Last news in Fakti

7 Април, 2015 17:03 824 0

ЦСКА с нова стъпка към лиценза

  • цска-
  • радослав василев-
  • facebook-
  • пламен крачунов-
  • локомотив пловдив

„Армейците“ се разплатиха с Локомотив (Пловдив) за Пламен Крачунов

ЦСКА с нова стъпка към лиценза - 1
Снимка: www.cska.bg

Новата власт в ЦСКА започна своята дейност, след като отборът от Борисовата градина вече се разплати напълно с Локомотив (Пловдив) относно трансфера на Пламен Крачунов преди няколко сезона.

Това стана ясно след като адвокатът Радостин Василев излезе с изявление в собствения си профил в социалната мрежа Facebook, че 31-кратният шампион на България е изплатил напълно задълженията си към централата на пловдивчани. В изявлението си Василев допълни, че само за няколко дни с новите управители на „Българска армия“ е постигнато много повече, отколкото през цялото време на Александър Томов като президент.

Ето и цялото съобщение на Радостин Василев:

За два дни разговори с г-н Борислав Лазаров, г-н Ивайло Манджуков и г-н Милко Георгиев беше постигнато повече, отколкото за последните 2 години при управлението на Александър Томов. Благодарение на тези хора и стоящите зад тях инвеститори, днес беше изплатено задължението на ЦСКА към Локомотив Пловдив с което и ЦСКА и Локомотив Пловдив решиха най-голямото препятствие за получаването на лицензите си.Всички поети от представителите на феновете и Ивайло Манджуков ангажименти се изпълняват коректно към момента!
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА