1 235 1

Клоп разкри защо изгони Мамаду Сако

"Сако не спазва правилата, трябваше да реагирам", каза германецът

Клоп разкри защо изгони Мамаду Сако
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни защо е изгонил защитника Мамаду Сако от групата на тима по време на американското турне.

"Той за малко до изпусне полета ни от Ливърпул за Сан Франциско, пропусна една тренировка и закъсня за една от закуските на отбора. Аз трябва да изградя колектив и сега започваме на чисто. Затова сметнах, че навярно ще има смисъл ако го пратя обратно в Ливърпул", започна германецът.

"При нас има правила и трябва да ги уважаваме. И ако някой създава у мен усещането, че не ги спазва, аз трябва да реагирам. След 8-10 дни можем да говорим отново за това. Дали ще го глобяваме? Не се интересувам от парите на играчите."

"Не ми се е случвало често в живота да глобявам някого, защото искам да се учим заедно да правим правилните неща. Винаги е едно и също с всяка група. Не харесвам глобите. Те никога не помагат."

"Не е заради това, че им пука за парите. В такъв момент си казват "о, сега боли, но след време няма да боли". Искам от играчите да правят определени неща не заради глобите, а защото искат да ги направят", допълни Клоп.
 

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • abv
    Отговор
    1 13:19  30.07.16
    Сако и много бавен и не е за Ливърпул. Трябват ни бързи защитници.

Напиши коментар:


Публикувай