Last news in Fakti

28 Май, 2021 15:01 22 306 39

Висш служител на националната сигурност малтретирал брутално съпругата и двете си дъщери (ВИДЕО)

  • разследване-
  • станислав цанов-
  • домашно насилие-
  • тормоз-
  • малтретиране

Твърди се, че с връзките си бащата възпрепятства пълноценното разследване на случая

Висш служител на националната сигурност малтретирал брутално съпругата и двете си дъщери (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

На 23 май журналистът Светослав Цанов, който понастоящем представя своите разкази в YouTube, публикува смразяваща история за домашно насилие от баща към неговата съпруга и двете им деца. Видеото е озаглавено „Апартаментът на ужасите“

Насилието към нея било включително сексуално, разказва майката, която излиза с лицето си, за да разкаже за ужаса. Бащата малтретирал и двете си дъщери, казва тя и разказва как голямото ѝ дете било редовно гонено от вкъщи нощем по пижама да спи на пейката пред блока на -20 градуса и да яде от контейнера. Момичето било само на 4 годинки.

Историята е разказана в контекста на „пандемия в пандемията“ – нарастващото домашно насилие по време на локдауните у нас. Цанов призовава лично служебният министър Бойко Рашков да се ангажира с действия срещу бруталното насилие, за да се прескочат стълбицата на корупцията, която се твърди, че възпрепятства пълноценното разследване на случая.

Майката Мая предостави включително записи, на които се чува как децата ѝ пищят и плачат.

На един от записите се чува как бащата казва на дъщеря си: „Ето на, сега поне знам, че си наранена“, а детето отвръща: „Ще повърна кръв“. Твърди се, че детето тогава е на 4 години, а теглото на бащата е 140 килограма.

„В началото беше психически тормоз“, разказва майката и допълва: „Не се прибираше вечер, прибираше се сутринта два, три, четири пъти в седмицата. Изневери, такива неща. Започна да изпочупва покъщнината, хвърляше бутилки по мен, докато аз бях бременна с първото дете“.

Тя обясни жестокостта на бившия си съпруг с насилие в детството му, което идвало от неговия собствен баща и каза, че голямото дете на съпрузите е най-потърпевшо от насилието. „Беше на около три годинки, когато започна да я бие. След това боищата започнаха да стават доста сериозни“.

Майката разказва и как съседите чували всичко, но не реагирали. Идвали на следващия ден да проверят дали са живи и здрави. „Докато се случва това нещо никой не се обажда в полиция, защото ги е страх. Когато се обадиш в полиция, трябва да си кажеш имената и адреса. След това, когато насилникът попита, те са задължени да му кажат кой се е обадил“, каза тя.

Майката дори разказа, че втората дъщеря на съпрузите е резултат от изнасилване. „Бяхме като едни затворници в Козлудий в този апаратамент. През цялото време ни унижаваше. Тогава си събрах багажа. Понеже няма как да си тръгна от Козлодуй – няма транспорт, помолих един негов приятел да ни закара с колата си до Мездра и оттам да си хвана влака за Добрич. Заплахите тогава бяха, че в момента, в който аз изляза от вратата заедно с детето, той ще ме обяви за общодържавно издирване, че съм отвлякла детето“.

Бащата бил възпитаник на академията в „Симеоново“, разказва майката Мая. Работи за националната сигурност в АЕЦ Козлодуй. Майката твърди, че всичките ѝ опити да потърси съдействие от органите за правораздаване били впоследствие контролирани от бащата заради връзките му със службите, включително разследванията в Прокуратурата.

Майката предоставя и запис, в който децата разказват как били сексуално малтретирани от баща си. Става ясно, че децата били упоявани, когато това се е случвало. Голямата дъщеря била на 5 година, а малката – на 3. Съдът обаче постановил, че блудство няма. Сега бащата иска да му бъде върнато правото да взима децата си с преспиване.

Целия разказ можете да видите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Звяр

    73 3 Отговор
    комплексар !
  • 2 сила

    79 2 Отговор
    току що го гледах,нямам думи безумие ,садизъм и гнусотия....и случая не е прецедент,сигурен съм
  • 3 КОТарАК

    82 3 Отговор
    как ги взимат такива..не им ли правят някакви психопрофили
  • 4 Майна

    99 6 Отговор
    ТОЗИ ИЗВЕРГ Е МАРОДЕРСТВАЛ СЪС ЗАКРИЛАТА НА ГЕРБАДЖИЙСКАТА ПРОКУРАТУРА И МИЛИЦИОНЕРИ.....НЯМАМ ДУМИ...

    Коментиран от #16

  • 5 Последния Софиянец

    88 5 Отговор
    Те от ДАНС само на жени се нахвърлят.Във вторник арестуваха Албена на Протеста пред ДАНС .Жена метър и петдесет.Много опасна терористка.
  • 6 нац сигурност

    63 1 Отговор
    какво друго да очакваме от милиционер? На детектора!
  • 7 Псевдоним

    61 1 Отговор
    От края на статията става ясно, че този насилник е още жив и мърда.
  • 8 Тишо

    54 1 Отговор
    Показна смърт за бащата би послужила и за други за урок. Незнам как въобще на тази планета се случват подобни зверства. Да го беше заклала или отровила, как позволява тази гавра с децата и?
  • 9 Държавата ли ги разваля

    43 1 Отговор
    Или на държавата такива и трябват! По-лесно беше да изчезне бащата и никой да не го открие! И това пак държавата трябва да го свърши! За доброто на гражданите!
  • 10 Минувач

    47 3 Отговор
    "Бащата бил възпитаник на Академията в „Симеоново“... Там на това ли ги учат или е такава специалност?
  • 11 Българка

    51 2 Отговор
    ДАНС е глутница ,ОПГ. В нея на възловите постове са откровени насилници, рекетьори и хулигани. Агенцията не защитава сигурността на страната, а мафията. Насилникът веднага да бъде арестуван и съден, а майката и децата да се поставят под закрила. Милиони плащаме за охрана от НСО на Доган, Пеевски, Борисов и всякакъв боклук, а истинските жертви са оставени на произвол
  • 12 007

    31 1 Отговор
    Е осветете го да се знае поне. Няма ли мъже в тоя ....дуй да се види и знае....
  • 13 Фен

    35 1 Отговор
    Видеото е от почти седмица. Даден беше и профила на бащата във фейсбук, някой си Казаков. Общо взето гнусна история. Оказа се че някакво друго ченге (който не е бил от Козлодуй) и е бил командирован там. По случайност се отзовава на поредния сигнал и измъква жената от кашата. Бащата е агресивен и комплексиран само под алкохолно въздействие
  • 14 Академията на МВР

    35 2 Отговор
    Трябва да се закрие или да стане клиника за комплексари !
  • 15 изрод

    23 1 Отговор
    къв баща е тоя ...явно кат малак са го Е. ченгеджииски ок лук
  • 16 самсенун

    1 17 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    брей... простотията ти няма граници
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 42 Отговор
    Това е небивалица!!!Най вероятно са някакви извратени фантазии на майката!Ако е имало нещо ,то е под 5% от казаното!
  • 18 кой

    3 18 Отговор
    Станиславката ли бе тоз дето твърди че няма нищо общо с болен лидеров а студиото му е направено от болен и е част от партийната телевизия
  • 19 Истината

    26 2 Отговор
    Малко власт и много алкохол, а невинните са потърпевши. Полицаят, който заявил, че не го интересува кой е и какъв е, трябва да се награди и повиши, за отлично изпълнение на служебните задължения.
  • 20 Хайл

    19 1 Отговор
    На тоя каквото и мъчение, и колкото и да го биеш ще му е малко.Трябва трайно психическо увреждане с препарати и в лудницата доживот-да "живее"като червей.Ще посяга на жена и на децата си....как ме засърбяха ръцете...малееей
  • 21 Медуза

    27 2 Отговор
    Този е звяр-едва изгледах клипа. Да биеш децата си, да ги малтретираш като кучета, да ги насилваш.....казвал съм го и преди-такива черната ги оправя само.
  • 22 болен

    27 2 Отговор
    Ръцете и краката на малки костички потрошени изрод долен ..... конските клещи за изроди като тоя примат
  • 23 Свобода или Смертъ

    7 26 Отговор
    И какво сексуално насилие нали му е жена?

