24 Юли, 2016 11:59 947 1

Левски спира със селекцията за новия сезон

  • левски-
  • селекция-
  • нов-
  • сезон

Причината е отпадането от европейските клубни турнири

Левски спира със селекцията за новия сезон - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Левски няма да се подсилва с повече нови футболисти поне до зимата, пише „Меридиан Мач“.

От „Герена“ разкриха, че отпадането от евротурнирите допълнително е убедило ръководството, че Люпко Петрович няма нужда от още нови попълнения. Припомняме, че „сините“ вече привлякоха петима - Димитър Пиргов (Славия), Иван Чворович (Лудогорец), Симон Сандберг (Хекен), Хеан Деса (Монпелие) и Антонио Аниете (Нефтчи Баку).

Отделно от това на „Герена“ има политика за налагане на млади футболисти, която съвсем ще зацикли, ако бъдат привлечени още 3-ма нови, каквото е желанието на Люпко Петрович. Разбира се, „сините“ няма да спрат да работят по селекцията. На „Герена“ ще продължат да търсят евентуални нови, но те ще са най-вече за зимната пауза. Дотогава Левски ще привлича играчи, само ако става дума за сделка, която не може да се подмине.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Левски играе добре, но няма голаджии и това се видя в мача със скиорите. Срамно е да отпадаме от Марибор.След гола Левски изпусна поне два , а за целия мач бяха поне 5. Ако Левси не привлече добър нападател, но нае като Христов няма да влезе и в тройката.