • 18 розово

    129 12 Отговор
    Задкулисието Цветанов Пеевски.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Trзц

    50 5 Отговор
    Коледа?!?
  • 21 Дельо Хайдутин

    191 21 Отговор
    Немците учат децата си що е корупция с анимационни филми за България.Срам народе! Докога ще търпиш!
  • 22 Смешно

    54 13 Отговор

    До коментар #15 от "Гербава кочина":

    Хаха,някой ти е забил минус.Паднах от смях.

    Коментиран от #31

  • 23 ужас

    98 20 Отговор
    САЩ му вдигнаха мерника заради ТП и Белене.
  • 24 JEFF

    190 28 Отговор
    Браво, Борисов ще бъде в учебници и лекции като пример за свръхкорупция, беззаконност и неграмотност. Този път България за дълго време ще бъде предмет на обсъждане като най-изоставаща в демократичните общества. Трябва ли да благодарим на Борисов за това ? ОСТАВКА !

    Коментиран от #35

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Че и да твърдиш,

    115 18 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ е ОПГ":

    че стоиш във властта от чувство за отговорност пред България?
  • 27 Пламен

    70 11 Отговор

    До коментар #9 от "А,грешка сте":

    За сега са още хартии, тенекии няма да видим поне 10 год.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Истината боли много...

    95 21 Отговор
    Една четвърт от Българите служи на САЩ,една четвърт на Русия,една четвърт ,, български граждани" на Турция и една четвърт на България....Как ще се получи едно цяло?Само спазване на Конституция!Спазване на Закона и Реда от всички и безпощадност към предателите от трите четвъртини......Съд,присъда и строг тъмничен затвор..Погледнете към Турция и вземете пример как се гради ДЪРЖАВНОСТ.....

    Коментиран от #44, #65

  • 30 Хлъц

    88 19 Отговор
    Съгласен съм с форумеца,за ТП и Белене.Не искам да бъда,на мястото на боко.Не пусне ли ТП,ще го поеме ЕС и сърби,австриици,унгарци,защото им го зав,ира със евентуални загуби за милиарди,евтина и сигурна доставка.На обора му трябва някой от породата на цвъчко,или Ал.Йо.Да блокира всичко и да лае по команда срещу Вовата.Без повод.Но да лае! Целта е,да плащаме по 2% от БВП за скраб( над милиард ежегодно) и да няма руски доставки.През византиеца да ни закачат на шистовата игла,не само нас ,но макета,жабари,австриици и унгарци.Защото алтернатива няма.Сега са поели бушона пеевчо на мушка.Много вероятно е,да го хвърлят на глутницата в близко бъдеще,със изскочили данни за неправомерни преводи,укриване на данъци,и други " благини".Ще постигнат поредно" демократично" спазване на закона,а всичко което е по банките( а кой ги управлява знаят и децата) ще бъде " арестувано" и конфискувано".като незаконни пари.Ще гушнат огромни суми( те вече знаят всички наличности до цент).Няма измъкване!
  • 31 Гербава кочина

    106 29 Отговор

    До коментар #22 от "Смешно":

    Крадливите и корумпирани индивиди водени от Борисов, са ми сложили минуси, защото никога през живота си, не са изкарали и пет стотинки с честен труд.
  • 32 Гербер Цветар

    25 87 Отговор
    Това е Радев и никой друк
  • 33 Хаджиментов

    101 7 Отговор
    Дано чорапа се разплете напълно и всички, които са по веригата да излеетят завинаги от политиката.
  • 34 добрютро

    66 10 Отговор
    Че то у Бивола има статия от памнтивека относно това
  • 35 Торбалан

    86 16 Отговор

    До коментар #24 от "JEFF":

    Остава с Борисов на запад да плашат и малките деца ако са непослушни .Например ...ако не си изядеш закуската ще те дам на този чичко Торбалан . До къде я докарахме ...
  • 36 Шишко

    64 7 Отговор

    До коментар #4 от "Дельо Хайдутин":

    Тоз шиши е един смешник, в реалност би бил един дебел пъзлек
  • 37 Тулупа ще избяга

    138 17 Отговор
    Лошото е че ББ ще избяга като опре ножа до кокъла, и ще си харчи 30-те милиарда като пич, а това не трябва да се допуска.
    Трябва да бъде затворен с ГЕРБ, НФСБ, Воля, ДПС и БСП милионерите в някое порутено виетнамско общежитие, да живее на хляб и кисело млъко на ден, като БГ пенсионерите.

    Цялото му имущество, акции, пари, имоти - трябва да бъдат запорирани и отнети - от щерка, внуци, зетьове, брадчеди.
    Най-големият страх на мутрата е да е беден.

    Същото важи за Горанов, Захариева, Цветанов, Каракачанов и Симеонов и още, неояли се печалбари.
  • 38 Чекмедже Банка " Тулуп"

    55 12 Отговор

    До коментар #6 от "Кафеза":

    Особено ако е яко изстудена ! Комплимент за коментара, и аз спя спокойно нощем и по улицата не се оглеждам постоянно!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 АНТИ ДС КОМУНИСТИ

    68 12 Отговор

    До коментар #8 от "Кой68":

    ББ ще подаде оставка когато българите се научат да протестират по често и по-настоятелно - това искат да ги научат американците ! Урока по демокрация през лятото на 2020г - ще се запомни не само от българския народ , А най-вече от вас които все теглите към беззаконието на тоталитаризма , щото ще ви съди български съд! Пеевски Трол си и ти , както и всички коментари преди твоя! Скоро шефа ви ще го издирват с Интерпол бюлетина !
  • 41 АМОН

    86 8 Отговор
    ГЛЕДАМ КЛИПЧЕТО : "Доган кратко и ясно - YouTube " И СЕ ПИТАМ:

    Тези от ЕС наясно ли са, че ДОГАН разпределя европейските средства в България?!!

    ДОГАН ИМ ГО КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ , ЧЕ ТОЙ Е ТОЗИ КОЙТО РОРЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ С ЕВРОПОРОЕКТИТЕ !!!!
    ТОЙ Е ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ И СРЕДСТВАТА ИДВАЩИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , които минават през ББР и отиват в неговият съпартиец ШИШИ!!!

    ПОВЕДЕНИЕТО НА ЕВРОПА Е МНОГО СМУЩАВАЩО!!
    ИЛИ ТАМ РАБОТЯТ ДЕБИЛИ ИЛИ ПЪК СА КОРУМПИРАНИ ОТ БИВШАТА НАША ДС , КОЯТО СТОИ ЗАД АГЕНТИТЕ : Буда /Борисов/ , Сава /ДОГАН/ , Иван /КАРАКАЧАНОВ/ .

    Щом и Европа е заразена от БИВШИТЕ СЛУЖБИ НА ДС , майка им жална на европейците които раздават европейските пари на ТЕХНИТЕ АГЕНТИ.

    Коментиран от #45, #53, #58

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 КОЙ ще да е

    70 7 Отговор

    До коментар #9 от "А,грешка сте":

    Точно твоя шев Пеевски ще да е , а той парите ги открадна директно от КТБ , че да плаща на такива подлеци като тебе и половината тук "коментиращи" ! Свърши вашата ББ ще повлече всички от Мутренската ви система наречена ДС комунисти ! Тоя път няма прошка , а само съд и каквото той отсъди !!!
  • 44 един българин

    48 17 Отговор

    До коментар #29 от "Истината боли много...":

    Пример даваш с Турция чиято лира се срива по нанадолнището и в която съдят журналисти само защото са критикували падишах Ердоган! То така е и в Русия , но нея не даваш за пример , че българите и прозряха имперските амбиции и не ще ти повярват на загрижеността!!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ke da

    52 12 Отговор

    До коментар #45 от "100% те подкрепям!":

    Англия най-вече затова напусна ЕС - заради липсата в него на реална борба с корупцията!!! Трябва да се протестира и в Брюксел и от много хора от различни европейски държави! Но като се има в предвид , че най-достойните умни и демократично мислещи емигрираха в САЩ - то надеждата , че Европа ще се отърси от корупцията , е минимална
  • 48 възпитаник

    62 6 Отговор
    рибата се умирисва от главата оставка,ревизия и затвор за мафиотите
  • 49 копи пейст

    35 9 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ е ОПГ":

    Без думи: „Бългaрcкo лятo“ e в хoд. Тoвa зaявявa във видeoмaтeриaл, кaчeн в cтрaницaтa му във Fасеbооk бизнecмeнът Вacил Бoжкoв, кoйтo e издирвaн oт бългaрcкитe влacти пo 18 oбвинeния........
  • 50 Гестапото

    16 6 Отговор
    мунчо верно ли, че бил доносник на тия със зелените партенки
  • 51 Гибона

    12 48 Отговор
    Бойко Борисов = Путин
  • 52 Виждаме ли истината

    48 3 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    Знаете много добре , че бушоните , като Пеевски, гърмят от доста време в САЩ, началника му Доган си предложи услугите на Американското посолство , само и само, да спрат разследването срещу Делян Пеевски, какво струваше на България ,услугите на Доган, те първа предстои да узнаем, причината е, че ДАНС, и контраразузнаването са скопени до , импотентност, като служби!.
    А прокурор за тях , така и не се намери!
  • 53 Чети и пълней

    49 7 Отговор

    До коментар #41 от "АМОН":

    Нека да ти обясня!
    Прокурора, който е избран, да води тези дела, се назначаваше от Бойко Борисов, беше един Михов ,"маке-МАЗНИК- МЪРША" този покрива и парира ,всички действия, които ЕО , би разгледала.
    Но, когато подкупения Прокурор ,Михо Михов, системно отклонява всички сигнали, които биха изострили сетивата на ЕО, то резултата винаги ще бъде ,че в България, няма кой знае каква корупция... и затова стигнахме до тук?
    Отделно, всички Окръжни прокуратури, са впрегнати да прикриват корупцията , на всяка цена ,дори до осъдят невинен, само да не се пипат, Калинките ,които носят от откраднатите средства от ЕО и се разпределят, по веригата нагоре към премиера.. Като в повечето случай, парите се ескортират от Прокуратурата с прокурори.
  • 54 Сойка Присмехулка

    39 10 Отговор
    Къде отиде митичният образ на честен и лоялен гербаджийски политик, пред когото се прекланяха куцо и сакато?
  • 55 Иван Андрей

    41 4 Отговор
    Е сега вече ,ще е интересно . Ако това не е фалшива новина . ФБР рядко оставя недовършени работи .
  • 56 muzis

    43 6 Отговор
    Крайно време е да има осъдени политици и ЗАТВОРИ стига с тез оставки и уволнения, къде го има това
  • 57 историка

    25 5 Отговор
    както винаги някой отвън ще ни оправя проблемите !!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Някой си

    25 16 Отговор
    Мръсни наркомани и убийци - това е САЩ,долна нация

    Коментиран от #81

  • 60 Боби

    30 3 Отговор
    Доколкото си спомням на корумпирани човек според САЩ беше някакъв съдия които не знаел че американските интереси стоят над българките закони, сега ще е интересно да видим кой ще е следващият по корупция.
  • 61 ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА

    24 3 Отговор
    ЛАКАРДИИ ЗА УСПОКОЯВАНЕ НА НЕЩАТА.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Тц тц

    23 2 Отговор
    А със замесените американци какво става или всичко е пунта мара
  • 64 Нищо случайно няма

    36 5 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    На 20 този месец Борисов е ПРИЗОВАН НА РАЗПИТ в Испания за пране на пари..........
  • 65 хахаха

    15 7 Отговор

    До коментар #29 от "Истината боли много...":

    всличко беше добре докато не прочетох турция и държавност ...
  • 66 Камен

    14 5 Отговор
    Разледват го защото не им козирува ли ?????
  • 67 1944

    23 5 Отговор
    бравос. второ дело в щатите. а у нас е шеф на тиквата и каскета.
  • 68 Чнг

    23 5 Отговор
    Малеее, щом тия са се захванали с Боко и Дилянчо, спукана им е работата.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 КПСС БКП

    12 18 Отговор
    Запитахте ли се,защо този сигнал идва от Америка а не от Русия ??? и за кой работят русофилите-"политици" в България
  • 72 Петър

    31 4 Отговор
    Много вярно е както писаха по- горе, че САЩ свалят Борисов и правителството му, зааради ТП и Белене.
    И е елементарно да си направи човек сметка, кой е отговорен за разрухата през последните 30 години в България.
  • 73 А питам

    33 3 Отговор
    Абе що, тия зашо не разледват от къде идват сумите пари в Атлантическият клуб на Пасито??
  • 74 Ха ха

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дельо Хайдутин":

    Ясно Кой влияе на изборите за президент в щатите- Шиши.От тук до Путин чрез Борисов само една крачка .
  • 75 НЕШО

    27 4 Отговор
    Бойко отдавна си е корумпиран.Още от общите фирми с Цветелина
    Бориславова и Румен Николов-Пашата.И нейната банка беше привилегирована да дере гражданите с такси за винетки,паспорти,удвояваше й се капитала с държавни пари .И сега
    госпожата си има кораб,вероятно орташки с Бойко,както и финансовите им авоари.Ама инкяр му е майката.Да го ожалиш аскета.

    Коментиран от #99

  • 76 Ана

    16 0 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕРБ е ОПГ":

    Какво знаят световните медии за България...почти нищо...там, при нас няма от тези мисирки, пардон, мисионери...
  • 77 Пребоядисване

    31 7 Отговор
    Това означава, че сега герболините трябва да се спасяват. Няма да могат да се пъчат вече под портретите на Борисов с големи усмивки, а ще трябва да се пребоядисат. Какво ли ще направят сега горките Георги Марков, Спас Гърневски, Тома Биков, Антон Тодоров, Делян Добрев, Красимир Велчев, Цвета Караянчева, Георг Георгиев, Деница Сачева, Андрей Новаков и много други матросовци плюли с грозни обиди по политическите си опоненти, за да се харесват на лидера Борисов и да се издигат в йерархията? Първите четирима от тях са майстори в пребоядисването и ще предадат опита си и на останалите.

    Коментиран от #78

  • 78 0808

    20 6 Отговор

    До коментар #77 от "Пребоядисване":

    .... май, май фиданката Блеевски ще ритне бакърчето... но къде е нашто Слънце, добрия, морален и честен тиквун? ..нещо се скри в дън гори тилилейски... почина на кумира му..снижаване, снижаване
  • 79 случаен

    11 4 Отговор
    нарицателно е и за така наречения е.с.чийто лидери го знаеха но с радост го приемаха сред тях,и подкрепяха престъпното "управление"
  • 80 Мария

    23 5 Отговор
    Оставка не е достатъчна.Трябва съд и да се отнеме всичго откраднато.

    Коментиран от #83

  • 81 ЗинаКа

    8 2 Отговор

    До коментар #59 от "Някой си":

    Каква нация,там са събрани от кол и въже, няма нация,
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Чони

    13 0 Отговор

    До коментар #80 от "Мария":

    Не само от тях,и от други къде разпродадоха и окрадоха държавата, и си трайкат в моме та,като Костов,Доган ,и много др.
  • 84 Тц тц

    12 3 Отговор
    Т. Овчаров , Цветанов .Те тия хамериканци от лобита се изхранват.Ако тръгнат да разследват както трябва половината им конгрес и президенти са за затвора ама кой го интересува.Лицемери
  • 85 Квадратен кръг

    9 4 Отговор
    Не трябва да имаме друг БОГ освен Бойко ! Да се свети името му......
  • 86 Рогач

    6 5 Отговор

    До коментар #10 от "Питанка":

    Само сх христо иванов и маджо напред

    Коментиран от #101

  • 87 Изгрев

    17 6 Отговор
    Аре да ги измитаме всички, включително Христо Иванов, Маджо, каратисти и т.н.т. Стига с това кой е комунист и кой е капиталист! Не ви ли светва, че сме колония?! Давайте да се оправяме сами, без кръв няма да стане.
  • 88 РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ

    11 4 Отговор
    КОЛОНИАЛНИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ УЖ РАЗСЛЕДВАЛИ НИЩО НИКОГА НЯМА ДА РАЗСЕДВАТ ВАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ ВИНАГ Е ЗА ОИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК ВИНАГИ МАЧКАТЕ РЕДОВИЯ БЪЛГАРИН.ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ НА ПРАВОСЛАВНИ!
  • 89 🎃 толупЪ

    7 2 Отговор
    Сега ще искат пачките...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 рада дълбоката

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Питанка":

    Мoгaт ли пoддръжници и прoпaгaндaтoри нa соросоидната диктaтурa дa измeтaт мaфиятa и дa дeмoкрaтизирaт Бългaрия? Мoгaт ли aгeнти нa Мосад и МИ6(филиaл нa ЦРУ) oт упрaвлявaщи и oпoзиция дa бъдaт нeзaвиcими oт cъздaтeлитe cи , oт евреите ? Eдинcтвeният път зa Бългaрия e нa Зaпaд бeз , Бoриcoв, Костов , Рада Дълбоката , Надето гаражната ,Дoгaн, рaзни мутрo-пaтриoти (мутриoти) , кoпeйки и долари , , чeрeпи, и бeз вcичкo пoдчинявaщo ни нa ФАЩ и cимвoлизирaщo СОРОС.

    Коментиран от #97

  • 92 бай Тотко

    5 0 Отговор
    Калтаци
  • 93 хахаха

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "Кой68":

    Каскет, Америка Е правова държава! Това го признават дори и най-върлите й противници по цял свят!
  • 94 избори ще има

    7 2 Отговор
    но парите откраднати от българите ще си останат в чужбина.
  • 95 Валери

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Питанка":

    трябва да си пиеш хапчетата редовно и ще си Ок.
  • 96 Моко

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Коко":

    Пак съветник на радев /нали е натовски геренал/
  • 97 Старото

    0 3 Отговор

    До коментар #91 от "рада дълбоката":

    Радке, ами то не остана никой бе, мойто момиче!
  • 98 чичо

    3 0 Отговор
    Значи ония не посочват имена ама нашите нали са мисирки.
  • 99 Тези

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "НЕШО":

    Тези имена който споменаваш са разследвани в средата на 90- те за незаконната фабрика за цигари в Крайморие.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 айде до рогач

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Рогач":

    ТОЧНО ТАКА ЮРУУШ И В КИНЕФА. ТАМ ГЛАДНИ НЯМА ДА ОСТАНЕТЕ.
  • 102 хеий до горски

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГОРСКИ":

    ГОРСКИ ГОРСКИ,КОЯ ИСТИНА БЕ ГОРСКИ,БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ,ХОДИ ХВАЩАЙ ГОРАТА.
  • 103 хеий до горски

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГОРСКИ":

    ГОРСКИ ГОРСКИ,КОЯ ИСТИНА БЕ ГОРСКИ,БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ,ХОДИ ХВАЩАЙ ГОРАТА.