13 Септември, 2020 14:41 187 719 189

Съпругът на Борислава Йовчева: Детето ѝ не е от мен, бракът беше грешка! (ВИДЕО)

  • борислава йовчева-
  • йордан христов-
  • иван саздов-
  • барселонагейт

Йордан Христов – индустриалец и хотелиер, приближен с Иван Саздов и в миналото партньор по тенис на Бойко Борисов, коментира темата с мис "Бикини"

Съпругът на Борислава Йовчева: Детето ѝ не е от мен, бракът беше грешка! (ВИДЕО) - 1
Колаж: Либерта
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Борислава Йовчева, обитателката на прословутата “къща в Барселона”, се е сдобила с нов съпруг. Това е Йордан Христов – индустриалец и хотелиер, приближен с Иван Саздов и в миналото партньор по тенис на Бойко Борисов. В разговор с репортери той разказа любопитни неща, пише журналистът Стоян Тончев в "Либерта".

Христов споменава, че разследването в Испания около къщата и бизнеса на Йовчева било прекратено. Счита, че бракът му с бившата манекенка бил грешка. На въпрос за връзки с Бойко Борисов каза, че от познанството си с Борисов имал само ядове, а детето на Йовчева не било негово. В същото време Христов отрече да е инвестирал пари в модния бизнес на Йовчева в Барселона. Така въпросът кой именно стои зад офшорката, наляла милиони в луксозния бутик на Ermanno Scervino, управляван от Йовчева, остава висящ.

Йордан Христов попадна във фокуса на медийното внимание защото представлява офшорката Palms Enterprises. Тя е инвестирала 2,3 милиона евро в луксозен бутик в Барселона, управляван от Йовчева. Този факт стана известен от разследването на испанската медия “Ел Периодико”, което бе публикувано в края на м.февруари 2020. Материалът се позовава на полицейска разработка в Каталуния, образувана по сигнал на ГД “Боец” от 2019 г. Сдружението се обърна към испанските власти след като станаха публични документите, че Йовчева обитава луксозна къща в Барселона за близо 3 милиона евро, купена от бизнесмена Александър Чаушев, известен като “дясна ръка” на бившия шеф на “Лукойл” Валентин Златев. Чаушев сега работи в “Софарма” на Огнян Донев.

Подозренията са, че Йовчева, бивша “Мис Бикини”, има сантиментална връзка с премиера Бойко Борисов, както и дете от него, а той се е погрижил да я обезпечи с луксозен живот в каталунската столица. През март 2019 г., сдружението сезира и каталунската полиция MOSSOS d’Escadra със същия сигнал. БОЕЦ внесе сигнал и в КПКОНПИ, а евродепутатката Елена Йончева подаде сигнал за същите твърдения в прокуратурата през май 2019 г.

Христов представлява офшорката Palms Enterprises, която е инвестирала 2,2 млн. евро в луксозен бутик в Барселона, управляван от Борислава Йовчева

Според разкритията на “Ел Периодико”, испанските власти са обърнали внимание на сигналите и са образували разследване за пране на пари. В публикациите изрично е цитирано и името на Йордан Христов. Говорител на испанската полиция потвърди пред няколко български медии, че такова разследване има и то наистина е за пране на пари, но отказа подробности заради следствената тайна.

Тончев припомня, че от записите #ЯневаГейт се появи информацията за жена, с която Бойко Борисов има връзка и към която е бил изключително добър. Съдия Янева казва, че Борисов и купил къща в Барселона. В хода на няколко разследвания стана ясно, че тази жена е Борислава Йовчева. За нея се твърди, че тя е майка на дете, заченато от Борисов.

Йовчева е от скромно семейство от пограничното село Кулата, но е живяла и учила в Сандански. През 2006 г. името ѝ се появява в светската хроника като манекенка, спечелила титлата “Мис Бикини” на конкурс за красота. Нейният баща Георги Йовчев е работил като водопроводчик. През 2008 той тегли ипотечен кредит за покупка на апартамент в София. Три години по-късно Йовчеви са сполетяни от просперитет почти като от приказката за Пепеляшка, когато вълшебница превръща тиква в каляска и я отвежда на бал.

През 2011 г. футболистът Станко Йовчев – брат на Борислава, напуска неизвестния гръцки отбор Пентиои Катерини и става централен нападател в ЦСКА с прозвище “Машината”. Там той не показва особени заложби и на следващия сезон преминава в Локомотив Пловдив. През ноември 2013 излиза да играе срещу “шурея си” Бойко Борисов, пише тогава в спортната хроника от града под тепетата. Спортният журналист Владимир Зарков свидетелства как Борисов наредил да не ритат много Станков, че щял да му става зет. След мача кортежът на Борисов се изнесъл към Сандански, добавя той.

Междувременно кредитът на семейството е изплатен предсрочно и то се нанася в къща за три милиона евро в Барселона. През 2015 г. Борислава Йовчева става управител на луксозен бутик на най-централно място в каталунската столица. В него са инвестирани над два милиона евро.

Именно произходът на тези средства е причината в Испания да бъде образувано разследване за пране на пари.

След избухването на скандала Борисов заяви няколко пъти, че няма къща в Барселона, което впрочем никой не твърди. Той обаче се измъкна от отговор на въпроса дали познава Йовчева.

Цели шест месеца никой не попита Борисов дали той е бащата на детето на Йовчева, което според испанските разследващи няма официален втори родител. Вчера /12 септември 2020/ въпросът му беше зададен от журналистката на Биволъ Вилдан Байрямова. Борисов отрече и видимо изнервен прекрати брифинга за медиите.

Публикацията в “Ел Периодико” е датирана от 21 февруари 2020. Пет дни преди това, на 16 февруари 2020 г., Борислава Йовчева и Йордан Христов стават официално съпрузи. В коментарите си за скандала премиерът Борисов каза, че е бил предупреден поне седмица преди публикацията и е очаквал тя да излезе. Точно в този времеви диапазон Йовчева и 38 години по-възрастния от нея Христов сключват брак в режим на разделена имуществена общност. Този факт засилва подозренията, че съпружеските отношения между двамата са фиктивни и с цел да се отвлече вниманието на обществото и на разследващите от ролята на Борисов в барселонската афера. Но каквито и да са имуществените отношения, финансовите възможности на Христов са големи. Новата му съпруга Борислава Йовчева може да води охолен начин на живот за много години напред, без да дава обяснения за произхода на парите.

Стоян Тончев и Димитър Стоянов от "Биволъ" успяват да открият Йордан Христов в Приморско, където той има хотели. Срещата е била на публично място – на улицата и паркинга пред неговия хотел. Той не скрива, че не се радва на срещата си с журналисти. След като го пита разследван ли е за пране на пари в Испания, той се опитва да отнеме от ръцете на репортера телефона, с който са документира среща. Когато забелязва, че на паркинга има и оператор, който снима случващото се от страни, той го обижда и му забранява да го снима. После грабва пластмасов паркинг конус, за да се разправи с него, но се оказва, че той е завързан с верига за оградата на паркинга и до физически сблъсък не се стига, пише още "Либерта".

След първоначалния афект, предизвикан от срещата с екипа на медията, Христов смекчава тона и дори кани журналиста на кафе в хотела му. Покана, която Тончев отклонява. Христов сам признава, че първоначалната му реакция е била неуместна. В последвалия час и половина разговор Христов разказва интересни неща.

Причината Йордан Христов да е обект на интерес от страна на каталунската полиция е във факта, че той е представител на кипърската офшорка Palms Enterprises, инвестирала парите в магазина. Христов се оказва добре информиран за хода на разследването. Той е категоричен, че казусът с къщата в Барселона е затворен от испанската прокуратура.

“Цялата история там е приключила! И лично е дал испанския… аз не съм там, но всички други са аут, лично главния (вероятно прокурор), който вкара…”

Ако това е така, случаят е прекратен след началото на юни, когато в. "Сега" писа, че испанската полиция още води разследване.

“Разследването не е приключило, има много данни, които продължаваме да разследваме. С обичайните контакти и регламентирани канали. Не можем да дадем повече подробности, тъй като става въпрос за класифицирана информация.” – казва тогава пред кореспондент на в. "Сега" говорител на каталунската полиция.

В България също беше образувано разследване след публикациите на “Ел Периодико”, което беше прекратено на 12 май без да са известни мотивите на държавното обвинение.

От сдружението БОЕЦ, което първо подаде сигнал до испанската прокуратура казаха, че не са получавали информация, че разследването в Испания е прекратено.

Йордан Христов определи брака си с Борислава Йовчева, като резултат от грешка. Той не пожела да развие мисълта си какво точно е естеството на грешката: от личен, икономически или политически характер.

Той също така отказа да отговори дали бракът му с Борислава Йовчева е фиктивен, дали е сключен под принуда и дали е сключен, за да послужи като алиби на Бойко Борисов по разследването за пране на пари в Испания, след като премиерът по свои канали е научил за предстоящата публикация и е очаквал публичния скандал.

Бизнесменът отказва и да отговори къде се намира съпругата му.

“За брак, за такива работи и коя съм ***нал, моля ти се, не ме питай. Това са лични неща”, казва той.

Христов каза също, че не поддържа връзка с Бойко Борисов от 20 години, а познанството му с него му е докарало само ядове.

“Това, че навремето съм играл тенис с него само ми вреди… Ти искаш на всяка цена да ти кажа, абе Бойко Борисов, той ми е пръв приятел и аз съм такова… ми всеки прави грешки да речем! Ти не правиш ли грешки? Някоя булка не си ли ***нал? И след това да ти иде… да не те е хванал яд?… От Бойко Борисов, от него само ядове съм имал, знаеш ли колко ме интересува?

Важен детайл, споменат от Христов е, че детето на съпругата му Борислава Йовчева не е от него. Но не сподели от кого е

“Не е мое детето то е преди мене. Това са лични работи, но за бизнес мога да говоря", допълва Христов.

Източник: "Либерта"


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 177 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анализаторр

    272 45 Отговор
    Хахахахахахахаха. На якото мандръцане сантиментална връзка ли му викат вече? Тоя е най–вероятно проруски евнух, с което държат Баце в цуг–цванг.

    Коментиран от #150

  • 2 Голям късмет

    152 340 Отговор
    Че сте интернет сайт. Ако това беше пуснато по телевизия или във вестник,глобите и опроверженията които след това трябваше да пускате и да плащате щяха да са достатъчни за да фалирате.

    Коментиран от #50, #98, #127

  • 3 Дельо Хайдутин

    449 112 Отговор
    Да му е живо и здраво детенцето на Бойко.То няма вина че има баща тулуп.Че и в манастир се отрече от него.Бог ще го накаже.

    Коментиран от #12, #15, #117, #140

  • 4 Хубава е

    180 78 Отговор
    не е шашав Боко тиквата.

    Коментиран от #46

  • 5 Алфа Чакал

    228 60 Отговор
    Статията не я прочетох ,че е доста дълга ,но мадамата е доста готина.

    Коментиран от #34, #74, #79, #81

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ОпПала

    131 173 Отговор
    Дълъг ферман и само простотии
  • 8 дддд

    507 68 Отговор
    Скъпи сънародници, осъзнавате ли как се гаврят с нас, какъв цирк е всичко, и че ние им плащаме с нашите данъци на тея боклуци да карат скъпите коли и да им живеят проститутките в имоти за милиони евро?! ДОКОГА?!

    Коментиран от #13, #141

  • 9 Така мисля

    260 28 Отговор
    Баща може да е всеки от десетките, с които е била ! Доколкото се знае в Сандански не е от тези дето се дърпат много !
  • 10 Борисов

    145 76 Отговор
    Аз съм горд с тази жена .Не се целувам като Станишев с Местан

    Коментиран от #30, #155

  • 11 Всички

    218 23 Отговор
    оплетени като пиле в калчища !
  • 12 Да да да

    141 74 Отговор

    До коментар #3 от "Дельо Хайдутин":

    Едва ли Бойко е бащата ! Момата е шавлива !

    Коментиран от #94

  • 13 Ебси мамата

    21 47 Отговор

    До коментар #8 от "дддд":

    Завинаги тролллчо
  • 14 Познат сюжет

    221 17 Отговор
    В миналото беше тъй - каквото каже парт секретаря - и деца ще ти направим, и службата ще уредим! Щом има хотели на морето, работата е ясна - хванали са го за топките и са го поразходили като панаирджийска мечка! А ако още малко го понатиснат какви ли песни ще запее, а и ганкиното ще заиграе! Всяка "жертва" си има цена.

    Коментиран от #104

  • 15 РЕАЛИСТ

    159 54 Отговор

    До коментар #3 от "Дельо Хайдутин":

    Абе, не е тайна, че ако бащата е над 50 години детенцето има голяма вероятност да е аутист. Дано е здраво детето и то няма вина, че баща му е изрод.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Момата

    220 13 Отговор
    от Кулата , баща ѝ каналджия - от къде са тези милиони ? От гащи ?!
  • 18 Поредната парцалеса

    194 12 Отговор
    Не, по без гащи са й платили повечко. :)
  • 19 ТаУмВзе

    196 40 Отговор
    Мутропитека засмърде до небесата, заедно с прилежащите му твари, мисирки и ПП! АРЕ дай ДНК тест да видим кое кво. Шубето е голям Страх шизофренясала мутро! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР!
  • 20 Ерекция Кочева

    157 16 Отговор
    Вероятно детето е от Евгени Минчев....,защото Бочко не се интересува от жени.
    😎👮‍♂️😎👮‍♂️😎
  • 21 Шерлок Холмс

    199 12 Отговор
    Те в Каталуня пасът трева и ще прекратят проверка за пране на пари без да изяснят на кой е офшорката знаете ли га!
  • 22 Съжителството със жена води до това😂😂

    92 21 Отговор
    Винаги води до катастрофа съжителството с жена

    Коментиран от #129

  • 23 Младоженеца

    202 10 Отговор
    не знае де е булката му , не го интересувала "тая" , а другаря си , не бил виждал 20 години , от "тоя" само ядове бил видял ! Ходи да ги разбереш , кой кум , кой сват , кой на булката брат !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ТКП СЕ НАТЕГА

    94 15 Отговор
    „ МОЖЕ ЛИ ДА СЕДНА ДО Г-Н БОРИСОВ“
  • 26 Ама разбира се

    167 30 Отговор
    Че детето не било негово. Само че при ДНК теста при делото за издръжка, се оказа че си било точно негово. Естествено това няма как да се спомене точно в този сайт. Но в Испания го писаха.

    Коментиран от #62, #106

  • 27 Борба за 'ляП

    98 16 Отговор
    Затова ли и Т Пекино - Виетнамска ходи и тя без гащи? Аааа, ето каква била работата - без гащи, но с имот в чужбина и няколко милиона евро по офширки. Само, че на ПКП й плащат малко по-малко, но конкуренция какво да правят жените и те за @@@ и слава се борят...
  • 28 Дълбоко Виждащ

    71 29 Отговор
    Нима мислите,че един водопроводчик,не може да бъде....Разузнавач,или издигнат човек в леговището на ДС!!??
  • 29 Модна къща Герб

    157 12 Отговор
    Плейминетките без гащи получават солидни заплати, имоти и световна известност.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ГОРСКИ

    117 30 Отговор
    Пак ли излъга Борисов изглежда лъжата му е във кръвта ?????
  • 33 Герб

    157 42 Отговор
    По голяма измет от тази гласували за герб няма и всички който защитават б.б.са платени дебело с нашите пари
  • 34 Алфа Вълкът

    14 37 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Чакал":

    Аз мога да те накарам да те накарам да се чувстваш като мадама!
  • 35 Бесен Язовец

    156 8 Отговор
    Само не разбрах при въпроса за сватбата с Йовчева отговора беше,, ВСИЧКИ СМЕ БИЛИ МЛАДИ " е брака е от Февруари месец 2020 г тогава колко по млад е бил от сега? Много не адекватен човек!
  • 36 Водопроводчик

    70 16 Отговор
    За да забремени щерката, ББ трябва да ползва метода инвитро. Щерката така каза.
  • 37 Ахааахха

    120 22 Отговор
    Герб не е ОПГ а тотална пирамида! Яка финансова пирамида и трябва да бъзе закрита. Баце Фараоно направо изпадна! Котараците от Перник са се изпокрили. Няма никой в БГ
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 фигурант

    14 5 Отговор
    Грешка ами , не пуска ли , а пусна а я отнема.

    Коментиран от #49

  • 40 Присмехулник

    81 16 Отговор
    Борисов не е...Христов не е...не вярвам да е донесено детето от щъркел...или както е във вица за свети Иван Златоуст..Събират се светиите и мислят как да зачене света Богородица...Един казва...да пие специална вода...друг казва щъркел да донесе детето...мислили,мислили и в един момент свети Иван казал...Работата без... е..не...няма как да стане..И св.Богородица рекла...златна ти уста Иване...та...и там е имало същото упражнение няма да са извънземни...Само че кой е...

    Коментиран от #44, #61

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Световна статистика

    57 9 Отговор
    25 % от децата не са от бащите на които са приписани.

    Коментиран от #130

  • 43 Чумата

    70 75 Отговор
    Що се ровите в живота на хората! Дребните,злобни душици ли си храните!

    Коментиран от #138

  • 44 Да бе

    53 26 Отговор

    До коментар #40 от "Присмехулник":

    Така де Христов не бил бащата, ама ДНК тестът и съдът друго казаха. Те затова сега плаща издръжка.

    Коментиран от #55

  • 45 долу мафията

    83 15 Отговор
    Мафията си има държава! Мафията е срастване на престъпността с държавата. А мафиотите си имат офшорни фирми, където да трупат капитала от далаверите.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    48 150 Отговор
    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 60 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,със луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #51, #57, #65

  • 48 В.В.П.

    66 18 Отговор
    Ако детето ,не е от Борисов,то е от неговите ,,приятели,,...Все тя....Овъртяни са яко ,мизерниците....Офшорки,скъпи къщи...пари, данъка е 300000е към Барселона...тати с кредит , водопроводчик....НИКОЙ НЕ ИСКА КЛЕТОТО ДЕТЕ...ТОЛУПИ,МИЗЕРНИ.....
  • 49 АЗЕР МЕЛИКОВ ПЪРИЯ СЪПРУГ НА СЕРГО

    59 51 Отговор

    До коментар #39 от "фигурант":

    А, ЧЕ ВИГЕНИН ИМ А ДЕТЕ ОТ СТАНИШЕВ ЩО НЕ ГОВОРИТЕ? И ЧЕ СТАНИШЕВ СЕ ОЖЕНИ ЗА ЙОНЧЕВА ПО ЗАКАЗУ МАСКВА?
  • 50 ми НИЕ НАРОДЪТ

    71 11 Отговор

    До коментар #2 от "Голям късмет":

    Точнозаради това и престанахме да гледаме новини по телевизиите.
    Защото са платени глашатаи.
    Защото няма как да чуеш и друго мнение.
    Има платени сайтове за дезинформация и пропаганда също, но са толкова явни, на фона на другите, че за нас НОРМАЛНИТЕ са по скоро хумористични и ги посещаваме, за да се посмеем.
    А такива като вас, платените драскачи, неспособни да работят нещо продуктивно и подпомагащо просперитета на обществото, си личат отдалече, тук и си ви храним постоянно.
    Но за вас не е проблем.
    То си е част от работата, нали?
  • 51 ИСТИНАТА

    102 16 Отговор

    До коментар #47 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    Този път си прав курти! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!

    Коментиран от #66, #72

  • 52 Васил Левски

    87 19 Отговор
    Бащата го знаем кой е.Както и парите кой ги дал също.Тоест исках да кажа чехмеджетата.
  • 53 ЩЕДЪР ЧОВЕК

    51 25 Отговор
    БАЦЕ ИМА ВКУС.
  • 54 ГД БОЕЦ

    96 16 Отговор
    Журналистите да зададат само един въпрос на Борисов!? Имате ли дете от Борислава Йовчева и готов ли сте да си направите ДНК тест? И случая приключва!! БУДА СЪЩО!

    Коментиран от #69, #83

  • 55 Сас

    25 19 Отговор

    До коментар #44 от "Да бе":

    Защо пък детето да не е на Христов ама по онова време човека беше женен а жена му държи половината му бизнес(тоест бившата му).ти откъде знаеш че е правен ДНК тест?

    Коментиран от #60

  • 56 МИТНИЧАРЧЕТО НИНОВ ПАЗИ ДРЕХИТЕ

    19 7 Отговор
    А КУРАБИЯТА С РАЛИ ПИЛОТА?
  • 57 шшшшшшшш евалла

    24 11 Отговор

    До коментар #47 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    да не знай човек плюс ли, минус ли да ти щракне.
    Много си тънък, браво.
    Замалко да ти чукна минусче, обаче викам си, тоз трябва да е някой професионалист.
    Много тънко ги лъзгаш.
    Аплодисменти.
  • 58 за едно е

    29 2 Отговор
    ,че `стоката` е Обща!Тя е `лира-сто`!...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Да бе

    32 37 Отговор

    До коментар #55 от "Сас":

    Ами примерно защото работя в Испания. И това нещо го писаха по вестниците. Имало е дело за издръжка след развода, и е направен ДНК тест на детето. Категорично бащата е Христов.

    Коментиран от #64, #99

  • 61 3.14К

    11 9 Отговор

    До коментар #40 от "Присмехулник":

    ОРЕШАРСКИ!
  • 62 Дедо

    28 5 Отговор

    До коментар #26 от "Ама разбира се":

    И аз съм го чел в Испания....👨‍✈️😀👨‍✈️
  • 63 Потрес

    75 7 Отговор
    Днешните млади момичета масово са деградирали морално ! Готови са да легнат и със сто годишен заради пари !

    Коментиран от #156

  • 64 еееее значи

    40 14 Отговор

    До коментар #60 от "Да бе":

    са ортаци с БАЦЕ.
    Орали са една нива, обаче на тоз щом е реколтата, неговото семе по добре е покълнало

    Коментиран от #68

  • 65 абеее

    45 10 Отговор

    До коментар #47 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    ``генерал``?!-ама менте..
  • 66 гост

    37 51 Отговор

    До коментар #51 от "ИСТИНАТА":

    Испанската прокуратура друго казва,но явно ТИ знаеш по вече от испанския Гешев.Делото е приключено,няма пране на пари още по вече свързани с ББ,заключи испанската прокуратура, но" ФАКТИ" пишат само по слухове.Голямо разминаване между факти и слухове в този сайт.

    Коментиран от #70

  • 67 Истината

    39 13 Отговор
    Ей така ако ми се зъби тоя дъртак, както на тоя пич с камерата, ще му разбия физиономията на този помияр...
  • 68 ?!!!

    53 4 Отговор

    До коментар #64 от "еееее значи":

    Чували сме как ги поръчват някои от манекенките, така че не е чудно.

    Коментиран от #75

  • 69 гост

    58 7 Отговор

    До коментар #54 от "ГД БОЕЦ":

    Много си тъп Саше! ДНК тест може да има само с разрешение на майката /съгласно закона/ ,а майката не иска тест от Борисов,следователно никой не може да поиска това.Да я питат майката от кого е детето не е необходимо да задават въпроса на Борисов.
  • 70 ти ГОСТ

    55 17 Отговор

    До коментар #66 от "гост":

    май не си ГОСТ.
    Май имаш във ГЕРБ пост.
    Нещо много си настръхнал, като куче пазач, пазейки стопанина си, а?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Хахахахаха

    12 6 Отговор

    До коментар #51 от "ИСТИНАТА":

    Хахахах че той по обява време официално си водеше със себе си неповторимата Инна Пелева. Даж пишеха че я е водил на рожден ден на Тонев.
  • 73 този

    22 9 Отговор
    ех стоянчо и да е на бойко и да не той човека има деца вече,ами на теб кога ще ти направят сигурно другото лято вече,когато момчетата се приберат,ти си ги знае, как ще си цопкате краченцата на брега на морето пак
  • 74 въй вай

    33 9 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Чакал":

    Да ако всичко това е истина ББ има вкус, но ако има още една две такива дами и на всички по нещичко - къщичка или друго значи е разорен.
  • 75 Само

    15 7 Отговор

    До коментар #68 от "?!!!":

    той да е ?!

    Коментиран от #85

  • 76 Пурко

    56 17 Отговор
    Напълно е възможно точно тая отракана кифла да е автора на снимките със спящия Толуп и пачките в шкафчето. Подсигурила се е със снимков материал, за да има козове.
  • 77 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    55 18 Отговор
    БОРИСОВ яко се е оплел
  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 36 Отговор
    БОРИСОВ повечето БЪЛГАРИ те мразят
  • 79 Някой

    37 9 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Чакал":

    Като крокодил е .. не може да се сравнява с Цецка
  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    64 16 Отговор
    помните ли случая на БОРИСОВ с есемесите към СЕСИЛ КАРАТАНЧЕВА тенисистката
  • 81 Да бе

    30 16 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Чакал":

    Простоватичка е. Голям нос, нощо особено в тялото, сплескана коса
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 6666

    41 4 Отговор

    До коментар #54 от "ГД БОЕЦ":

    Да не би да имаш и ти претенции за бащинство или си майката че ще искаш ДНК тест? А и да направи от сега знам конспиративните ти мисли. Защо не се запитате този Йордан от къде толкова пари за толкова хотели? Първия му в Приморско беше 2001г. На откриванито само политици -БСП, СДС и НДСВ. Хотела всички знаеха, че е на Костов, но лентата преряза Паси. На другия ден избори и НДСВ печеливши и всички доволни.Първите туристи от Германия бяха в шок като ги разтовариха, защото бяха пратили за СЛ. бряг, а ги стовариха в Приморско и нямаха ориентир къде са.
  • 84 Адвока Хаджигенов

    49 26 Отговор
    Ще препоръчам на Б.Борисов да си направи ДСК тест, защото детето не е негово и да осъди всички: сайтове и журналисти, които твърдят, че детето е негово. Като ги осъди по 1 мил. лв. ще спрат с лъжливите новини и компромати.

    Коментиран от #126

  • 85 Да бе

    18 12 Отговор

    До коментар #75 от "Само":

    Нищо чудно да е някой от тримата, четиримата имали участие едновременно. Кой точно единствено медицината може да докаже ние не
  • 86 Бай Хой

    11 16 Отговор
    Баджанака на Тиквата -
    Взел Бонка Йовчева 😁🎃
  • 87 бай Неньо

    48 34 Отговор
    Някой запита ли се, детето на крадливата Елена Йончева от нейния съпруг ли е, или от Сергей Станишев?

    Коментиран от #95

  • 88 Бай Хой

    44 10 Отговор
    На Болен Сайдеров кой е баджанака -
    Цялата Атака 😁🎃🤣
  • 89 Чифте ташакларъ топуз

    27 6 Отговор
    Ще го прочета още 7 пъти, за да го осмисля и ще извикам оная, моята фиктивна съпруга, с едната вежда, да чете и тя- то такава сапунка няма!
  • 90 ИСТИНАТА

    48 9 Отговор
    А на повечето мъже главите им са празни след кат са готови да дават луди пари в случая за една тъпа ПУ...Ка само че не Кърджалийска а от област Сандански ! Но аз забравих че тези пари са КРАДЕНИ ОТ ГЛУПАЦИ КАТО НАС–ДЕТО ИМ ГИ ДАВАМЕ ! ПОЗДРАВИ И ДА НЕ ЗАБРАВИМ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ИМ ПЪЛНИМ ШКАФЧЕТАТА ЧЕ ГОРКИТЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА СИ ХАРЧАТ ПРИЩЯВКИТЕ !
  • 91 Аве Адолф Хайлллл

    23 22 Отговор
    Тя елементарната журналистика с такива неща се занимава ......
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 От кадя на кадя бе

    30 8 Отговор
    Тая петричанка само банкянския "биk" БОКо не я е бил eбaл, нали http : //you tu.be/8ZJHD7GECuM ?! Щото се е самообавил за пИдaл с предпочитания към симитлийския кмет Поли и синчето му Стефи - неграмотния футболен рефер и ГЕРБ-депутатин?!
  • 94 Шавлива била момата

    32 3 Отговор

    До коментар #12 от "Да да да":

    А , бе и аз познавам шавливи, моми, ама за 3 милиона евро , ще "овършееш" на цяла Европа проститутките.
    Не така, на гол задник , майтап?
  • 95 Търсим на кой са 3милиона евра

    51 8 Отговор

    До коментар #87 от "бай Неньо":

    Е ,това вече е изцепката на месеца!
    И какво значение има, от кой е детето?
    З милиона евро, се търсят в Барцелона , твои и мои пари, платени от Борисов за момата.
    Парите са държавни , за това пишат хората.
    Не, на кой било детето?
  • 96 Професионалист

    49 9 Отговор
    Ако испанците разследват сериозно случая с къщата и пране на пари на бай Ганьо тежко му горко, те краля си принудиха да се откаже от трона,та един корумпиран мутряга ли ще ги спре.
  • 97 Рон Джеръми

    21 8 Отговор
    Някога работех в БарЦелона при момата, като водопроводчик и почиствах басейна. Носех и пици понякога. От кого ли ще е детето?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Едно линкче ще

    9 4 Отговор

    До коментар #60 от "Да бе":

    Обезмисли наглите ви лъжи...
  • 100 В.В.П.

    29 9 Отговор
    На простия въпрос от ,,Ел периодико,,зададен на нотариуса изповядал сделката в Баиш Йобрегат, Барселона...Кой е зад офшорката,привела парите,???.,той е отговорил...Бойко Борисов...На нотариуса ли ще се вярва или на някъв приморски съмнителен ,,хотелиер,,???..

    Коментиран от #134

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 В.В.П.

    25 8 Отговор
    Нищо не е приключило прокурорчето на Каталуня...Само подават сигнал..Кога падне тиквата ,,всичко ще блесне като ламаринка в ляйно,,...ИНАЧЕ КОЙ ГО ЗАПЛОДИЛ ,,МИС КУЛА,,ТВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ..... ПАРИТЕ СА ВАЖНИ..
  • 103 Радо

    24 6 Отговор
    Добре де, като никой не признава, че е негово чавето - аз ще го припозная и ще се оженя за манекенката Борислава....обаче такъв сикиш ше и тегля после кат се оженим, че на Баце ше му се доплаче!

    Коментиран от #105

  • 104 И аз да кажа

    15 12 Отговор

    До коментар #14 от "Познат сюжет":

    Че кой го е натиснал? Не и испанските власти, както се разбира. Някакви настъпателни кални журналисти. В неговия имот, по донос на крадеца от Боец, с въпроси за под чаршафите. От записа не се чува много от това, което се твърди в текста.

    Коментиран от #128

  • 105 габровец от варна

    17 4 Отговор

    До коментар #103 от "Радо":

    👏👏👏 Изефих се на коментара! Таман и булката зестра голяма има,кинти бол.
  • 106 И аз да кажа

    28 4 Отговор

    До коментар #26 от "Ама разбира се":

    Да не искаш да кажеш, че Йовчева съди Борисов за издръжка? Пък хем й дал къща и бизнес за милиони!? Хора, вие вярвате ли си?
  • 107 Анонимен

    18 6 Отговор
    Давай бойко, до 72 още можеш. Онкодерматолог
  • 108 Кой68

    18 17 Отговор
    От написаното/казано/ се прокрадва името на В.Златев.Ами след като той е в основата на "къща в Барселона"/така разбирам/ защо той да не е бащата на детето,а девойката е негова любовница?Възможно е и защо не.Но всички са яхнали вълната Б.Б. Защо ли В.Златев го отстраниха от "Лукоил"!?

    Коментиран от #125, #160

  • 109 доктор ох сърби

    27 5 Отговор
    Тя работата ясна, ами вземи я изтряскай поне един път, да консумираш брака, де!
  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 7 Отговор
    Жив и здрав Бойко...😁
  • 111 Обесен Язовец

    34 9 Отговор
    Много лесно може да се разбере дали чавето е от него. Слагат на земята ключове от крадена Тойота пачка с 500€ и едно пистолетче. Ако бебето скочи от леглото и хищно ги грабне значи е негово.
  • 112 Как е

    13 1 Отговор
    В кревата.
  • 113 Mile

    41 12 Отговор
    Бочко така се е омазал навсякъде, че където и да го бутнеш смърди. Такъв клоун България не е имала за водач.
  • 114 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 22 Отговор
    Само Герб, и никой друг успех...
  • 115 ivan

    19 10 Отговор
    ве4е и на децата стана ясно,4е Борисов е ба6тата на детето,ако бе6е от друг 4овек досега 6те6е да се е показал и да закрият въпроса,да не говорим,4е и Йов4ева съ6то мъл4и което е пове4е от показателно
  • 116 чичо

    19 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Съдия Янева казва, че Борисов и купил къща в Барселона./-ето,това сме ние българите и в частност мисирките.СЪДИЯ ЯНЕВА КАЗА-само тези три думички свързват Борисов с тази история.Е как да не повярваш,съдия Янева каза.Нищо,че още от 2010год. се води разследване,щом Янева казва-а бе хем тулупи хем мисирки.
  • 117 Ядосано

    16 9 Отговор

    До коментар #3 от "Дельо Хайдутин":

    Май не трябва да има жал и за поколенията - така може и да се замислят какво правят. Защото заради неговите фусти и деца, моите и на много други ще са гладни.
  • 118 Бахти човека

    19 11 Отговор
    Индустриалец и хотелиер!
    Приятелчетата на тиквата са всестранно развити!
    Няма такава мутромилиционерска държава!

    Коментиран от #135

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Другари

    19 13 Отговор
    Не се спрях те да пишете за Борисов. Като няма как да падне на избори да го свалим с протести и фалшиви новини.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Героите на абсурдистан

    12 7 Отговор
    Мутри,престъпници и долно*пробни пач*аври.
    Абсурдистанска реалност.
  • 123 Готин

    14 9 Отговор
    Ако някой е крал пари от народа, това е престъпление. Как ги е харчил и на кого и защо ги е давал, не е работа на когото и да било. Всеки има право на личен живот и то трябва да се уважава. А това, че някой си е избрал за партньор хубава жена, не трябва да буди у вас завист и омраза дори да става дума за недолюбван премиер.
  • 124 Тоя искаме да

    24 2 Отговор
    повярваме, че "сгрешил" с брака без консумация?!? Първо се задомил за мис гащи, пък после захванал да мисли, че направил грешка. Пълен абсурд!!! Мъж на толкова години, с яки пари, да става за смях с глупотевините , които предоставя на публиката. Мисля, че в скоро време тая дама ще трябва да мисли за собствената си безопасност и тази на детето си, защото вече е като непосилен товар за определени мъже с позиции.Алчността винаги завлича. Жалко
  • 125 YUI

    19 1 Отговор

    До коментар #108 от "Кой68":

    На Златев преди 20г. метресите му ги караха с частни самолети, с рускини и украинки. Тази не е на Златев. ;)

    Коментиран от #159

  • 126 И не само

    9 2 Отговор

    До коментар #84 от "Адвока Хаджигенов":

    Да си направи ОББ,ПИБ,ЦКБ и Райфайзен тест!Хахаха!
  • 127 Аха

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "Голям късмет":

    И сайт да е, ако се докаже, че информацията е невярна, пак трябва да пишат опровержение и да плащат компенсация на засегнатите. Въпросът е, че никой не го е направил досега.

    Коментиран от #146

  • 128 Даа@

    20 1 Отговор

    До коментар #104 от "И аз да кажа":

    Как да ти го кажа - не ти пожелавам да си в неговото положение, но и народа си го е казал - да би мирно седяло.. И още нещо - к урва нещастна няма, но балъци - бол!
  • 129 гггггг

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "Съжителството със жена води до това😂😂":

    Съжителствай си с мъж да не хващаш запек :)))))) Аз ще си рискувам...
  • 130 ноно

    8 3 Отговор

    До коментар #42 от "Световна статистика":

    Важно е че само изродите отричат... А кое от кого е - божа работа... Важно е да ти казва ТАТЕ и да разчитате един на друг. При донори да не е по-различно?
  • 131 мангуста

    19 6 Отговор
    Значи Макрон можи дъ съ ужени за баба си,а тази ни можи дъ съ ужени за дядо си.Дъ ви таковъм в сайтувити!
  • 132 Протестър

    19 9 Отговор
    Боец и Бивол слуги на ВАСИЛЕВ И БОЖКОВ. Лъже маже после ще мислим.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Айде бе

    18 3 Отговор

    До коментар #100 от "В.В.П.":

    Те нотариусите не работят по документи, а по слухове, така ли? Няма го написано, ама нотариусът знаел. Ми що им са тогава офшорните регистрации, ако всеки знае собственика? Постарайте се повечко, другари!
  • 135 Айде бе

    19 8 Отговор

    До коментар #118 от "Бахти човека":

    Абе не четете ли- от 2001 е хотелът. Ама нали сега командата е : всичката кал по Бойко, що да мислим?
  • 136 НЕМА

    13 13 Отговор
    ПО-ТЪП САЙТ от този НЕМА.
  • 137 ЕЖБИИ ПРОСТОТИ

    4 3 Отговор
    АМА ОТ ПАРТИИНИ БЕЗГРРАИЧНИ ЕЖБИ,КЛЮКИ,ИЗДЕВАТЕЛСТВА КАКТО С ТОИ НЕЩАСНИК.НО ТОЙ НЕ Е ДЛЪГЖЕН ДА ГОВОРИ С ТЕЗИ НАХАЛНИЦИ
  • 138 Чумата герб

    5 14 Отговор

    До коментар #43 от "Чумата":

    Чумата герб по хората в България

    Коментиран от #142

  • 139 Мисля си

    28 11 Отговор
    На Борисов първата съпруга е сериозен лекар. Втората -банкерка. Елегантна , обрана, дискретна. Подобен типаж е Фандъкова. Та не ми изглежда много достоверно, когато е премиер, необвързан, с всичките си възможности, да изперка и се захваща с ефектни млади курв.та като Йовчева и Каратанчева. По- скоро на постановки ми мяза. Лично мнение!
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ееееее

    21 13 Отговор

    До коментар #8 от "дддд":

    РАДЕВ ПЛАЩАШЕ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА И СЛУЖБИ.... ТОЙ ДАЛИ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА?!? ИЛИ ЗА ИДИОТИТЕ МОЖЕ, ЗА ДРУГИТЕ--НЕ...
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 До автора

    5 7 Отговор
    Ти надмина Дан Браун бе момче. Развивай таланта си. Очаква те светло бъдеще. Може дори да те публикуват и в други сайтове, като "бивол" или "афера".
  • 144 Мацката

    12 9 Отговор
    е супер. Пукайте се от яд миризливци от триото.

    Коментиран от #149

  • 145 Найденов

    14 4 Отговор
    Само аз ли имам чувството, че автора на сРатията не може да си настигне мисълта? Тия хора къде учат за журналисти?
  • 146 Не е така

    14 4 Отговор

    До коментар #127 от "Аха":

    В грешка си - специално тук и в бивол са публикували стотици фалшиви новини , опровергани многократно! Но именно защото е сайт - продължават безнаказано! Ако беше вестник или телевизия - досега да са осъдени и да са фалирали!
    Но в интернет нещата са различни!
  • 147 Шаран БГ

    14 2 Отговор
    Сайтът си е много хубав ! Понакога прекаляваме с цинизми, обиди и прочие неща, написани най-отдолу с червени буквички. Само не разбрах, какви му са критериите, когато изтрива коментари........
    От написаното по-горе обаче разбрах - човекът/ Й.Христов/нищо не знае, нищо не е чул и.... като че ли нищо не е казал ? Само г-н Тончев знае какво е чул от репортери и написал в "Либерта" - тук, за българските шарани .................
    Марийка се похвалила, че има братче. Учителката възкликнала учудена: " Нали татко ти е в КомиАССР от три години" " Да, другарко, ама те си пишат!" Иванчо възкликнал от последния чин: " Е..га ти дългата писалка !?" Стар виц - но стойностен ! Ето на и сега - от сантиментални / sentimental - от фр. - чувствителен, с нежни чувства/ връзки , какви работи се случнат, дори деца се раждат ....... Иванчо да каже ...кое е дългото.......
  • 148 гошо

    6 11 Отговор
    Тиквата си е един дебел лъжец.
  • 149 Защо

    4 4 Отговор

    До коментар #144 от "Мацката":

    ми слагате "-"-та БЕ миризливци, рано сутрин. Или то до крокодил не се спи.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 глоги

    5 5 Отговор
    Момата наистина е много красива. Не Мис "Бикини",а за Мис "България" е готова.Бог я е надарил с много красота и чар. Да е жива и здрава! Такава пипинка не е за изтърване. Гушкаш си я вкъщи,глезоткаш си я и така нататък.

    Коментиран от #169

  • 152 Бат Рамбо

    3 3 Отговор
    "Таа ного арна бе,Танасе..."
  • 153 2869

    7 2 Отговор
    Не са му дали обещаното ли? Как да разбираме, че се е оженил за нея пък сега се отрича от всичко? Женитбата не е ли доброволен акт?
  • 154 По голямото мнозинство

    2 2 Отговор
    Въй нимой..!
  • 155 Местан

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Борисов":

    Не само целувки имаше,не само целувки...
  • 156 селянин от обеля

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Потрес":

    Така е баце, едно време другарките лягаха с дъртите другари без пари, само за службички, апартаменти и т.н., времената се менят...

