Last news in Fakti

13 Юли, 2014 15:57 1 131 2

Бекъм: Аржентина ще победи с 3:1

  • германия-
  • аржентина-
  • финал-
  • бекъм

Меси е невероятен, призна английската легенда

Бекъм: Аржентина ще победи с 3:1 - 1
Снимка: БТА/АР
Победа за Аржентина с 3:1 прогнозира Дейвид Бекъм за предстоящия финал на световното първенство по футбол срещу Германия.

"Меси е невероятен. Начинът му на игра носи изключителна наслада за хората, а освен това той е чудесен съотборник", сподели Бекъм.

"Меси има страхотни индивидуални качества, но победите са най-важното за него. Когато някой от неговите съотборници вкара, той е първи до него за поздрав. Това говори много за качествата му като човек. Сигурен съм, че той е поставен под сериозно напрежение, когато играе с екипа на националния отбор. Самото достигане до финала е страхотно постижение. За Меси, за неговото семейство и за хората по целия свят означава много неговото присъствие в този мач."

"Лично аз мисля, че Аржентина ще спечели с 3:1. Класирането на тези два отбора на финала е много хубаво нещо. Германците имат опит и хората не са изненадани от присъствието им на финала, въпреки че нямат изявена звезда."

"Германия просто имат чудесен колектив. Аржентинците пък са талантливи и много страстни", каза още Бекъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    да ама не тоя манекен е далеч от истината 2:0 за Германия
  • 2 Монго

    0 0 Отговор
    + за Германия...