24 Юли, 2016 02:14 674 0

Над 200 състезатели ще участват в „Лудогорския маратон” в Разград

  • маратон-
  • състезатели-
  • разград
Над 200 състезатели ще участват в „Лудогорския маратон” в Разград - 1

Над 200 състезатели от цялата страна се очаква да участват в „Лудогорския маратон” в Разград. Третото издание на надпреварата ще се проведе на 31 юли в местността Пчелина, съобщиха Цоньо Пенев и Румен Станев от клуб "Зелена стъпка".

За първа година в състезанието е включена дистанция от 42 километра за бегачи, т.е. пълноразмерен маратон. Освен трите дистанции за бегачи – 10, 21 и 42 километра, състезанието приема и колоездачи, състезаващите се на дистанции 21 и 42 километра. За тези, които владеят и двете дисциплини е предназначен дуатлонът, който включва последователно преминаване на 42 километра с колоездене и 21 километра с бягане.

За най-малките състезанието предлага два километра горско бягане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА