Last news in Fakti

7 Април, 2015 15:43 1 138 1

Започва одит в ЦСКА

  • одит-
  • цска-
  • юлиян инджов-
  • петър манджуков-
  • александър тодоров

Клубната телевизия на отбора излезе с важното съобщение

Започва одит в ЦСКА - 1
Снимка: БТА/АР

Клубната телевизия на ЦСКА - CSKA.tv направи важна обява за всички свои привърженици, споделяйки информацията, че в клуба от днес ще започне одит с цел изчисление на задълженията. Борислав Лазаров и Милко Георгиев, които бяха избрани от фенската общност на "червените" да получат акциите на Юлиян Инджов и Петър Манджуков, са уговорили среща с Александър Тодоров, където да се внесе повече яснота около случая. 

Ето и цялото съобщение:

Армейци,

Днес 07.04.2015 очакваме акционерите Петър Манджуков и Юлиян Инджов да са вдигнали запора на акциите на "Лира Инвестмънт", за да може "Лира Инвестмънт" да ги прехвърли на излъчените фенове! В същото време Боби Лазаров и Милко Георгиев организират среща с Александър Тодоров за уточняване на спешните плащания.

Проведени са разговори с потенциални спонсори за осигуряване на средствата за лицензирането! 

От днес 07.04.2015 феновете в лицето на Милко Георгиев и Боби Лазаров започваме ОДИТ в ПФК ЦСКА АД, за резултатите на който ще информираме своевременно феновете и цялата общност!
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909

    0 1 Отговор
    САМО ЦСКА !!!