Last news in Fakti

13 Юли, 2014 16:57 1 198 1

Фред се отказа от националния отбор

  • фред-
  • национален отбор-
  • бразилия

След фиаското на Мондиал 2014

Фред се отказа от националния отбор - 1
Снимка: БТА/АР
Нападателят на Флуминензе Фред повече няма да играе за родината си Бразилия. Той взе решение да се оттегли от състава на "Селесао" след Мондиала, който вече приключи за страната. 
 
Това е голяма радост за бразилските фенове, които освиркаха бурно нападателя по време на загубата от Германия с 1:7, като този позорен мач се оказа и последен за атакуващия футболист с фланелката на "Златистите".
 
Интересно е да се отбележи, че преди Мондиала бразилските медии подложиха на големи критики селекционера Луиш Фелипе Сколари, че е включил Фред в състaва, вместо някой от пренебрегнатите Робиньо или Пато. Този Мондиал няма да бъде изобщо запомнен с добро от Фред, тъй като той се отличи с едно артистично падане за дузпа срещу Хърватия и едно попадение срещу Камерун.
 
Фред изигра за родината си 39 мача и отбеляза 18 гола от 2005 година до момента. Нападателят пое вина за предствянето на отбора по време на Мондиала.
 
"Аз нося своята отговорност за лошото представяне на Бразилия по време на световните финали. Не показахме най-доброто от себе си, но се борехме за победата във всеки мач. Трябва да приемем критиките, те трябва да са насочени към целия отбор. Просто тактиката ни не проработи", обяви той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IVAN

    1 0 Отговор
    TOQ FRED NEMA DA GOVZEMA I V KVARTALA DA RITA