Last news in Fakti

24 Юли, 2016 14:16, обновена 2 Август, 2016 12:30 1 547 2

МОК изхвърля Русия от Олимпиадата

  • мок-
  • изхвърля-
  • русия-
  • днес

Медиите в Англия твърдят, че това ще стане на заседанието на Изпълкома днес

МОК изхвърля Русия от Олимпиадата - 1
Снимка: БТА/АР

Международният олимпийски комитет ще отстрани всички руски спортисти от участие на олимпийските игри в Рио де Жанейро, предаде "Дейли мейл".

Според британските медии отделни руски спортисти ще могат да участват на игрите в Бразилия в своите дисциплини, но това може да стане единствено ако се състезават под неутрален флаг и докажат че не са част от допинговата система.

По-късно днес ще се проведе и заседанието на Изпълкома на МОК, на което официално ще бъде обявено решението относно руските атлети.

Спортният арбитражен съд в Лозана вече потвърди решението на ИААФ (Международна асоциация на лекоатлетическите федерации), че забраната на руските атлети да участват на олимпийските игри остава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 риъотиръупо

    1 0 Отговор
    Много се развоняха тези Запад с тази демонизация. Цялата мръсна помия може да храни само скудоумници...
  • 2 вектор

    1 0 Отговор
    Май ви е стара информацията.