Last news in Fakti

4 Март, 2021 16:08 72 307 95

Има ли връзка между дъщерята на Младен Маринов и Васил Божков

  • христо терзийски-
  • васил божков-
  • младен маринов

Интересно е дали някой от компроматите, които Божков обещава да разкрие, няма да е свързан именно с Младен Маринов

Има ли връзка между дъщерята на Младен Маринов и Васил Божков - 1
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Дъщерята на Младен Маринов - Силвия Маринова, има сериозни бизнес взаимоотношения с редица влиятелни личности от българския бизнес. Това разкри Bird.bg в своя публикация.

Проверка на ФАКТИ установи, бизнесите, в които Силвия Маринова е участвала. Станаха ясни шест фирми:

1. “ОЛК ГРУП ИНВЕСТ” ЕООД, която извършвала козметични услуги, посредничество и агентство. Силвия Маринова и Елена Николаевна Москвичева били съсобственички на дружеството, като в последствие двете прехвърлили дялове си на Нина Тодорова Тодорова.

2. “Драгойца Еко Къмпани” ЕООД - регистрирана с адрес в град Ябланица. Дейността на фирмата е повече от обширна - покупка и производство на стоки и вещи с цел продажба, комисионна, спедиционна и складова дейност, ресторантьорство, транспортна рекламна, информационна, програмна, импресарска, строителна, ремонтна, монтажна дейност, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем и всякакви други дейности, които не са забранени от закона. Управител на фирмата към 2016 е Ивета Лазарова Нейкова. Преди 2016 година обаче Нейкова и Силвия Маринова са били съсобственички на “Драгойца Еко Къмпани” ЕООД. След това Маринова прехвърля своето дялово участие на Нейкова. Размерът на дяловото участие на Маринова е от солидната сума 1 лев. Тъй като тя притежавала половината от капитала, капиталът всъщност е 2 лева.

3. “СИЛНИК КОНСУЛТ” ООД, регистрирана в София. Нейната дейност е доста сходна с тази на “Драгойца Еко Къмпани” ЕООД. Тази фирма добавя към дейността си и маркетингова дейност, търговско представителство, посредничество, комисионерство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, рекламна, информационна и печатна дейност. Управител на фирмата е Силвия Маринова. Съдружници са тя и "МВД - 05" ООД, като и двете страни разполагат с 50% от капитала - по 1 лев. Преди 2017 година Никол Марио Костуркова е съдружник във фирмата, но тя прехвърля на "МВД - 05" своя дял.

4. Стигаме до “МВД - 05” ООД с адрес в село Разлив, Община Правец. Към 14.03.2016 година собственици са Георги Йорданов Петков с дял от 48.00%, Станислава Владимирова Маринова с дял 34.00%, Съдружник и Силвия Маринова дял 18.00%. В тази фирма Силвия Маринова си сътрудничи с майка си - Станислава.

5. Маринова е част и от “С & С КЕТЪРИНГ” ООД. Дейността на фирмата е Кетъринг, организация и експлоатация на клубове, кафенета, сладкарници, бистра и други атракционни заведения. Други дейности на фирмата са туристическа, хотелиерска и превозна дейност, информационни, рекламни, програмни и импресарски услуги, спедиционна, складова и посредническа дейност. Регистрирана е в София, ЖК “Люлин”. В нея Маринова си сътрудничи със Златка Добрева Илиева.

6. “М ИНВЕСТ 20” ЕООД с адрес ул. “Стефан Караджа” 7, която извършва дейности както автоуслуги, измиване и почистване на превозни средства, така и финансови консултации, търговия, изграждане и търговия с недвижими имоти и други. Силвия Младенова Маринова през 2017 година прехвърля своя дял на Пламен Пламенов Димитров, към 2018 година едноличен собственик на капитала пък е Орлин Георгиев Хаджиянков.

Никол Костуркова е дъщеря на бившия служител на ГДБОП Марио Костурков, съобщава Bird.bg. “СИЛНИК КОНСУЛТ” ООД се предлага, че всъщност е автомивка, която Костуркова и Маринова отворили. “Никол Костуркова обаче напуснала фирмата, няколко месеца след като фирмата започнала да функционира. Тя не успявала да съчетае учението и работата на автомивката” пише Bird.bg. В крайна сметка Костуркова прехвърля своята част от “СИЛНИК КОНСУЛТ” ООД на “МВД - 05”, в която участват Силвия Младенова и Станислава Маринова - съпруга и майка на Силвия. Интересно тук е, че около Марио Костурков съществуваха слухове, че е бил служител на популярен роден букмейкър, като те бяха отречени от него. Костурков обаче е заявявал, че Стефан Найденов му дал място да направи автомивка. Във въпросната автомивка съдружнички били Силвия Младенова и дъщеря му Никол.

Дъщерята на Младен Маринов е свързано лице и с дясната ръка на Васил Божков – Черепа в строителния бизнес – Орлин Георгиев Хаджиянков. Това се случва чрез фирмата М ИНВЕСТ 20. Учредителните актове и движението на компанията сочат, че компанията стартира през 2015, като еднолична собственост на Пламен Пламенов Димитров. Месец и малко по-късно, към края на март 2015 г. от ЕООД дружеството е променено в ООД и Силвия Младенова става съдружник на Пламен Димитров. В края на октомври 2016 г. дружеството мести адреса си на ул. Стефан Караджа 7. Към края на април 2017 г. Силвия връща дяловете на Пламен Димитров, а М ИНВЕСТ 20 отново се превръща в ЕООД. Последната актуализация е от март 2018, когато като едноличен собственик на капитала е вписан Орлин Георгиев Хаджиянков, пишат Bird.bg.

През март 2017 Пламен Димитров, докато все още е съдружник на Силвия Маринова, влиза в съдружие и с дъщерята на Хаджиянков – Кристина Орлинова Хаджиянкова в компанията ДИЗАЙНО. Тя също се намира на адрес на Стефан Караджа. На 27 октомври 2017 Димитров вече е едноличен собственик на капитала на ДИЗАЙНО ЕООД. Това се случва малко преди да излезе от М ИНВЕСТ 20, казват от BIRD.

Те разкриват още, че на адреса на ул. Стефан Караджа 7 са регистрирани още няколко от фирмите свързвани с Васил Божков и Орлин Хаджиянков. Например компанията ФОРБС БГ, където дъщерята на Хаджиянков – Кристина Хаджиянкова е съдружник с Елена Николаевна Москвичева. Компанията придоби известност при опит да реализира концесия за добив на минерали и инертни материали в североизточния дял на Малешевска планина, на 1 км от гр. Кресна и 800 метра от с. Горна Брезница, в центъра на екологичната мрежа „Натура 2000”. Припомняме, че Елена Николаевна Москвичева е съдружник и на Силвия Маринова в “ОЛК ГРУП ИНВЕСТ” ЕООД.

“Междувременно нейният баща е шеф на СВДР, а после и главен секретар на МВР. Дали знойната красавица би била толкова желана за бизнес партньор без ключовите позиции в СДВР на нейния татко е въпрос за много милиони”, заключват от BIRD.

От ФАКТИ бихме попитали има ли определена връзка между бащата на Силвия - Младен Маринов, и Васил Божков, предвид бизнес отношенията на дъщерята на Маринов с хора, близки до Божков и ако да, каква е и продължава ли да съществува. Питаме най-напред с оглед на това, че Младен Маринов беше зам.-шеф на СВДР, после главен секретар на МВР, а накрая стигна и до министерския пост. Второто ни съображение е явяването на предстоящите избори и на политическата формация на Божков, и на Младен Маринов, който е в листите на ГЕРБ. Третото ни съображение е дали тази връзка, ако съществува, все още продължава и до какво би могло да доведе това в един бъдещ парламент. Интересно е още дали някой от компроматите, които Божков обещава да разкрие, няма да е свързан именно с Младен Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 137 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    195 43 Отговор
    Защо тук не публикуват декларациите на регионалните структури на Има такъв народ? Как Тошко Йорданов заплашва хората като мутра? Как има запазени места в листите им за хора от сегашната власт? Как така рекламирания от тях мажоритарен вот е забранен за хората им?

    Коментиран от #4, #25, #40

  • 2 Аноним

    32 120 Отговор
    Лъжи опашати тук както винаги
  • 3 герб комунисти

    186 38 Отговор
    Бойко да върне 76-те милиона които взе от Божков !

    Коментиран от #19, #49, #50, #65, #80

  • 4 ари ууа

    61 79 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    не се напъвай няма да гласуваме за бъцъпъ
  • 5 Гнида

    129 15 Отговор
    Що винаги има интрига ? При тулупите винаги има калинки и далавери ! Тия не са политици и бизнесмени , а безродни и .
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    66 74 Отговор
    постановка целенасочено оклеветяват господин ВАСИЛ БОЖКОВ

    Коментиран от #7

  • 7 Къв господин

    32 36 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Бе пенсионер?

    Коментиран от #13

  • 8 Божков-зара

    55 31 Отговор
    Айде на талончетата балъциии
  • 9 сила

    131 19 Отговор
    БАЩА И ПЕРЕ ПАРИТЕ НА ТАКИ,ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ.....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Оня с рикията

    56 4 Отговор
    Туй ми мяза на либоф от пръв поглед...
  • 12 Ами да

    106 6 Отговор
    Ей така са оплетени и вплетени , нищо неизвестно , само една мъничка част от въртележката !
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 27 Отговор

    До коментар #7 от "Къв господин":

    господин ВАСИЛ БОЖКОВ
  • 14 Мариноф

    52 6 Отговор
    е зет на Божков... Къф смех само...
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    92 23 Отговор
    герб са мутри а у нас мафията си има ДЪРЖАВА

    Коментиран от #51

  • 16 Аспарух

    54 18 Отговор
    О неразумний юроде-нима вярвате на писанията!? Нима не усетихте,че това беше второто КТБ-въртят ни в омагьосан кръг,а вие пишете ли,пишете...!!! А те се радват,че са ни заблудили-но не всички,не !!! Още колко ,,лотарийки" и други игрички ще ни завъртят...!!!
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 26 Отговор
    господин БОЖКОВ давай



    оцветли ни истинското уродливо лице на бг мафията и бг мутрите

    Коментиран от #28, #42, #73

  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    88 18 Отговор
    МЛАДЕН МАРИНОВ
    беше
    шофьор на
    МЕТО
    илиенския

    Коментиран от #63

  • 19 Майкъл

    38 6 Отговор

    До коментар #3 от "герб комунисти":

    Той на него му ги е върнал! А на нас никога няма да ги върне-камо ли на децата ни,които и те ще му плащат!!!
  • 20 Анонимен

    44 2 Отговор
    Тепе гьози хора. Без морал и задръжки.
  • 21 Bai nudals

    65 4 Отговор
    Учудени ли сте,всяко ченге у нас има по няколко бизнеса,предоставени на родата.
  • 22 Единственото положително нещо

    58 4 Отговор
    на тази кампания е, че алчните парвенюта във властта и напиращите да им седнат на мястото ще си разкрият схемите и конфликтите на интереси.
  • 23 Валентин Ангелов

    62 3 Отговор
    На тази територия , на бездържавност , територия на Бандитизъм и Престъпност , трябва да се реже , до изчистване на всичката тази гнилоч.
  • 24 Кочо

    45 13 Отговор
    Има.Черепа е опъвал многократно милиционерската щерка.

    Коментиран от #37, #70

  • 25 Зелена зделка

    29 9 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Ще ги плаши и ще им нарежда, вие какво искате да ги издигат и после да си правят каквото искат,на който не му харесва да напуска,тази партия е създадена от ченгетата за четгетата,Слави ще подкрепя Бойко, всички ще слушкате,идва нов ред,нущо като комунизъм но на пари.Частен комунизъм,с евро атлантици,зелена зделка 30 милиарда евро.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Тея тука са некви измислени

    22 12 Отговор
    Най - големите в България са ТИМ. Другите са некви дребни риби с по пет, шест мизерни фирмички :)
  • 28 до Град козлудуй

    17 10 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще ви осветли ако има с КАКВО , оке ли има будали като вас които вярват на този мушенник ,който не си знае милиардите.как може да го защитавате бе хора
  • 29 Викторина

    27 5 Отговор
    Кои от снимката са по големи мутри
    А. От ляво
    Б. От дясно
    Моля посочете верния отговор
  • 30 Очевидно

    31 3 Отговор
    била му е любовница, както и много други, дал и е хляб в ръцете !!

    Коментиран от #58

  • 31 В час

    27 3 Отговор
    Дали Чичко Череп не я е намушкал и нея,той си обича да чука млади девойки и да си оставя солиден лев после ? За нея се знае,че е многооо палава... имаше клипчета как спи с разни момчета из нета преди време :)
  • 32 NONAME

    30 4 Отговор
    Младен Маринов беше шофьор на Мето Илиенски! Мето си е бил близък с Божков,след това Маринов остава близък с Вис и по-точно с Таки и до ден днешен се съибразява с него! А дъщеря му от години не спира да го излага с изпълнения :)
  • 33 ЧЕРЕП

    29 5 Отговор
    А дали г-н Божков не е опъвал здраво дъщерята на Младенчо?? Тя няма да му се дърпа,впредвид каква слава и се носи из София на палава девойка която обича доста паричките,купоните и палавите неща
  • 34 Кръндела

    20 2 Отговор
    Ми ембрал я е и после си е платил, нормално.
  • 35 666

    29 3 Отговор
    Охаа,дъщеричката се чукала с Божков за пари значи а?!😊 Нищо странно не намирам в това,знаейки и чувайки каква мълва се носи за нея в София.Спеше с женен мъж един от черноработниците на Таки,после беше правила оргии имаше я на клипове даже и цяла София си ги препращаше.И накрая ще излезне,че и Божков я е оправял,браво на момичето-Легендите за нея ще излезнат верни!
  • 36 Факт 1

    30 1 Отговор
    А дали чисто новия джип за 100 000лв който кара младата “бизнес” дама не е подарък от Божков за добре свършената работа как мислите ???
  • 37 БАЙ ШИЛЕ

    4 9 Отговор

    До коментар #24 от "Кочо":

    Що бре, завиждаш ли?
  • 38 Балкан

    22 3 Отговор
    НЕЗНАМ ДАЛИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ФАКТИ СА ИСТИНА!
    НО ЩЕ РАЗБЕРЕМ, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!
    НО, СЕГА ИМА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ И РАЗБИРА СЕ БОРБА ЗА ВЛАСТ И НАДМОЩИЕ! ВСИЧКИ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ ЗА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА НА ТИХО И ТОПЛО МЯСТО С ДОБРИ ПРИХОДИ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ, А ЗАЩО НЕ И ДО ПЕНСИЯ!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ам Чи

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Защото всичко е пунта мара .Тоз на прави всички на абдали
  • 41 незнайко

    17 1 Отговор
    КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА Е ЦЯЛАТА СТАТИЯ !!!
  • 42 Един от многото

    13 1 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Абе козлодуйски пес какво да осветлява като трябва да осветли и себе си, всички са навързани като свински черва.

    Коментиран от #60

  • 43 КЮНЦИ

    18 1 Отговор
    ДОРИ И БОЙКО Е В ЧУДО С ТАЯ НЕГОВАТА ШАЙКА КРАДЦИ ! ЕДВАМ ГИ УДЪРЖА ДА НЕ ГО ИЗЯДАТ И НЕГО И САРАЙСКИЯ ПРИНЦ В РОСЕНЕЦ!
  • 44 MOLI

    3 7 Отговор
    ОТ ПО ГОРЕ НАПИСАНОТО ,ВПЕЧАТЛЕНИЕТО Е:ПОД ВОЛА ,ТЕЛЕ.НИЩО ДРУГО!КАКВО И ДА СЕ ЦЕЛИ.
  • 45 агент дс

    4 5 Отговор
    до факти- нали тук втълпявате , че божков е готин? какво става ?вече не го любите ли ?

    Коментиран от #56

  • 46 X X L 1 8 +

    14 3 Отговор
    Оргия и караманьол ! Гласувайте бе !...
  • 47 Венерин хълм

    5 12 Отговор
    Твърдо няма да гласувам !
    Пак ще си пасувам ! И отново псувам !
  • 48 Предизборна задна прашка

    13 1 Отговор
    Опрашват ни отвсякъде. И навсякъде.
  • 49 Антикомунист

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "герб комунисти":

    Ами ти кога ще ми върнеш 10 те хиляди , които още ми дължиш. Върви разправяй че не е вярно.......

    Коментиран от #59

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Боко-Тиквата

    13 2 Отговор
    Дълги са доста тези Черва. Доста ДДС явно е Точено. Всичко ще Опитат да Замажат, както с Чекмеджетата и Кюлчетата. Явно това е действителността в тази Държава. Ако още ги Търпим ще Става По-Зле. ОСТАВКА
  • 55 Българин

    10 2 Отговор
    Има между майката на Черепа и генерал Семерджиев даже си приличат все от Велинград

    Коментиран от #92

  • 56 Ха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #45 от "агент дс":

    Колко да е готин мафиози са всички сложни за политици и бизнесмени от ДС нали си такъв
  • 57 Серж от Париж

    4 7 Отговор
    Потресаваща новина за комуниста от Млада гвардия Васил Божков
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Гешеф

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Антикомунист":

    Вярно бе.Но 5000 отиват за доказателствата и разследването.
  • 60 Ха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #42 от "Един от многото":

    Че той се самообвини,но ще стане защитен свидетел.
  • 61 zemlqk

    6 0 Отговор
    Е дайте да и видим на тази дама клиповете де Да видим дали се справя добре
  • 62 ФУЧИТО

    13 2 Отговор
    Опасна дъщеричка имал този Маринов значи,спеше с онзи ушко Цецо на Таки и Радо Слънцето работника беше му любовница и за малко не му разби семейството таа хубавица.Сега излиза,че и Божков си е играл с нея БРАВО НА МОМИЧЕТО

    Коментиран от #71

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ААА

    8 0 Отговор
    Фучито братле,Оща по -Зле са нещата сега дъщеричката има връзка с този дилъра о боксьор Дани Илиев от София Запад.
  • 65 Глупчо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "герб комунисти":

    Като спечели изборите,такава е договорката
  • 66 Ха ха ха

    8 2 Отговор
    Заради Славчо, пак ще спечелят лошите, дано да греша

    Коментиран от #75

  • 67 Бгреал

    8 1 Отговор
    Ее ААА схемата е проста значи Маринов става министър отново след изборите и покровителства кандидат зетя да си продава стоката в крайните квартали Бенковски,Орландовци,Левски и никой да не го закача! Успех на семейния бизнес 😊
  • 68 ШАМИ

    13 1 Отговор
    Опа колкото и да крие тъпотиите на дъщеря си леко по леко излизат май на яве!!!!!!! Няма спор,че нищо хубаво не се носи за нея от уста на уста в цяла София,Просто и дойде времето и на нея.Клипове и бяха правили,голяма любов с женен мъж близък на на кой да е,ами на Таки,пак любов,но с освидетелстван дилър и наркоман Дани Илиев... Еми явно момичето не си. е стока просто.Но за бизнес дама явно става хехехехехе
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Цецу Сансьорния

    11 1 Отговор

    До коментар #24 от "Кочо":

    И шофера на Мето бил опъвал....даже и на калъп -тате и черка...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Шопа678

    6 0 Отговор
    Искам и аз да правя бизнес с тази млада дама де 😊😊😊 Явно си е вървелка
  • 73 Ешек сики

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Е ти нали си наясно.брат ти нали е бандит
  • 74 любител

    7 0 Отговор
    излишен въпрос винаги управляващите - полицията и мафията са вървели ръка за ръка или с общ бизнес или с чадър срещу процент.
  • 75 любител

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Ха ха ха":

    не грешиш това е новата патерица на герб.жалко за заблудените които после пак ще ревът оставка вместо сега да си отворят очите.
  • 76 Анархист

    7 0 Отговор
    Навързали са се като свински черва,а обикновените хора с една фирма едва оцеляват.Но винаги има край.
  • 77 Иванофф

    3 0 Отговор
    Млада красива бизнес дама,ама Палаваа бе ех 😊
    Тук стана каша Таки,Маки вие едно не разбрахте,че Таки си командори до ден днешен нещата пък това че тази красавица е била с негов близък човек не виждам вас какво ми интересува толкова много ? Или че сега е с дилър и престъпник,Всеки човек може да се излага колкото си иска
  • 78 W12

    2 5 Отговор
    Ейй какви сте сейрджии само! Тоя бил такъв,оня бил друг и тн.Какво ви интересуват хората ми е много интересно? Ако всеки един от вас има тази възможност която М.Маринов има ще я използвате нали? А иначе плюете,завистливи човечета такива.
    Момичето било еди какво си,единия бил ушко и злобен,другия дилър и престъпник е вие сте най-добрите и хубавите бе няма що
  • 79 Ахил

    7 0 Отговор
    Оставяйте момичето да се развива бе😊 Може пък да и е харесало дядо и Васко да си я милва,защото знае след това каква финансова инжекция ще има.Добре си се е оправила не я мислете
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 VASKONI

    10 1 Отговор
    Този Дани Илие спи с мъже за пари бе хора наскоро го бяха хванали с един мъж по точно собствената му жена и това момиче как може да се ИЗЛАГА така да има нещо с този и още по зле и баща си да ИЗЛАГА?! Другия ушко дето му казвате не го зная ама тоя с това си е известен дилърче и спи буквално с мъже за да му плащат Дани Илиев голямия “мафиот” ,Просто Кошмарно
  • 82 Човека на човека

    2 3 Отговор
    Нека ви обясня малко някой неща понеже гледам че сте само разбирачи тук...
    1.Момичето според вас дали е знаела къде какво подписва,след като баща и я е накарал?
    2.Че не е стока-Да не е цяла София го знае това
    3.Ушко или злобар само да ви кажа,че там всички знаем че е била голяма любов и Таки я е спрял на сила,като е обяснил на момчето си да спре да се занимава с това момиче,защото баща и се сърдел.Не че са спрели,сшед това поне още година са си имали интимност,но умело се криеха,за да няма напрежение
    3.Да малко се злепоставя с този Дани Илиев,след като знаем кой му е купил апартамента в който живее-собственика на мебели Явор,защото същия Илиев му е любовник и спи с доста мъже за пари,а и момчето не се крие,даже се хвали какво правел с тях(това е обществена тайна на улицата).
    4.Все пак момичето само за себе си си взема решения какво да прави с личния си живот.
    5.Гледайте си във вашата паничка стига сте завиждали и злобели на другите хора!
    Приятен уикенд на всички
  • 83 Macho

    5 0 Отговор
    Ушкото даваше мило и драго за таз девойка колкото и да го плювате че е злобен,че е работник на Таки този тая я гледаше тази “бизнес” девойка,че не даваше косъмче да и падне от главата всички му се смееха де,но той тъп ама упорит ама накрая “бизнес”дамата му го наби много голям! А ето защо къде. е тръгнал да се мери с чичо си Васко бее
    Решава тоя дето има пари наши знаете,а тя таз Силвия както не е меркантилна............ Сетете се сами
  • 84 Жик так

    6 0 Отговор
    Олеее е това момиче как може да спи с този бе хора? Той е като кроманьонец,освен това спи с мъже за да е финансово стабилен.Дани Илиев може да е симпатичен,но чак да имаш сериозни отношения с гакъв човек НЕЕЕ! Дано не я хване някоя венерическа болест девойката :(
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Щарюбейби

    7 0 Отговор
    Каква бизнес дама само,тоя оня накрая какво Божков си играл с нея и хоп фирми,парички,скъп джип
    Да живее любовта 😊😊😊😊
  • 87 Шекел

    3 2 Отговор
    Има разбира се всички са комуняги
  • 88 Boiko

    5 0 Отговор
    Искам този наркоман или “спортист” да се направи на мъж на ушатия убавец и тоя да се оплаче на Таки,щото ако не знаете тоя му е лимонката на улицата и си го пази стабилно! И след това да му приключат кариерата на “спортиста” и няма да може и да си продава материала даже после хехехехе
  • 89 ЛевскиГ

    1 5 Отговор
    Ей Бай Ганьовци ще умрете за сейр вие бе кой какъв бил и кой колко струвал според мен вие дето пишете тук сте пълно луди хора.Оставете хората на мира де
  • 90 Zvero

    4 0 Отговор
    Малии Дани Илиев го знаем,че спи с мъже отдавна
    тоя Цецо че не е много стока също ама накрая Божков
    се появи с кеша и младата бизнес дама се ориентира към парите чак джип за 100бона кара колко е заплата на един министир да питам аз,че дъщеря му кара кола за толкова пари ?
  • 91 Лаф Мохабет

    2 1 Отговор
    Профанизация. Връзка може да има , но абсолютен смях будят заявленията за това с каква дейност са вписани фирмите в регистъра. Всички фирми се регистрират по този начин ,като се изброяват всички видове дейности, бизнеси и услуги , независимо дали фирмата към момента се занимава с тях , за да не се налага при промяна ,наново да се променя регистрацията на фирмата. И това не го разбраха пишурко-профаните за толкова години. Смях.
  • 92 Сестра му

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Луд умора няма. Когато фактити говорят и боговете мълчат. В. Божков няма нищо общо с ген. Семерджиев.
  • 93 REAL

    1 3 Отговор
    Много работи ще ви кажа на вас тролове гадни... Защо замесвате хора и дори самото момиче? Ами не е тайна,че на всеки се случва да се влюби в този живот.Това което си е имало момичето в тоз Цеци си остава между тях!Знаем,чували сме,че наистина е била голяма лпбов там,но всичко си има и край нали така?! Сега и с тоз Дани Илиев може да е така,въпреки че това момче ама категорично не е за нея,просто е ясно че иска да се оплете в нея заради баща и.Това и глухия ще го чуе и слепия ще го види и момичето накрая! А да е била няква на Божков силно се съмнявам.Пишете си още такива глупости и им вярвайте.
  • 94 Валя

    1 0 Отговор
    Васко пази се!Това че създаде партия няма да ги спре.Те са много болни човешки създания но никой не може да ги спре
  • 95 ПРЕДАТЕЛИ

    3 0 Отговор
    ТИЯ ОТ ФОТОТО В КОНЦ ЛАГЕРА ЗАЕДНО С НЕФЕЛНИ !