Last news in Fakti

23 Юли, 2016 16:45 627 0

Фамозен гол не стигна на Юве срещу австралийци (Видео)

  • ювентус-
  • мелбърн сидни-
  • фамозен гол-
  • алегри-
  • видео-
  • international champions cup

Отборите на Ювентус и австралийският Мелбърн Виктори не се победиха в редовното време и приключиха при 1:1 в мач от приятелския турнир International Champions Cup.

При последвалите дузпи австралийците спечелиха с 4:3. Наставникът на "Старата госпожа" Масимилиано Алегри заложи почти изцяло на млади и неопитни футболисти и това се отрази видимо в играта на италианския шампион.

Това обаче, с което най-много ще се запони двубоят бе голът на 20-годишният Карлос Бланко Морено. Испанският защитник даде преднина на тима си в 58-ата минута след фамозно прехвърлящо изпълнение от сериозна дистанция. Появилият се като резерва младок прехвърли противниковия вратар с фантастичен удар от центъра, след като първо овладя топката на гърди.

В 83-ата минута Джай Ингам изравни резултата с удар по земя след отлична атака на австралийците.

При дузпите стражът Емил Аудеро спаси още първия удар от бялата точка на Мелбърн Виктори, но след това "бианконерите" направиха два пропуска и загубиха. Роман Мачек и Стефано Падован сгрешиха за Ювентус от бялата точка, а своите дузпи реализираха Лука Мароне, Матия Витале и Лоренцо Росети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА