Last news in Fakti

29 Април, 2015 12:55 831 0

Дълговете на ЦСКА са близо 23 милиона лева

  • цска-
  • одит-
  • дългове-
  • александър томов

Това представлява увеличение в размер на близо 3 милиона в сравнение с 2013 г.

Дълговете на ЦСКА са близо 23 милиона лева - 1
Снимка: БТА

Дълговете на ЦСКА са в размер на 22.867 милиона лева, стана ясно след одита във футболния клуб, съобщи „24 часа“.

Това представлява увеличение в размер на близо 3 млн. лв. в сравнение с 2013 година и не кореспондира с твърденията на бившия собственик Александър Томов, че е намалявал задълженията на тима през последните 12 месеца.  За 2013 г. дълговете са били в размер на 19.899 млн. лв.

От одита стават ясни и имената на някои от хората и институциите, на които се дължат пари. Сред тях е неизвестната в публичното пространство Деница Георгиева, за която не е ясно кога е работила на „Армията". 

Пари имат да получават „Топлофикация - София", „Пътна сигнализация", която постави знаците, указващи пътя към стадиона и др. Дължат се пари и на фирма, която е внасяла стоки от Китай, но без да се уточнява какви са те. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА