Last news in Fakti

1 Август, 2016 11:26 850 1

Петрович: Съдийството беше убийствено!

  • петрович-
  • левски-
  • монтана-
  • монтана

Тренорът на Левски не остана никак доволен от арбитрите

Петрович: Съдийството беше убийствено! - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Люпко Петрович бе бесен от представянето на тима в първия мач от новия сезон. "Сините" завършиха 0:0 с Монтана на "Герена", а според сърбина причините за този резултат са две - неумението на играчите да бележат и съдийството на Драгомир Драганов.

„Мисля, че през първия час играхме лошо. После имахме положения, но не вкарахме гол. Това си е наша стара слабост, проблем, който трябва да се реши. Не съм доволен нито от играта, нито от съдийството. Такова съдийство е убийство“, заяви Петрович.

„Говорих с главния съдия и му казах, че трябва да бъде майстор и не бива да влияе върху резултата. Трябва да положим много усилия, за да подобрим и игра, и всичко.“

"Дали Левски ще търси още трансфери? Не знам, не знам, мисля, че не...“, завърши специалистът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toni

    0 0 Отговор
    LEVSKI SA MNOGO SLABI,NJAMA ZA KAKVO DA SE OPLAKVAT.