    Коментиран от #161

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Абе

    11 4 Отговор
    Арна си е момата и това е. Не знам кво я дъвчете само, некои па я отбутват. Язе се цаним да се грижим за нея, ше си й угаждам, ше си праиме тегелчета по Рамбласа, па вие седете тука пи протестите да гледате муцуните на тия триото и сички останали м@ймуни. Само с Боце тенис нема да играем, що той като пада много се нерви и вика. Айде със здраве и уна бандера роса от Барцелона! Венсеремос!
  • 159 ДА бе да

    5 1 Отговор

    До коментар #125 от "YUI":

    Ама жена ми си е миска ;) има афиниет към такива. “Братиньото “ и той е участвал с Мис гащи
  • 160 ???

    1 2 Отговор

    До коментар #108 от "Кой68":

    Напълно възможно
  • 161 Бай Ху (By Who)

    2 2 Отговор

    До коментар #156 от "селянин от обеля":

    Братиньо си е убавец. Не вервам момата по сметка да му е пристанала 😉
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 цвцв

    3 3 Отговор
    ревизия и затвор,че са за България позор мутрите
  • 164 ПРЕСА

    3 4 Отговор
    мутри вън
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 1234

    3 4 Отговор
    Въпросната метреса е най виновна от всички, защо ражда от тулуп, още тулупи не ни трябват! Или стана като Каратанчева, аз не исках ама БМБ си е изнасилвач. Обича все млади ярета... Към списъка с обвиненията не знам защо се забрави този случай
  • 167 ШЕФА

    4 4 Отговор
    Тая мис бикини е много добра.И аз бих го пуснал целия да му се порадва че както съм напръщял ще пръска яко .........................
  • 168 Димитър

    4 0 Отговор
    Колко ще ми вземе за 15 мин. или да си направя две чикии за подгрявка и да опъна жената 2-3 пъти след това.
    Не бе не се майтапя само неделите пропускам, защото ходя на църква.
  • 169 Готова

    1 1 Отговор

    До коментар #151 от "глоги":

    за мис(ис) Свят. По-красива и чаровна не съм виждал. От миските де.
  • 170 JEFF

    3 0 Отговор
    Прекрасна двойка, пенсионер и девойка.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 ЕС мирише

    2 1 Отговор
    И в Барселона една полиция ? Две години немогат да разберат един магазин и една къща с какви пари са купени. Немогат или неискат да определят собственика. Толкова ли е трудно да я привикат и да я питат с какви пари е купила къщата и като не може да отговори да я подведат под отговорност.
  • 175 котйо

    2 0 Отговор
    Ами направи и и ти едно да си играят с бойковото.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 ЛАКОМНИК

    4 1 Отговор
    ИМА ВКУС БОЧЕ,,,,ГАДЖЕ МЕЧТА...ТВА ИСКА ЗДРАВО СЪРЦЕ...ВНИМАВАЙ БОЧЕ , ДА НЕ СТАНЕШ КАТО СТОТЕ МАНЕКЕНКИ...
  • 179 хелиКОПТер

    4 0 Отговор
    Не му е лесно на бат Б. Да иска да чукне нещо младо и свежо ивсе да му пречат. После само ядове , журналисти , къще , бутици , кюлчета , шкафчета , пищофи , снимки от спалнята.....Горкият Бойко 1
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Суверенът

    2 0 Отговор
    Г-н Глaвeн Прoкурoр, Мoля Прoкурaтурaтa дa ce caмoceзирa:
    В Чужбинa вcички Диплoмaтичecки или кoнcулcки БГ прeдcтaвитeлcтвa зacтaвят oргaнизaциитe нa eмигрaнтитe в Чужбинa дa ce вoдят прeдизбoрни, пoлитичecки кaмпaнии в тях нa Упрaвлявaщaтa пaртия, кaктo и дa прeдocтaвят рaзличнa инфoрмaция!
    Кaктo знaeм, в Избирaтeлнитe cпиcъци имa нaд 800 000 “мъртви души”, кoитo пo избoри oживявaт, a тoвa ca ocнoвнo бългaритe в Чужбинa, c брoй: нaд 2,5 милиoнa души. Пoвeчeтo oт тeзи хoрa ce вoдят, чe живeят в БГ, и кoгaтo ce зaтрудни глacувaнeтo им в Чужбинa, мнoгo лecнo мoжe дa ce мaнипулирaт избoрнитe рeзултaти в БГ, ocoбeнo кoгaтo “глacувaлитe” нe прoвeрявaт, дaли e глacувaнo oт тяхнo имe, и при 35% избирaтeлнa aктивнocт, вcичкo изглeждa изключитeлнo прocтo зa Бoриcoв, Пeeвcки, Дoгaн и т.н....
  • 182 Суверенът

    1 0 Отговор
    Ако не ходят по свирката на Г.Е.Р.Б. им орязват държавното финансиране от България, към Чужбина, а Електронно гласуване, дори не се предлага, въпреки, че има толкова ниска избирателна активност в БГ, и се отделят огромни европейски средства за цифровизацията на правителствата и съответно тяхната дигитална, демократична независимост и легитимност, при цивровизация на изборните резултати..., и улесняване на вота от Чужбина, както и неговото проследяване, на ниво електорална единица, лично...
    Системата подлежи на международен, независим одит при дигитализирането й, и когато Суверенът може да провери как е гласувал, защото има уникале, персонален код, няма как повече да се манипулират избори - целият анализ за 7 милионна държава, ще отнеме на един човек, един ден, а на цяла международна организация 1 седмица, с всички избирателни списъци и с локалните носители по различните административни центрове.
    Цифровизацията не е панацея, но ви прави Кочината прозрачна, от всички ъгли, особено за най-потърпевшите: Емигрантите в Чужбина, които са повече от гласувалите в БГ!!!:)
  • 183 Лековат народ

    4 0 Отговор
    Цялото управление на Борисов може да се нарече “Бунга, бунга парти”, с Народа му, с Мис Бикини, и с всичките истински и неистински журналистки посетили Сараите му!!!:)
  • 184 Калоян

    0 0 Отговор
    Съжителството с жена винаги води до катастрофа, и мъжете се превръщат в нещо неприятно защото и те самите не се чувстват на място
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.