31 Юли, 2016 21:00 1 170 0

Левски и Монтана поделиха точките

  • левски-
  • монтана-
  • първа лига-
  • равенство

"Сините" не показаха добра игра и даже можеха да загубят

Левски и Монтана поделиха точките - 1
Снимка: БТА

Отборът на Левски направи невероятна издънка още на старта в Първа професионална лига. "Сините" стигнаха само до 0:0 с Монтана пред едва няколко хиляди зрители на "Георги Аспарухов". Чак в 20-ата минута Нар стреля в посока на вратата, но в аут. Той засече центриране на Венци Христов. Шест минути по-късно Антонио Аниете пропусна останал очи в очи с Христо Иванов, който показа отличен рефлекс.

Маркиньос в 31-ата минута бе на път да даде аванс на гостите, но от няколко метра пред вратата стреля високо над гредата. Поради много топлото време Драгомир Драганов спря срещата за минута, за да може играчите да се освежат.

Последните секунди на първата част Христов стреля силно, но право в ръцете на Иванов.

На почивката Хеан Деса дебютира в "А" група, като смени Аниете. Перуанецът се включи добре и даде скорост на домакините, които пропуснаха след негов пробив в 52-ата минута. Нар се оказа в добра позиция, но стреля много лошо.

Няколко минути по-късно Деса бе заменен принудително след сблъсък с противник. Той бе изнесен на носилка, а Станислав Иванов се появи на негово място.

В 58-ата минута Сергей Георгиев пропусна да вкара за Монтана след бърза атака на гостите.
Домакините искаха дузпа за игра с ръка на Чипев в наказателното поле след меле пред Христо Иванов. Бранител на гостите изчисти топката в ръката на своя съотборник, но Драганов даде знак играта да продължи.

Бабатунде стреля силно от 22 метра в аут в 75-ата минута. Последва натиск без идея за столичани, които пропуснаха най-добрата си възможност в 90-ата минута. 17-годишният Станислав Иванов стреля над гредата от няколко метра, а в продължението спорна засада спря Бабатунде сам срещу Иванов, който въпреки това спаси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА