26 Юли, 2016 15:58 857 0

Ван Перси на крачка от ПСЖ

  • ван перси-
  • псж-
  • фенербахче-
  • трансфер

Френският шампион е започнал преговори за привличането на холандеца от Фенербахче

Ван Перси на крачка от ПСЖ - 1
Снимка: БТА/АР

"Пари Сен Жермен" е на път да намери заместник на Златан Ибрахимович на върха на атаката. Френският шампион е започнал преговори за привличането на Робин ван Перси от "Фенербахче", съобщава вестник "Екип".

Ръководството на ПСЖ възложи на новия спортен директор на клуба Патрик Клуйверт да води разговорите с турците. Ако трансферът се осъществи, бившият нападател на "Арсенал" и "Манчестър Юнайтед" ще спори с Едисон Кавани за мястото на върха на атаката.

То бе освободено от голямата звезда на парижани в последните години Златан Ибрахимович. Договорът на шведа с клуба изтече и той отказа да го поднови. Вместо това премина в "Манчестър Юнайтед" като свободен агент.

Тези дни от "Фенербахче" обявиха, че са отворени за оферти към 32-годишния си нападател. В началото на лятото шефовете на турския клуб бяха категорични, че не искат да го продават, но нещата се промениха след събитията в южната ни съседка през последната седмица.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА