690 0

В Лудогорец недоволни от Натанаел

Бразилецът имаше голяма вина за първото попадение на Цървена звезда

В Лудогорец недоволни от Натанаел
Снимка: ludogorets.com
Иво Стойнев

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не е останал доволен от представянето на Натанаел Пимиента в двубоя с Цървена звезда в Разград, пише ''Тема Спорт''. 

Бразилецът имаше голяма вина за първото попадение, след като остави зоната си непокрита. Той се бе включил в атака, а никой от дефанзивните халфове не го бе подсигурил. Това даде възможност на Катай да се възползва от празното пространство и да реализира в мрежата на Стоянов. Като цяло Натанаел не бе никак убедителен в дефанзивен план и допусна доста грешки, като и в опитите му за пробив в предни позиции липсваше достатъчно ефективност.
 
Скастрен за играта си е бил и Лукас Саша. 26-годишният полузащитник много често не се разбираше добре със Светослав Дяков и затова оставаше голямо пространство между двамата и отбраната. При втория гол бразилецът бе прекалено далеч от Канга и не успя да блокира навреме удара му.

Неведнъж в срещата халфът позволяваше да бъде преодолян с лекота, което не се е понравило на Дерменджиев, възможно е в реванша със Звезда на "Мала Маракана" титуляр да бъде Анисе Абел, който е доста по-агресивен и работоспособен. Това може да е от полза за отбора, който ще трябва да овладее средата на терена, ако иска да спечели гостуването си в Белград.


Напиши коментар:


Публикувай