31 Март, 2015 16:58 938 0

Валентино Роси сияе след победата в Катар

  • валентино роси-
  • андреа довициозо-
  • андреа яноне-
  • yamaha-
  • ducati

„Доктора“ определи успеха като един от най-великите в цялата си кариера

Валентино Роси сияе след победата в Катар - 1
Снимка: БТА/ АР

Италианската легенда в моторните спортове Валентино Роси тотално отвя конкуренцията в първия старт за сезон 2015 от MotoGP. След състезанието в Катар, „Доктора“ сподели, че тази победа е една от най-великите в кариерата му.

Пилотът на Yamaha върна позагубената слава в отбора след невероятна борба на пистата, започвайки едва от 8-мата позиция и завършвайки начело пред всички.

„Много пъти го казах вече, но пак ще го повторя, това е една от най-големите и велики победи в кариерата ми. След лошия старт на състезанието успях да наваксам изключително бързо, като също така моторът ми беше фантастичен.“ – заяви в доста емоционално интервю Роси.

В призовата тройка се наредиха още двама мотоциклетисти от „Ботуша“ – Андреа Довициозо, който стартира от първа позиция и Андреа Яноне, и двамата с Ducati. Световният шампион Марк Маркес (Honda) остана на пета позиция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА