Last news in Fakti

26 Юли, 2016 12:29 747 0

Ананиева: Направихме слабо състезание в Баку

  • ананиева-
  • ансамбъл-
  • художествена гимнастика-
  • световна купа

Ансамбълът ни по художествена гимнастика стигна до две седми места

Ананиева: Направихме слабо състезание в Баку - 1
Снимка: БТА/АР

Ансамбълът ни по художествена гимнастика се прибра в България след участието си на Световната купа в Баку. Там момичетата на Ина Ананиева завоюваха две седми места, а при индивидуалните състезания най-високото класиране бе пето място на лента за Невяна Владинова.

Треньорката Ананиева определи представянето като "най-слабото".

„Това не беше едно от най-силните ни състезания, даже мога да кажа най-слабото. Съжалявам, че се случи на последното състезание преди Олимпийските игри, но в ситуацията, в която се намираме, мисля, че донякъде е нормално. За многобоя смятам, че играха стабилно. За финалите допуснаха грешки и на ленти, и на обръчи. Като допуснеш една грешка, от четвърто до осмо място, все едно къде ще си", започна Ананиева.

„Аз съм оптимист, няма да се откажем от мечтата си за Олимпиадата. Това няма да ги демотивира, ще продължат да работят, даже повече.“

Ина Ананиева коментира и допускането на руския ансамбъл до Игрите в Рио де Жанейро.

„Мисля, че това решение е правилно и трябваше да ги допуснат. За мен те нямат никаква вина за случилото се в Сочи, абсолютно закономерно трябва да вземат участие в тези игри.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА