Last news in Fakti

13 Юли, 2014 12:17 1 449 0

И Стоичков разкова бразилците

  • христо стоичков-
  • мондиал-
  • бразилия

Според него това е най-слабата Бразилия, която някога е гледал

И Стоичков разкова бразилците - 1
Снимка: БТА/AP

Легендата на българския футбол Христо Стоичков отправи остри критики срещу националния отбор на Бразилия.

Вчера селесао загуби мача за третото място на домашния си Мондиал с 3:0 от Холандия. Това стана  само няколко дни след шокиращата загуба с 1:7 от Германия на полуфиналите. Пред перуанско издание Стоичков определи този отбор като най-слабата Бразилия, която някога е гледал.

„Този отбор на Бразилия е най-слабият, който някога съм гледал по терените. Няма нищо общо с тимовете на Карлос Алберто Перейра, а дори и с предишния състав на Сколари. Мисля, че именно треньорът  е виновен за това представяне.“

В момента Христо Стоичков работи като анализатор на мачовете на Мондиала за мексиканска телевизия. Той предава директно от Бразилия, като там е едно от най-търсените лица за коментари от медиите по целия свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА