Last news in Fakti

21 Февруари, 2015 09:58 830 0

Монако победи, Бербо отново без гол

  • бербатов-
  • монако-
  • ница

Отборът на българина стигна до успех с 1:0, с човек по-малко на терена

Монако победи, Бербо отново без гол - 1
Снимка: БТА/АР
Монако спечели с 1:0 гостуването си на Ница в дербито на Лазурния бряг. Това стана в среща от 26-ия кръг на френската Лига 1.
 
Българската звезда на гостите Димитър Бербатов излезе като титуляр на терена и бе в основата на двете по-сериозни опасности за тима си преди попадението. В 38-ата минута той изведе Матеус сам срещу вратаря, но ударът на бразилеца бе твърде слаб, а три минути след това удар на българина от воле бе спасен.
 
В края на полувремето обаче гостите останаха с 10 души на терена, след като Абденур бе изгонен с директен червен картон за много грубо нарушение. В 58-ата минута Бербо отстъпи своето място на Бернардо Силва, който вкара и победния гол в 85-ата минута.
 
След грешки на Гомис и Диавара топката попадна в краката на футболиста на гостите, който с хладнокръвен удар реализира.
 
Монако е 4-и в класирането с 43 точки след успеха си.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА