Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 17:23 717 1

Отново оправдаха Александър Томов

  • александър томов-
  • оправдаха-
  • отново

Софийския апелативен съд го намери за невинен по обвиненията за присвояване в особено големи размери

Отново оправдаха Александър Томов - 1
Снимка: БТА

Тричленен състав на Софийския апелативен съд с председател Мария Митева и членове Христина Михайлова и Алексей Трифонов потвърди присъдата на Софийския градски съд и оправда Александър Томов по обвиненията за длъжностно присвояване в особено големи размери.

Той е подсъдим заедно с Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев, които също са оправдани по обвинения в присвояване на недвижими имоти, вещи и машини.

Решението на САС подлежи на обжалване и протест пред Върховния касационен съд в 15-дневен срок от съобщаването му на страните, информира сайтът на Апелативния съд.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    БАБА