    Коментиран от #35

  • 24 зъл пророк

    17 2 Отговор
    Не е единственият! Що народ с политически и ченгеджийски връзки разби живота на недолюбвани роднини...Хора, пускайте си искания за проверка дали ви слухтят телефоните и следят интернета при най-малкото съмнение.
  • 25 кол зад врата

    10 1 Отговор
    Смърт за българоубийците.
  • 26 BBB

    8 0 Отговор
    Журналиста е Станислав Цанов, а не Светослав, както и да е, има и втора част на тази отвратителна история.
  • 27 факт

    11 3 Отговор
    99% ОТ ПОЛИЦАИТЕ СА ТАКИВА?
  • 28 КОЗИ РОГ

    9 7 Отговор
    Аз обвинявам майката...малодушието и....раждането на второто дете...и нормален човек не би търпял на никаква цена подобно съществуване.Майката преди всичко е трябвало да защити децата си...няма да изреждам колко начини има за това(дори драстични и крайни).Насилниците се хранят с безпомощни и безропотни жертви....така се чувстват велики.От друга позиция.... на това нищожество трябва да му пръснеш черепа без съд и присъда.

    Коментиран от #29, #36

  • 29 Като си толкова оправен,защо не...

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "КОЗИ РОГ":

    Ни отървеш и от звяра Тиквун българоубиеца?Ще ти се направи паметник по голям от паметника на Альоша....
  • 30 Лъже

    5 9 Отговор
    Съжалявам, но не вярвам на майката. Личи си, че лъже. Жена преживяла това с децата си няма да иска да се покаже по телевизията. Може да ги е поступал,но само толкова. Сигурно я е зарязал заради по-млада жена и сега иска да му отмъсти.
  • 31 Дали

    4 5 Отговор
    Много просташко-селски говор на записа. Детето говори като циганче . Майката е закъсала за пари, а този не плаща издръжка и сега е решила да го изтърси яко. Как ви звучи, дете от изнасилване, но родено. Второто и дете било от изнасилване. Не бих родила дете, което не искам и което е от изнасилване. Има нещо гнило в изказването на жената
  • 32 Хъх

    5 4 Отговор
    Цанов, първо се научи да познаваш хората. Тази жена лъже безобразно. Не и пука какво причинява на децата си. Няма емоция по лицето и, когато разказва за децата си, човек преживял всичко това няма да излезе пред камерите. Най-малкото ще си даде сметка как дамгосва дъщерите си
  • 33 Докато

    13 1 Отговор
    гледах това, си спомних моето детство - баща ми не беше от МВР, ДАНС и прочие, но всички шефове в родния град му бяха приятели, той беше боксьор, бивш шампион на България. Всичко това, което разказва жената съм го преживяла. Когато идваше полиция и го арестуваше, шефовете го освобождаваха и той се връщаше още по-озверял. Майка ми беше с избито око на 35 години! Защо жената е имала второ дете?!? Моята сестра също е в резултат на изнасилване. Добре, че Мая все пак е успяла да се откъсне навреме, защото ужасът беше парализирал майка ми и това продължи до 15 годишната ми възраст, когато избягах от в къщи... Хора, подкрепете жената и децата. Дълги години лекувах душата и тялото си, и идея си нямате какво е това и как се преживява. Помогнете на милите душици с които без съмнение трябва да работи детски психолог. Бдете и не оставайте равнодушни, ако чуете дете да вика от ужас и да плаче.
  • 34 Ники

    6 1 Отговор
    Обесете го
  • 35 истината

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "Свобода или Смертъ":

    А като му е жена, да не му е собственост или предмет някакъв. Секс се прави по взаимно съгласие, независимо дали му е жена или не. Не знаеш ли? Семейство е, когато хората се обичат, за това са заедно. А не по задължение.
  • 36 истината

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "КОЗИ РОГ":

    Отначало всичко сигурно е било нормално, защото той се е стараел и се е прикривал. След сватбата започват дребни сигнали, че нещо не е наред. С течение на времето алкохолиците деградират и стават непоносими. Алкохолизма е болест по-лоша от шизофренията. Жената е била безпомощна вероятно, защото е нямала къде да отиде и с какво да се издържа докато си стъпи на краката. Вероятно е била заплашвана, че ще я намери. Не е лесно жена да се измъкне от такъв капан без нечия помощ.
  • 37 мдааа

    2 3 Отговор
    Каква ли ку...ва е тази никой не знае нали?
  • 38 съдията

    1 0 Отговор
    стига с тези проКУРатури и полиции и съдилища бе - плати му едни 3 бона и няма да го намерят повече- кво се занимавате с недоклатеняци полицаи и прокурори и съдии
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.