Last news in Fakti

4 Декември, 2020 09:56 50 598 256

Васил Божков си връща хазартните лицензи

  • васил божков-
  • хазарт-
  • лицензи

Васил Божков си връща хазартните лицензи

Васил Божков си връща хазартните лицензи - 1
Стоп кадър: Фейсбук
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Разследване на Красен Николов за Mediapool

Хазартният бизнес на Васил Божков може да възкръсне от пепелта, след като неговите фирми печелят поредица от дела срещу закритата вече Държавна комисия по хазарта и започнаха да си връщат отнетите лицензи. Това показва проучване на Mediapool върху делата, заведени от властите срещу хазартния му бизнес.

Държавата, с чиято благословия Божков изгради мощна бизнес империя в продължение на три десетилетия, точно преди година внезапно реши, че той е един от най-големите престъпници. Срещу него бе мобилизирана цялата държавна машина, която на първо време му отне с един замах хазартния бизнес и методично продължава с античната му колекция и свързани с него фирми.

По сигнал на конкурентите на Божков - братя Найденови, финансовото министерство обяви, че хазартните фирми на бизнесмена в продължение на 5 години са внасяли занижен размер на дължимите такси и данъци. В резултат срещу фирмите на Божков бяха предявени като дължими със задна дата данъци, такси и лихви в размер на близо 700 млн. лв.

Отделно, прокуратурата повдигна 18 обвинения срещу бизнесмена за най-различни провинения, а Народното събрание закри бизнеса му с лотариите, като въведе държавен монопол върху тях. Като косвени щети паднаха и незабранените хазартни игри на Божков – сайтът за залагания 7777.bg и букмейкърът "Еврофутбол".

Популярният до преди година сайт на "четирите седмици" сам реши да прекрати дейността си заради наложените запори от НАП, а "Еврофутбол" бе изкаран от "играта" чрез процедура по отнемане на лиценза с мотив - неплатените такси и данъци.

Но Божков може и да се върне в играта

През изтеклите месеци обаче държавата не е успяла да докаже в съда първото си обвинение срещу Божков – за неплатените задължения към фиска. Нещо повече – издържаните от данъкоплатците държавни органи търпят загуба след загуба в съдебната зала.

През последните няколко месеца Административният съд – София град е отменил редица решения на Държавна комисия по хазарта (междувременно закрита), с които са отнети лицензите за хазартните игри, организирани от компаниите на Божков. Още през март Комисията по хазарта реши да отнеме временно разрешения за хазартна дейност на фирмите на Божков с твърдението, че дължат стотици милиони на фиска. В същото време Националната агенция за приходите издаде уверения на фирмите, че не дължат нищо.

Ситуацията изглежда абсурдна, защото преди началото на съдебната сага с лицензите, компаниите на Божков декларират пред Комисията по хазарта, че доброволно се отказват от разрешителните си. През февруари те са поставени в невъзможност да работят заради запорираните от НАП сметки и решават доброволно да прекратят разрешителните си. В сайта за онлайн залагания на "Националната лотарията" (7777.bg) e поместено съобщение, че залаганията се преустановяват заради запорите. Скоро обаче "седмиците" могат да се върнат в играта.

"Доброволното отказване от лицензите беше решение на нашите адвокати, но комисията не го прие. Тя реши да ги прекрати. Това накрая може да се окаже и добре за нас", коментира главният изпълнителен директор на "Националната лотария" Димитър Ганев пред Mediapool. По думите му в момента компанията реално има действащ лиценз и може да организира онлайн игри.

"И преди това ние имахме сериозен дял онлайн. Разбира се, че обмисляме и връщане в бизнеса. Само трябва да минат делата срещу актовете на Комисията по хазарта", казва Ганев. Става дума за актовете за 700 милиона лева държавни такси върху хазартните игри. за които Комисията по хазарта изведнъж започна да претендира пред февруари.

Няма безспорни задължения

Как се стига до връщането на лицензите? На 2 ноември т.г. административният съд в София обявява, че временното отнемане на лиценза за бизнеса със залагания на "Националната лотария" е незаконно. Комисията по хазарта го е наложила с аргумента, че дружеството е натрупало над 3 милиона лева неплатени такси върху залаганията за последните шест години. Тези задължения обаче не са безспорни, защото не са влезли в сила. "Националната лотария" ги обжалва в паралелно дело, което не е приключило.

Съдът напомня, че лицензът може да бъде отнет, след като актовете за неплатените такси са влезли в сила и са станали неоспорими, а "Националната лотария" се съди с държавата за тези пари.

Лотарията продължава да държи на тезата си, че Законът за хазарта ѝ е давал възможност да не плаща 15% върху всички приходи от лотариите, а 20% само върху комисионите и таксите, които фирмите му са събирали от участниците в лотариите. Финансовото министерство е твърдо убедено, че законът ясно указва, че облагането е 15% върху залозите и неслучайно държавното тото винаги е плащало именно тази ставка.

В същото време НАП продължи да издава бележки на бизнесмена и неговите компании, че са изрядни платци. Този документ, разбира се, не е индулгенция и не е сертификат, че дадена фирма или лице е изряден данъкоплатец, а отразява само моментната картина на публичните задължения. И въпреки това е странно при обвинения за 700 млн. лв. задължения към фиска, Божков да разполага с бележки от НАП, че не дължи нищо.

По едно от делата за отнетите лицензи съдът изразява недоумението си от действията на Комисията по хазарта, защото тя е изпращала уведомления за шест временно отнети лиценза, но без да уточни за какво точно са отнети. На този фон "Националната лотария" представя и уверението от НАП, че не дължи нищо на фиска.

С друго решение на административния съд е отменено окончателното отнемане на лиценза на "Националната лотария" за организиране на онлайн залагания върху надбягвания с коне и кучета. Комисията по хазарта твърди, че компанията дължи 19 милиона лева хазартни такси за тези залагания. Съдът казва, че тези дългове не са безспорни, защото се обжалват. Поради тази причина комисията няма право да отнема разрешителни.

Със същите мотиви съдът е отменил и временно отнемане на лиценза за организиране на онлайн залагания на "Еврофутбол" – установените задължения не са безспорни. От акта се разбира, че държавата претендира за близо 330 милиона лева от хазартния оператор, а делата срещу актовете на Комисията по хазарта и запорите на НАП продължават.

И запорите куцат

Както Mediapool вече съобщи, двама различни съдии от Административен съд – София град са отменили запорите на НАП върху имуществото на жената на обвиняемия бивш хазартен бос Васил Божков -Елена Динева и близкия до него бизнесмен Александър Тумпаров. Само преди месец съдът отмени и запорите за 295 милиона лева, наложени от данъчните върху имуществото и компанията "Ню геймс" на Васил Божков.

Съдебни решения за Динева и Тумпаров също поставиха въпроса дали служителите на НАП-София са просто некомпетентни или са действали под натиск. Особено фрапиращ бе случаят с наложения запор върху имуществото на Елена Динева, извършен с представени от данъчните служители неверни твърдения. При запора на Тумпаров НАП е бокирала имущество за над 1.173 милиона лева при положение, че претендира за по-малко 200 хиляди лева. Очаквано съдът отменя запора поради свръхобезпечение.

Обвиненията към Божков

В момента прокуратурата е повдигнала общо 18 (19) обвинения срещу Васил Божков, в това число: търговия с влияние, държане на нерегистрирани антики, ръководене на престъпна група, принуда, изнудване, опит за подкуп на длъжностно лице, за подбудителство към престъпления по служба и други.

Той успя да стигне до Дубай буквално ден преди да започне акцията на държавното обвинение срещу него. Властите се задействаха срещу Божков с мотива, че той е избегнал плащането на въпросните 700 милиона лева такси върху хазартната си дейност. След това се натрупаха и множество други обвинения – за убийства, принуди и изнасилвания, а главният прокурор Иван Гешев го описа като "един от най-опасните българи" в историята на прехода.

Докъде е стигнало разследването на тези обвинения, не е ясно. Прокуратурата мълчи. Божков е все така в Дубай, също умълчан и с постна фейсбук страница, особено на фона на залповите си разкритията от лятото на тази година. Вече не се чува нищо и за евентуалната му екстрадиция.

Сега прокуратурата дава знак, че се фокусира предимно върху античната колекция на Божков. Още през юли той обяви, че държавното обвинение оказва непрекъснат натиск върху служителите на НАП, за да му налагат запори. Съобщи, че дължи лично 9.43 лв неплатени данъци, а през последните пет години е платил близо 580 милиона лева на фиска покрай хазартния си бизнес.

Той твърди, че е платил над 60 милиона лева данък "спокойствие" на премиера Бойко Борисов и бившия финансов министър Владислав Горанов, за да не закачат хазартния му бизнес. Иван Гешев обеща да проверят това, но вече половин година няма информация докъде са стигнали.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 175 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прррц

    279 6 Отговор
    до сега някой голям политик или бизнесмен осъден има ли?

    Коментиран от #43, #109, #230, #235

  • 2 Фен

    70 150 Отговор
    Каква радост за всичките му марионетки!
  • 3 тариката

    93 186 Отговор
    на тоя бандит му беше лесно да печели милиони, услади му се лесната далавера, ама държавата не трябва да допуска връщането му , има и натиск от вън ......

    Коментиран от #7, #11, #20, #38

  • 4 name

    349 24 Отговор
    И накрая пак данъкоплатците ще плащат за гешефтите на Гешев след като осъди държавата.

    Коментиран от #36

  • 5 Българка

    394 36 Отговор
    За всички е ясно, че Божков е рекетиран. Може да е виновен за много неща, но със сигурност не са 18. Когато започнат да падат и тези обвинения, кой ще плаща? Очевидно е, че няма как В.Горанов да не разбере, че липсват 700 милиона от хазната. Ясно е, че това, което твърди Божков е истина- за платени над 60 милиона на Борисов и Горанов, за айдушката поправка на закона за хазарта , внесена от Менда, за да може да се отклоняват много пари към шкафчетата, за осигурен съпорт от Домусчиев.
    Ако към Божков има повдигнати 18 обвинения, то към Борисов и свита трябва да са 118

    Коментиран от #18, #24, #232

  • 6 Селски

    104 5 Отговор
    Дал и някой е взел и всичко е ОК !
  • 7 Ха ха

    132 32 Отговор

    До коментар #3 от "тариката":

    Защо да не се връща?Страх ли те е от него?Да не си от насилваните моми?

    Коментиран от #151, #253

  • 8 Лили

    106 17 Отговор
    В Българския съд стават чудеса , защо ли?

    Коментиран от #25

  • 9 радост

    83 126 Отговор
    Бре каква неподправена радост блика от горната статийка ?! Честният ,почтен и съвестен данъкоплатец Черепа щял да си върне лицензите . Щял да се върне на бял кон и пак ... щял да щави балъците с илюзии ,обещания и химери. Просто - идилия ! Колко ли долно същество трябва да си ,за да възхваляваш долен изрод ,като Черепа ,а ?! ПП. А ,че българската Темида заработва ,като "магистралка" - това също го знаем.

    Коментиран от #14, #87

  • 10 наблюдател

    66 4 Отговор
    Всичко е игра.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Да му

    83 5 Отговор
    мислят 4-те 🐷. (И прасето-цаца е в канала)
  • 13 ВАТНИК

    53 99 Отговор
    Защо ли всички... "НЕВИННИ" Комуняги,Олигарси,ДС-Агенти и РУСОРОБИ...БЯГАТ в..ДУБАЙ,СЪРБИЯ,РУСИЯ и т н а НЕ БЯГАТ в ЕС ,САЩ или ДРУГИ ПРАВОВИ ДЪРЖАВИ за да си търсят ПРАВАТА?!?

    Коментиран от #16, #140

  • 14 Бачо Киро

    158 8 Отговор

    До коментар #9 от "радост":

    Абе верно сте много прости туй 80-те %... Показването на очевадните глупости на управляващите веднага за вас са хвалби на Божков.... Божков е боклук, това не вярвам някой въобще да го оспорва. Но тези, дето го настъпиха са 1000х по-големи и управляват държавата. Да се вторачиш в него, а да игнорираш бандитизма на управляващите е абсурдно.

    Коментиран от #17

  • 15 Българка

    165 10 Отговор
    Кое е вярно- че Божков е ошетил държавата със 700 милиона или са верни документите от НАП, че Божков не дължи данъци, т.е е изряден данъкоплатец? Кой е за престой в ареста- Гешев или шевката на НАП? След като 8 месеца жената до Божков лежа в ареста само защото живее с него, колко трябва да лежат истинските виновници за противоречивите обвинения/ твърдения от държавни служители, които са ощетили данъкоплатците най-малко с размера на големите си заплати?

    Коментиран от #21

  • 16 324

    35 6 Отговор

    До коментар #13 от "ВАТНИК":

    Че там само еврпгейски ценности, мъже йок.
  • 17 радост

    32 55 Отговор

    До коментар #14 от "Бачо Киро":

    Къде бе ,Бачо видя ,че "игнорирам бандитизма на управляващите" ?! Просто прочетах блюдолизката (да не кажа - гъзолизка) статийка на списвача Красен Николов и установих ,че този индивид е изпаднал в екстаз ,докато е писал "творбата" си (не знам дали не е получил и полюции). На края на същата ,оставаше да засвири и "Ода на радоста".
    И всичко това - защото на един абсолютен мошеник и крадец може да му се размине правосъдието ,защото съдебната ни система е ,като магазин МЕТРО - плащаш и взимаш (оправдателна присъда).

    Коментиран от #35

  • 18 Гого

    60 8 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Браво за трезвото мислене ! Остана ли са и грамотни хора в БГ ...
  • 19 2loop

    75 7 Отговор
    После народа ще си търси парите от боко, горанката и мента
  • 20 Bai nudals

    19 6 Отговор

    До коментар #3 от "тариката":

    Направи го и ти бе тарикат.
  • 21 Охо Бохо

    38 20 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Ама Вие вярвате ли, че Божков е плащал то в точ данъците си? Няма такъв не в България, а в света. Примери за това колкото щеш. Просто Божков е имал много добри спетоводители. Ще бъде жалко ако отново започнат рекламите на всеки 30 мин, точно си почина от тях.

    Коментиран от #23

  • 22 Софиянецо

    91 6 Отговор
    Дължал 700 милиона, а Божков казва, че не дължи нищо и НАП му издава документ, че не дължи нищо към хазната. Значи тия 700 милиона се дължат някъде по средата между Божков и НАП. Търсете кучето в Министерството на финансите и в ония от Народното събрание.
  • 23 Българка

    76 3 Отговор

    До коментар #21 от "Охо Бохо":

    Аз чета какво пише в статията, а ти не прочете ли, че твърдението, че Божков е изряден данъкоплатец е от НАП и има документи, издадени от НАП. Кой е за затвор Божков, Гешев и разследващите от прокуратурата или шефката на НАП и инспекторите
  • 24 Смотания старец

    51 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    БРАВУС ДЯДОВОТО а колкото до Бойко ще му е малко 118 ЕДНО ЕДНИЧКО МУ СТИГА САМО ДА ГО НАБУТА НА МЯСТОТО МУ И КАСКЕТА ДА МУ ПРАВИ КОМПАНИЯ
  • 25 Хаджиментов

    33 3 Отговор

    До коментар #8 от "Лили":

    Има неща, които стават с пари.
    А тези, които не стават с пари, стават с много пари!

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Нямам срам

    74 4 Отговор
    Да земат да проверят ония братя Найденови ... техния ефбет бая цоца като го няма Божков а те си плащат на Гегата
  • 28 Поредната корупционна схема на Божков

    31 26 Отговор
    Закво да купува Държавата като е купил само съда и му е излезнало бая по евтино😂
  • 29 ahahahah

    60 10 Отговор
    Цецко Найденов, Боко и сие са минали на валидолчета.

    Черепа може да е мека мара, ама след това фиаско, което му сътвориха, ако се върне в България ще си отмъсти 1001%!!!
  • 30 кой кой кой

    63 8 Отговор
    Сега кой ще плаща стотиците милиони обезщетение, които България ще бъде осъдена от Страсбург? Боко, Цецо Найденов, Шиши, Гешефа?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Статия

    16 21 Отговор
    Да се смееш. Стига пошлост. Ще си върне лицензите когато падне Падишаха. И тогава не е сигурно. Пак ще трябва да плаща много.
  • 33 от благородно

    54 2 Отговор
    злорадство : защо найденов не дава интервюта напоследък?
  • 34 XMAN

    51 3 Отговор
    НАКРАЯ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ КЕШЕФ И ТОВА ЩЕ Е ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ В КОЙТО ГЛАВНИЯ НЯМА ДА СИ ИЗКАРА МАНДАТА. ЕВРОПА И ТЯ НАТИСКА,А АМЕРИКАНЦИТЕ ГО ДЪРЖАТ ЗА ТОПКИТЕ С ЪС СМЕТКИТЕ МУ В ЧУЖДИ БАНКИ.ЗАСЕГА ТЕ МУ ПРАВЯТ ЗАСЛОН ,НО И ТОВА Е ДО ВРЕМЕ.
  • 35 Квалификациите

    62 8 Отговор

    До коментар #17 от "радост":

    "абсолютен крадец и мошеник+ трябва да се доказват. Виж - квалификацията "абсолютен лъжец", когато се отнася до Б.Борисов, е доказана с присъда. А квалификацията "абсолютен некадърник" се отнася за един обвинител, дето отправя 18 /19 /обвинения - и по нито едно не е спечелил в съда. Нали? Разберете най-после - Божков НЕ Е НАРУШАВАЛ ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА. ДАЛИ Е МОРАЛНО ИЛИ НЕ ТОВА, ОТ КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЕЧЕЛИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ Е В КОНТЕКСТА НА ОСНОВНИЯ ПОСТУЛАТ В ПРАВОТО - "ЗАКОНЪТ Е НАЙ-ВИСШИЯТ МОРАЛ". НЕЩО НЕЯСНО? А относно емоциите на автора на статията - това е личен проблем. Аз например не се радвам, че държавата се управлява от недостатъчно интелигентен мин.-председател и едно проста "пу-ка". А ти?

    Коментиран от #173

  • 36 ZZorro

    31 5 Отговор

    До коментар #4 от "name":

    Не бой се,държавата е помислила за това и сметката ще я плати онази медуза лепкава Ц.НАЙДЕНОВ.
  • 37 Мислиш ли

    1 10 Отговор

    До коментар #31 от "Радев":

    че щов ти си го разбрал, Божков не го знае? Леле-мале, колко сме проницателни...
  • 38 Коя

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "тариката":

    държава , тази която му скри 200 млн. данъци ли ?
  • 39 незнайко

    60 5 Отговор
    Тази сага я разбирам така . Божков е изградил бизнеса и той става АДСКИ печеливш ! Тогава се появява НЯКОЙ, който решава да му го вземе и е на ВЛАСТ !!! За съжаление Божков е предвидлив, очаквал е това да се случи и обърква плановете на този НЯКОЙ !!! Това разбрах от статията !!! БОЖКОВ НЕ Е КАРАЛ НИКОЙ НАСИЛА ДА ИГРАЕ ХАЗАРТ И ДА ТЪРКА БИЛЕТЧЕТА !!!

    Коментиран от #41, #53

  • 40 пак ке търкаме

    11 12 Отговор
    Това ще се случи само в сънищата на щастливците спечелили и не могли да си вземат печалбите от лотарията на Божков

    Коментиран от #46

  • 41 истината

    24 8 Отговор

    До коментар #39 от "незнайко":

    Разбрал си, но някои неща не можеш да ги разбереш, защото явно не ги знаеш.
    Божков е човекът на генералите от ДС, човекът, който се занимава с антиките и тяхното пласиране в чужбина!
    Божков изкупуваше антиките от иманярите и после ги продаваше, а дейността му е и беше под защита на ДС!
    Откъде мислиш Божков има колекция за милиарди!? Иначе, хазарта и казината са му негови бизнеси, които ги изгради на базата на връзките си с ДС и от парите от антики, това е истината за Черепа, за това му казват черепа.

    Коментиран от #51

  • 42 Red Sox

    52 4 Отговор
    При цялата си огромна власт, герберастите са толкова некадърни, че дори един елементарен рекет не могат да спретнат без да се омажат до ушите...
  • 43 Рошко

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "прррц":

    Който има милиони за него няма закони, няма и да има
  • 44 Иванов

    19 0 Отговор
    Затова замлъкна последно време успяха да се договорят.Кой на кого с двеста// На държавата в крайна сметка.//
  • 45 Johan Falk

    23 6 Отговор
    "Васко-Зара беше един от най-кадърните доносници на комунистите и след Промените те щяха да му подарят целия хазарт на България" - Георги Стоев.
  • 46 Защо "ке"?

    25 2 Отговор

    До коментар #40 от "пак ке търкаме":

    По БНТ реклами за търкане колкото щеш... Но никой не реве сега за бабите.
  • 47 проКУРора

    10 2 Отговор
    ДРИС. :-(
  • 48 Цацаров

    21 11 Отговор
    До вчера Бойко и Цецо лапаха заедно с Божков! Скоро обаче решиха да го обесят! Въпреки че е бандит и цял живот е взимал с пълни шепи от държавата! Дори уреди любовницата си Лилана да краде с уж приложения от АПИ! Банда крадци не можаха да разделят краденото!
  • 49 Logic

    30 10 Отговор
    Има логика на Васил Божков да му платим до стотинка всичко, което Борисов, Шиши, Гешев & Ко. му отнеха против законите на България.
    Ще се радвам Божков да ни осъди в международен съд и да му платим поне 2 млрд. лева. Нека всеки се бръкне според приноса си към фиска и на избори да внимава за кого гласува.
    Също и как упражнява контрол на избраните в НС!
  • 50 Стойко

    32 8 Отговор
    Здравейте мили приятели! Да ви зарадвам и информирам. Миналата седмица бяха освободени от безпристрастния Български съд всички 45 човека арестувани лятото от прокуратурата на каскета от така наречената "Група на Васил Божков" които бяха обвинени от каскета в различни престъпления като изнудване и заплахи! Последен бе освободен Веселин Балтов бившия началник на охраната на Божков който уж бе обвинен от таен и неизвестен свидетел че лично е стрелял по заповед на Божков по Манол Велев. Доказа се че по време на покушението Балтов е бил в чужбина. Всички съмнения за участие на Божков са отпаднали. Така както края на месец февруари МВР и прокуратурата пуснаха открита телефонна линия с няколко номера да се обадят всички насилени от Божков жени и всички пострадали от Божков хора. И понеже за 7 месеца не се обади никой , миналата седмица откритата телефонна линия бе закрита. Както каза Божков вчера няколко месеца бяха в ареста невинни души но това няма да остане безнаказано. Последователите ,феновете и приятелите на Божков вече са над 112 хиляди човека. Идва края и епилога предстои. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

    Коментиран от #237

  • 51 Вагнер

    11 8 Отговор

    До коментар #41 от "истината":

    Чак пък си написал "истината"!!!!! К'ва истина те гони,бе френд?! Та ти си написал куп глупости.Изобщо нямаш представа кой е Божков, както и защо му викат череп.Пишеш ги напред назад,колкото да не заспиш.

    Коментиран от #65

  • 52 111

    18 2 Отговор
    Божков е част от театъра който се разиграва в политическия живот в България.
  • 53 СЪДИЯТА

    19 3 Отговор

    До коментар #39 от "незнайко":

    Колега, много си прав, само с едно уточнение.Божков не е очаквал такъв развой на нещата, затова е отказал на чешки бизнесмени да им продаде половината от хазарта си за повече от 1 милиард.Това е грешката му.Ако го е бил направил, никой нямаше да го пипне с пръст, защото чехите нямаше как да пуснат такава аванта и такова безобразие.
  • 54 Антивакксър

    13 4 Отговор
    ЙЕС!!! Е са вече черепа ще поръча Вагнер да дойде и да смаже #хунтата, а народът най-накрая отново за Коледа ще търка и подарява билетчета
  • 55 Скорпион

    17 1 Отговор
    Прокуратурата как ще коментира?

    Коментиран от #62, #63, #76

  • 56 Стоян

    29 3 Отговор
    Преди дни за немския в-к ФРАНКФУРТЕР АЛГЕМАЙНЕ ЦАЙТУНГ Борисов каза че снимките с пачките милион евро и кюлчетата злато в шкафчето му ги направила жена "Българската Мата Хари" която канел в тях "защото имал своите нужди". Но отговори уклончиво дали са негови или внесени от тази жена. Сега да погледнем фактите - влиза жена натъпкана с 20 пачки по 500-еврови банкноти и 7 кюлчета 24-каратово злато и Борисов не забелязва това ,правят каквото правят ,той заспива тя ги слага в шкафчето и снима. Другата версия е тя му е доставена , правят това за което идва , той заспива тя отваря шкафчето ахва защото не е виждала в живота си толкова пари и злато и снима. И сега в един момент продава или само предоставя снимките. Според вас коя версия е истинската? Да си припомним и едни други факти! Волен Сидеров при правителството на Орешарски бе избран за председател на комисията по етика и антикорупция в НС. Като такъв бе предложил да има запитване до Сръбската държава да пуснат Сретан Йосич да бъде разпитан в Българския парламент какви суми е давал на Борисов когато е бил гл.секретар на МВР. И как когато е бил арестуван от Български полицаи и ноща преди да бъде екстрадиран в Холандия как по заповед на Борисов шефа на баретите тогава Филко Славов и екип са имали намерение да го освободят. Как Борисов по това време е бил на прием в КЕМПИНСКИ и с тревога е очаквал новините. И как след като операцията се проваля и Йосич е екстрадиран е дал клетва че рано или късно ще му отмъст

    Коментиран от #67

  • 57 Стоян

    29 7 Отговор
    Продължавам... И как след като операцията се проваля и Йосич е екстрадиран е дал клетва че рано или късно ще му отмъсти. Да си припомним как тогава Сидеров твърдеше че през първия мандат на Борисов е изнасял пари с чували с правителствения ФАЛКОН. Все пак това не го казва баба Пена от Чукурово а лидер на партия коалиционен партньор на Борисов и ГЕРБ в първия му мандат! Да си припомним и как Бареков през 2014 г.когато основа партията си ББЦ по всички телевизии тръбеше че ако се направи обиск в къщата на Борисов ще "се намерят много пачки кеш в шкафове и гардероби"..И го казва не дядо Менчо от Баша Баир а човек на който Борисов е бил кум като кмет на София. Да си припомним и как Васил Божков лятото твърдеше че всяка седмица Борисов е пращал пиарката си Севделина Арнаудова да прибира кеша с който Божков му се е отчитал. И показа снимки как Арнаудова влиза в офиса му. След 2 дни Арнаудова отговори че ходела всяка седмица в офиса му на Божков да му отказва секс защото имал апетити към нея ( хахахааа). Божков който държеше националната ни лотария държи и националните лотарии в Молдова и още 4 държави. Преди месец Герберските сайтове писаха с радост че щели да му национализират лотарията в Молдова. И ...изведнъж замлъкнаха по темата. А фактите са че там му продължиха лиценза за още 3 години. Но там си плаща редовно данъците които влизат в техния държавен бюджет а оттам за тяхното население като пенсии и социални плащания. А тук както призна Божков във видео се е
  • 58 Стоян

    28 7 Отговор
    Продължавам.....А тук както призна Божков във видео се е поддал на рекета на хунтата и вместо в бюджета милионите отивали в черната каса на ГЕРБ. Божков поиска от хората да му простят и каза " поддадох се на рекета но това бе единствения изход бизнеса ми да оцелее"...Та има ли някой да се съмнява вече защо народа изнемогва след 11 години управление на ГЕРБ? Във всяка друга цивилизована държава подобен премиер би висял на уличен стълб като Наджибула в Афганистан!

    Коментиран от #68

  • 59 Стойко

    17 6 Отговор
    Поздрави от Васил Крумов Божков от нощния красив Дубай...

  • 60 Алфонсо Цецоне

    15 2 Отговор
    След подкрепата а също и натиск на Венецуела , Северна Корея и Филипините естествено че малка държава като България ще клекне- тук никога не е имало демокрация а просто хаос и преразпределение
  • 61 Стойко

    17 9 Отговор
    Моя приятел Васил Крумов Божков ви поздравява и ви пожелава да бъдете здрави! Той живее в мегалуксозния комплекс " Адрес Булевард" който се намира в центъра на Дубай . Васил всяка вечер се наслаждава на залеза в Емирството в компанията на млада , красива и чаровна дама! Бъди здрав и ти Василе и знаем че ще изпълниш обещанието което даде !

    Коментиран от #71

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 КАСКЕТура

    12 2 Отговор

    До коментар #55 от "Скорпион":

    БЕЗ КОМЕНТАР...........
  • 64 МИЧ

    31 3 Отговор
    Не може така нагло да се краде бизнес . Не само на Божков а и на другите дето са в ареста също ще ги оправдаят и държаната ще плаща много пари . Това показва колко е глупав сегашният прокурор . Първо арестува и после разследва и търси годни доказателства. Съдиите се хванаха за главата с този некадърен човек!

    Коментиран от #73

  • 65 истината

    15 11 Отговор

    До коментар #51 от "Вагнер":

    Айде бе, Божков не е изкупувал антики от иманиярите!? Хехехехе, тая колекция за милиарди, как ще я обясниш?
    Според теб, дали е законна бе ФРЕНД?
    Божков организира изкупуването и продажбата им в чужбина и генералите от ДС взимат парите, той получава процент и си развива и неговият бизнес, всички са доволни.
    Божков е престъпник от класа и е затвора, това е истината.

    Коментиран от #77, #81

  • 66 Мнение

    15 1 Отговор
    “Нулева корупция и 1500 евро за всеки работещ” .

    Коментиран от #69

  • 67 уау уау

    9 3 Отговор

    До коментар #56 от "Стоян":

    А не можа ли да покани симитлийският кмет, да му задоволи нуждите.

    Коментиран от #70

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Второ мнение

    12 2 Отговор

    До коментар #66 от "Мнение":

    “МИНимум 1500 евро” !!! Край на шкафчета и чекмеджета!
  • 70 🐷 Боко ТИКВАТА

    5 2 Отговор

    До коментар #67 от "уау уау":

    Мълчи бре.Това е запазената ми марка. Не го давам.:-)
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 народ

    17 3 Отговор
    Божков мачкай корумпираната власт!
  • 73 Гост

    12 2 Отговор

    До коментар #64 от "МИЧ":

    Още през март Комисията по хазарта реши да отнеме временно разрешения за хазартна дейност на фирмите на Божков с твърдението, че дължат стотици милиони на фиска. В същото време Националната агенция за приходите издаде уверения на фирмите, че не дължат нищо.
  • 74 Чук и Гек

    8 3 Отговор
    Не е нужно да обещава минимална пенсия от 1500 евро! Народа си иска картончетата! Това е достатъчно да спечели 75% на вота!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ГЕШЕВ

    14 2 Отговор

    До коментар #55 от "Скорпион":

    ПАК ОБЯСНЯВАМ .....бавно....за 100-тен път !!! Преди време ни викаха в САЩ ( мен...Цацаров и шефа на ДАНС ) .......ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ???? Казаха ни - тези олигарси подкупват политици и рушат ист. фланг на НАТО в полза на Раша....СПРЕТЕ ГИ !!! В.Б. го задържа в ОАЕ ...ЦРУ ...те го пазят...НЯМА НИКАКВА ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА ! ....ще си го приберем след 10 години ...когато никой няма да си спомня...и ще го осъдим....вероятно ДОЖИВОТ ! МАЧА е : ЦРУ - В.Б. .........НЕ се хващаите за лотарията ! ...В.Б. има бизнес в ЧЕЙНЧБЮРАТА.....в СТРОИТЕЛСТВОТО !!.....Скоро привикваме шефа на божковият " ХОЛДИНГ ПЪТИЩА " - Орлин ХАДЖИЯНКОВ ..които знае всичко за офшорни фирми в - КИПЪР....ШВЕИЦАРИЯ ...ЛИХТЕНЩАИН !!! По време на тр. коалиция....ЦАРЯ искаше да строй магистрала МАРИЦА ( чрез португалска фирма ...където живее майка му )....Станишев - маг. ТРАКИЯ ...а за В.Б. - Дунав мост -2 ! НЕ СТАНА ....СПРЯХА ни еврофондовете заради ТРАКИЯ и " БАТКО и БРАТКО "......ДУНАВ мост -2 го дадоха на ИСПАНСКА фирма ( приближена до ЦАРЯ.....В.Б. строй ТРАКИЯ ст Ст.загора до Бургас ! За " ХОЛДИНГ ПЪТИЩА " ...В.Б. купи ЦЯЛАТА сграда на ул. МОСКОВСКА -3-5 ....на жълтите павета....а за да ОДСТРАНИ ...О.ХАДЖИЯНКОВ......В.Б. ...ПРЕРЕГИСТРИРА фирмата - ХОЛДИНГ ПЪТИЩА в - " PST ГРУП " ......Ще питаме Орлин Хаджиянков и за строежа и финансирането на НЕБОСТЪРГАЧА в КАЗАХСТАН !!! .......Ще разпитаме и кмета ФАНДЪКОВА .....за договора ( БЕЗ ТЪРГ ) ....за ремонт на ПРОСТРАНСТВОТА около чърквата " Св. Софи
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ежко

    17 3 Отговор
    Упс.....Сега калинките в бившата комисия ще понесат ли отговорност защото са слушали Боко и Горанов?А последните дали ще лежат в панделата за взети от Божков подкупи?
  • 79 СВД

    20 4 Отговор
    Просто го подгониха, защото му омръзна да хрантути герберасти и реши да финансира политически проекти различни от Греб! както и някои други бизнесменчовци! Иначе е класа на гербераските простократи. събрал колекция - над 6000 ценни археологически експоната. Бай Тиквар какво е събрал - напълнил чекмеджето и спалнята с мутренски разкош, простотия, разврат и корвети!

    Коментиран от #82

  • 80 истината

    10 20 Отговор

    До коментар #77 от "До лъжеца":

    Ако имаше съд всички олигарси щяха да са в затвора, Божков е олигарх, рожба на ДС службите и организираната престъпност, за съжаление България не е правова държава, не беше и няма да бъде, но все от някъде трябва да се почне.
    Аз бих почнал с масови екзекуции на такива, като Божков и на цялата им рода до 9 -то коляно.

    Коментиран от #83

  • 81 Карлуково

    21 5 Отговор

    До коментар #65 от "истината":

    Най-добре се върни преди да сме закрили болницата.Смешен и жалък си.Божков КУПУВА, а НЕ ПРОДАВА артефакти, бе смешко. И я ми посочи хората от ДС, които го закрилят!!! Може би един от тях е БУДА?! И друго.Защо държавата не организира изкупуването на артефактите?Какъв е проблема.Защо н ему запечатиха колекцията, а я разграбиха-окрадоха?....Абе връщай се,връщай се. :-)

    Коментиран от #84

  • 82 истината

    9 8 Отговор

    До коментар #79 от "СВД":

    Археологически експоната бил събрал ......, хахахахаха, ей умрях си от смях, как е в партия "Българско лято", навън е студено вече, не е за протести, по лесно е на топло на клавиатурите, нали така пръдльо.
  • 83 До лъжеца

    5 5 Отговор

    До коментар #80 от "истината":

    Аааааа, ако имало съд !!!!!! :-) България не била правова държава !!!!!! :-) А ДОБЪР ДЕН. :-) Правова държава е КНДР, където ги трепат като мухи, щом господаря Ун заповяда. :-) Ами ако и тука ги трепаха,както казваш, то тогава ТИКВАТА-ТУЛУП нямаше да има никаква опозиция, бе смешник. :-) Ти си уникат.ЛЪЖЕЦ, който казва "истината". :-)

    Коментиран от #85

  • 84 истината

    9 7 Отговор

    До коментар #81 от "Карлуково":

    Антиките са незаконни смешко, за това се влиза в затвора, явно си някакъв келеш, мишок.
    Търговията, купуването и продаването на антики е нарушение на закона, разбра ли, като наркотиците и оръжието. Тези антики са собственост на държавата по закон.
    Черепа държи каналите за антики, ако щеш вярвай. Това, че има много антики, не означава, че не търгува с тях. Той и Пабло Ескобар е имал много кокаин, складиран, сигурно е бил за лична употреба.
  • 85 истината

    10 1 Отговор

    До коментар #83 от "До лъжеца":

    Опозицията е в лицето на конкуренцията, а тя няма нищо общо с политиката, става на въпрос за престъпна дейност.
    Едните бандити натискат другите, това не означава, че Черепа не е бандит и не го оправдава.
    НА ясно ли си, че в България има незаконни дейности, които носят много пари и на фона на цялата беднотия се открояват.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ако все още

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "радост":

    някой си пазарува от съда е защото решенията му струват нещо. Докато от прокуратура и полиция никой нищо не купува. Те са ако не си плащаш на управляващите да те ударят, като те ударят какво да им плащаш, ти вече си спрял да им плащаш. Некомпетентността в разследване и прокуратура е потресаваща! Не могат едно изречение да вържат без зверски правописни и смислови грешки, камо ли ти юриспруденция да търсиш....Тези органи са пълни с 🐞- алкохолици, урви, синчета и дъщерички. Морал?!? Личните им животи са Гомор, камо ли ти да го търсим из делата....
    Не виждаш ли, че единствените, който могат да вържат три изречения по съвети и интервюта са съдии. Не, че не е 🐞 и там, но все пак могат да пишат и четат.
    На кой да плащаш тогава, питам аз? Или да си пълниш сизифовата каца Гешев и сие с евраци дадени на Петьо Еврото????
  • 88 Черен Петър

    15 3 Отговор
    Ще стане весело ако отпаднат обвиненията срещу Божков...Какво ли ще мъца т.н. главен прокурор? Ами Цеката, конкуренцията демек дето го натопи, дето през ден се пеняви по разни медии и сипе отрова и жлъч по Черепа...А после ще дойде ред и на онез 67 милки, дето ги е броил на Боко и Горановчето...хи хи хи, вземам пуканки и кола и чакам сеир...

    Коментиран от #90

  • 89 истината

    18 2 Отговор
    Основните дейности на Черепа, освен търговията с антики са, прането на пари, приватизационни измами, заплахи и рекет.
    Нима прокуратурата не е запозната? Запозната е!
    Нима опозицията не знае? Знае!
    Нима Бойко не знае? Знае!
    Въпросът е, защо всички институции МЪЛЧАТ през тези години!???????
    30 години се чудим, защо България е на това деридже? За това, защото има олигарси и мутри.
  • 90 истината

    9 3 Отговор

    До коментар #88 от "Черен Петър":

    Ако Черепът си плати ще свалят обвиненията, всичко е въпрос на договорки.
    Ще му струва скъпо обаче и после едва ли ще почне подобен бизнес, ако не бяха задържали роднините му едва ли щеше да се напъва толкова.

    Коментиран от #101

  • 91 Майна

    8 11 Отговор
    Егати фалшивата новина. Само лъжи от тоя дубаеца.
  • 92 Трифонов

    12 15 Отговор
    Дайте да видим кои дела е спечелил. Хахаха хахаха. Божков нищо не е спечелил и няма да спечели в съда. Той толкова се е уср л, че няма толкова хартия да се избърше. ЗАТВОР ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО И ЦЯЛОСТНА КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО.

    Коментиран от #95

  • 93 Нинова

    8 4 Отговор
    Фейк новина.
  • 94 Връзкар

    15 3 Отговор
    Васе, още ли вярваш, че всичко ще е като преди. Блаже са вярващите. Народа няма да го позволи. И ти и тези дето те подкрепят ще лежите в затвора.
  • 95 Трифонов

    11 7 Отговор

    До коментар #92 от "Трифонов":

    Спечелил е на куково лято. Нека покажат делата. Искаме да ги видим.
  • 96 Божков тв

    11 11 Отговор
    Умирам от смях. Леле скоро не бях чел по фалшива новина. Умре ми коня от смях. Васе прати и на мен някой лев и ще пиша фалшиви новини и аз.
  • 97 Божков бтв

    6 10 Отговор
    Пълен фалш е тази статия.
  • 98 Миленов

    6 5 Отговор
    Пази си парите за гаранции. Не плаща за фалшиви новини.
  • 99 Лъжльо нинова

    7 5 Отговор
    На лъжата краката са къси. Арабче, седи си там. Тука затвори много. Фалшиви новини още по много.
  • 100 Миленов

    6 5 Отговор
    Дела е спечелил. Хихихихихихихийихихихйхйихихи. Недей те бе. Недей те. Лъжата корени не хваща, а и краденото имане също.
  • 101 Бтв

    6 4 Отговор

    До коментар #90 от "истината":

    Той повече няма да почне бизнес в България. Овците свършиха и овчарите нямат работа.
  • 102 Новина-фейк

    5 9 Отговор
    Аре стига бе наистина ли печели дела. Хухухухухахахахахихихийиерррррееееееееее. Нямате мярка във фалшиви новини.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Краден Николов

    10 6 Отговор
    Николов, тази статия ще я пратя в ЕС, ЕП, Европейската прокуратура. Искам да видят какво представлява българската журналистика. Как без снимкови доказателства пишете си статиите. Дайте делата които е спечелил.

    Коментиран от #107

  • 105 Божков

    8 7 Отговор
    Затвор за фалшиви новини.
  • 106 Добрев, Гечев и компания

    9 9 Отговор
    Бсп е цар във фалшивите новини, а Божков е крал в създаването им.
  • 107 Юпи

    7 7 Отговор

    До коментар #104 от "Краден Николов":

    Спечелил е само пари на гърба на народа, но не и дела.
  • 108 Пари

    5 12 Отговор
    Ей. За пари ще продадете и майка си. Божков плаща и вие пишете лъжи.
  • 109 Мъка

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "прррц":

    Докато се ползва държавата за да се краде нечий бизнес, осъдени няма да има!?! Никой не съди по скалъпени обвинения! Всичките на които им скалъпиха обвинения, ще осъдят държавата за стотици милиони и всички ние, ще ги платим! Задкулисието, отново ще е чисто и откраднало милиони! Народа ще ги плати и ще продължава да плаща, докато не потърси сметка от виновниците!

    Коментиран от #111, #112, #113, #115, #117

  • 110 Отровното трио

    5 12 Отговор
    Лъжа до лъжа майно ле. Не знам кой им вярва на тези с фейк новините. Дубаец, ще ти трябват пари за друго но не и за фалш новини и анимационни предавания.
  • 111 Овчар

    6 7 Отговор

    До коментар #109 от "Мъка":

    Какви обвинения. Скалъпени. Господи слез и си вземи вересиите.19 обвинения. 19 обвинения. 19 обвинения. Пак ще повторя 19 обвинения. Не едно или две, а 19 обвинения. Хора мислете преди да показвате колко мозък имате в главната.

    Коментиран от #116

  • 112 Комунист

    6 11 Отговор

    До коментар #109 от "Мъка":

    Кой е краднала в случая - дубаеца. Кой не е плащал данъци-дубаеца. Такива като него, баневи, арабаджиеви, стайкови нинова и сие трябва да са в затвора и всичко да им се отнеме.

    Коментиран от #118

  • 113 Мъка мъка

    7 8 Отговор

    До коментар #109 от "Мъка":

    Абе нашио ти връзка с главнио мозък имаш ли или си вързан на късо. Ти още малко ще посрешнеш Божков на бял кон. Мале, Мале какви ограничени души има в България.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Затворник

    6 6 Отговор

    До коментар #109 от "Мъка":

    Задколисието е тук благодарение на бсп и Божков. Спряха им кранче тата и умряха.
  • 116 Мъка

    2 7 Отговор

    До коментар #111 от "Овчар":

    В едно си много прав....."Господи слез и си прибери версиите" :)))

    Останалата недомислица която си сътворил, дали за някоя стотинка или защото са ти толкова възможностите, не ме вълнува!?!

    Коментиран от #119, #126

  • 117 Фор фор

    6 7 Отговор

    До коментар #109 от "Мъка":

    Стига сте свирили на Божков на тромбона.вие го искарахте жертва. Знаеме. Не забравяме. Помним. Бсп, Манолова, Божков, трифонов Добрев и др. Разказаха държавата.

    Коментиран от #123

  • 118 Мъка

    2 4 Отговор

    До коментар #112 от "Комунист":

    Смяташ ли, че с тролската си простотия казваш нещо? Драскай си недомислиците от различните никове за някоя жълта стотинка и не ме занимавай с простотията си!

    Коментиран от #120, #121, #122, #128

  • 119 Мъка

    4 9 Отговор

    До коментар #116 от "Мъка":

    Хаха. На вас ви се плаща. Да го изкарате арабина жертва. Недомислици пишете ама никой не ви вярва. На лъжата краката са къси.

    Коментиран от #124

  • 120 Подлоги

    4 7 Отговор

    До коментар #118 от "Мъка":

    Подлог сте на Божков.

    Коментиран от #125

  • 121 Сестра галева

    4 12 Отговор

    До коментар #118 от "Мъка":

    Божков, няма да спечели никое дело. Вервайте ми
  • 122 Прасета

    3 12 Отговор

    До коментар #118 от "Мъка":

    Простотия и проста и колкото щеш. Вервайте на човек с 19 обвинения.
  • 123 🐷 Боко ТИКВАТА

    6 2 Отговор

    До коментар #117 от "Фор фор":

    Прав си.Веднага започвайте отново да свирите на моя тромбон...хахаха.
  • 124 Мъка

    1 3 Отговор

    До коментар #119 от "Мъка":

    С празното си между-ушие и "Ник" ли не можеш да си измислиш, че крадеш!?! :))) Аз знам, че кражбата и лъжата е в душата ви и затова ми е забавно с вас!

    Коментиран от #129

  • 125 Мъка

    1 3 Отговор

    До коментар #120 от "Подлоги":

    Добре тролчо! :)))

    Коментиран от #127

  • 126 Кики

    3 5 Отговор

    До коментар #116 от "Мъка":

    Е как ще те вълнува. Божков плаща. Това е важно. Обаче забравяш, че всички сме на един кораб. Ходи си вземи превода от Дубай. Хаха. Малоумн к.

    Коментиран от #130

  • 127 Мъка

    1 2 Отговор

    До коментар #125 от "Мъка":

    Добре колега.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Мъка

    1 2 Отговор

    До коментар #124 от "Мъка":

    И на мен. Радвам се че има прос и хора за да се отличават останали те от тях
  • 130 Мъка

    2 3 Отговор

    До коментар #126 от "Кики":

    Добре тролчо! Имаш ли друга простотийка от ПИК да ни позабавляваш с празното между-ушие?!!! :))))
  • 131 Мъка

    3 4 Отговор
    Дубаеца в затвора

    Коментиран от #135

  • 132 Май ви уплашихме яко

    5 4 Отговор
    Васил Божков министър председател !!!
    Това ви го казва един гадател !!!
    А Бойко Борисов е предател !!!

    Коментиран от #134, #136

  • 133 Мъка

    3 6 Отговор
    Бсп вън от политиката и от страната.
  • 134 Мъка

    1 4 Отговор

    До коментар #132 от "Май ви уплашихме яко":

    Много акъл трябва да имаш.
  • 135 Мъка

    0 3 Отговор

    До коментар #131 от "Мъка":

    Абе спряха ви училище и сега ще крадем никове, ще лъжем за някоя жълта стотинка, ще показваме, колко ни е празно между-ушието!?! Ще се забавляваме! :))))

    Коментиран от #138, #139

  • 136 Хихи

    4 4 Отговор

    До коментар #132 от "Май ви уплашихме яко":

    А бе май Божков бяга от правосъдието. Даже в америка са запознати с неговите дела. Има го във всички сводки за хора извън закона.
  • 137 Джакпотчо

    4 3 Отговор
    Всичко ще си върна,щом се върна !
  • 138 Мъка

    1 2 Отговор

    До коментар #135 от "Мъка":

    Много си прав. На теб по коментари ли ти плащат.

    Коментиран от #142

  • 139 Мъка

    3 3 Отговор

    До коментар #135 от "Мъка":

    Дубайчето, се нас а. Ама яко се нас а

    Коментиран от #141

  • 140 Donzidog

    9 1 Отговор

    До коментар #13 от "ВАТНИК":

    ЕС и САЩ отдавна не са правови!Справка снимките на шкафа с парите и кюлчетата!Никой нищо не каза!САЩ казаха на Бочко давай народните пари за самолетите- тоест да не те очерним тука с едни официални експертизи а ЕС му казаха да гласува правилно и ще си трайкат....На това ли казваш ти правови държави?

    Коментиран от #143

  • 141 Мъка

    2 1 Отговор

    До коментар #139 от "Мъка":

    Няма толкова тоалетна хартия, мокри кърпички и кухненско роло за да се избърше.
  • 142 Мъка

    0 2 Отговор

    До коментар #138 от "Мъка":

    Мен не ме мисли! Забавлявай ме, не спирай! :)))) Кажи пак нещо от ПИК да ме разсмееш!

    Коментиран от #145

  • 143 Мъка

    1 3 Отговор

    До коментар #140 от "Donzidog":

    Браво. Сам ли го измисли или някой ти помогна.
  • 144 Стърчипишчо

    3 2 Отговор
    Давай Череп ! С теб сме !
    Измети хунтата от власт !

    Коментиран от #146

  • 145 Мъка

    3 2 Отговор

    До коментар #142 от "Мъка":

    Сега ще те разсмея. Божков се върна в България и му снеха 19 обвинения. Хихихохо.
  • 146 Мъка

    2 2 Отговор

    До коментар #144 от "Стърчипишчо":

    Само така. Черепите в гробищата и музей те.

    Коментиран от #154

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Мъка

    3 2 Отговор
    Замириса на а о. Ама яко замириса
  • 149 Динозавър Карабаджаков

    2 1 Отговор
    МЕЖДУ БОЖКОВ И БОКО НЯМА ЕДИНОГУШИЕ... ХА, ХА, ХА...!?!
  • 150 Мъка

    6 4 Отговор
    Божков президент в затвора на Дубай.
  • 151 рада дълбоката

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ха ха":

    Що на тебе да не ти е мъчно за него ....?Виж ако бяха изгонили някой с производство , с фабрика или завод допринасящи за повишаване статуса на държавата като цяло , честно не би ми харесало ама за тоя кърлеж въобще ни ми пука .
  • 152 ЦСКА 1948 Тото пункта

    5 2 Отговор
    Леле мале,вече сме се насрале ....
  • 153 гост

    4 2 Отговор
    Ама по-може да не се върне ...
  • 154 Та понеже

    3 2 Отговор

    До коментар #146 от "Мъка":

    ти е празно междъ-ушието и няма да разбереш, но да ти обясня...... Аз не робувам чадо на никове!

    Ника "МЪКА" е създаден точно за такива като теб, на които природата им е МЪКА! Та радваме, че си хареса ника! Хаирлия да ти е и да ни забавляваш с простотията си! :))))

    Забавно ми е как се пениш за Божков, но и мама и тате ще плащат, а ти се продавай за жалки стотинки! :))))

    Коментиран от #156, #158

  • 155 Мъка

    5 5 Отговор
    Динозаврите са изчезнали преди хиляди години. Ще чакаме да изчезнат и кръвопиоците от страната. Дубай е за вас кръвопиоци.
  • 156 Мъка

    1 4 Отговор

    До коментар #154 от "Та понеже":

    Само за жълти стотинки

    Коментиран от #159

  • 157 Софийската математическа гимназия

    2 3 Отговор
    Дерзайте г-н Божков !Вие сте един от нас !
  • 158 Та понеже

    2 4 Отговор

    До коментар #154 от "Та понеже":

    Божков министър председател на - стайков, василев, Цветанов, трифонов, арабаджиев, баневи, нинова, Гечев, станишев, Виденов, Костов и сие
  • 159 Жалко изглежда

    1 1 Отговор

    До коментар #156 от "Мъка":

    нали! Липсата на чест и достойнство само до падение те водят! Затова ни забавляваш като клоун с простотията си! А мама и тате ще плащат и за Божков и за останалите! Гадно, ама истина! :))))

    Коментиран от #161, #163

  • 160 Софийската математическа гимназия

    1 2 Отговор
    Дерзайте. Чака ме ви с бронирана кола за в затвора.
  • 161 Софийската математическа гимназия

    2 3 Отговор

    До коментар #159 от "Жалко изглежда":

    Измисли друго. Започна да се повтаря. Ама толкова ви е акъла на всички подръжнаци на Божков.

    Коментиран от #167

  • 162 Шопо

    2 1 Отговор
    Бай ЧЕКМЕДЖАН че посиньее

    Коментиран от #164

  • 163 Софийската математическа гимназия

    1 4 Отговор

    До коментар #159 от "Жалко изглежда":

    Няма акъл. Всички комуняги сте едни.
  • 164 А дано

    3 0 Отговор

    До коментар #162 от "Шопо":

    А дано ама на да ли. Хаха.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Жалко изглежда

    3 3 Отговор
    Всички комуняги вън. При Божков бегом марш. Хаха.
  • 167 Не тролчо

    0 2 Отговор

    До коментар #161 от "Софийската математическа гимназия":

    поддръжници, а реалисти! :))) Божков не ме вълнува тролчо!

    Ама тия дето ти плащат много се оакаха и всички ще им плащаме бакиите!

    Ти си лесен! В между-ушието няма никой и не може да го разбереш. ама мама и тате ще плащат и твоята простотия! :))))

    Гадно тролчо, ама истина!

    Коментиран от #170, #172

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Грую

    1 0 Отговор
    Според мен това е съвсем друга индикация: За разликата от това да си адвокат на хонорар и юрист-консулт на НАП на бюджетна заплата!
  • 170 Жалко изглежда

    1 3 Отговор

    До коментар #167 от "Не тролчо":

    Е стига де. Кажи нещо друго. Разполагаш с три думи на кръст и само ги размествсш. Измисли друго. Чакам.
  • 171 Петифурчо

    3 1 Отговор
    Клин клин избива !
    Това вече бива,бива...
    И ГЕРБ си отива,отива...

    Коментиран от #175

  • 172 Жалко изглежда

    1 3 Отговор

    До коментар #167 от "Не тролчо":

    Тролчо, Тролчо. Междуушие. Междуушие. Кажи друго. Аре бе мъко, мъко.
  • 173 30 г стигат

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "Квалификациите":

    Аз ще избегна квалификациите и ще премина към заключенията които съм си създал за изминалите 30 години в " демокрация " . За да има такива "бизнесмени" като Божков не е без участието на Държавата или по скоро от безхаберието и бездействието на Държавицата . След като няма държава значи няма и закони (или са такива които са угодни само на тесен кръг хора ) а след като няма закони няма и ХОРА (каквото и да се разбира под тази обща дума ) .
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Жалко изглежда

    1 5 Отговор

    До коментар #171 от "Петифурчо":

    Има избор март. Който слага тигана без да е хванал рибата остава само с надеждата, че ще яде риба.
  • 176 Не се

    1 2 Отговор

    До коментар #174 от "Не се":

    Аз ако се нервирам няма да пиша. Изпитвам удоволствие да общувам с прос и хора.

    Коментиран от #178

  • 177 Ритончо

    3 2 Отговор
    Идвам от Дубай и ще кажа на
    Хунтата,Бай,бай !
  • 178 Затова ли

    0 1 Отговор

    До коментар #176 от "Не се":

    тролчо сам си слово-блудстваш! :)))) Драскаш си простотийката, а мама и тате да плащат за Божков и останалите!?! Гадно ама истина!

    Коментиран от #181, #184

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Левтер

    3 3 Отговор
    Стига с този боклук ни занимавахте!
  • 181 Не се

    2 3 Отговор

    До коментар #178 от "Затова ли":

    Добре бе. Разбрахме че мама и тате ще плащат. Кажи друго. Тролчо и това го пишеш в 100 коментара. Междуушие в 120 коментара. Напиши нещо друго.
  • 182 Хитрушко,а не Послушко...

    2 0 Отговор
    Ще има полови изненади !...
  • 183 ПЕНКО

    1 3 Отговор
    " ЕХ МОЕ МАГАЗИНЧЕ ЕДНО --- С МАФИОТСКИТЕ ДВЕ ЛАВИЧКИ --- ЩЕ ОБИРАМ ПОЗНАЙТЕ КАКВО --- НАДЕЖДАТА ВИ НА ВСИЧКИ --- И ЩЕ ПРАВЯ ПОЗНАЙТЕ КАКВО - ТЪЖНИ ДЕТСКИ ОЧИЧКИ" !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #186

  • 184 Нинова

    1 3 Отговор

    До коментар #178 от "Затова ли":

    Аре бре. Речници няма ли. Трол, междуушие,плащане. Едно и също.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Връзкар

    2 1 Отговор

    До коментар #183 от "ПЕНКО":

    Много добре казано. ЕВАЛА.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Сперматозоидчо

    3 1 Отговор
    Ай,ай ,страх ни е от човека в Дубай,
    Неминуемо ще доведе до Край !!!...

    Коментиран от #190

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Трифонов

    1 3 Отговор

    До коментар #188 от "Сперматозоидчо":

    Кой го е страх от безопасна игла, бе селян н.
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 До гербавите кратуни

    3 1 Отговор
    Май ще има цуни гуни....?
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Божков тв

    1 3 Отговор

    До коментар #191 от "Защо остави":

    И мама и тате ще плащат. Това е. Мама и тате ще плащат. Това е. Само мозък и говн .
  • 195 Предсрочно

    3 0 Отговор
    Иначе ще стане много порочно !?!
  • 196 Божков

    4 3 Отговор

    До коментар #191 от "Защо остави":

    Мама, тате, ние, децата, внуци и правнуци ще плащат заради Божков, нинова, Гечев, трифонов, арабаджиев, баневи, иванов, Костов и др.
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Така е тролчо

    2 3 Отговор
    Вземи правописен речник. Започва се с главна буква. Пред че се слага запетая. Мъка, мъка, мъка. Прости хора Мале, Мале.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Трифонов

    3 2 Отговор

    До коментар #197 от "Така е тролчо":

    Слави с всички мутри има снимки.
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Р. Овч.

    2 0 Отговор
    Еее. Ти удари и счупи тъпо метъра.
  • 207 Ретро

    2 3 Отговор

    До коментар #205 от "Не само":

    Ретро хитове. Едно и също. Леле и после се чудим защо сме на това дередже. 2500 предприятия разсипаха комунистите и пак има хора които им вярват.
  • 208 йокин

    2 0 Отговор
    Протестите,умаляха,обедняха,лека полека,ще отшуми,всичко.Току виж,върнал се наистина,на бял кон.Между другото,имам познати,които спечелиха по 50 хилки,оправиха се.Националната лотария,ми напомня,пирамидите,от преди30,40г.Тогаз имаше игри,първите спечелиха,а другитене.Сега от тотото,са на печалба,там се преместиха,пенсионерите,търкат ли търкат.Кога пред тото пункт,ше видиш опашка.
  • 209 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Пореден епизод от цирка наречен "Правосъдие" в България! Но айде да не обиждаме цирковите артисти че тяхната работа наистина е тежка!
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Майна

    4 4 Отговор

    До коментар #210 от "Не спирай":

    Падам от смях. Мама и тате ще плащат. А бе смешко 30 г. плащат хората кражбите на комунягите. Ти сега ли разбра, че ще плащат. Хаха.

    Коментиран от #216

  • 212 Нинова

    8 6 Отговор
    Заговорът на кървавочервените болшевишки кланове срещу законната власт и демокрацията:
    Райчеви.
    Йончеви.
    Христови.
    Бойкикеви.
    Заркови/Кацамунски.
    Минекови.
    Мирчеви.
    Прокопиеви.
    Станишеви.
    Делчеви.
    Пръмови/Куневи.
    Опит за реванш на комунизма под формата на държавен преврат.
    Това е антисъбитието на годината..
  • 213 Трифонов

    7 4 Отговор
    Антония Първанова е лекарка, колкото Ченалова е съдийка, Бабикян - публицист, а Лупи - икономист.
    Банда ментета.
    Всъщност публична личност "Антония Първанова" не ми е известна. Познавам Тони Фарма, жълтия кукундрел от свитата на царчока.
    Навремето я дадоха на парламентарната комисия по корупция за подозрения, че обслужва безобразно фармацевтични компании в битността си на народен представител.
    После изкрънка царчока да я прати евродепутатка и се прочу най-вече с постоянните си доноси срещу България в Брюксел. Поиска, например, да отнемат завинаги лиценза на летище София. Спретна цялата кампания по охулването на Румяна Желева.
    Ама кой ти помни.
    Ей я сега Тони Фарма изпрана, компетентна, загрижена, опозиционна, през ден в БТВ. Не е ясно специалистка по какво е (май се води педиатър), но плюе наред - мерките, ваксините, докторите, първата линия, диктатурата. Хекимянчетата я гледат с влажно-безкритични погледи и поддакват.
    Това ли е експертът, който трябва да поучава народеца точно сега, бре? Малко ни е Мангъров явно.
    Борисов, вика, е предозиран с кортикостероиди. Видът му е не знам си какъв. Пример, че лекарственият протокол е сбъркан.
    Колко трябва да си долна, за да коментираш пациент по телевизията и да раздаваш експертизи без да си наясно с конкретния казус. С клиничната картина. Просто по "физиономия".
    Или да омаловажаваш труда на колегите си, които са го лекували...
    Въобще - да вкарваш политика в медицината.
    Коя си ти, с какво право обладав

    Коментиран от #239

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Не падай

    2 2 Отговор

    До коментар #211 от "Майна":

    дръж се! Ще вземеш да си счупиш кратуната и да бълваш още простотия! :)))

    Много ми харесват опорките за комунистите! Звучат някякси кухо и са забавни! :))) Особено като ги изтипосате ни в клин, ни в ръкав! :))))
  • 217 име

    1 8 Отговор
    глупости. щом е толкова невинен защо избяга?

    Коментиран от #240

  • 218 Бойку шкафа

    5 2 Отговор
    С васко сме стари приятели,вярно за рекета малко се сдърпахме,ама сега той спира с компроматите,и аз ще му върна бизнеса с игрите...
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 ИЯО

    1 3 Отговор
    Браво. Пак ще се чешат билетчета. Купон безкрай.
  • 221 Балъка BG

    5 2 Отговор
    Накрая след Страсбург държавата ще плати скъпо и всичко е точно. Може и да си делнат за театрото.
  • 222 бокошкафа

    5 1 Отговор
    аз тия милиони не ги надписвам дали са от черепа дали са от магистрали все едно всичко в шкафа и с 500 номинация евраци
  • 223 Анализаторр

    5 2 Отговор
    Не се пробвайте срещу възпитаници на математическа гимназия.
  • 224 анонимин

    6 1 Отговор
    Ясно е че е отказал да плаща повече под масата,и затова тъпанара от банкя,горанов и др. решиха да го изпържат,но сметката им е грешна,Време е тези мошеницида влязат натопло!!!
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Hihi

    1 2 Отговор
    Бродягата. Откакто съм се родил, все бродяга, аз съм бил. Тралалалала
  • 229 Анонимен

    3 1 Отговор
    С чужда пита василе помен правите. Крадете, ти си възпитаник на живков, поне да остане и за народа, а вие като невидели крадохте от отредени хора. Не ви прави чест. Едни гуляят, а други в студа. Знаем ви.. 4 часов, а по 12,14 часа, ток.. Да не издавам, на половин цена. Не сме ние съвети. От всеки бизнесмен не става, но много се уляхте и нас мачкат малцинствата днес, че сме малоимотни, бедни и мързеливи, а не сме, щом у е родила 7 деца и 1 умрело, на къра, тютюна, животните и вдичко при вас.. Малко съвест, но нерде. Изчезваме, череп. Болно ми е. Българищината се бъде заета от новите идващи, василе.
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Kinski

    7 1 Отговор
    Шиши сега се поти че няма да вземе и този бизнес .да видим как ще се развие сериала.а черепаха ще излезе чист като Момина сълза накрая
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Чекай бе

    5 0 Отговор
    е как съдят нещо дето не съществува , това е направо налудничаво
  • 234 Доцента

    0 8 Отговор
    Няма друга толкова пристрасна и работеща в полза на мафията институция като българският съд.От съда трябва да започне чистката на новото общество.Иначе комунизъм по радевски
  • 235 Димитър

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "прррц":

    Имаше един Христо Бисеров, съдига го съдигаха го до като народа забрави, след което го оправдаха безшумно.
    Така че имаме един полу- съден за тридесет години.
    В нашият език имаме думи които немогат да се преведът като: СВОБОДИЯ, ПОЛЕГНАЛ, НЕДОСЪДЕН, МНОГО МАЛКО, ЩЕ СТАНЕ АМА УТРЕ и други.

    Коментиран от #244

  • 236 Казах

    5 3 Отговор
    Божков ПРЕЗИДЕНТ!
  • 237 Радев

    3 2 Отговор

    До коментар #50 от "Стойко":

    Българския съд пусна предсрочно " наглите". Та мислиш ли че няма да пусне бандитите на дубаеца. Просто такава ни е държавата. Бананова. Но има надежда , Божков ще се бори с корупцията. И може би сам ще се осъди.
  • 238 Токо

    2 5 Отговор
    Едва ли ще си върне лицензите. И да не говорим да ли някой ще залага пак при него .... След като излъга веднъж и не изплати печалбите ще има и втори път . Да залагат хаджи генчев и компания .... хах

    Коментиран от #243, #247

  • 239 Токо

    4 1 Отговор

    До коментар #213 от "Трифонов":

    Не знам но Антония Първанова много ми прилича на една друга крадла от същото котило , която краде парфюми по летищата ... Нищо лично - просто това са факти !
  • 240 Велин

    6 1 Отговор

    До коментар #217 от "име":

    Къде е избягал, бе!?!? ,Забрави ли ,че понедва пъти беше на срещи с Премиера по футболни въпроси,а!?!? Що не го закопчаха там!?!? Може и да не го харесвам Черепа ама го обявиха за престъпник когато беше в чужбина. Що не го изчакаха да се прибере и тогава да го обявят за престъпник!? Или не са знаели, че е в чужбина,а!? И мисля, че не беше в Дубай. И как няма да знаят къде е след като Премиер и финансов министър водят с него лична кореспонденция!? Сигурно са си помислили, че след обвиненията Божков ще се прибере с подвита опашка!?!? Да,ама не!!! Черепа е шахматист и в тази партия, когато властниците са правели първите си ходове той вече я е бил завършил.
  • 241 ЕгаСиНаглитеКрадци!

    5 2 Отговор
    И накрая да не мислите,че сметката от цялата свинщина ще я платят Шиши,Тулупа,Сасата или Каскета !?
  • 242 ЕгаСиНаглитеКрадци!

    6 3 Отговор
    И накрая да не мислите,че сметката от цялата свинщина ще я платят Шиши,Тулупа,Сасата или Каскета !?

    Коментиран от #252

  • 243 Румен Радев

    3 4 Отговор

    До коментар #238 от "Токо":

    Ако държавата не му ги върне АЗ ще му ги върна лицензите . Той е наше момче .

    Коментиран от #248

  • 244 леле майко

    4 0 Отговор

    До коментар #235 от "Димитър":

    Ти остави тоя Бисеров, ами, какво ще кажеш за братята Маргини, 10 години ги "съдиха" и накрая ги оправдаха по всички обвинения!
    10 години съдебни процедури, това може да се случи само в България, няма такава държава, няма такова правосъдие.
    Явно, за да не се повтори случката, братята Галеви пък направо ги пуснаха да си ходят, и то с паспорти със специален режим, като полицаи.
  • 245 тиквенсониада

    6 1 Отговор
    Не държавата , а бат Бойко реши , че Черепа вече не му харесва ! Та даже алчно му взе бизнеса ! ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ , казала една ТИКВА и доволно потрила ръце !

    Коментиран от #246

  • 246 дърт трол

    1 4 Отговор

    До коментар #245 от "тиквенсониада":

    Да не правиш дудуци на черепчето рано сутрин? Алчен си за бяло сладко май?
  • 247 Bai nudals

    1 1 Отговор

    До коментар #238 от "Токо":

    Кой си ти Токо бе?
  • 248 Велин

    5 1 Отговор

    До коментар #243 от "Румен Радев":

    А дали помниш записа на Божков и молбата на Борисов за помощ на изборите за кмет на София!? Черепа го успокоява, че няма да подкрепи Манолова. И чий човек се оказва Божков, че нещо не мога да навържа нещата!?
  • 249 Ива Бебека

    0 3 Отговор
    Аз съм най добрата бизнесменка. Кой е този Божков? Аз и Шеф Манджев сме най добрите в България! Да те казваме в цял свят!
  • 250 ЕЕЕ

    0 2 Отговор
    И сега уважаеми българчета, от вашия джоб на престъпника Божков, ще му бъдат изплатени компенсации, защото ще осъди вас! И не защото не е престъпник, а защото гласувахте за ГРОБ и некадърната му прокуратура. Плащайте!!!
  • 251 Лозан Панов

    1 1 Отговор
    Е как няма да търпят поражение след поражение! Нали ви казах, че докато аз съм шеф на червенияСсъд в България НИТО един престъпник или другар няма да бъде осъден! Венсеремос! БКП, КПСС, БСП, КПСС, ДС!
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Народен човек

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ха ха":

    Вай вай!! Липсват ми " ЛАФКИТЕ" и талончетата!! Дано по-скоро ги отворят!! Че то иначе на какво прилича??
  • 254 МУТРИИИ

    1 0 Отговор
    ОТНОВО ВЪЗНИКВА ВЪПРОСА -- ЩЕ ТЪРКАТА ЛИ ОТНОВО ТАЛОНИ БЪЛГАРИТЕ КОГАТО ЧЕРЕПА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ?
  • 255 Язък за пушилките

    0 0 Отговор
    Кой ще плаща обезщетенията.
    Марахулска работа.
  • 256 Илия Василев

    2 0 Отговор
    крайно време е държавата да събере на едно място всички "успели" бизнесмени на прехода ...