Last news in Fakti

12 Декември, 2015 19:31 904 0

Драма в края донесе успеха на Сити

  • сити-
  • суонзи-
  • драма

Отборът на МАнчестър Сити трябваше да потрепери след като допусна да бъде изравнен в 90-ата минута от гостуващия Суонзи. Бафетимби Гумис вкара за 1:1, но това се оказа в крайна сметка само почетен гол. Преди това в 25-ата минута Вилфред Бони наказа бившия си клуб. Нападателят засече с глава центриране от корнер на Навас, давайки аванс на "гражданите".

В 86-ата минута топката все пак се озова във вратата на Харт след поредния удар на Сигурдсон. Попадението обаче бе отменено заради нарушение на Гомис, който протегна крак и имаше контакт с вратаря.

Това обаче не спря Суонзи да се бори за нещо повече в мача и в последната минута влезлия като резерва Гумис все пак блесна.

Истинският герой обаче бе отново в редиците на Сити, тъй като в 92-ата минута лидерът на отбора Яя Туре показа класа и донесе трите точки на тима си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА