Last news in Fakti

22 Април, 2021 14:28, обновена 22 Април, 2021 14:45 97 005 189

Пеевски се лекува у нас след побоя в Дубай, моли се на Доган

  • делян пеевски-
  • ахмед доган

Олигархът звънял на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, търсейки подкрепа в новата политическа ситуация, за да не бъде разследван за корупция и незаконни сделки

Пеевски се лекува у нас след побоя в Дубай, моли се на Доган - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Олигархът и член на ДПС Делян Пеевски се намира в България. След побоя, който му бил нанесен в Дубай, за което "Фрог нюз" писа вчера, според нова информация на изданието той се е опитал да влезе в специализирана клиника в Швейцария (вчера "Фрог нюз" писа, че е настанен там, но източници от обкръжението му са уведомили колегите, че планът не се е реализирал), но след това се отказал, защото е нямало как да си осигури охрана.

Тогава решил да се лекува в България. Не е ясно в коя болница е потърсил помощ и кои доктори са поели грижите за него. Хора от близкия му кръг смятат, че се е покрил в луксозна база в село Славовица, недалеч от Пазарджик. Помещения там били преоборудвани в стационар с модерна апаратура за следене на състоянието му.

Оттам той звънял на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, когото молил за подкрепа в новата политическа ситуация, за да не бъде разследван за корупция и незаконни сделки. Сред десетките такива изпъква контрабандата на цигари от „Булгартабак“, както и ограбването на активи на КТБ. Доскорошният медиен магнат треперел и при мисълта, че е много вероятно чужди служби да разровят сделките за продажбата на „Виваком“ и Нова телевизия. Бизнесменът Илия Златанов, станал известен с разкритията си в антикорупционната поредица „Осемте джуджета“ е заявил вчера пред "Фрог нюз": "Дали сме информация кой стои зад покупките на „Виваком“ и Нова телевизия. Спас Русев, братя Велчеви и сърбинът Шолак са само фасадни личности. Зад тях стои един голям международен аферист - Зено Алойс Майер. Той стои с пари на Пеевски зад сделките. Парите се прехвърлят от един джоб в друг. Пеевски работи с пари от една банка и с тези, които взе от Цветан Василев и Мавродиев“.

Бившият депутат от ДПС търсел помощ и от бизнесмен, бивш важен фактор в Столична община, защото смятал, че той има връзки в новия парламент и може да му помогне да не стане клиент на прокуратурата, която години наред контролираше. Бил готов да плати щедро за услугата. Засега обаче никой не откликвал на молбите му, а и най-вероятно някой го е заблудил относно възможностите на въпросния човек, който преди време бил доста близък на Борисов и Цветанов.

Надявал се по някакъв начин да си уреди проблемите и с руски бизнес-кръгове, близки до Кремъл. Именно тези кръгове някои считат за поръчители на „предупреждението“ в Дубай, „връчено“ му от бивши бойци на Спецназ.

Доста проблеми очакват Пеевски и в САЩ, където завършват разследванията по законите РИКО и „Магнитски“. Става дума за пране на пари, финансиране на терористични структури, корупция и нарушаване на човешки права. Ако тези съмнения бъдат доказани, приятелят на Борисов наистина ще се сблъска с големи неприятности.

Пеевски осъзнава, че като лице на модела #Кой и един от четиримата - Борисов, Цацаров, Гешев и той, - които наложиха олигархо-политико-мафиотското управление, ще трябва да отговаря за съсипването на хиляди човешки съдби и бизнеси.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 348 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Видя ли го ..

    433 18 Отговор
    Му скачам на бой !!!!

    Коментиран от #33, #38, #102, #133, #189

  • 2 Български страхливец

    628 18 Отговор
    Когато ги видите да ядат или пият някъде (буржуазията) плюйте ги и ги псувайте да им приседне яденето А НЕ ИМ СЕ КЛАНЯЙТЕ И УСМИХВАТЕ !!!!

    Коментиран от #12

  • 3 сигурно

    432 52 Отговор
    Пеевски не го гръмнаха ,но тиквата е на пангара !!!В Брюксел ЕС. паметник ще му издигне !!

    Коментиран от #73, #83, #150

  • 4 Те така

    588 10 Отговор
    Така преминава световната слава. Господ забавя, но не забравя.
  • 5 АКЦИЯ

    376 89 Отговор
    ЧЕРЕПА ЗА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ :))
  • 6 Цар Соломон

    263 9 Отговор
    Този Алоис Майер е от нашето,Мойсеевото коляно..

    Коментиран от #25, #112, #115

  • 7 Във всяка шега има малко истина

    250 13 Отговор
    Но до колко е вярно написано, Ние само може да гадаем...

    Коментиран от #151

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ххх

    225 8 Отговор
    Сигурно точно Чери си го е понабил и го е срам да си признсе...

    Коментиран от #78

  • 11 user

    207 26 Отговор
    Колко елементарно залъгват простолюдието тези. Сега и троловте им ще запеят тази песен. Всеки малко по-интелигентен човек веднага ще си зададе въпросът - нали ГЕРБ и Пеевски са заедно, което явно е голенмия проблем, защо сега тези в новото НС не се нахвърлят на ДПС, за само на ГЕРБ. Нали големия проблем е Пеевски и ДПС? Иначе разделението и лицемерието на избирателя е ясно и това се видя когато направиха Пеевски шеф на ДАНС. Тогава за повечето, които сега реват срещу Пеевски нямаше проблем!

    Коментиран от #53, #76

  • 12 хахаха

    70 30 Отговор

    До коментар #2 от "Български страхливец":

    Ти ми дай едно чеверме, пък после ме плюй да ми приседне.

    Коментиран от #52

  • 13 малките неща

    258 4 Отговор
    Рядко четене на новини докарва такава усмивка на лицето ми! Всички ще се радваме още повече ако притесненията му се сбъднат!
  • 14 Чудя се

    282 8 Отговор
    Защо всички мислят, че руснаците са виновни за побоя, а къде остана Черепа, който има сметки за уреждане с Шиши и който също е в Дубай.

    Коментиран от #31, #75

  • 15 лили

    231 21 Отговор
    Шиши е продал всичките си активи на една петролна БГ. компания без пари ,и така е откупил живота си !!!Мафията започна да фалира благодарение на Русия !! !

    Коментиран от #122

  • 16 Консултант

    230 13 Отговор
    А другия тулуп кога ще му се "отблагодарят"?
  • 17 САТЪРА НА ХАНА

    196 17 Отговор
    ДОКАТО ДИПЛОМАТИТЕ СИ ИГРАЯТ НА ДЕМОКРАЦИЯ ..........
    ....................... ........................ .................................ЧЕРЕПА ДИРЕКТНО ГИ БИЕ ..... ЕЙ ТОВА Е ХЪШ :))
  • 18 Кю ан

    92 7 Отговор
    Бреййй-ша земи да излези вярнатая раота с кю-то, бре!
  • 19 Последния софиянец

    17 179 Отговор
    Дано се оправи човека.
  • 20 Иван

    125 11 Отговор
    Ще го пази кучето на Боко в зандана
  • 21 К.К.

    220 23 Отговор
    Олигархо-мафиотското управление започна с идването на Сакскобурготски.

    Коментиран от #172, #185

  • 22 Поредното

    99 32 Отговор
    свободно съчинение - един ми каза, че чул от някой, че бил видял някой, който сънувал бил нещо си.
  • 23 Много

    104 4 Отговор
    станаха болниците ! Че и на руски му говорили ?!
  • 24 БНО

    173 41 Отговор
    Браво Череп! Думна прасето. Признах те. Новият президент на Република България си ти ей
  • 25 Бай Лазо

    123 7 Отговор

    До коментар #6 от "Цар Соломон":

    Соломонееее, Соломоне, Соломоне....те всичките са от вашето коляно...Рокшилд-мокшилд, Гейтц-мейц, Дзукероберг, Муск..... и т.н и т.н
  • 26 Пълни

    47 18 Отговор
    тъпни и блъфове !
  • 27 Честито

    80 84 Отговор
    Сега и дубайския беглец Божков се озърта да не го посетят и него биячите на Спецназ. Няма начин да не е чул и той, и сега предприема контрамерки някой да не му свие сармите. Един по един олигарсите, които окрадоха България сега треперят.

    Коментиран от #30

  • 28 Харизан

    105 3 Отговор
    Българската мафия е стигнала , чак до Дубай ,

    Коментиран от #80

  • 29 Томта Неверния

    95 18 Отговор
    А бе един доктор обясняваше, че на Боко минискуса бил някак си супер специфично скъсан като от усукване на крака. Та сега след новината за прасето се чудя дали някой раш не е узвивал на баце краченцето.......?
  • 30 казах

    38 46 Отговор

    До коментар #27 от "Честито":

    Зад Черепа стои Решетников.
  • 31 Хаха

    51 40 Отговор

    До коментар #14 от "Чудя се":

    Черепа е руска мафия каква е разликата и Пеевски и Доган и останалите трийсет години по върховете
  • 32 Филмът "смяна на местата"

    158 10 Отговор
    Най добрият начин да накажеш един богаташ е да го направиш бедняк. Дреме ми за прасето.Живея в Франция,платили сме до цент данъци и осигуровки и спим суперски спокойни. Затвор и конфискации.
  • 33 Леле леле

    55 2 Отговор

    До коментар #1 от "Видя ли го ..":

    вече си те представям, 25 кила с мокри гащи. Иначе, да, виж как е заголил тила - за един хибав бейзболен хоумрън. Хахаха. Ще го заболи.

    Коментиран от #171

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 среднощен

    102 1 Отговор
    "Който сее ветрове, ще пожъне бури"..! Малката риба, която е попаднала в дълбоки води има два варианта - да се върне на плиткото или да остане където е и да стане храна на големите риби...
  • 37 Неразбрал

    70 5 Отговор
    Гешев бил негов човек, но се страхувал от разследвания.
    А бе драги писачи, вие мислите ли преди да дращите. Ами писанията ви са абсолютно нелогични и противоречащи си, с взаимно изключващи се твърдения.
  • 38 Sss

    127 18 Отговор

    До коментар #1 от "Видя ли го ..":

    Модела Борисов-Доган-Беевски-Гешев се сгромолясва със страшна сила! Скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС с любезното съдействие на Патриотарите и на Магарешки е вече история.... Но трябва и възмездие!!!
  • 39 Бай Пешо

    66 8 Отговор
    Факти, моля ви не падайте на нивото на медиите, собственост на главния герой в тази "статия".
  • 40 виж сега

    51 1 Отговор
    е то не минават навън далаверите дето ги въртите у нас. ако сащ са държавата с неограничените възможности, то ние сме държавата с неограничените кражби и далавери.
  • 41 Жоржет Павето

    73 14 Отговор
    Сега пеевски скоро и боко
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 И НЕ САМО

    82 6 Отговор
    ШИШИ БИБИ КАСКЕТА. НО И ДОГАН.
    ТОЙ ПРИБРА ШИШИ И БИБИТКО
    ПОД КРИЛОТО СИ. ВСИЧКИ СА ЗА
    ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ. НО СЕ СЪМНЯВАМ.
  • 44 ГЕРБ=БСП=ДПС

    66 10 Отговор
    Ако зависи от мен този Шиши бих го изпратил с еднопосочен билет на доживотен курорт в ПУТИНОВ "КУРОРТ" в Сибир. Като този, в който Путин незаслужено изпрати Навални. Такива НИЩОЖЕСТВА не ни трябвот в България, да си беше останал в Дубай.
  • 45 Българин

    86 15 Отговор
    Българския роб ще преглътне, че щатско-турските протежета в софийската власт са откраднали от КТБ парите за Южен поток и са подарили трасето на турците.
    Ама братушките са докачливи. Такива "северноатлантически" ромско-турски номера не им минават.
  • 46 ай са па вие

    47 14 Отговор
    Момчето има всички дадености от ФАШ да ни го препоръчат за премиер , такива ги харесват те , бясно псе , но тяхно псе.

    Коментиран от #56

  • 47 Българка

    108 3 Отговор
    Крайно време е Пеевски да бъде арестуван, разследван и осъден от български съд. Както и пълна конфискация на лично имущество, активи9 на фирмите му, както и на подставените лица.
  • 48 Свидетел

    49 45 Отговор
    Мая Манолова му лижеше раните снощи и му обеща шефско място в ДАНС!
  • 49 Давид

    23 11 Отговор
    Само глупости и лъжи. Ако има истинска държава от медиите трябва да остане само строго секретно.
  • 50 ГЕРБ=БСП=ДПС

    75 4 Отговор
    Шиши стига си ревал. Поне веднъж веднъж бъди мъж и си направи харакири. Или отиди да се самоубие в сарая Росенец.
  • 51 КъдеСиКаскет

    32 5 Отговор
    Сийке,събуди ли се вече? Май ще ставаш ятак на новите шунмкари.
    Червената бюлетина се печата вече
  • 52 Простак

    6 7 Отговор

    До коментар #12 от "хахаха":

    Си и такъв ще умреш!
  • 53 Защото

    56 10 Отговор

    До коментар #11 от "user":

    Под крилото на герберското управление останалите лапкаха и се нагушиха.Боко никак не е хитър а е голям тъпак прост бушон
  • 54 Ahmed Doganolu

    51 4 Отговор
    Щом и Гешев не може да го опази сметките не му излизат нещо.
  • 55 az #МУТРИ, ВЪН!

    74 16 Отговор
    То е ясно, че пак руснаците ще ни освобождават, този път от ... мутрите!
  • 56 Абе

    41 8 Отговор

    До коментар #46 от "ай са па вие":

    Не ти оттърва май но ще ти го кажа псето е руско,както и шпионите начело с доган ! ДПС е тяхна разработка,по този начин държат турското малцинство да не последва Косоварите!

    Коментиран от #101

  • 57 Екс длъжностно лице

    20 3 Отговор
    Тези дни внасям съдебен иск срещу ръководенето от Пеевски и кликата му полит. Власт, което ме разочарова и за това си напуснах работата. Считам се за репресиран и ще си търся правата.
  • 58 Анонимен

    65 3 Отговор
    Беше казал : "С Шиши ще се разправям лично" !
    Давай смело чичо Васко :)
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 бачо

    56 3 Отговор
    Тука се пита в задачата,защо така наречените националми медии мълчат вече два дена,или е фейк новината ,което ме съмнява или наистина тази групичка горе изброена контролира всичко и после мисирките се чудят защо сме на 112 място.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Вуте

    65 2 Отговор
    Тоя си има в Славовица цяла крепост, ама защо е бягал от часовете по история и не знае как е свършил Самболийски? Не е избрал кадемлия село!
  • 64 А бе

    46 5 Отговор
    И той ще стане на курбан. Как него го пребиха в Дубай а Черепа си цъфти там?
  • 65 Радост

    83 8 Отговор
    На Руската Мафия "РЕСТОТО"е страшно! Оставиха го жив,за да връща милиарди! Минискуса да му мисли,света е малък...да не се насере от страх....
  • 66 Behemoth

    40 1 Отговор
    Ей ,тъй са ядът дренки с мечка!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Точно така

    53 4 Отговор
    трябва да се действа и с тиквата, цацата, каскета и сопола. Обслужващият им персонал ще се разбяга от само себе си.
  • 69 Павел Пенев

    47 2 Отговор
    Били са го като турско дайре на курбан байрям.
  • 70 Футболен фен

    29 5 Отговор
    Искам да попитам,защото може би не съм разбрал.Как се разбра,ме са пребили човека ? Има ли някъде снимка на него,че е в Дубай или в Швейцария или,че са го били?
  • 71 Рап

    22 11 Отговор
    Хайде пак женски приказки от пазара! Това е фейк новина! Ако е проведен някакъв разговор,то мисирките последни ще научат!
  • 72 Флаш

    22 4 Отговор
    Маша на олигархията не може да се нарича олигарх.
  • 73 Антимафия

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "сигурно":

    Паметник на какво?
    Ако е за простащината , да?
  • 74 Gen Gurko

    27 3 Отговор
    Лечението му трябва да е в затворническа болница.
  • 75 Обсървър

    12 3 Отговор

    До коментар #14 от "Чудя се":

    Ами четохме, че Васил Божков ,
    бил по джапанки,
    на сбирка на" Българите в Дюбай"...............?

    Сигурно е трябвало да си сложи
    кожени ботуши с подплатена козина,
    и овчи кожух................?
    ,
    Ама никой не е видял.............,

    " Болното, бито, бебе" ?
  • 76 не бързай

    19 1 Отговор

    До коментар #11 от "user":

    ще дойде реда и на дпс!
  • 77 Няма прошка

    44 5 Отговор
    Няма на кой да се моли и той и тиквата си направиха комбина при ограбването на КТБ,но сега ще си платят десеторно.Ограбен е руски и арабски капитал.Руснаците си върнаха една част с купуването на Виваком на ниска цена и платеното от тиквата(с наши пари)отръбяване на турски поток,но за арабите още няма информация.Тиквата защо се страхува и се движи с 7 бодигарда,все едно е Пиночет.Защото ще го закопаят веднага ,след като падне от власт
  • 78 Антимафия

    34 4 Отговор

    До коментар #10 от "Ххх":

    А , бе , който и да го е бил ,
    не го е пребил , а
    го е оставил жив ,
    за да "повръща" откраднатото?
    Сега вече , може да го бие ,който си поиска!
    Иван Гешев, не можа да го уварди от боя?
  • 79 MGewehr

    20 3 Отговор
    От Доган като произведение на ДС и КГБ се търси помощ, връзки, една добра дума да каже за "шпека"!
  • 80 Запознат

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "Харизан":

    Добро утро!
    Да навсякъде са?

    Повече от двама Българи, на едно място ,
    без работа?
  • 81 а ааа

    24 1 Отговор
    Мама праска кво каза?

    Коментиран от #84

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 КЗБСД

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "сигурно":

    (КБСД - Комитет за Българо-Сръбска Дружба) Давай Сретанчо 😄
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Рико

    30 11 Отговор
    За пореден път руснаците ни оправят бакиите които ние българите забъркваме и само говорим,а иначе сме с американците .Евала!!!.
  • 86 ЖълтпИдал

    23 3 Отговор
    Щом е тук в България, значи няма страшно... Пунта Мара, не е в реална опасност. Ако беше опасно, досега да е изхвърчал с 200 нанякъде...
  • 87 Маке

    5 30 Отговор
    А Доган плаши с етническият мир.СКоро пак Бг ще е част от Турке.
  • 88 Николай

    9 9 Отговор
    Ама верно ли, брей. Точно на тоя измамник Огнян Стефанов и неговата жабешка медия ще вярвам.
  • 89 Николай

    28 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Спецназ пребили Пеевски в Дубай, кърпят го в Швейцария
    Под тази новина ми изтриха коментара. За това сме на 112-то място по свобода на словото.

    Коментиран от #90

  • 90 Николай

    8 3 Отговор

    До коментар #89 от "Николай":

    Грешка, извинявам се не ми е изтрит коментара.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Инженер

    34 1 Отговор
    За всяко прасенце си има лимонче
  • 93 Брадвата

    26 2 Отговор
    Чудех се бяха извикали Ан-124 за някакъв тежък извънгабаритен товар, ама в последния момент отмениха.. Ей го за каква свиня е било
  • 94 Шишо не е бит !

    20 12 Отговор
    Фрогнюз яко се оляха с тая глупост и понеже нямат топки да си признаят, че са ги изработили продължават да пишат глупости на принципа "1 лъжа повторена 100 пъти става истина" Излагате се, а и факти, които кълват, като мисирки!
  • 95 дядо

    10 3 Отговор
    Ха дано ама надали!
  • 96 Чиче

    4 17 Отговор
    Само глупости, поръчани от банкера предател.
  • 97 Менте 112място

    17 7 Отговор
    И какво сега да разбираме тази писаница? Някакви жаби вчера били написали, Делянчо го били някакви гамени в Дубай... И без да задълбаваме повече най-елементарният въпрос е Кога е станало това - вчера, оня ден, миналия месец? И изведнъж след боя действието вече ни пренася в Славовица, където вече Дилянчо се лекувал и си говорил по телефона с този и онзи за това и онова... То това Дубай- Славовица е като да те бие някой в Пазарджик и ти да се прибереш ей така, може и пеша... Айде да не издребняваме с повече въпроси, ама тази "статия" сигурно я е писало някое дете в 5-ти клас, докато яде вафла..
    И освен това никой после никъде нищо не каза по новини и коментари за този "инцидент" с бате Делянчо!
  • 98 В друга

    8 13 Отговор
    статия кято преди малко изчезна чета за полицейски произвол през 2020.Тея с бомбите са същите които взривиха Света Неделя и най общо казано това са крайнолеви терористи които от 150 години си служат с бомби.Та нали Пеевски и Доган им бяха съпартийци от протурски настроената Дпс.Боже Боже Ирония.
  • 99 бай Даньо

    4 9 Отговор
    Верваме как фрогнюз!
  • 100 vin

    30 4 Отговор
    Пеевски е баш байта на всички кретени - олигарси.. Ама малко са му напомпали възможностите. Не схванах как тази свиня е платила за виваком сделакта бе за милиарди... Но много се надявам личности като прасето, Божков, Баневи, арабджииеви и др.. да получат това което заслужават, но това е в ръцете на съда. И дано от тук нататък не се пръкват такива , богопомазани люде паразитиращи върху народа ни...
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Антон

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Видя ли го ..":

    Ба, на умряло куче нож не се вади :)
  • 103 ттт

    21 2 Отговор
    Откъде сте сигурни,че са руски бизнес кръгове,че са близки до Кремъл,че са Спецназовци...Няколко думи на руски,ако има реплики изобщо или само са млатили шопара ?Путин сигурно лично е поръчал...
  • 104 100

    11 0 Отговор
    Споко, бе, Коледа е далече.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Просветен илюминат

    18 1 Отговор
    Всичко старо не върви вече,промяна или всеки откъдето е дошъл.
    Времето за игри и далаверите изтече.
    Всичко фалшиво няма как да съществува и да минават номерата им.
  • 107 чалма тв

    17 0 Отговор
    а доганя на кого ще пише когато го тикнат в затвора..
  • 108 Себастиан Курц

    12 1 Отговор
    Айде сега 112 то място по свобода на словото и случая да се разгласява чак сега ,моля ви се аз отдавна съм казал това не е държава и мястото не и е в Европа ,утре ще пише в телеграф че шишко е изпълнявал мокри поръчки на Тръмп да ама 112 място по словото да не би да е случайно
  • 109 Боко

    9 3 Отговор
    Решението на проблема се казва СТИНГЕР-LRM !
  • 110 1 2 3 4

    17 0 Отговор
    Като си тъп по рождение и си станал 150 кила, закономерно идва Коледа.
  • 111 Ватникът.

    12 4 Отговор
    Вижте братя,,нещата се нареждат..Пак ние от Москва,ще ви помогнем..Ще заличим ,тоя и оня...Спокойно ..Всички ще платят....Хаха..
  • 112 То се знае

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Цар Соломон":

    Комунистите атентати в църква направиха Луканов убиха та с дилян ли ще се занимават /излъгалги с пари и мусору връщат/ не е платил за това че стана шеф на ДАНС
  • 113 войводата

    4 0 Отговор
    УДАРИ СА ГО ЧАКАЛИНЕ НА БОРИСОВ СЕ РАЗБРА
  • 114 Домус Ага

    16 1 Отговор
    Гнусна мазна свиня, сега ще ядеш помия в кочината!
  • 115 АМОН

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Цар Соломон":

    И НА САМО МАЕР ОТ ДАВИДОВОТО КОЛЯНО.

    МАРКУС ВОЛФ СЪЩО.
    Странно нали.
    Шефа на ЩАЗИ агент на МОИСЕЙ.

    КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!!

    А ШИШИ?!!

    ШИШИ ПРЕДАДЕ АКТИВИТЕ СИ НА ЖОРО ИНСА /ГЕОРГ ЯКОВ САМУЕЛ/
  • 116 Вълко Червенков

    10 7 Отговор
    Спецназ,Кремъл-дрън,дрън.Някой русофилистик с развинтена фантазия,разказва хуморески.Ако изобщо е имало побой,той най-вероятно е поръчан от Божков,който случайно е в Дубай и на когото Пеевски случайно прилапа бизнеса.
  • 117 Пречукан с камъни

    15 0 Отговор
    Тва му е бъдещето
  • 118 YUI

    7 5 Отговор
    Може ли някой нормален да посочи арабски сайт с новината, а не източници на "фрогнюз", анонимни при това. Не вярвам на дума, което казвате и препечатвате. Търсил съм за такава "новина" и не намерих. Което не означава автоматично, че не се е случило, но да смажат бивши от ГРУ, няма как да не изтече нещо в нета, живеем в 2021. Не в 1999 в Ку-Ку.
  • 119 СедемШейсетДва

    12 2 Отговор
    Ако всичко това е вярно, единственият изход на Прас е да стане защитен свидетел и да почне да пее. Всъщност той така или иначе ще пее, даже исо ще държи, но дали ще е защитен свидетел е основният му проблем. После, после в затвора ще се "побърка" и ще се обеси с хавлията. Хубав край, е не е най-коледен, но пак става.
  • 120 коци

    3 3 Отговор
    руснаци да отидат в русия
  • 121 ДС наследник

    10 2 Отговор
    Аз като ви казвах че върха на пирамидата е нейното подземие,а не върха който виждате,мислехте че е майтап.Същото е и за тези.Всяка публичнонизвестна личност е или употребена,или се употребява в момента.Но не в фактор.Сега ще попишете,ще се порадвате на поредния употребен,и утре ще отидете на работа за 500-1000лв месечно във фирми контролирани от нас да си вадите хляба
  • 122 Сладурче

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "лили":

    Руската мафия започна да фалира, благодарение на Русия! Евала ти правя, имаш бъдеще като аналнизатор
  • 123 Либен Гоцев

    5 2 Отговор
    Кой му е нанесъл побоя? Божков ли ? ха ха

    Тия статий ги пише некой много тъп велик приор в ложата.
  • 124 баба ти от бг

    5 0 Отговор
    нищо ще видим къде е в частните клиники!!!!какъв олигарх бе хора! този абориген! БНБ да иска от швейц банки какво този е откраднал от Българския народ, също другият отсреща маджо и плаща с нещастни български пари на българския народ !!!!!!
  • 125 АЛИ БЕГОВ

    10 1 Отговор
    ДА СЕ ЛЕКУВА ПРИ ПРОФ. СТАВРЕВ ОТ ЦСЗ ЗАЕДНО С МУТРАТА И ФАНДЪШКА !
  • 126 8755

    12 3 Отговор
    А черепа кога ще го бият и върнат в БГ.

    Коментиран от #134

  • 127 СИБИР

    13 2 Отговор
    ТОЯ ПРИТЕЖАВА ТАКАВА БРОНЯ ОТ СЛАНИНА ЧЕ ДВАМА РУСНАКА Е УМАЛОМОЩИЛ И НИЩО МУ НЯМА , ЯВНО НЕ ИМ Е ПЛАТЕНО И ЩЕ ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ ! БОЙКО ДА НЕ БЯГА В ДУБАЙ ЧЕ МИНИСКУСА МУ ЗАМИНАВА !
  • 128 Анонимен

    3 0 Отговор
    Васе, ти ли го бил шиши
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Ееее

    11 1 Отговор
    E ,и,като е имал финансов проблем с руски бизнес кръгове и е ял бой това е техен проблем!Освен това Пеевски няма кредити в КТБ.ДПС са спокойни,ведри борци против "статуквото",нищо не се е случило,за Радев те са опитните парламентаристи които ще помагат на " младите" ," новите" дето идват гладни.Като за начало по инициатива на " новите" без да откажат помощ си гласуваха 25% увеличение на заплатите и отделно за комисии ,така едни 10 000 лв.сигурни плюс безплатна храна и транспорт,густо и то по време на икономическа и здравна криза за народеца.А,бе не ви ли е срам.
  • 132 Нагласено

    9 1 Отговор
    Айде сега всички от модела " Кой" скрити зад гърба на Пеевски.Стига изтъркани песнопения!Страх ги тресе отдавна и ни будалкат ,че Шиши е единствения олигарх ,а другите дребни риби.Черепа не е от" Кой " и службите от ония,дето ни кроиха и ушиха шапката,а после я откраднаха.
    И когато се говори за сделки и нарушения дайте поне реален пример,а не общи проказки!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Отговарям ти:

    2 2 Отговор

    До коментар #126 от "8755":

    На Връбница в петък.

    Коментиран от #149

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Отговор

    4 6 Отговор
    Ако е вярно, означава, че Руската мафия навлиза агресивно, и измества със сила съществуващата (тя пак е Руска, но в по лек варянт).1997 година имахме силно агресивна мафия, която завлече банки, спестявания....всичко замина за Москва.

    Коментиран от #139

  • 137 Анализаторр

    2 0 Отговор
    А дали е така, кой ще ми каже? Аз вървя и подсвиквам си даже.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Tarnovetz

    8 0 Отговор

    До коментар #136 от "Отговор":

    Холандците прeдлагаха за Нефтохима в Бургас 6.5 милиарда USD, какво стори Кoстов?

    Коментиран от #141

  • 140 Ха ха ха

    8 0 Отговор
    Ко стаа? Всички са изпоразболяха. :))
    Доган, най-хитър ще излезе. Мълчи си пича и не се излага, като всички останали.
  • 141 Чиче

    1 1 Отговор

    До коментар #139 от "Tarnovetz":

    Пострада дъщеря му, намериха я дрогирана, може да са го сплашили. Булгартацак, искаше го Морис, но Руснаците имали претенции, и отиде в шиши, който тогава играеше с руската мафия.
  • 142 Палко

    11 0 Отговор
    Делянчо, батьовата те повече няма да те бият. Вероятно ще имаш още една "среща" последна със снайперист ( ще те гледат под лупа),ако не успееш да си оправиш бакиите с тези юнаци и конец фильма!!!
  • 143 Един

    8 1 Отговор
    Пак руснаците ни испасяват от едно зло!
  • 144 Електра

    6 5 Отговор
    Да поздравя мутрите и чалгарите, подкрепени от Ч@лмите и Импексовите БСПеерасти, че си вдигнаха ЗАПЛАТИТЕ на над 10 000лв, а на Кауна Фигурант 30 000лв... За да си осигурят победа за в бъдеще, всеки глас за Импексовата БСПдирастия да се брои за 2, За мутрите на Мая Галева и старата Мома Дончева за 3, а всеки глас подаден за чалгарите да се брои за 4. И ако все пак Герб бие, да им са намалят гласовете на половина... Да ви е честита новата КОМУ-ФАШИСТКА и МУТРИНСКО-ЧАЛГАРСКА ОСМАНСКА власт...
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 пророка

    7 1 Отговор
    Черепа краде, ама краде от бедния народ и то честно и законно - подмамва ви с лъскави лотарии и пенсионерите си дават мизерната пенсийка.
    Докато Прасето и Тиквата крадат, ама крадат от богатите - на едро. Мислят си, че така е по-лесно и ще мине номера, щото са на власт. Ама властта е до време. Пък после - идва време разделно. Тиквата няма да го гръмнат докато е на власт, щото има имидж пред Брюксел. Ама след 1-2 години, когато в Брюксел го позабравят и водещите лица там се сменят, в новините ще излезе новина: "Бивш български министър-председател застрелян в София"...
  • 147 Джо Сатриани

    7 1 Отговор
    Дайте да видим и договорките му с Борисов в стил - РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ ! Има ли нещо у нас , което да става без знанието и одобрението на ВОЖДА от Банкя ?
  • 148 Адв. Марковски

    11 0 Отговор
    Делянчо е хубаво момче знам го от малък. Използват го за всичко като WC хартия е Доган отива до WC то после се избърсва с Делянчо . Аз ще го оправя в съда . Няма проблем
  • 149 8755

    2 0 Отговор

    До коментар #134 от "Отговарям ти:":

    А дано.
  • 150 Малкия фюрер

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "сигурно":

    Паметник на МУТРИТЕ и ТакаНаТатък, до този на Цар освободител. Задължително със ВЕЧЕН ОГЪН . Да има Комисия по подържане на огъня от Сестра Галеви и таня!
  • 151 Като прочетох от кого е НОВИНАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Във всяка шега има малко истина":

    Отказвам да я чета! Но, новите мутри са красиви и кресливи.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Изумен

    8 1 Отговор
    Винги съм се чудил при такъв корем как ходи по малка нужда? Как го намира, как го изважда и как цели чинията, като не може изобщо да го види? Може би пуска в леген? Тези въпроси ме итересуват мене!

    Коментиран от #174

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 гост

    3 1 Отговор
    АФЕРА написа, че това не е вярно и се е чула с него.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Амед Азнавур

    2 3 Отговор
    нито е бит нито е в в страната фрога да дадат снимки видео...както винаги лъжи
  • 159 Амед Азнавур

    1 5 Отговор
    я пак за спецназа у дубай?! че ми много весело дайте пак ?даване трибуна на лъжи е характерно з а клозетното сайтче
    дайте и медицинското от дубайския ходажа?

    Коментиран от #163

  • 160 Аденауер

    8 0 Отговор
    Оставка, справедлив независим съд и затвор ! Това е решението,друго няма.

    Коментиран от #161

  • 161 Амед Азнавур

    1 3 Отговор

    До коментар #160 от "Аденауер":

    с бг съдиии основни причинители на престъпността няма файда да искаш съд освен внос на чуждестранен съдебен борд
  • 162 мултак

    6 0 Отговор
    Хахаха, господарите на прасето го натиснаха, там няма НСО да го пази!
  • 163 мултак

    7 0 Отговор

    До коментар #159 от "Амед Азнавур":

    Пеевски е наследникът на Илия Павлов и е спряган за новия шеф на Мултигруп!
    Мулти го няма, но фирмите стоят, а Мултигруп е фасада на руските служби в България, това го знае всяко дете.
    Ахемд Доган е агент на ДС (КГБ), бивши агенти и к..и няма, нали знеш?
  • 164 мултак

    5 0 Отговор
    Пеевски отива при Доган, защото знае, кой стои зад "новите" партии!
  • 165 БOKo KAПУT

    2 0 Отговор
    Босовете взеха да си сменят многократно използваните съдрани и осмърдени презервативи (КАПУТУ) с девиза "БOKo KAПУT"! Кой ли ще да е този "бивш фактор в Столична община, близък до Борисов и Цветанов"?!
  • 166 ???

    1 1 Отговор
    Много ми се иска да е така , но едва ли .
    Щом източника е " Грог нюз" ....
  • 167 глоги

    7 0 Отговор
    Голяма гуша,голяма шия,големи уши. Пребити и винаги необръснати.
  • 168 Минувач

    9 0 Отговор
    Този колкото и да са го били е малко
  • 169 Бегай !

    7 0 Отговор
    С руснаците шега не бива.Ама плондера го е разбрал по мекия начин.Следва ликвидация.

    Коментиран от #170

  • 170 мултак

    3 1 Отговор

    До коментар #169 от "Бегай !":

    Едва ли ще го убият, като бившия му шеф Павлов, най вероятно ще опита новичок!
    Лошото е, че Путин ще му намери достоен заместник, със сигурност!
  • 171 65kila

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Леле леле":

    a, toj шиши е на един тупаник - нали се сещаш, килата му в случая са без значение, единствено ще се узориш ако го ровиш после...
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Явно

    5 0 Отговор
    тоя Пеевски въобще не е много умен щом толкова бързо изпадна в това положение.
    Ама то той с акъл пари досега май не е правил.
  • 174 Чичо Тончо

    2 0 Отговор

    До коментар #153 от "Изумен":

    Ами сам си отговори на въпраса: А жените как ли успяват и се справят!?
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 ким

    4 2 Отговор
    абе глупаци,нали шиши стои зад чалгаря,защо вярвате на партенки,някоя сериозна медия по света да пише за ицидента? по този начин ви отклоняват вниманието от слава,да сти чували лошо от него за дпс,доган или шиши?
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Алооо

    5 0 Отговор
    Забравихте ЦЦ. Дясната ръка на ББ!
  • 179 пэхфтахм

    2 1 Отговор
    Добре де, толкоз ли му е малко пипето наистина на това нещо? Какви ги търси точно в Дубай?!
  • 180 ммммммммммммммм

    3 0 Отговор
    Само ще напомня, че съвсем наскоро Божков заяви: "С Шиши ще се разправям лично аз."
    Не казвам, че Божков е организатор, но това малоумно нещо що чини в Дубай? Като си знае хала.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 определено

    0 0 Отговор
    Наесен ще има събития.
    3-4 пиктолета с по 7 патрона срещу камион с чакъл.
    Битката ще е неравна.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Конник

    0 0 Отговор
    Угоен е братя! На наш гръб и от наши пари. Мафиот си е.
  • 185 Val Mar

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "К.К.":

    Омразата се насажда от 1944-та до днес.
    И за това искаме
    да се спазва
    ЗАКОНЪТ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН
    Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.
    и
    лустрация, макар и закъсняла с
    30 г.!
    Трябва да се намерят много хора, които да работят за една главна цел:
    Истинска забрана на БКП, съгласно съществуващия закон, както и нейната наследница БСП и техните производни.
    Лустрация и премахване от всички държавни постове и служби на комунистическите функционери и техните наследници, както и на всички свързани с ДС.
    Включително всички отровни групички, свързани с по-горните.
    Ако не го направим, те ще ни унищожат като народ и държава!
  • 186 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    Пак жестоко ни манипулират : АКО ВСИЧКО ЗАВИСЕШЕ ОТ ДОГАН , САМИЯТ ДОГАН НЯМАШЕ ДА СТАНЕ ЖЕРТВА НА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО . ТЪРСИМ НЯКОИ , КОИТО ИМ Е УДОБНО ДА СЕ КРИЯТ ОТ ТЯХ .
    ИСКАМ ДА КАЖА , ЧЕ ПРОКУРОРЪТ НА РЕПУБЛИКАТА НЯМА ДА ГИ ОТКРИЕ .
    ОСТАВА ДА ЧАКАМЕ ПРОКУРОРЪТ НА МОНАРХИЯТА ДА ГИ ОСВЕТЛИ . КОЛЕДА Е ! ИДЕ ОТ " КОЛЕ ДА Е " !!!!
  • 187 хаха

    0 0 Отговор
    Шиши е стигнал последното ниво на играта която играе-така,че боят е лъжа-в последното ниво се умира :)
  • 188 хахаха

    0 0 Отговор
    ми той си мисли че нашата НСО е по добра от руските биячи е те сега разбра те тука си мислят че като никой неможе да ги бие в софия ама може да са бити където си искат и когато си искат по света нали на Росенещ видяхме кви са гещници он НСО то ШИШИ СИ ГО ПОЛУЧИ ОТ НАЩЕ ГАЩНИЦИ ДЕМЕК НЕГОВИЯ ОРТАК ТАКАВА СЛУЖБА ПЪЛНА С ПОМИЯ ТАКА И СИ ГО ПОЛУЧИ
  • 189 Марин

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Видя ли го ..":

    .Борисов палеше свещи.Хвалеше, че е християнин и набожен.Обикаляше манастири, църкви.Свещениците му целуваха ръката.Той ги целуваше по бузата и те бяха благодарни.Правеше щедри дарения с пари от бюджета на храмовете. Измамникът искаше с подкупи индулгенция и благословии да му опростят греховете.Досега не се говореше за тъмното минало.За предстоящото светло бъдеще.Светлото се изтъкваше от платените телевизии и купени медии на Пеевски и Борисов.Каратист, пожарникар,легенда за филията с мас.Човек от народа като кмет и премиер.Тъмната част от биографията от малко останалите независими медии и от чужди посолства.С разговорите на маса да си спомня славните години като охранител на мафията с босовете Маджо от СИК и Пашата ВИС.За престъпления, трафик на коли и дрога,Той е продукт на кръгове от Бриго Аспапухов от ДС.Беше арестуван в Буда Пеща.Съучастник за трафик на крадени коли и дрога.Лежа 3 месеца в затвора Панкреац. Върна се и стана гл.секретар на МВР с тъмно минало без бъдеще.